pianist 31129 اشتراک گذاری ارسال شده در 10 بهمن، ۱۳۸۹ فکر کنم قبل از 5 سالگی چون اصلا چیزی یادم نمیاد... 9 لینک به دیدگاه
just work 12354 اشتراک گذاری ارسال شده در 10 بهمن، ۱۳۸۹ من تا امروز هیچ روز و دوران خوشی در زندگیم نداشتم . 10 لینک به دیدگاه
samaneh66 10265 اشتراک گذاری ارسال شده در 10 بهمن، ۱۳۸۹ تا الان بهترينش دبيرستان بوده 5 لینک به دیدگاه
*mishi* 11920 اشتراک گذاری ارسال شده در 10 بهمن، ۱۳۸۹ همشون جالب بوده....حتي الان.چون تو هر سني نذاشتم زندگيم يكنواخت بشه.شيطنتاشو گذروندم و دارم ميگذرونم:persiana__hahaha: 5 لینک به دیدگاه
DCBA 8191 اشتراک گذاری ارسال شده در 10 بهمن، ۱۳۸۹ از چند ماه پیش تا الان بهترین دوران زندگی من بود... هنوزم هست خداروشکر 11 لینک به دیدگاه
هولدن کالفیلد 19946 اشتراک گذاری ارسال شده در 10 بهمن، ۱۳۸۹ فک کنم دوره نامزدی و ایضا اوایل ازدواج خدا قسمت کنه زودتر آآآآآآمین البته از شوخی گذشته هر دوره ای با توجه به شرایط و موقعیتی که داریم خوشی و ناخوشی های خودشو داره مهم اینه که ادم توی لحظه حال زندگی کنه و با همه خوشی ها و ناخوشی ها خوش باشه 8 لینک به دیدگاه
تینا 15116 اشتراک گذاری ارسال شده در 10 بهمن، ۱۳۸۹ همیشه خوبه امااااااااااااااااااااا دبیرستان وپیش خیلی شیطون بودم البته ترم اول هم خوب بود اما به دبیرستان نمیشد 6 لینک به دیدگاه
chalipa 1177 اشتراک گذاری ارسال شده در 11 بهمن، ۱۳۸۹ به غیر دوران سربازی بقیش خوب بوده.... 3 لینک به دیدگاه
yasi * m 5032 اشتراک گذاری ارسال شده در 11 بهمن، ۱۳۸۹ خوب خوب خوب..... دست خدا درد نکنه.... همش خوب.... 3 لینک به دیدگاه
Hossein.T 22596 اشتراک گذاری ارسال شده در 11 بهمن، ۱۳۸۹ نمدونم در هر دوره ای احساس میکردم یه چیزی کم دارم و از زندگیم راضی نبودم . . .! 4 لینک به دیدگاه
zzahra 4750 اشتراک گذاری ارسال شده در 11 بهمن، ۱۳۸۹ دوران دبیرستان و راهنمایی واقعا احساس خوشبختی میکردم!به معنای واقعی کلمه هرروزش رو ((خوش)) بودم.فکر میکنم به خاطر این بود که به چیزی فکر نمیکردم فقط تو همون روزا زندگی میکردم.یادش به خیر............. 6 لینک به دیدگاه
lady architect 5358 اشتراک گذاری ارسال شده در 11 بهمن، ۱۳۸۹ منم تا اونجایی که یادم میاد دوران بچگیم هر چند جالب نبوده اما بهتر بوده باز خدارو شکر کاش دوباره خوب شه نمی گم بده نه الانمو دوس دارم اما از بعضی ادما خسته شدم که فقط منتظرن یکی گناه کنه خدا می بخشه بندش نمیبخشه اخه بگو تو چیکاره ای مگه کور خود بینای مردم 4 لینک به دیدگاه
ارسال های توصیه شده