رفتن به مطلب

دوستان...یه سوال!!!

DCBA

ارسال های توصیه شده

اگه بهتون بگن عزیز ترین کسی که دارین ( دقت کنین اول عزیز ترین شخص رو در نظر بگیرین که در مقابل شما هم براش عزیزید)

تنها یک روز دیگه زنده ست... چی کار میکنین؟!؟ :ws37:

اول خودم بگم!

من به هیچ وجه گریه نمیکنم

حتی ناراحت هم نمیشم

برعکس همه ی اون روز رو باهاش میگذرونم و همه ی سعیمو میکنم بهش خوش بگذره

و فقط به خوشحالیش فکر میکنم

برای گریه زاری فرصت هست نه؟

ممنون میشم نظراتتون رو بگید و بعد من میگم دنبال چی بودم که یه همچین سوالی کردم!! :ws37:

• Like 22
لینک به دیدگاه
اگه بهتون بگن عزیز ترین کسی که دارین ( دقت کنین اول عزیز ترین شخص رو در نظر بگیرین که در مقابل شما هم براش عزیزید)

اول خودم بگم!

حتی ناراحت هم نمیشم

ممنون میشم نظراتتون رو بگید و بعد من میگم دنبال چی بودم که یه همچین سوالی کردم!! :ws37:

مطمئنی همین کارو میکنی؟؟ یعنی مطمئنی میتونی اینکارو بکنی؟؟ تا تو شرایطش قرار نگیری نمیتونی بگی... :hanghead:

• Like 12
لینک به دیدگاه
مطمئنی همین کارو میکنی؟؟ یعنی مطمئنی میتونی اینکارو بکنی؟؟ تا تو شرایطش قرار نگیری نمیتونی بگی... :hanghead:

چرا مطمئنم

خیلی بهش فک کردم :hanghead:

توام بهش فک کن :ws37:

شاید به نتیجه رسیدی...

• Like 8
لینک به دیدگاه

اول خودم بگم!

حتی ناراحت هم نمیشم

عزیزترین کس زندگیم مادر و پدرم هستن

بلوف نمیزنم چون یه بار به دلیل یه تشخیص اشتباه آزمایشگاهی چنین حسی رو تجربه کردم و خدا را هزاران هزار مرتبه شکر که مشکلی نبود و اشتباه بود و گرنه مطمئنا قصد داشتم خودم رو از بین ببرم زندگی بدون پدر مادرم مفهومی برام نداره و قبل از مرگ اونا واسه خودم آرزوی مرگ میکنم

• Like 11
لینک به دیدگاه

آخه این شکلک :ws37: که گذاشتی چه هماهنگی با مرگ عزیزترین فرد داره!!!؟؟ :w00:

الان یعنی یه چیز نانازی گفتی !!!!!!

• Like 15
لینک به دیدگاه
آخه این شکلک :ws37: که گذاشتی چه هماهنگی با مرگ عزیزترین فرد داره!!!؟؟ :w00:

الان یعنی یه چیز نانازی گفتی !!!!!!

بهت حق میدم

راستش این شکلکه برا من معانی مختلفی داره

اینجا برام معنی حسرت میداد :hanghead:

مرگ عزیزترین فرد به خودی خود ناراحت کننده هست و همیشه یه حسرتی رو تو دل عزیزترین کسش قرار میده....

• Like 10
لینک به دیدگاه
عزیزترین کس زندگیم مادر و پدرم هستن

بلوف نمیزنم چون یه بار به دلیل یه تشخیص اشتباه آزمایشگاهی چنین حسی رو تجربه کردم و خدا را هزاران هزار مرتبه شکر که مشکلی نبود و اشتباه بود و گرنه مطمئنا قصد داشتم خودم رو از بین ببرم زندگی بدون پدر مادرم مفهومی برام نداره و قبل از مرگ اونا واسه خودم آرزوی مرگ میکنم

:icon_gol:

خدا برات سالها و سالها نگهشون داره

درس میگی

تنها کسانی که از گوشت و خونت هستن و محبت بی دریغشون زبان زده...

اما .....

من قبل از اینکه بخوام نظرتون رو بخونم ، منم میخواستم همین رو بگم که گریه نمیکنم و اینا ...

• Like 6
لینک به دیدگاه

من اصلا دلم نمی خواد به این موضوع فکر کنم

شما مثل اینکه خدارو شکر تو چنین شرایطی قرار نگرفتی و برا همین به این راحتی این سوال رو پرسیدید و نظرتون رو می گید

اون لحظه ...:ws44:

• Like 10
لینک به دیدگاه

غش ميكنم:icon_pf (34):

• Like 8
لینک به دیدگاه

آدم هر چی به حوادث بد فک کنه سرش میاد

ول کنید این افکار منفی گرا رو :دی

اگه بهم بگن با کسی که عزیزترینمه سالها کنار هم میمونیم کلی خوشحال میشم:ws3:

شاید برا خبر دهنده هم یه آبنبات خریدم البته

• Like 13
لینک به دیدگاه

این تاپیک موضوعش خیلی کسل کننده و منفیه. اول صبح حالم گرفته شد. حالا نتیجه اش به چه درد میخوره ؟ همش مرگ همش مرگ عزیزان . اینا رو جمش کن لیلیان جان. مردم به امید زنده اند. باور کن اصلا خوشم نیومد.

• Like 7
لینک به دیدگاه
آدم هر چی به حوادث بد فک کنه سرش میاد

ول کنید این افکار منفی گرا رو :دی

اگه بهم بگن با کسی که عزیزترینمه سالها کنار هم میمونیم کلی خوشحال میشم:ws3:

شاید برا خبر دهنده هم یه آبنبات خریدم البته

:icon_gol::icon_gol::icon_gol:

این تاپیک موضوعش خیلی کسل کننده و منفیه. اول صبح حالم گرفته شد. حالا نتیجه اش به چه درد میخوره ؟ همش مرگ همش مرگ عزیزان . اینا رو جمش کن لیلیان جان. مردم به امید زنده اند. باور کن اصلا خوشم نیومد.

اومدم همینا رو بگم که دیدم شما گفتین!

واقعا به این موضوع رسیدم که آدم به هر چی فکر کنه سرش میاد!

پس به چیزای خوب فکر کنیم نه این چیزا

• Like 9
لینک به دیدگاه

اومدم همینا رو بگم که دیدم شما گفتین!

واقعا به این موضوع رسیدم که آدم به هر چی فکر کنه سرش میاد!

پس به چیزای خوب فکر کنیم نه این چیزا

ممنونم داداش.

بعضی از کاربران تصور میکنند که انگار باید هر جوری شده بیان و باری به هر جهت یه تاپیکی بزنند. حالا مرگی , عشقی , قد و وزنی , خبری از روزنامه ای و الی آخر.

فک کنم اینجوری پیش بره اینجام مثه جاهای دیگه میشه که کل تاپیکهاشون صنّار نمی ارزه.

تالار گفتگو رو با تالار اخبار اشتباه میگیریم. یا با تالار چت و طنز.

همین میشه که کاربران پیش کسوت قدیمی دیگه نمیان و کار هم نمیکنند.

حرف حق هم بزنیم محکوم میشیم. حالا نیگا کن ببین عکس العمل دوستان رو . :icon_gol:

• Like 5
لینک به دیدگاه

غایب عزیز طبق معمول همه تاپیکایی که زده میشه شما اومدی و مخالفت کردی اگر از تاپیکی خوشت نمیاد راحت میتونی نظر ندی و شرکت نکنی همون جور که من از خیلی از تاپیکای شما خوشم نمیاد نه مخالفت میکنم نه نظر میدم پس همیشه نیاز نیست تو هر تاپیکی همه نظر بده حتی خود من لطفا تو ذوق دوستان نزن لیلی عزیز بعداز برگشتنش این اولین تاپیکی بود که تو گفتگوی آزاد استارت کرد و من ازش ممنونم :icon_gol:

ممنونم داداش.

بعضی از کاربران تصور میکنند که انگار باید هر جوری شده بیان و باری به هر جهت یه تاپیکی بزنند. حالا مرگی , عشقی , قد و وزنی , خبری از روزنامه ای و الی آخر.

فک کنم اینجوری پیش بره اینجام مثه جاهای دیگه میشه که کل تاپیکهاشون صنّار نمی ارزه.

تالار گفتگو رو با تالار اخبار اشتباه میگیریم. یا با تالار چت و طنز.

همین میشه که کاربران پیش کسوت قدیمی دیگه نمیان و کار هم نمیکنند.

حرف حق هم بزنیم محکوم میشیم. حالا نیگا کن ببین عکس العمل دوستان رو . :icon_gol:

در مورد انتقادی که الان داری از گفتگوی آزاد میکنی اینجا یه تاپیک داره به اسم دفتر گفتگوی آزاد که دوستان انتقاد و پیشنهاد شون رو اونجا مطرح میکنن نه توی تاپیک دوستان

و دوباره میگم اگر خوشت نمیاد میتونی شرکت نکنی و خیلی صریح و شفاف میگم اگر شما یا هر کاربر پیشکسوتی بخواد بخواطر اینکه فلان تاپیک چرا اینجا استارت شد این تالار و ترک کنه اصلا هیچ مهم نیست چون ما هنوز یاد نگرفتیم هر کس هر نظر و عقیده ای داره و بلد نشدیم به نظر همه احترام بذاریم اگر جوابی دارید در دفتر تالار مطرح کن تا تاپیک از بحث اصلی منحرف نشه

• Like 11
لینک به دیدگاه

واما نظر خودم

لیلی سوالت سخته آدم تا وقتی مجرد میگه عزیز ترین کسم پدر و مادر و خواهر و برادر وقتی ازدواج میکنه همسر هم اضافه میشه وقتی بچه دار میشه که کلا موضوع بر میگرده و عوض میشه :girl_in_dreams:

در کل فقط این و میدونم اگر بگن یه روز دیگه زندس اون یه روز و با استرس و گریه در کنارش میگذرونم ولی آدمیزاد خیلی پوستش کلفته یه روزی فکر میکردم هرگز تاب و تحمل مرگ عزیزم و ندارم و حتما یا خودم و میکشم یا سکته میکنم ولی نشد وقتی پدرم فوت کرد و خبرش و بهمون دادن فقط شکه شدم چون خیلی یهو و بدون هیچ مریضی تموم کرد و نه سکته کردم نه خودم و کشتم فقط یه داغ بزرگی و یه آتیش بزرگی ته دلم همیشه هست

در کل اونی که مرگ و آفریده صبر هم آفریده:icon_gol:

• Like 15
لینک به دیدگاه
  • اضافه کردن...