ENG.SAHAND 31645 ارسال شده در 12 اردیبهشت، 2015 جمع کنید تالارتون رو!!!!!!!!!!!!!! آزاد.... لااقل با کلمات بازی نکنید چی شده دوست عزیز؟؟ 2
Hossein.T 22596 ارسال شده در 13 اردیبهشت، 2015 یا الله اومدم یه سلامی عرض کنم و برم شب و روزتون خــــــــــــــــــــــــووب 3
fakur1 10128 ارسال شده در 26 تیر، 2015 یه مدتی است که من هر موقع میخوام ارسال سریع بکنم یا از موضوعی تشکر بکنم باید آیکون مربوطه رو با موس تا اون بالای مونیتور بکشم بالا و بعد فعالش کنم تا عمل بکنه. این پائین که مرکز اپلود نو اندیشان هست کلا نمیشه با موس کار کرد. وسط صفحه هم همینطوره. مشکل از چیه؟ 3
ENG.SAHAND 31645 ارسال شده در 27 تیر، 2015 یه مدتی است که من هر موقع میخوام ارسال سریع بکنم یا از موضوعی تشکر بکنم باید آیکون مربوطه رو با موس تا اون بالای مونیتور بکشم بالا و بعد فعالش کنم تا عمل بکنه. این پائین که مرکز اپلود نو اندیشان هست کلا نمیشه با موس کار کرد. وسط صفحه هم همینطوره. مشکل از چیه؟ فکور جان از جناب ایمان مدیر ارشد سوال بفرمایید جوابتون میده من اطلاع خاصی ندارم درین مورد ببخشید 3
Imaaan 17059 ارسال شده در 27 تیر، 2015 یه مدتی است که من هر موقع میخوام ارسال سریع بکنم یا از موضوعی تشکر بکنم باید آیکون مربوطه رو با موس تا اون بالای مونیتور بکشم بالا و بعد فعالش کنم تا عمل بکنه. این پائین که مرکز اپلود نو اندیشان هست کلا نمیشه با موس کار کرد. وسط صفحه هم همینطوره. مشکل از چیه؟ گوشه سمت چپ هستش که، نباید مشکلی برای "سپاس" و "ارسال پاسخ سریع" بوجود بیاره. عکس زیر رو نگاه کنین، فقط توی کادر قرمز رنگ این حالت رو داره که لینک میشه به مرکز آموزش تصویری: "ارسال پاسخ سریع" بیرون کادر میفته. 3
fakur1 10128 ارسال شده در 27 تیر، 2015 گوشه سمت چپ هستش که، نباید مشکلی برای "سپاس" و "ارسال پاسخ سریع" بوجود بیاره. عکس زیر رو نگاه کنین، فقط توی کادر قرمز رنگ این حالت رو داره که لینک میشه به مرکز آموزش تصویری: "ارسال پاسخ سریع" بیرون کادر میفته. وسط صفحه مونیتور من هم همین حالت رو داره. یعنی اگه آیکونها وسط صفحه باشن , فعال میشن ولی مثه هنگ کردن میمونه تا پیغام میده که صفحه بمونه و اینا که کلی برام دردسر ساز شده. 2
Imaaan 17059 ارسال شده در 27 تیر، 2015 وسط صفحه مونیتور من هم همین حالت رو داره. یعنی اگه آیکونها وسط صفحه باشن , فعال میشن ولی مثه هنگ کردن میمونه تا پیغام میده که صفحه بمونه و اینا که کلی برام دردسر ساز شده. یه عکس می تونین ازش بذارین؟ کش و کوکی مرورگرتون رو هم پاک کنین، شاید یه بار صفحه بد لود شده باشه، این حالت بوجود اومده. 1
fakur1 10128 ارسال شده در 27 تیر، 2015 یه عکس می تونین ازش بذارین؟ کش و کوکی مرورگرتون رو هم پاک کنین، شاید یه بار صفحه بد لود شده باشه، این حالت بوجود اومده. فک کنم همین مورد کش و کوکی باشه.خودم بلد نیستم بچه ها که اومدن میدم برام پاک کنن. بعدا نتیجه رو میگم. عکس هم بلد نیستم . اونم بعدا همینجا میذارم. تشکر 2
Imaaan 17059 ارسال شده در 27 تیر، 2015 فک کنم همین مورد کش و کوکی باشه.خودم بلد نیستم بچه ها که اومدن میدم برام پاک کنن. بعدا نتیجه رو میگم. عکس هم بلد نیستم . اونم بعدا همینجا میذارم. تشکر خواهش می کنم، مرورگرتون چیه؟ 1
Imaaan 17059 ارسال شده در 27 تیر، 2015 اینترنت اکسپلورر مسیرش رو اینجا نشون داده، با Ctrl + Shift + Delete هم میشه آورد صفحه ش رو: برای مشاهده این محتوا لطفاً ثبت نام کنید یا وارد شوید. ورود یا ثبت نام 4
fakur1 10128 ارسال شده در 27 تیر، 2015 مسیرش رو اینجا نشون داده، با Ctrl + Shift + Delete هم میشه آورد صفحه ش رو: برای مشاهده این محتوا لطفاً ثبت نام کنید یا وارد شوید. ورود یا ثبت نام مرسی . انجامش دادم. مشکل هم حل شد. خیلی از شما متشکرم. 3
fakur1 10128 ارسال شده در 11 مرداد، 2015 سلام آقا من یکی از این نقل قول هامو که نمیدونم کدوم یکیه , باز نکردم و نخوندم. الان یه چن وقتی که مدام پیغام نقل قول بهم میاد , منم میرم تو صفحه مربوطه و میبینم خبری نیست. ( ذلّه م کرده ) میشه بگید اون صفحه رو جوری تنظیم بکنن که ما خودمونم بدونیم کدوم نقل قول رو خوندیم و کدومش مونده. مثلا اونایی که نخوندیم بولد بمونه و اونایی که خوندیم کمرنگ تر بشه و یا مثلا تیک بخوره و اینا؟ 3
seyed mehdi hoseyni 27119 ارسال شده در 11 مرداد، 2015 سلامآقا من یکی از این نقل قول هامو که نمیدونم کدوم یکیه , باز نکردم و نخوندم. الان یه چن وقتی که مدام پیغام نقل قول بهم میاد , منم میرم تو صفحه مربوطه و میبینم خبری نیست. ( ذلّه م کرده ) میشه بگید اون صفحه رو جوری تنظیم بکنن که ما خودمونم بدونیم کدوم نقل قول رو خوندیم و کدومش مونده. مثلا اونایی که نخوندیم بولد بمونه و اونایی که خوندیم کمرنگ تر بشه و یا مثلا تیک بخوره و اینا؟ سلام... دو سه صفحه قبل صفحه ی نقل قولتو نگاه کن شاید درست شه.... بعد اینکه این مسئله مربوط به ارشداس 4
Mohammad-Ali 9730 ارسال شده در 11 مرداد، 2015 فک کنم همین مورد کش و کوکی باشه.خودم بلد نیستم بچه ها که اومدن میدم برام پاک کنن. بعدا نتیجه رو میگم. عکس هم بلد نیستم . اونم بعدا همینجا میذارم. تشکر کروم: settings> Show advanced settings...> clear browsing data کوکی وکش راتیک زده تاریخ راانتخاب کنیدبعد clear browsing data رازده. 3
ENG.SAHAND 31645 ارسال شده در 11 مرداد، 2015 با سلام خدمت دوستان عزیز و بانشاط خودم خواستم به عرض دوستان گل برسونم که تاپیک خنده بازار بعلت سنگینی تاپیک به بایگانی منتقل گردید ..... ان شالله تاپیک جدیدی به نام خنده سرای نو اندیش زده خواهد شد. باتشکر 6
Mohammad Aref 120459 ارسال شده در 17 مرداد، 2015 با اجازه سهند عزیز تاپیکی بود با عنوان تا کی توهین؟تا کی سکوت؟ متأسفانه بی احترامی های زیادی تو تاپیک شده بود که فعلاً به بایگانی منتقل شد تا رسیدگی بشه و اگه امکانش بود بعد از حذف برخی پستها برگردونده بشه. پس لطفاً تا اون موقع تاپیک دیگه ای دربارش زده نشه تا بهش رسیدگی کنیم و نظرمون هم بعداً میگیم. 5
Mohammad-Ali 9730 ارسال شده در 16 مهر، 2015 مامی توانیم ازاین موقعیتی که به وجودآمده (موضوع توافق ) به نفع انجمن استفاده کنیم . یکی ازکارهاش باایجادموضوعات مختلف درباره توافق ،موضوع هسته ای و...تحلیلهای مختلف، نقد،تحلیلهاوبحث های چالش برنگیزومتفاوت و... چون الان بیشترین جستجوهامیرودسمت اخباروتوافق ماچرااستفاده نکنیم ؟ 2
قاصدکــــــــ 20162 ارسال شده در 24 آبان، 2016 با سلام خدمت نوانديشان عزيز براي ساماندهي بهتر مطالب موجود در تالار گفتگوي آزاد و منظم ساختن اين بخش، از اين پس به اين شيوه عمل خواهد شد كه: اون دسته از تاپيكهاي گفتگومحور كه نوع تاپيكش در سه زيرشاخهي مطالب آموزنده، طنز اجتماعي، فرهنگ و تمدن ايراني نگنجه، چنانچه با هدايت استارتر گفتگوهاش بدون اسپم دنبال بشه، در صحن اصلي تالار باقي خواهد موند. در غيراينصورت چنانچه اين نوع تاپيكها شامل اسپم بشه، يا اينكه بعد از گذشت يك هفته كمتر از 3 كاربر در تاپيك شركت كنند، اون تاپيك به بخش گفتگوي خودماني منتقل ميشه. اميدوارم با اين كار دوباره تالاري منظمتر و مطالبي جذابتر داشته باشيم شما ميتونيد نظراتتون درباره اين طرح و پيشنهادهاي ديگهاي كه بنظرتون مفيد هست رو اعلام كنيد 9
ارسال های توصیه شده