Amir R. Haddadi 9164 اشتراک گذاری ارسال شده در 10 بهمن، ۱۳۸۹ يعني كارشناسيارشد اين همه گرايش داره من خبر نداشتم ... منم ميخوام ارشد برم نميشه جهشي بزنيم در ضمن پدافند غير عامل مازندرانم داره دانشگاه مالك اشتر تازه آورده 3 لینک به دیدگاه
Artaria 13629 مالک اشتراک گذاری ارسال شده در 10 بهمن، ۱۳۸۹ يعني كارشناسيارشد اين همه گرايش داره من خبر نداشتم ...منم ميخوام ارشد برم نميشه جهشي بزنيم در ضمن پدافند غير عامل مازندرانم داره دانشگاه مالك اشتر تازه آورده حالا کدومو دوس داری بخونی؟ 1 لینک به دیدگاه
Amir R. Haddadi 9164 اشتراک گذاری ارسال شده در 10 بهمن، ۱۳۸۹ دست درد نكنه همين پدافند غير عامل تو همين دانشگاه مالك اشتر ... آقا كي بيام براي ثبت نام ... راستي حتما روزانه باشه هااااا 1 لینک به دیدگاه
Artaria 13629 مالک اشتراک گذاری ارسال شده در 10 بهمن، ۱۳۸۹ منتظر باشید خبرتون میکنیم 1 لینک به دیدگاه
Hamed&Mahi 1728 اشتراک گذاری ارسال شده در 11 بهمن، ۱۳۸۹ این رو کی درست کرده ؟؟ تا جایی که میدونم چند وقت پیش که دفترچه پیام نور اومده بود 50 هوار تومن !!!:jawdrop: سازه های هیدرولیکی هم میگرفت ! برای همین یکم به جدول بالا شک دارم !!:w00: 2 لینک به دیدگاه
Artaria 13629 مالک اشتراک گذاری ارسال شده در 11 بهمن، ۱۳۸۹ ساخت فقط تهران داره؟ چرا؟ این رو کی درست کرده ؟؟تا جایی که میدونم چند وقت پیش که دفترچه پیام نور اومده بود 50 هوار تومن !!!:jawdrop: سازه های هیدرولیکی هم میگرفت ! برای همین یکم به جدول بالا شک دارم !!:w00: آموزشگاه نصیر این جدولو تنظیم کرده 3 لینک به دیدگاه
Artaria 13629 مالک اشتراک گذاری ارسال شده در 11 بهمن، ۱۳۸۹ پذيرشو اينجوري مينويسن ووووووووواااااای راس میگه، اصلاً حواسم نبود 2 لینک به دیدگاه
Hamed&Mahi 1728 اشتراک گذاری ارسال شده در 12 بهمن، ۱۳۸۹ آموزشگاه نصیر این جدولو تنظیم کرده آموزشگاه خواجه نصیر . . . کرده :jawdrop: ...؟؟ جواب صحیح " تنظیم " میباشد! کاره خوبی کرده دستش درد نکنه 2 لینک به دیدگاه
Artaria 13629 مالک اشتراک گذاری ارسال شده در 19 بهمن، ۱۳۸۹ این هم تعداد پذیرش دانشگاه ها در هر گرایش به تفکیک دانشگاه : لینک دانلود : برای مشاهده این محتوا لطفاً ثبت نام کنید یا وارد شوید. ورود یا ثبت نام 2 لینک به دیدگاه
ارسال های توصیه شده