shaden. 18583 مالک اشتراک گذاری ارسال شده در 8 بهمن، ۱۳۸۹ از من ؟؟؟؟؟؟؟:JC_thinking:تو چشمام نگاه کن کی جرات داره تو چشات نگاه کنه؟:banel_smiley_52: 1 لینک به دیدگاه
shokoofeh 887 اشتراک گذاری ارسال شده در 8 بهمن، ۱۳۸۹ از سوسک مارمولک موش و اینا از دبیر شیمی که 3 سال دبیرستانم دبیرم بود و هر وقت میدیدمش مو به تنم سیخ میشد:banel_smiley_52: از حراست دانشگامون:167: از یکی از استادامون خیلی می ترسم یه بار درسشو حذف کردم ترم بعدشم نگرفتمش ابن ترم آخرمم باز باش کلاس نگرفتن خیلی ترسناکه خداییش از آب جوشم خیلی میترسم فعلا از همین اینا 3 لینک به دیدگاه
eder 13732 اشتراک گذاری ارسال شده در 8 بهمن، ۱۳۸۹ نهههههههههههه از مامانم نمیترسم که باهاش دعوا کردم قهریم الان خدایا کل بچه ها فهمیدن شقی بگم خدا چیکارت کنه آخه یعنی میگی دوباره بیام 2 لینک به دیدگاه
sookut 13735 اشتراک گذاری ارسال شده در 8 بهمن، ۱۳۸۹ یعنی میگی دوباره بیام نه اگه مرد زندگی بودی همون دفه اول میومدی فعلا قصد ازدواج ندارم 2 لینک به دیدگاه
shokoofeh 887 اشتراک گذاری ارسال شده در 8 بهمن، ۱۳۸۹ نهههههههههههه از مامانم نمیترسم که باهاش دعوا کردم قهریم الان خدایا کل بچه ها فهمیدن شقی بگم خدا چیکارت کنه آخه با مامانت دعوا کردی بی تربیت:w13: به جا اینکه بشینی اینجا اینطوری:putertired: بدو. برو باش آشتی کن:w13: 2 لینک به دیدگاه
goddess_s 16415 اشتراک گذاری ارسال شده در 8 بهمن، ۱۳۸۹ batman هم اول ز خفاش میرتسید ، ولی بعد با خفاش یکی شد به قول اون : باید با ترس یکی شد چه حرفیه آخه! ببخشید ببخشید یعنی بره با سگ یکی بشه؟ 2 لینک به دیدگاه
shaden. 18583 مالک اشتراک گذاری ارسال شده در 8 بهمن، ۱۳۸۹ چه حرفیه آخه!ببخشید ببخشید یعنی بره با سگ یکی بشه؟ من زدمش عزیزم 2 لینک به دیدگاه
goddess_s 16415 اشتراک گذاری ارسال شده در 8 بهمن، ۱۳۸۹ نهههههههههههه از مامانم نمیترسم که باهاش دعوا کردم قهریم الان خدایا کل بچه ها فهمیدن شقی بگم خدا چیکارت کنه آخه نچ نچ نچ! کاری بدی کردی عمه جان زودی برو آشتی ، عذر خواهی یادت نره 2 لینک به دیدگاه
sookut 13735 اشتراک گذاری ارسال شده در 8 بهمن، ۱۳۸۹ با مامانت دعوا کردی بی تربیت:w13:به جا اینکه بشینی اینجا اینطوری:putertired: بدو. برو باش آشتی کن:w13: 1 لینک به دیدگاه
sookut 13735 اشتراک گذاری ارسال شده در 8 بهمن، ۱۳۸۹ نچ نچ نچ!کاری بدی کردی عمه جان زودی برو آشتی ، عذر خواهی یادت نره 2 لینک به دیدگاه
goddess_s 16415 اشتراک گذاری ارسال شده در 8 بهمن، ۱۳۸۹ من زدمش عزیزم خیلی متو شک کرم! 2 لینک به دیدگاه
DCBA 8191 اشتراک گذاری ارسال شده در 8 بهمن، ۱۳۸۹ چقد سرعت تاپیک بالاااااس!!!:jawdrop: یه ساعت پیش زده شده... 7 صفه رفته جلو!! من ااممممم.... :JC_thinking:از بی آبرویی.... به هر شکلی....فعلا همین به ذهنم رسید... البته یه چیزدیگه ام هست... من از حدیث دیو و دوری از تو میترسم... 9 لینک به دیدگاه
mohsen 88 10106 اشتراک گذاری ارسال شده در 8 بهمن، ۱۳۸۹ چقد سرعت تاپیک بالاااااس!!!:jawdrop:یه ساعت پیش زده شده... 7 صفه رفته جلو!! من ااممممم.... :JC_thinking:از بی آبرویی.... به هر شکلی....فعلا همین به ذهنم رسید... البته یه چیزدیگه ام هست... من از حدیث دیو و دوری از تو میترسم... چه شاعرانه مي ترسي 4 لینک به دیدگاه
goddess_s 16415 اشتراک گذاری ارسال شده در 8 بهمن، ۱۳۸۹ هنوز که اینجایی!:ubhuekdv133q83a7yy7 2 لینک به دیدگاه
sookut 13735 اشتراک گذاری ارسال شده در 8 بهمن، ۱۳۸۹ هنوز که اینجایی!:ubhuekdv133q83a7yy7 2 لینک به دیدگاه
Ehsan 112346 اشتراک گذاری ارسال شده در 8 بهمن، ۱۳۸۹ تو دنيا بيشتر از چي ميترسي؟:banel_smiley_52: من از قشر بابصیرت جوامع بشری و رهبران بصیرت زا در همه جای عالم بیشتر از همه میترسم. 8 لینک به دیدگاه
shaden. 18583 مالک اشتراک گذاری ارسال شده در 8 بهمن، ۱۳۸۹ کوفت برو دیگه همش نیشش بازه:w00: 3 لینک به دیدگاه
shaden. 18583 مالک اشتراک گذاری ارسال شده در 8 بهمن، ۱۳۸۹ من از قشر بابصیرت جوامع بشری و رهبران بصیرت زا در همه جای عالم بیشتر از همه میترسم. اسی زیر دیپلم حرف بزن سختش کردی 3 لینک به دیدگاه
sookut 13735 اشتراک گذاری ارسال شده در 8 بهمن، ۱۳۸۹ کوفت برو دیگه همش نیشش بازه:w00: تو چرا اینقده منو دوست داری که همش بهم کوفته تعارف میکنی؟ قلبونت بره شقیییییییییییی 1 لینک به دیدگاه
goddess_s 16415 اشتراک گذاری ارسال شده در 8 بهمن، ۱۳۸۹ قشر بابصیرت جوامع بشری و رهبران بصیرت زا در همه جای عالم بیشتر از همه میترسم. دقیقا یعنی کیا؟ 3 لینک به دیدگاه
ارسال های توصیه شده