Amir R. Haddadi 9164 ارسال شده در 29 فروردین، 2011 يعني كارشناسيارشد اين همه گرايش داره من خبر نداشتم ... منم ميخوام ارشد برم نميشه جهشي بزنيم در ضمن پدافند غير عامل مازندرانم داره دانشگاه مالك اشتر تازه آورده 3
Artaria 13629 مالک ارسال شده در 29 فروردین، 2011 يعني كارشناسيارشد اين همه گرايش داره من خبر نداشتم ...منم ميخوام ارشد برم نميشه جهشي بزنيم در ضمن پدافند غير عامل مازندرانم داره دانشگاه مالك اشتر تازه آورده حالا کدومو دوس داری بخونی؟ 1
Amir R. Haddadi 9164 ارسال شده در 29 فروردین، 2011 دست درد نكنه همين پدافند غير عامل تو همين دانشگاه مالك اشتر ... آقا كي بيام براي ثبت نام ... راستي حتما روزانه باشه هااااا 1
Hamed&Mahi 1728 ارسال شده در 31 فروردین، 2011 این رو کی درست کرده ؟؟ تا جایی که میدونم چند وقت پیش که دفترچه پیام نور اومده بود 50 هوار تومن !!!:jawdrop: سازه های هیدرولیکی هم میگرفت ! برای همین یکم به جدول بالا شک دارم !!:w00: 2
Artaria 13629 مالک ارسال شده در 31 فروردین، 2011 ساخت فقط تهران داره؟ چرا؟ این رو کی درست کرده ؟؟تا جایی که میدونم چند وقت پیش که دفترچه پیام نور اومده بود 50 هوار تومن !!!:jawdrop: سازه های هیدرولیکی هم میگرفت ! برای همین یکم به جدول بالا شک دارم !!:w00: آموزشگاه نصیر این جدولو تنظیم کرده 3
Artaria 13629 مالک ارسال شده در 31 فروردین، 2011 پذيرشو اينجوري مينويسن ووووووووواااااای راس میگه، اصلاً حواسم نبود 2
Hamed&Mahi 1728 ارسال شده در 1 اردیبهشت، 2011 آموزشگاه نصیر این جدولو تنظیم کرده آموزشگاه خواجه نصیر . . . کرده :jawdrop: ...؟؟ جواب صحیح " تنظیم " میباشد! کاره خوبی کرده دستش درد نکنه 2
Artaria 13629 مالک ارسال شده در 8 اردیبهشت، 2011 این هم تعداد پذیرش دانشگاه ها در هر گرایش به تفکیک دانشگاه : لینک دانلود : برای مشاهده این محتوا لطفاً ثبت نام کنید یا وارد شوید. ورود یا ثبت نام 2
ارسال های توصیه شده