pari daryayi 22938 اشتراک گذاری ارسال شده در 13 بهمن، ۱۳۸۹ نمی دونم چرا آدم اینهمه خوشی تو دنیا رو ول می کنه می چسبه به این دفتر کتابا که چی؟ آخرشم بهت می گن یارو خودش روانیه!! می گی نه ببین چه میلی واسم زدن:: چوپانی مشغول چراندن گله گوسفندان خود در یک مرغزار دورافتاده بود. ناگهان سروکلهی یک اتومبیل جدید کروکی از میان گرد و غبار جادههای خاکی پیدا میشود. راننده آن اتومبیل که یک مرد جوان با لباس شیک ، کفشهای Gucci ، عینک Ray-Ban و کراوات YSL بود، سرش را از پنجره اتومبیل بیرون آورد و پرسید: اگر من به تو بگویم که دقیقا چند راس گوسفند داری، یکی از آنها را به من خواهی داد؟ چوپان نگاهی به جوان تازه به دوران رسیده و نگاهی به رمه هاش که به آرامی در حال چریدن بود، انداخت و با وقار خاصی جواب مثبت داد. جوان، ماشین خود را در گوشهای پارک کرد و کامپیوتر Notebook خود را به سرعت از ماشین بیرون آورد، آن را به یک تلفن راه دور وصل کرد، وارد صفحهی NASA روی اینترنت، جایی که میتوانست سیستم جستجوی ماهوارهای ( GPS ) را فعال کند، شد. منطقه ی چراگاه را مشخص کرد، یک بانک اطلاعاتی با 60 صفحه ی کاربرگ Excel را به وجود آورد و فرمول پیچیدهی عملیاتی را وارد کامپیوتر کرد. بالاخره 150 صفحهی اطلاعات خروجی سیستم را توسط یک چاپگر مینیاتوری همراهش چاپ کرد و آنگاه در حالی که آنها را به چوپان میداد، گفت:.... شما در اینجا دقیقا 1586 گوسفند داری. چوپان گفت: درست است. حالا همینطور که قبلا توافق کردیم، میتوانی یکی از گوسفندها را ببری. آنگاه به نظاره ی مرد جوان که مشغول انتخاب کردن و قرار دادن آن گوسفند در داخل اتومبیلش بود، پرداخت. وقتی کار انتخاب آن مرد تمام شد، چوپان رو به او کرد و گفت: اگر من دقیقا به تو بگویم که چه کاره هستی، گوسفند مرا پس خواهی داد؟ مرد جوان پاسخ داد: آری، چرا که نه! چوپان گفت: تو یک مشاور هستی. مرد جوان گفت: راست میگویی، اما به من بگو که این را از کجا حدس زدی؟ چوپان پاسخ داد: کار سادهای است. بدون اینکه کسی از تو خواسته باشد، به اینجا آمدی. برای پاسخ دادن به سوالی که خود من جواب آن را از قبل میدانستم، مزد خواستی. مضافا، اینکه هیچ چیز راجع به کسب و کار من نمیدانی، چون به جای گوسفند، سگ مرا برداشتی ====== بگذریم! حالا من یه هندونه ور داشتم 4 تای هیکلم!! حالا موندم چی کارش کنم:w127: نزدیک به ده روز و خرده ای دیگه کنکوره! یه دعای واسه ما بکنین خدا رحمش بیاد جواب این دیوونه بازی مارو بده! 18 لینک به دیدگاه
spow 44197 اشتراک گذاری ارسال شده در 13 بهمن، ۱۳۸۹ فقط باور داشته باش میتوانی یه ذره حرکت دیگه نیاز به هیچ چیز دیگه ای نداری 4 لینک به دیدگاه
سارا-افشار 36437 اشتراک گذاری ارسال شده در 13 بهمن، ۱۳۸۹ پرییییییییییییییییییییییییییییی:w00: حالا که داری میری نتیجه تلاشتو برداشت کنی این حرفو میزنی مهم تلاش توئه که کردی 3 لینک به دیدگاه
کتایون 15176 اشتراک گذاری ارسال شده در 13 بهمن، ۱۳۸۹ بی خیال این ای میل هارو...فکر کردی واسه ما از این ایمیلای مهندس ضایع کن نمیاد...اما ما که ضایع نمیشیم... 1 لینک به دیدگاه
الهام. 8079 اشتراک گذاری ارسال شده در 13 بهمن، ۱۳۸۹ :4chsmu1: تو ميتونييييييييييييييي 1 لینک به دیدگاه
DCBA 8191 اشتراک گذاری ارسال شده در 13 بهمن، ۱۳۸۹ خیلی ایمیل باحالی بود عزیزم نگرون نباش... تو همه ی سعی خودتو کردی... ماام برات دعا میکنیم فقط قول بده منو مجانی روانشناختنی بکنییییااااا... بابا خیلی گرون میگیرن همکاراات 1 لینک به دیدگاه
Atishpare_Shahi 1736 اشتراک گذاری ارسال شده در 13 بهمن، ۱۳۸۹ من مطمئنم تو نفر اول كنكور ميشي :girl_in_dreams: 1 لینک به دیدگاه
*REZA 1056 اشتراک گذاری ارسال شده در 13 بهمن، ۱۳۸۹ مشاورا دارن صفا میکنن مخصوصا تو مدرسه ها مفت مفت دارن ... حقوق میگیرن 1 لینک به دیدگاه
Alireza Hashemi 33392 اشتراک گذاری ارسال شده در 14 بهمن، ۱۳۸۹ منتظری منم بگم میتونی....؟؟؟ نمیگم... به نظر من تو احتیاج به یه موج مثبت داشتی که با لطف دوستات بهش رسیدی.... هدف این شخص دوس داشتنی جلب توجه اطرافیان بوده به هدف خود رسیده ودرمان شد.... نام این بیماری هیستری بود 2 لینک به دیدگاه
pari daryayi 22938 مالک اشتراک گذاری ارسال شده در 14 بهمن، ۱۳۸۹ فقط باور داشته باش میتوانی یه ذره حرکت دیگه نیاز به هیچ چیز دیگه ای نداری هر چی بابایی بگه پرییییییییییییییییییییییییییییی:w00:حالا که داری میری نتیجه تلاشتو برداشت کنی این حرفو میزنی مهم تلاش توئه که کردی نمی دونم چرا آخه همش مال منو آفت می زنه هیچی سبز نمیشه زمینم کجه لابد! ایشلا این دفعه برداشت کردم می گم به خاطر سارا بوده 1 لینک به دیدگاه
pari daryayi 22938 مالک اشتراک گذاری ارسال شده در 14 بهمن، ۱۳۸۹ :4chsmu1:تو ميتونييييييييييييييي ما بیشماریم خیلی ایمیل باحالی بود عزیزم نگرون نباش... تو همه ی سعی خودتو کردی... ماام برات دعا میکنیم فقط قول بده منو مجانی روانشناختنی بکنییییااااا... بابا خیلی گرون میگیرن همکاراات خدارو شکر من مشاور نشدم روانشناسی می خونم! من مطمئنم تو نفر اول كنكور ميشي :girl_in_dreams: نفر اول که کمه بابا بیشتر نبود:aghosh: مشاورا دارن صفا میکننمخصوصا تو مدرسه ها مفت مفت دارن ... حقوق میگیرن :167: منتظری منم بگم میتونی....؟؟؟نمیگم... به نظر من تو احتیاج به یه موج مثبت داشتی که با لطف دوستات بهش رسیدی.... هدف این شخص دوس داشتنی جلب توجه اطرافیان بوده به هدف خود رسیده ودرمان شد.... نام این بیماری هیستری بود هیستری اسم یه بیماری قدیمی به اسم تبدیلی بوده که یه مشکلی رو به یه نماد جسمانی مثل کوری یا فلج تبدیل می کردن:w127: من اینو گفتم؟ اما خب هیستری شخصیت نمایشی هم میشده ولی خب به قول دوستان ما کمی درد دل را گفتیم:w72: 1 لینک به دیدگاه
pari daryayi 22938 مالک اشتراک گذاری ارسال شده در 27 بهمن، ۱۳۸۹ :banel_smiley_52: رفتم کارتمو گرفتم دیدم زده تعداد دفتر چه 1 و زمان 120 دقیقه ولی ما همیشه 3 تا دفترچه با 3 ساعت وقت داشتیم یعنی چی الان این؟؟؟؟؟؟:banel_smiley_52: اشتباه شده دیگه نه؟ راستی امتحان ساعت 2.5 به نظرتون من تا فردا 2.5 بخونم یا نخونم؟ آخه همه را به کل یادم رفته ولی اگه بخونم می دونم یادم می آد نزنینما:girl_blush2: 2 لینک به دیدگاه
.MohammadReza. 19850 اشتراک گذاری ارسال شده در 27 بهمن، ۱۳۸۹ :banel_smiley_52: رفتم کارتمو گرفتم دیدم زده تعداد دفتر چه 1 و زمان 120 دقیقه ولی ما همیشه 3 تا دفترچه با 3 ساعت وقت داشتیم یعنی چی الان این؟؟؟؟؟؟:banel_smiley_52: اشتباه شده دیگه نه؟ راستی امتحان ساعت 2.5 به نظرتون من تا فردا 2.5 بخونم یا نخونم؟ آخه همه را به کل یادم رفته ولی اگه بخونم می دونم یادم می آد نزنینما:girl_blush2: این فقط یه احساسه که فک میکنی همه چی یادت رفته بری سر جلسه همه چی یادت میاد فقط قبل از امتحان حتما یه چیز شیرین ( یه آب قند غلیظ) بخور:rose::rose: 1 لینک به دیدگاه
ارسال های توصیه شده