سارا-افشار 36437 اشتراک گذاری ارسال شده در 12 بهمن، ۱۳۸۹ با سلام . من صنعت كاري هستم كه سالهاست در خدمت اين مرز و بوم مشغول به كارم و با ساخت انواع آفتابه به چرخش چرخ صنعت اين كشور كمك م كنم. آقاي ا.ن از شما به عنوان يك رييس جمهور ( كه حتما تا به حال مشتري يكي از آفتابه هاي من بوده ايد ) تقاضا مي كنم كه به صنعت آفتابه سازي اين كشور كمك كنيد چون آفتابه سازان هم اكنون نيازمند ياري سبز شما هستند. من وقتي در جواني خواستم مشغول به كاري شوم پدرم نصيحتم كرد و گفت ' پسرم نون تو آفتابه است! مسلمونا سه برابر حجم مغزشون ........ و به اين وسيله نياز دارن، از همه مهمتر چيني ها چون از آفتابه استفاده نمي كنن و نمي سازنش، تو هم بدون هيچ ريسكي مي توني به اين كار مشغول بشي ' من هم پس از اين نصيحت پدرم مشغول به خدمت جامعه مسلمين شدم. از همه مهمتر اينكه با توجه به شعار دولت مبني بر نوآوري و شكوفايي ملي ، شركت ياران آفتابه ما هم براي ايجاد نوآوري، به دست نيروهاي بومي اقدام به ساخت آفتابه هايي به رنگ سبز فسفري كرده و نیز براي نيل به شكوفايي ملي از اين پس بر روي آفتابه هاي خود شكوفه هايي حك كرديم كه در وسط آن نوشته شده بود ' ملي ' تا بدين وسيله ما هم به نوبه خود در نوآوري و شكوفايي ملي سهمي داشته باشيم. اما چند وقتيست كه اين صنعت مظلوم تحت شعاع واردات بي رويه كالاهاي مشابه خود از كشور چين ( اين چشم بربري هاي كمونيست لاييك از خدا بي خبر ) قرار گرفته بطوريكه هم داراي قيمت پايين و هم دارای امكانات بيشتر مي باشند.براي مثال به تبليغات زير كه مربوط به شركت چيني است توجه فرماييد : آفتابه ژينگ فو، يار هميشگي و محرم اسرار شما در تنهايي 1- قابليت اتصال به كامپيوتر با كابل USB 2- نصب آسان بر روي ويندوز ايكس پي و ويستا ( پلاگ اند پلي ) 3- پخش آهنگهاي دلخواه در هنگام خلا 4- حافظه داخلي 128و256 مگابايتي 5- قفل كودك 6- داراي نمايشگر رنگي همراه با هشدارهاي صوتي و تصويري زير: * فكر نكن زور بزن ( هوشمند ) * آفتابه خاليه * آب داغه نسوزي ! ( سنسور دما ) * تو ميتوني، بيشتر زور بزن ( مخصوص بيماران يبوستي ) * و….. در طرحها و رنگهاي مختلف فقط 500 تومان! در آخر من از طرف صنف آفتابه سازان از شما خواهش ميكنم كه با بستن ماليات مضاعف بر شركت هاي فلاش تانك سازي و جلوگيري از ورود اقلام مشابه آفتابه چيني ما را در اين امر مهم ياري فرماييد. در ضمن يادآور مي شود كه شركت ياران آفتابه هيچ گونه شعبه ديگري ندارد و با شعار ' .....از شما ، بقيه اش با ما ' آمادگي عقد قرار داد با كليه ارگانهاي دولتي مي باشد. نقل از وبلاگ گیله مرد برای مشاهده این محتوا لطفاً ثبت نام کنید یا وارد شوید. ورود یا ثبت نام 16 لینک به دیدگاه
Ehsan 112346 اشتراک گذاری ارسال شده در 12 بهمن، ۱۳۸۹ چرا عاقل زند تاپیکی ، که باز آرد پشیمانی...... 2 لینک به دیدگاه
سارا-افشار 36437 مالک اشتراک گذاری ارسال شده در 12 بهمن، ۱۳۸۹ چرا عاقل زند تاپیکی ، که باز آرد پشیمانی...... کار عاقل از عاقلی گذشته 2 لینک به دیدگاه
سارا-افشار 36437 مالک اشتراک گذاری ارسال شده در 12 بهمن، ۱۳۸۹ کاربران در حال دیدن موضوع: 2 نفر (2 عضو و 0 مهمان) سارا-افشار, Essi+ 1 لینک به دیدگاه
pianist 31129 اشتراک گذاری ارسال شده در 12 بهمن، ۱۳۸۹ آفتابه ژينگ فو، يار هميشگي و محرم اسرار شما در تنهايي 1- قابليت اتصال به كامپيوتر با كابل USB 2- نصب آسان بر روي ويندوز ايكس پي و ويستا ( پلاگ اند پلي ) 3- پخش آهنگهاي دلخواه در هنگام خلا 4- حافظه داخلي 128و256 مگابايتي 5- قفل كودك 6- داراي نمايشگر رنگي همراه با هشدارهاي صوتي و تصويري زير: * فكر نكن زور بزن ( هوشمند ) * آفتابه خاليه * آب داغه نسوزي ! ( سنسور دما ) * تو ميتوني، بيشتر زور بزن ( مخصوص بيماران يبوستي ) * و….. در طرحها و رنگهاي مختلف فقط 500 تومان! حالا نمایندگیش کجاست؟؟ من یکی میخوام 1 لینک به دیدگاه
سارا-افشار 36437 مالک اشتراک گذاری ارسال شده در 12 بهمن، ۱۳۸۹ آفتابه ژينگ فو، يار هميشگي و محرم اسرار شما در تنهايي1- قابليت اتصال به كامپيوتر با كابل USB 2- نصب آسان بر روي ويندوز ايكس پي و ويستا ( پلاگ اند پلي ) 3- پخش آهنگهاي دلخواه در هنگام خلا 4- حافظه داخلي 128و256 مگابايتي 5- قفل كودك 6- داراي نمايشگر رنگي همراه با هشدارهاي صوتي و تصويري زير: * فكر نكن زور بزن ( هوشمند ) * آفتابه خاليه * آب داغه نسوزي ! ( سنسور دما ) * تو ميتوني، بيشتر زور بزن ( مخصوص بيماران يبوستي ) * و….. در طرحها و رنگهاي مختلف فقط 500 تومان! حالا نمایندگیش کجاست؟؟ من یکی میخوام بابا برو جنس ملی با طرح شکوفه بخر اینا چیه :w00: 1 لینک به دیدگاه
pianist 31129 اشتراک گذاری ارسال شده در 12 بهمن، ۱۳۸۹ آخه این 2 تا امکاناتش رو میخوام... - پخش آهنگهاي دلخواه در هنگام خلا 4- حافظه داخلي 128و256 مگابايتي 1 لینک به دیدگاه
Ehsan 112346 اشتراک گذاری ارسال شده در 12 بهمن، ۱۳۸۹ کار عاقل از عاقلی گذشته ببین یک چیزو جدی بهت میگم. ما نمیتوینم با یکسری از چیزها مقابله کنیم،اگر هم پیروز بشیم دوباره روز از نو و روزی از نو. ملت ایران لیاقت دموکــــراسی رو نداره،همینها خیلی هم لایقشون هستند. 1 لینک به دیدگاه
سارا-افشار 36437 مالک اشتراک گذاری ارسال شده در 13 بهمن، ۱۳۸۹ ببین یک چیزو جدی بهت میگم. ما نمیتوینم با یکسری از چیزها مقابله کنیم،اگر هم پیروز بشیم دوباره روز از نو و روزی از نو. ملت ایران لیاقت دموکــــراسی رو نداره،همینها خیلی هم لایقشون هستند. 1-یه چیزی رو هم بهت خیلی جدی میگم توچرا جنبه گیرنده نامه رو درنظر گرفتی و مسئله رو 30 آ30ش کردی ؟ نمی شد جنبه فرستنده نامه رو درنظر می گرفتی و به عنوان یه متن طنز که توش یه ایده جدید برای اختراع رو ارایه داده بود هم کلی بهش می خندیدی و هم در مورد ایده اش تعمق میکردی 2- درضمن مگه ما الان دموکراسی نداریم که تو میگی لیاقت دموکراسی رو نداره مملکت ما عین دموکراسیه پس بیخود جو رو مغشوش نکن :Ghelyon: 4 لینک به دیدگاه
Ehsan 112346 اشتراک گذاری ارسال شده در 13 بهمن، ۱۳۸۹ 1درضمن مگه ما الان دموکراسی نداریم که تو میگی لیاقت دموکراسی رو نداره مملکت ما عین دموکراسیه پس بیخود جو رو مغشوش نکن :ghelyon: احسنت به خواهر محترمه مکرمه بابصیرت....... آواتار را هم مزین به چادر عزیز اسلامی کنین،قلب امت همیشه در صحنه را شاد خواهید کرد. 3 لینک به دیدگاه
سارا-افشار 36437 مالک اشتراک گذاری ارسال شده در 13 بهمن، ۱۳۸۹ احسنت به خواهر محترمه مکرمه بابصیرت.......آواتار را هم مزین به چادر عزیز اسلامی کنین،قلب امت همیشه در صحنه را شاد خواهید کرد. آواتار الان کاملا مزین به چادر اسلامی هستن و چادر هم از نوع چادر نمازه :4chsmu1: 2 لینک به دیدگاه
Ehsan 112346 اشتراک گذاری ارسال شده در 13 بهمن، ۱۳۸۹ آواتار الان کاملا مزین به چادر اسلامی هستن و چادر هم از نوع چادر نمازه :4chsmu1: این خواهر kate winslet از افسران جـنگ نـــرم برای ترویج بی بند و باری و فساد در میان جوانان هستند. اونوقت چادر سر کرده ، اونهم با موهای پریشان و بیرون زده..... چرا آرام آرام در باورهای ناب ملت ما،تغییر ایجاد میکنین؟ من در برابر این مخمل بازی شماها هوشیارم و سایر کاربران را به سرعت آگاه خواهم کرد. 2 لینک به دیدگاه
ارسال های توصیه شده