alborzrad 2116 اشتراک گذاری ارسال شده در 9 بهمن، ۱۳۸۹ پيش از صحبتهای محمود احمدینژاد در افتتاحیه آزاد راه تهران -پردیس، بهبهانی وزير راه، رهنما معاون وزير، رامين نماينده شهرستان رودهن، بومهن و فيروزكوه در مجلس شورای اسلامی و آقايی رييس كميسيون عمران مجلس شورای اسلامي صحبت كردند. در اين مراسم چندين بار از وزير راه به عنوان پدر راههای ايران نامبرده شد و مجری اين برنامه خبر داد كه در چند روز آينده بزرگراه قم – گرمسار افتتاح خواهد شد. 5 لینک به دیدگاه
Mahnaz.D 61915 اشتراک گذاری ارسال شده در 9 بهمن، ۱۳۸۹ :w645: یکی ندونه فکر می کنه بزرگراه اتصال شمال به جنوب کشوره! 5 لینک به دیدگاه
alborzrad 2116 مالک اشتراک گذاری ارسال شده در 9 بهمن، ۱۳۸۹ :w645: یکی ندرونه فکر می کنه بزرگراه اتصال شمال به جنوب کشوره! hmc سلام میرسونه!! 1 لینک به دیدگاه
anahid 119 اشتراک گذاری ارسال شده در 9 بهمن، ۱۳۸۹ :w645: یکی ندرونه فکر می کنه بزرگراه اتصال شمال به جنوب کشوره! ایضا من :w645: 1 لینک به دیدگاه
سارا-افشار 36437 اشتراک گذاری ارسال شده در 9 بهمن، ۱۳۸۹ فکر کنم دکتر حسابی باشن ایشون اولین نقشه راه های ایران رو دراوردن 7 لینک به دیدگاه
هوتن 15061 اشتراک گذاری ارسال شده در 9 بهمن، ۱۳۸۹ پدر راههای ایران هر دفعه یکیه فعلا دکتر بهبهانیه، اون وظیفه داره تا ملکه راههای ایران رو باردار کنه و باعث زایش راههای جدید بشه اونی که همیشه ثابته ملکه راههای ایران یا همون وزارت راه و ترابریه 6 لینک به دیدگاه
saray89 3064 اشتراک گذاری ارسال شده در 9 بهمن، ۱۳۸۹ فکر کنم دکتر حسابی باشن ایشون اولین نقشه راه های ایران رو دراوردن اره دکتر حسابی با اینکه همه جور امکاناتی رفاهی براشون خارج از ایران مهیا بود اومدن ایران و در شرایطی زندگی کردن که محتاج نون شبشون بودن و با مکافاتی از جان گذشتگی ( به معنای واقعی) کردند تا اون نقشه های راه رو تهیه کنند 3 لینک به دیدگاه
ارسال های توصیه شده