Avenger 19333 اشتراک گذاری ارسال شده در 15 بهمن، ۱۳۹۰ اسپم نکنید وگرنه مجبورم پاک کنم 2 لینک به دیدگاه
pianist 31129 اشتراک گذاری ارسال شده در 15 بهمن، ۱۳۹۰ حالا کی مدیر تالار آزاد می شه؟ من قراره دوباره برگردم... 2 لینک به دیدگاه
شقایق31 40377 مالک اشتراک گذاری ارسال شده در 15 بهمن، ۱۳۹۰ حالا کی مدیر تالار آزاد می شه؟ ابولفضل و وحید هستن بابا جان 3 لینک به دیدگاه
سـارا 20071 اشتراک گذاری ارسال شده در 15 بهمن، ۱۳۹۰ من قراره دوباره برگردم... عههههه سلام عرض شد 1 لینک به دیدگاه
El Roman 31720 اشتراک گذاری ارسال شده در 15 بهمن، ۱۳۹۰ بابت تصمیم زیباتون تشکر میکنم این شقایقه اصلا مدیر خوبی نبود اه اه اه فکر کنم 300-400 تا تاپیک فقط از من پاک کرد و 30-40 تا اخطار داد من ازش میگذرم امیدوارم خدا هم ازش بگذرهاصلا زن و چه به مدیریت؟ مدیر بایت جبروت داشته باشه، مثل وحید جان و ابولفضل جان 2 لینک به دیدگاه
pesare irani 41805 اشتراک گذاری ارسال شده در 15 بهمن، ۱۳۹۰ :ws28:شانس آوردی من دیگه مدیر نیستم خدا رو شکرررررررررررررررررررررررررررررررررررررررررررررر:5c6ipag2mnshmsf5ju3 لینک به دیدگاه
شقایق31 40377 مالک اشتراک گذاری ارسال شده در 21 بهمن، ۱۳۹۰ چرا اینجا 5 روزه خاک خورده 5 لینک به دیدگاه
Abolfazl_r 20780 اشتراک گذاری ارسال شده در 21 بهمن، ۱۳۹۰ چرا اینجا 5 روزه خاک خورده خوب خبری نیست دیگه. همه چی آرومه من چقدر خوشحالم ... 4 لینک به دیدگاه
pari daryayi 22938 اشتراک گذاری ارسال شده در 21 بهمن، ۱۳۹۰ چرا اینجا 5 روزه خاک خورده می خوای بیام گرد و خاک کنم شقی جونم؟ 4 لینک به دیدگاه
JavadMessi 1620 اشتراک گذاری ارسال شده در 21 بهمن، ۱۳۹۰ در عجبم از جماعتی که دم از آزادی بیان میزنند اما کوچکترین تفکر مخالف خود را نمیپذیرند اونهم با قصاص قبل از جنایت و... 1 لینک به دیدگاه
Abolfazl_r 20780 اشتراک گذاری ارسال شده در 21 بهمن، ۱۳۹۰ در عجبم از جماعتی که دم از آزادی بیان میزنند اما کوچکترین تفکر مخالف خود را نمیپذیرند اونهم با قصاص قبل از جنایت و... لطفا مصداق این موضوع را مشخص کنید تا توضیحات لازم را خدمتتان ارائه کنم دوست عزیز. 3 لینک به دیدگاه
JavadMessi 1620 اشتراک گذاری ارسال شده در 21 بهمن، ۱۳۹۰ لطفا مصداق این موضوع را مشخص کنید تا توضیحات لازم را خدمتتان ارائه کنم دوست عزیز. مصداق؟؟؟ همینطوری گفتم دور هم خوش باشیم شما فکر کن یه جمله از دکتر شریعتی بود 1 لینک به دیدگاه
Abolfazl_r 20780 اشتراک گذاری ارسال شده در 21 بهمن، ۱۳۹۰ مصداق؟؟؟همینطوری گفتم دور هم خوش باشیم شما فکر کن یه جمله از دکتر شریعتی بود با وجودیکه من خودم شخصا مخالف بستن هر تاپیکی (به غیر از تاپیک های مستهجن) هستم، اما با کمال تاسف باید اینجا حق را به مدیریت بدم. چون دوستان واقعا حرف هایی میزنن دود از سر آدم بلند میشه. واقعا برای من اسباب تعجبه،بنده و دوستان خودمون داریم میگیم برای خوب بودن نیاز به عامل خارجی نداریم،باز میگن نه نمیشه !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! این عزیزان مارو گرفتن و اینگونه تاپیک ها به سمت تفتیش عقاید میره!!!!!! من خودم تا حد ممکن اصول اخلاقی را بهش پایبندم و هیچ دلیل ماورایی هم برای این پایبندی ندارم فقط چون میدونم آرامشم از این راه تامین میشه،عمل میکنم. باز میگن نمیشه و ما مرتبا باید اثبات کنیم میشه !!!!!!!!!!!!!!!!!! به نظر من دوستان اگر نمیتونن بدون عامل بازدارنده آخرتی خوب باشن،ریشه اش را در خودشون جستجو کنن و به دیگران تعمیمش ندن. دوستان عزیز من یا همکارانم کمبود نداریم که از بستن تاپیک ها لذت ببریم. یکی از بدترین و ناخوشایندترین کارهایی که من تو این فروم انجام میدم حذف و قفل تاپیک هاست. ولی چاره جز این نیست. 5 لینک به دیدگاه
Abolfazl_r 20780 اشتراک گذاری ارسال شده در 21 بهمن، ۱۳۹۰ لطفا اگر نیاز به گفتگوی دو نفره ای هست از طریق پروفایل یا پیام خصوصی پیگیری کنید. پست های بی ارتباط با موضوع تاپیک حذف خواهند شد. 5 لینک به دیدگاه
Avenger 19333 اشتراک گذاری ارسال شده در 21 بهمن، ۱۳۹۰ لطفا اگر میخواید کسی رو به دین داخل کنید یا خارج از طریق پیام پرو فایل یا مسنجر اقدام کنید اینجا تاپیک ارشاد نیست در صورت ادامه برخورد میشه 7 لینک به دیدگاه
pesare irani 41805 اشتراک گذاری ارسال شده در 22 بهمن، ۱۳۹۰ سلام من یه هفته پیدام نبود :icon_pf (34): یکی بگه چه خبرررر؟؟ لینک به دیدگاه
NEGARi 9387 اشتراک گذاری ارسال شده در 24 بهمن، ۱۳۹۰ اون تاپیکو بستین اینجا میپرسم... روایت خاطره؟ اسی اونجا تاپیک روایت خاطرست؟ منظور از بعضیها تاپیک رو با مسنجر اشتباه گرفتن چیه ؟ بعضیها کیان؟ پس یعنی کسی پستی گزارش نکرده بود که پاک کردین؟ خودتون دیدید که اسپمه؟ 3 لینک به دیدگاه
Avenger 19333 اشتراک گذاری ارسال شده در 24 بهمن، ۱۳۹۰ اون تاپیکو بستین اینجا میپرسم... روایت خاطره؟ اسی اونجا تاپیک روایت خاطرست؟ منظور از بعضیها تاپیک رو با مسنجر اشتباه گرفتن چیه ؟ بعضیها کیان؟ پس یعنی کسی پستی گزارش نکرده بود که پاک کردین؟ خودتون دیدید که اسپمه؟ اولا من منظورم شما نبودید دوما اسپمهای اون تاپیک رو خود اسیی یعنی استارتر پاک کرد سوما اسپم پاک کردن نیاز به گزارش تخلف نداره جزو قوانین تالار هست 2 لینک به دیدگاه
NEGARi 9387 اشتراک گذاری ارسال شده در 24 بهمن، ۱۳۹۰ اولا من منظورم شما نبودید دوما اسپمهای اون تاپیک رو خود اسیی یعنی استارتر پاک کرد سوما اسپم پاک کردن نیاز به گزارش تخلف نداره جزو قوانین تالار هست اوهوم مرسی که گفتی چون بعضیها گفتم آدمو به اشتباه میندازه ...پس بعضیهای دیگن! بله میدونم اسی پاک کرد بله میدونم لازم نیست گزارش رد بشه... سوال پرسیدم که کسی گزارش رد نکرده بود؟ خواستم بدونم پستم از نظر کی خلاف بوده! علتش اسپم بودن بوده؟ 2 لینک به دیدگاه
ارسال های توصیه شده