Atishpare_Shahi 1736 اشتراک گذاری ارسال شده در 11 بهمن، ۱۳۸۹ خدایا به خاطر تمام چیزهایی که دادی، ندادی، دادی پس گرفتی، ندادی بعدا دادی، ندادی بعدا می خوای بدی، دادی بعدا می خوای پس بگیری، داده بودی و پس گرفته بودی، اگه بدی پس می گیری، پس گرفتی دادی، پس گرفتی بعدا می خوای بدی، اگه می دادی پس می گرفتی، نداده بودی فکر می کردیم دادی و پس گرفتی، خلاصه خداجون سرتو درد نیارم به خاطر همه شکر... 20 لینک به دیدگاه
Ehsan 112346 اشتراک گذاری ارسال شده در 11 بهمن، ۱۳۸۹ سرم گیج رفت اینقدر داد و نداد و بیداد خوندم. احساس میکنم عمامه ام شده لونه گنجشک ها....... دلتون خوشه بابا،کی داده کی گرفته....... 13 لینک به دیدگاه
Atishpare_Shahi 1736 مالک اشتراک گذاری ارسال شده در 11 بهمن، ۱۳۸۹ سرم گیج رفت اینقدر داد و نداد و بیداد خوندم. احساس میکنم عمامه ام شده لونه گنجشک ها....... دلتون خوشه بابا،کی داده کی گرفته....... با همين دو خط سر گیجه گرفتي؟؟؟ :w58: 6 لینک به دیدگاه
Ehsan 112346 اشتراک گذاری ارسال شده در 11 بهمن، ۱۳۸۹ با همين دو خط سر گیجه گرفتي؟؟؟ :w58: من با نقطه هم سرگیجه میگیرم. اگه تو هم یک عمامه بر سرت داشتی،با حرکت یک پشه در هوا سرگیجه میگرفتی. 9 لینک به دیدگاه
الهام. 8079 اشتراک گذاری ارسال شده در 11 بهمن، ۱۳۸۹ خدايا شكررررررررررررر... فقط خدا! اين فاطمه حالش خوش نيس...فكر كنم عقلشو پس گرفتي! بده دوباره :4chsmu1: 6 لینک به دیدگاه
samaneh66 10265 اشتراک گذاری ارسال شده در 11 بهمن، ۱۳۸۹ خدا شكر خدا هرچي دادي نگير هرچي هم ميخواهي بدي خوبش رو بده و نگير خدايا عزيزانم رو ازم نگير 7 لینک به دیدگاه
Astraea 25351 اشتراک گذاری ارسال شده در 11 بهمن، ۱۳۸۹ به قول اسی کی داده کی گرفته؟؟؟!!:ws44: همون نده بهتره!!چون بدتر پس میگیره!!!:w00: 6 لینک به دیدگاه
Atishpare_Shahi 1736 مالک اشتراک گذاری ارسال شده در 11 بهمن، ۱۳۸۹ من با نقطه هم سرگیجه میگیرم. اگه تو هم یک عمامه بر سرت داشتی،با حرکت یک پشه در هوا سرگیجه میگرفتی. :girl_in_dreams: خدايا شكررررررررررررر... فقط خدا! اين فاطمه حالش خوش نيس...فكر كنم عقلشو پس گرفتي! بده دوباره :4chsmu1: من حالم خوبه :girl_in_dreams: لینک به دیدگاه
سارا-افشار 36437 اشتراک گذاری ارسال شده در 11 بهمن، ۱۳۸۹ سرم گیج رفت اینقدر داد و نداد و بیداد خوندم. احساس میکنم عمامه ام شده لونه گنجشک ها....... دلتون خوشه بابا،کی داده کی گرفته....... :ws28: لینک به دیدگاه
ارسال های توصیه شده