سارا-افشار 36437 اشتراک گذاری ارسال شده در 11 بهمن، ۱۳۸۹ .......................................... ............................................................. .............................................................. نمی خواستم اصلا سراین موضوعات بحث کنم با خودم تصمیم گرفتم دیگه بی خیال مسایل پیرامونم که همه چیزش هر روز روبه زوال و ابتذال میره نه حرف بزنم نه خبری بخونم و نه مطلبی بنویسم اما اینو دیروز تو سرویس خوابگاه شنیدم وختی راننده صدای رادیو پیام رو بلند کرد و ......... حق طلاقی که زن ضمن عقد از مرد دریافت می کنند هیچ وجه قانونی ندارد همین شاید بعضیا بیان بگنن نه این خبر چنان هست و چنان نیست اما واقعا تو جامعه مردسالار ما که چند وقت پیش حق چند همسری مرد تصویب شد و هرروز هم از طریق صدا سیما و سریالهای آبکی این مسئله (تبلیغ چند همسری ) تبلیغ میشه چنین قانونی لازم بود؟ بحث مهریه که منتفی بحث ازدواج موقت و صیغه راحت و ازاد بحث حق طلاق رو هم که ..... بحث برخورد با پوشش زن در اماکن عمومی هم که نمیخواد چیزی گفته بشه داشتم فکر می کردم من به عنوان یک دختر آیا تو این مملکت حقی دارم؟ 23 لینک به دیدگاه
pianist 31129 اشتراک گذاری ارسال شده در 11 بهمن، ۱۳۸۹ ....................................................................................................... .............................................................. نمی خواستم اصلا سراین موضوعات بحث کنم با خودم تصمیم گرفتم دیگه بی خیال مسایل پیرامونم که همه چیزش هر روز روبه زوال و ابتذال میره نه حرف بزنم نه خبری بخونم و نه مطلبی بنویسم اما اینو دیروز تو سرویس خوابگاه شنیدم وختی راننده صدای رادیو پیام رو بلند کرد و ......... حق طلاقی که زن ضمن عقد از مرد دریافت می کنند هیچ وجه قانونی ندارد همین شاید بعضیا بیان بگنن نه این خبر چنان هست و چنان نیست اما واقعا تو جامعه مردسالار ما که چند وقت پیش حق چند همسری مرد تصویب شد و هرروز هم از طریق صدا سیما و سریالهای آبکی این مسئله (تبلیغ چند همسری ) تبلیغ میشه چنین قانونی لازم بود؟ بحث مهریه که منتفی بحث ازدواج موقت و صیغه راحت و ازاد بحث حق طلاق رو هم که ..... بحث برخورد با پوشش زن در اماکن عمومی هم که نمیخواد چیزی گفته بشه داشتم فکر می کردم من به عنوان یک دختر آیا تو این مملکت حقی دارم؟ میگم برو تو فیلمای تهمینه میلانی بازی کن خوب پیشرفت میکنی... 7 لینک به دیدگاه
rezanassimi 9036 اشتراک گذاری ارسال شده در 11 بهمن، ۱۳۸۹ داشتم فکر می کردم من به عنوان یک دختر آیا تو این مملکت حقی دارم؟ بله داری... حق داری تمام قوانین جمهوری اسلامی رو اجبارا قبول کنی 9 لینک به دیدگاه
arian ariaey 1755 اشتراک گذاری ارسال شده در 11 بهمن، ۱۳۸۹ اولا, بحث مهریه چرا منتفی؟!!!! دوم, صیغه آراد نیست! شرایط داره! من به شخصه در مورد حق طلاقی که شما ازش می گی بی خبرم!!! اگه لطف کنید با ذکر منبع چیزی رو اعلام کنید ممنون می شیم! 3 لینک به دیدگاه
سارا-افشار 36437 مالک اشتراک گذاری ارسال شده در 11 بهمن، ۱۳۸۹ میگم برو تو فیلمای تهمینه میلانی بازی کن خوب پیشرفت میکنی... چه ربطی داره 4 لینک به دیدگاه
سارا-افشار 36437 مالک اشتراک گذاری ارسال شده در 11 بهمن، ۱۳۸۹ اولا, بحث مهریه چرا منتفی؟!!!! دوم, صیغه آراد نیست! شرایط داره! من به شخصه در مورد حق طلاقی که شما ازش می گی بی خبرم!!! اگه لطف کنید با ذکر منبع چیزی رو اعلام کنید ممنون می شیم! گفتم خبر رو دیروز از رادیو پیام شنیدم منبع حکومتی درضمن مهریه درقبال ازادی جان زن بود که بخاطر .......... ولش کن حق با شماست 5 لینک به دیدگاه
arian ariaey 1755 اشتراک گذاری ارسال شده در 11 بهمن، ۱۳۸۹ گفتم خبر رو دیروز از رادیو پیام شنیدم منبع حکومتی درضمن مهریه درقبال ازادی جان زن بود که بخاطر .......... ولش کن حق با شماست خوب شما شنیدی! ما که نشنیدیم نباید از جای معتبر تر خبرو ببینیم؟ وقتی شما این طور راحت به من حق می دی! پس انتظار نداشته باش که حقوق زن ها پایمال نشه!!!! 3 لینک به دیدگاه
Ehsan 112346 اشتراک گذاری ارسال شده در 11 بهمن، ۱۳۸۹ اون زنیکه با هدف طلاق با یک مرد ازدواج کنه ، همون بهتر که هم مرده بدبخت بشه هم زنه..... اول ازدواج،طلاق هم شد شرط؟ 13 لینک به دیدگاه
samaneh66 10265 اشتراک گذاری ارسال شده در 11 بهمن، ۱۳۸۹ اون زنیکه با هدف طلاق با یک مرد ازدواج کنه ، همون بهتر که هم مرده بدبخت بشه هم زنه..... اول ازدواج،طلاق هم شد شرط؟ يه دختره بود شرط اولش حق طلاق بود خواستگاره فرار ميكنه و دختره هم بدون اين شرط زن يكي ديگه ميشه الان 8 سال دنبال طلاق چون از اول فكرش الوده بود اينطوري شد 4 لینک به دیدگاه
سارا-افشار 36437 مالک اشتراک گذاری ارسال شده در 11 بهمن، ۱۳۸۹ خوب شما شنیدی! ما که نشنیدیم نباید از جای معتبر تر خبرو ببینیم؟ وقتی شما این طور راحت به من حق می دی! پس انتظار نداشته باش که حقوق زن ها پایمال نشه!!!! سعی می کنم متن تکست خبر رو هم پیدا کنم بزارم منظورم از گفتن حق باشماست این نبود که حق واقعا با شماست یعنی اینکه نمیخوام ادامه بدم و .......... 6 لینک به دیدگاه
هوتن 15061 اشتراک گذاری ارسال شده در 11 بهمن، ۱۳۸۹ به نظر من منشاء و اساس همه طلاقها خود ازدواجه چون اگه ازدواج نکنیم به هیچ وجه طلاق هم نمیتونیم بگیریم بعبارت دیگر ادم از خودش که نمیتونه طلاق بگیره من طلاق رو فقط در جامعه متاهلین دیدم و مجردها نمیتونن طلاق بگیرن 8 لینک به دیدگاه
arian ariaey 1755 اشتراک گذاری ارسال شده در 11 بهمن، ۱۳۸۹ سعی می کنم متن تکست خبر رو هم پیدا کنم بزارممنظورم از گفتن حق باشماست این نبود که حق واقعا با شماست یعنی اینکه نمیخوام ادامه بدم و .......... منم متوجه منظورتون شدم! همین که ادامه نمی دین خودش کلی معنی داره... بیخیال... 1 لینک به دیدگاه
rezanassimi 9036 اشتراک گذاری ارسال شده در 11 بهمن، ۱۳۸۹ به نظر من منشاء و اساس همه طلاقها خود ازدواجه چون اگه ازدواج نکنیم به هیچ وجه طلاق هم نمیتونیم بگیریمبعبارت دیگر ادم از خودش که نمیتونه طلاق بگیره من طلاق رو فقط در جامعه متاهلین دیدم و مجردها نمیتونن طلاق بگیرن شما قیافت آشناست حوزه علمیه نبودی 3 لینک به دیدگاه
سارا-افشار 36437 مالک اشتراک گذاری ارسال شده در 11 بهمن، ۱۳۸۹ اون زنیکه با هدف طلاق با یک مرد ازدواج کنه ، همون بهتر که هم مرده بدبخت بشه هم زنه.....اول ازدواج،طلاق هم شد شرط؟ نه اقا اسی گفتن این خبر و ذکر اون واسه این نیس که موافق حق طلاق و حق ازدواج و فلان و بهمان هستم بلکه دارم میگم از لحاظ قانونی و حقوقی ایا حقی برای زن باقی موند حق طلاق یا مهریه یه جور راه درو برا زنان بدبخت جامعه ما هست والا مادرخود من نه مهریه بالا داره و نه حق طلاق ولی زندگی خوبی داره و هیچوقت هم دنبال این چیزا نیس پدرم هم مرد چن زنه نیس این قوانین وختی تصویب میشه درواقع اگه بدون توجه به اوضاع جامعه و بدون مطالعه باشه بیشتر به ضرر و اشفتگی و سست شدن بنیان خانواده میشه تا ..... امار واقعی نشون میده طلاق درایران خیلی بیشتر از جاهایی هس که حق طلاق نه دست زنه نه دست مرد امار قتل های ناموسی - امار خیانت همسران - امار داشتن معشوق و معشوقه زنان و مردان متاهل - پایین رفتن هر روزه امار ازدواج دایمی در ایران خواهشا یه بعد قضیه رو نیگا نکنید و فوری برچسب فمنیست نزنید همه شما خواهر - مادر ویا احیانا دختر دارید 7 لینک به دیدگاه
arian ariaey 1755 اشتراک گذاری ارسال شده در 11 بهمن، ۱۳۸۹ نه اقا اسی گفتن این خبر و ذکر اون واسه این نیس که موافق حق طلاق و حق ازدواج و فلان و بهمان هستم بلکه دارم میگم از لحاظ قانونی و حقوقی ایا حقی برای زن باقی موندحق طلاق یا مهریه یه جور راه درو برا زنان بدبخت جامعه ما هست والا مادرخود من نه مهریه بالا داره و نه حق طلاق ولی زندگی خوبی داره و هیچوقت هم دنبال این چیزا نیس پدرم هم مرد چن زنه نیس این قوانین وختی تصویب میشه درواقع اگه بدون توجه به اوضاع جامعه و بدون مطالعه باشه بیشتر به ضرر و اشفتگی و سست شدن بنیان خانواده میشه تا ..... امار واقعی نشون میده طلاق درایران خیلی بیشتر از جاهایی هس که حق طلاق نه دست زنه نه دست مرد امار قتل های ناموسی - امار خیانت همسران - امار داشتن معشوق و معشوقه زنان و مردان متاهل - پایین رفتن هر روزه امار ازدواج دایمی در ایران خواهشا یه بعد قضیه رو نیگا نکنید و فوری برچسب فمنیست نزنید همه شما خواهر - مادر ویا احیانا دختر دارید من در اصل موضوع با سارا خانوم موافقم! چون اگه حق طلاق با مرد باشه! مرد یه اهرم فشار خیلی خیلی سخت تر از مهریه تو دستش داره! یعنی همون حق طلاق! چون می تونه با استفاده از همین حق طلاق ,زنشو طلاق نده و خودش هم مجددا ازدواج کنه و با طلاق ندادن زنش اونو از شانس مجدد ازدواج بی بهره کنه!! (معمولا برای اینکه زنها رو از دریافت مهریه منصرف کنن این کارو می کنن! ) این موضوع خیلی جدیه و به نظرم تو این مورد حق زنها واقعا پایمال شده! 5 لینک به دیدگاه
هوتن 15061 اشتراک گذاری ارسال شده در 11 بهمن، ۱۳۸۹ شما قیافت آشناست حوزه علمیه نبودی به داش رضا شما هم صدات اشناست یادته دوران طلبگی میشستیم تو حیاط زیر سایه درخت بید هی مباحثات علمی میکردیم اجرک الله مومن 7 لینک به دیدگاه
هوتن 15061 اشتراک گذاری ارسال شده در 11 بهمن، ۱۳۸۹ نه اقا اسی گفتن این خبر و ذکر اون واسه این نیس که موافق حق طلاق و حق ازدواج و فلان و بهمان هستم بلکه دارم میگم از لحاظ قانونی و حقوقی ایا حقی برای زن باقی موندحق طلاق یا مهریه یه جور راه درو برا زنان بدبخت جامعه ما هست والا مادرخود من نه مهریه بالا داره و نه حق طلاق ولی زندگی خوبی داره و هیچوقت هم دنبال این چیزا نیس پدرم هم مرد چن زنه نیس این قوانین وختی تصویب میشه درواقع اگه بدون توجه به اوضاع جامعه و بدون مطالعه باشه بیشتر به ضرر و اشفتگی و سست شدن بنیان خانواده میشه تا ..... امار واقعی نشون میده طلاق درایران خیلی بیشتر از جاهایی هس که حق طلاق نه دست زنه نه دست مرد امار قتل های ناموسی - امار خیانت همسران - امار داشتن معشوق و معشوقه زنان و مردان متاهل - پایین رفتن هر روزه امار ازدواج دایمی در ایران خواهشا یه بعد قضیه رو نیگا نکنید و فوری برچسب فمنیست نزنید همه شما خواهر - مادر ویا احیانا دختر دارید سارا !!!!!!!!!!!! خوب تو هم با یه مرد خوبی مثل پدرت ازدواج کن که اعتقاد به انسانیت و وجدان داشته باشه بیخیال قانون 7 لینک به دیدگاه
Ehsan 112346 اشتراک گذاری ارسال شده در 11 بهمن، ۱۳۸۹ حق طلاق یا مهریه یه جور راه درو برا زنان بدبخت جامعه ما هست والا مادرخود من نه مهریه بالا داره و نه حق طلاق ولی زندگی خوبی داره و هیچوقت هم دنبال این چیزا نیس پدرم هم مرد چن زنه نیس زنان بدبخت جامعه ما !!!!! بدبختی زنان جامعه ما بیشتر خودشان مقصرند، چه اونهایی که چادر چاقچول سر میکنن و تو امامزاده ها و.... راه میوفتن و سفره و... میندازن. چه اونهایی که خودشان را راحت دست مردها میگذارند. در هر دو صورت مرد پر رو میشه و سو استفاده میکنه و این کاملا طبیعیه. خواهشا یه بعد قضیه رو نیگا نکنید و فوری برچسب فمنیست نزنید همه شما خواهر - مادر ویا احیانا دختر دارید من به کسی برچسب نزدم. :w00: چون چسبی واسم نمونده که بخوام بچسبونمش. 7 لینک به دیدگاه
سارا-افشار 36437 مالک اشتراک گذاری ارسال شده در 11 بهمن، ۱۳۸۹ زنان بدبخت جامعه ما !!!!! بدبختی زنان جامعه ما بیشتر خودشان مقصرند، چه اونهایی که چادر چاقچول سر میکنن و تو امامزاده ها و.... راه میوفتن و سفره و... میندازن. چه اونهایی که خودشان را راحت دست مردها میگذارند. در هر دو صورت مرد پر رو میشه و سو استفاده میکنه و این کاملا طبیعیه. من به کسی برچسب نزدم. :w00: چون چسبی واسم نمونده که بخوام بچسبونمش. قبول دارم بیشتر بدبختی نه زنا بلکه همه ادما ناشی از بی عقلی خودشونه اما هستن زنایی که تو چارچوب خونواده هایی بزرگ شدن که به مرور تموم شخصیت انسانی و شرافت و احترام خودشونو از دست دادن اینوهم درنظر بگیر 5 لینک به دیدگاه
ارسال های توصیه شده