*mishi* 11920 ارسال شده در 30 فروردین، 2011 همشون جالب بوده....حتي الان.چون تو هر سني نذاشتم زندگيم يكنواخت بشه.شيطنتاشو گذروندم و دارم ميگذرونم:persiana__hahaha: 5
DCBA 8191 ارسال شده در 30 فروردین، 2011 از چند ماه پیش تا الان بهترین دوران زندگی من بود... هنوزم هست خداروشکر 11
هولدن کالفیلد 19946 ارسال شده در 30 فروردین، 2011 فک کنم دوره نامزدی و ایضا اوایل ازدواج خدا قسمت کنه زودتر آآآآآآمین البته از شوخی گذشته هر دوره ای با توجه به شرایط و موقعیتی که داریم خوشی و ناخوشی های خودشو داره مهم اینه که ادم توی لحظه حال زندگی کنه و با همه خوشی ها و ناخوشی ها خوش باشه 8
تینا 15116 ارسال شده در 30 فروردین، 2011 همیشه خوبه امااااااااااااااااااااا دبیرستان وپیش خیلی شیطون بودم البته ترم اول هم خوب بود اما به دبیرستان نمیشد 6
Hossein.T 22596 ارسال شده در 31 فروردین، 2011 نمدونم در هر دوره ای احساس میکردم یه چیزی کم دارم و از زندگیم راضی نبودم . . .! 4
zzahra 4750 ارسال شده در 31 فروردین، 2011 دوران دبیرستان و راهنمایی واقعا احساس خوشبختی میکردم!به معنای واقعی کلمه هرروزش رو ((خوش)) بودم.فکر میکنم به خاطر این بود که به چیزی فکر نمیکردم فقط تو همون روزا زندگی میکردم.یادش به خیر............. 6
lady architect 5358 ارسال شده در 31 فروردین، 2011 منم تا اونجایی که یادم میاد دوران بچگیم هر چند جالب نبوده اما بهتر بوده باز خدارو شکر کاش دوباره خوب شه نمی گم بده نه الانمو دوس دارم اما از بعضی ادما خسته شدم که فقط منتظرن یکی گناه کنه خدا می بخشه بندش نمیبخشه اخه بگو تو چیکاره ای مگه کور خود بینای مردم 4
ارسال های توصیه شده