eng.l.s 5684 اشتراک گذاری ارسال شده در 2 بهمن، ۱۳۹۳ من وقتی میخوام خط رو رسم کنم خطم قسمت پایین رسم میشه من میخوام خط قرمز رو رسم کنم چرا ؟ مشکلم چیه !!!!!!؟ 2 لینک به دیدگاه
سامیار220 10919 اشتراک گذاری ارسال شده در 2 بهمن، ۱۳۹۳ من وقتی میخوام خط رو رسم کنم خطم قسمت پایین رسم میشه من میخوام خط قرمز رو رسم کنم چرا ؟ مشکلم چیه !!!!!!؟ از چه روشی برای ترسیم خط استفاده میکنین؟ 3 لینک به دیدگاه
eng.l.s 5684 اشتراک گذاری ارسال شده در 2 بهمن، ۱۳۹۳ از چه روشی برای ترسیم خط استفاده میکنین؟ من l رو تایپ کردمو عدد 93 2 لینک به دیدگاه
سامیار220 10919 اشتراک گذاری ارسال شده در 2 بهمن، ۱۳۹۳ من l رو تایپ کردمو عدد 93زاویه ترسیمتون همینی هست که توی تصویر گذاشتید؟ چون زاویه خط قرمز کمتر از 90 باید باشه طبق عکس. 3 لینک به دیدگاه
eng.l.s 5684 اشتراک گذاری ارسال شده در 3 بهمن، ۱۳۹۳ زاویه ترسیمتون همینی هست که توی تصویر گذاشتید؟چون زاویه خط قرمز کمتر از 90 باید باشه طبق عکس. زوایه 4.1 تو شکل کتابم . و باید خط قرمز رو رسم کنم ! 2 لینک به دیدگاه
سامیار220 10919 اشتراک گذاری ارسال شده در 3 بهمن، ۱۳۹۳ زوایه 4.1 تو شکل کتابم . و باید خط قرمز رو رسم کنم ! اصولا وقتی زاویه بدید نباید خطا کنه!!نقطه روبروش رو هم امتحان کنین ببینید همین اتفاق میفته 1 لینک به دیدگاه
eng.l.s 5684 اشتراک گذاری ارسال شده در 3 بهمن، ۱۳۹۳ اصولا وقتی زاویه بدید نباید خطا کنه!!نقطه روبروش رو هم امتحان کنین ببینید همین اتفاق میفته من انتهای خطمو امتحان کردم باز به قسمت پایین کشیده میشه ، دلیلش میشه گفت چون این دایره رو با دستور polar array رسم کردم این اتفاق میفته من روی دایره اصلی که دستور polar array رو اجرا کردم مشکلی نداشت ! 1 لینک به دیدگاه
eng.l.s 5684 اشتراک گذاری ارسال شده در 3 بهمن، ۱۳۹۳ یه سوال دیگه هم داشتم چرا من وقتی روی یه قسمت کلیک میکنم کادری باز نمیشه ! فقط دستور در کامنت اجرا میشه ! مشکل از کجاست ؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟ 1 لینک به دیدگاه
سامیار220 10919 اشتراک گذاری ارسال شده در 3 بهمن، ۱۳۹۳ من انتهای خطمو امتحان کردم باز به قسمت پایین کشیده میشه ، دلیلش میشه گفت چون این دایره رو با دستور polar array رسم کردم این اتفاق میفته من روی دایره اصلی که دستور polar array رو اجرا کردم مشکلی نداشت ! ربطی نداره! کلا جدا از این ترسیم یک خط توی این زاویه ترسیم میکنه؟ یه سوال دیگه هم داشتم چرا من وقتی روی یه قسمت کلیک میکنم کادری باز نمیشه ! فقط دستور در کامنت اجرا میشه ! مشکل از کجاست ؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟ باید dynamic input رو فعال کنین میانبرش f12 هستش 2 لینک به دیدگاه
eng.l.s 5684 اشتراک گذاری ارسال شده در 3 بهمن، ۱۳۹۳ ربطی نداره! کلا جدا از این ترسیم یک خط توی این زاویه ترسیم میکنه؟ این مدلی میشه که وقتی مرکز دایره اندازه و زاویه وارد میکنم. وقتی میبندم باز میکنم این خطوط دیده میشه . وقتی من این خط رو وسط خط افقی وارد کردم مشکلی وجود نداره . باید dynamic input رو فعال کنین میانبرش f12 هستش ممنونم. منظورم این بود وقتی روی array کلیک میکنم کادرش نمیاد یا وقتی رو propertice کلیک میکنم کادر نمیاد تا اندازه خط چین رو کم کنم. 1 لینک به دیدگاه
سامیار220 10919 اشتراک گذاری ارسال شده در 3 بهمن، ۱۳۹۳ ممنونم. منظورم این بود وقتی روی array کلیک میکنم کادرش نمیاد یا وقتی رو propertice کلیک میکنم کادر نمیاد تا اندازه خط چین رو کم کنم. دستور array رو روی خط اجرا کردین؟ محیط کار رو کلاسیک انتخاب کردید یا drafting؟ 2 لینک به دیدگاه
eng.l.s 5684 اشتراک گذاری ارسال شده در 3 بهمن، ۱۳۹۳ دستور array رو روی خط اجرا کردین؟محیط کار رو کلاسیک انتخاب کردید یا drafting؟ روی خط افقی نه ! فقط روی دایره دایره های کوچیک رو array کردم. محیط کارم drafting . 1 لینک به دیدگاه
سامیار220 10919 اشتراک گذاری ارسال شده در 3 بهمن، ۱۳۹۳ روی خط افقی نه ! فقط روی دایره دایره های کوچیک رو array کردم. محیط کارم drafting . بیشتر میخوره که اون خط مورب رو array کرده باشین، بعد این دستور پنجره ای نداره وقتی اجرا کنید تنظیماتش رو در ریبون میتونید تغییر بدید، برای propertise هم از میانبرش استفاده کنینpr. کلا سعی کنین میانبرهارو یاد بگیرید و دنبال گزینه ها توی منو نگردید اینطوری سرعت عملتون توی کار خیلی بیشتر میشه 1 لینک به دیدگاه
eng.l.s 5684 اشتراک گذاری ارسال شده در 3 بهمن، ۱۳۹۳ بیشتر میخوره که اون خط مورب رو array کرده باشین، بعد این دستور پنجره ای نداره وقتی اجرا کنید تنظیماتش رو در ریبون میتونید تغییر بدید، برای propertise هم از میانبرش استفاده کنینpr. کلا سعی کنین میانبرهارو یاد بگیرید و دنبال گزینه ها توی منو نگردید اینطوری سرعت عملتون توی کار خیلی بیشتر میشه فک نکنم ! برای اومدن این کادر باید چیکار کنم؟:5c6ipag2mnshmsf5ju3 1 لینک به دیدگاه
سامیار220 10919 اشتراک گذاری ارسال شده در 3 بهمن، ۱۳۹۳ فک نکنم ! برای اومدن این کادر باید چیکار کنم؟:5c6ipag2mnshmsf5ju3 خب این در ورژنهای پایین اینطوریه اگه مثلا با 14 کار میکنی اینجوری میبینیش: 1 لینک به دیدگاه
eng.l.s 5684 اشتراک گذاری ارسال شده در 3 بهمن، ۱۳۹۳ خب این در ورژنهای پایین اینطوریه اگه مثلا با 14 کار میکنی اینجوری میبینیش: بله کاملا حق با شماست . ممنونم. :icon_gol::icon_gol::icon_gol: 1 لینک به دیدگاه
eng.l.s 5684 اشتراک گذاری ارسال شده در 3 بهمن، ۱۳۹۳ خب این تمرینه همش گیر میکنه ! دو روز دارم روش کار میکنم. من میخوام دو دایره array شده رو در دستور recgtangular array انتخاب کنم ولی دو دایره انتخاب نمیشه مگر کلشو انتخاب کنم. باید چیکار کنم ؟!!! بعدش تو سربرگ array برای offset distance and direction باید چیکار کنم؟ 1 لینک به دیدگاه
سامیار220 10919 اشتراک گذاری ارسال شده در 4 بهمن، ۱۳۹۳ خب این تمرینه همش گیر میکنه ! دو روز دارم روش کار میکنم. من میخوام دو دایره array شده رو در دستور recgtangular array انتخاب کنم ولی دو دایره انتخاب نمیشه مگر کلشو انتخاب کنم. باید چیکار کنم ؟!!! بعدش تو سربرگ array برای offset distance and direction باید چیکار کنم؟ کدوم دوتا دایره؟ برای افست باید تبlevel رو تغییر بدید 1 لینک به دیدگاه
eng.l.s 5684 اشتراک گذاری ارسال شده در 4 بهمن، ۱۳۹۳ کدوم دوتا دایره؟برای افست باید تبlevel رو تغییر بدید چجوری؟ 1 لینک به دیدگاه
سامیار220 10919 اشتراک گذاری ارسال شده در 4 بهمن، ۱۳۹۳ چجوری؟ منظورتون اینه که اون دوتا دایره رو که انتخاب میکنین بقیه ام انتخاب میشن؟ اگه آره همه رو انتخاب کنین و explodeکنین بعد دستور array رو دوباره اجرا کنید اون قسمت levels که توی تنظیمات arrayبراتون تصویرش رو گذاشتم رو گفتم. 1 لینک به دیدگاه
ارسال های توصیه شده