رفتن به مطلب

گیاهان و خواص دارویی آنها


ارسال های توصیه شده

با اجازه سهیلا جون!

در مورد سفید شدن موها منم شنیدم ...یعنی طوری که مث رنگای شیمیایی نیس و باید

چند وقت یه بار ازش استفاده کرد!

 

توجه: کلا رنگایی که برای مو استفاده میشن چه گیاهی چه شیمیایی اگه

تعداد دفعات مصرف زیاد از حد باشه موجب سفید شدن زودهنگام مو میشه!

 

تقریبا مث حنا هندی که واسه رنگ کردن مو برا مدت کوتاه استفاده میشه!

 

در مورد سوال دومیت جالب بود میرم دنبالش!!!

 

ممنون الی جونم چرا اجازه میگیری؟ شما صاحب اختیاری....:w72:

لینک به دیدگاه
  • پاسخ 194
  • ایجاد شد
  • آخرین پاسخ

بهترین ارسال کنندگان این موضوع

بهترین ارسال کنندگان این موضوع

چه عجب بالاخره نوبت ما هم رسید...

تا حالا در مورد این چیزا نشنیده بودم ولی بعید میدونم سفید کنه واسه همینم میگن رنگ گیاهی بهتر از شیمیاییه در ضمن سیاهترم میکنه ولی به اثراتی که داره میارزه بذاری من خودم بعضی اوقات میذارم

درمورد دومی فک کنم همینطورباشه

مطمئنی!

مث دکترا نمیشه به حرف هیشکیییییی اعتماد کرد!

آجیم اصلا رنگ شیمیایی استفاده نمیکنه ولی حنا زیاد استفاده میکنه چند تا از تار موهاش سفید شدن(کمتر از10)

آرایشگره گفت بخاطر استفاده مکرر از حناس!

 

میتونی واسم یه منبع بدی؟ تا منم خیالم راحت شه!

ممنون الی جونم چرا اجازه میگیری؟ شما صاحب اختیاری....:w72:

فدات:icon_gol:

لینک به دیدگاه

خواص شاهدانه

3gzyn20lskat56xjdinm.jpg

 

شاهدانه ضد جانور و انگل معده ،شاهدانه از گياهان يك ساله و ليفي است و دو پايه اي است. داراي ريشه عمودي و ساقه بلند و 2 تا 4 متر ارتفاع.خواص شاهدانه:در مناطق دور بيشترين كاربرد شاهدانه در چين و هندوچين است. استوارت مي نويسد كه در چين تمام قسمتهاي مختلف گياه شاهدانه در

برای مشاهده این محتوا لطفاً ثبت نام کنید یا وارد شوید.
سنتي و چين به عنوان دارو كاربرد دارد.از تخم شاهدانه به عنوان تونيك، نيروبخش، مسهل و ملين، نرم كننده، مدر، مسكن، ضد جانور، انگل معده و مخدر استفاده مي شود. مصرف زايد ير حد مجاز آن خطرناك است. يعني از مسكن هايي است كه طبق معمول، اسراف در خوردن آن خطرناك است.تخم شاهدانه در موارد زكام و ناراحتي هاي پس از زايمان و قي و استفراغ شديد مصرف مي شود و در استعمال خارجي، روي تاول ها و زخم ها و به طور كلي زخم سر و كچلي مي اندازند.ماسون و تئوبالد مي گويند كه گياه شاهدانه ارزش زيادي براي معالجه كزاز دارد. گياه شاهدانه مسكن واقعي و مؤثري براي درد شكم و معالجه سوء هاضمه با علايم درد و براي سرطان ها و زخم ها اثر شفا بخش دارد به علاوه براي معالجه ميگرن و نورالژي و رماتيسم و درد اعصاب مفيد است.از تخم آن پس از اينكه به ترتيب خاصي تهيه و به صورت دارو آماده شد براي پايين افتادگي رحم و كمك به وضع حمل و به عنوان تب بر استفاده مي شود.شاهدانه طبق نظر حكماي طب سنتي، از نظر طبيعت، قسمت هاي مختلف آن متفاوت است.ـ تخم آن خيلي گرم و خشك است. پوست آن سرد و خشك است و از نظر خواص معتقدند كه به علت مركب القوي بودن برگ آن در عين حال كه فرح، سرور، نشاط و نيكويي به رنگ رخسار مي آورد، مخدر نيز هست و پس از آن سستي مي آورد. بعد از آن كه آثار قسمت گرم آن نشاط است زايل شد آثار قسمت سرد آن كه تخدير و سستي است ظاهر مي شود و اشتهاي غذا را از بين مي برد و نهايتاً موجب غم، تكدر، تاريكي ديد چشم، جنون، ماليخوليا، ترس بسيار و استسقا مي شود. عصاره برگ آن براي از بين بردن شپش سر و ريختن چند قطره از عصاره برگ و روغن آن در گوش براي تسكين درد گوش نافع است. خوردن برگ آن رطوبت هاي معده را خشك مي كند و شكم را مي بندد وقبض مي كند و ترشح ادرار را زياد مي كند. ضماد و برگ آن براي تحليل ورم هاي گرم و تسكين دردهاي عصبي مفيد است. مقدار خوراك آن تا 4 گرم و اسراف در خوردن آن مضر و خطرناك است.ـ تخم آن آشفتگي حال و به هم خوردن دل را تسكين مي دهد و بادها را پراكنده مي كند و قابض است. مضار آن اين است كه سردرد مي آورد، ديد چشم را كم مي كند و مضر معده است. براي احتراز از اين عوارض بايد سرخ كرده آن را خورد. روغن شاهدانه گرم و خشك است و براي درد گوش، اعصاب، تحليل ورم هاي سفت و نرم كردن سفتي رحم نافع است. چند قطره در گوش ريخته شود و يا روي ساير اعضا و ورم ماليده شود.روش تهيه عصاره گياه شاهدانه:سرشاخه هاي گلدار شاهدانه هندي 1 واحد، الكل 60 درصد 6 واحد، آب مقطر 1 واحد گرفته و طبق روش معمول از آن عصاره تهيه مي كنند. مقدار خوراك اين عصاره 5 سانتي گرم تا 5 دسي گرم بر حسب مورد در رفع حساسيت هاي شديد و دردهاي رماتيسمي مصرف مي شود

لینک به دیدگاه
مطمئنی!

مث دکترا نمیشه به حرف هیشکیییییی اعتماد کرد!

آجیم اصلا رنگ شیمیایی استفاده نمیکنه ولی حنا زیاد استفاده میکنه چند تا از تار موهاش سفید شدن(کمتر از10)

آرایشگره گفت بخاطر استفاده مکرر از حناس!

 

میتونی واسم یه منبع بدی؟ تا منم خیالم راحت شه!

 

خالی بسته باور نکن خیلی چیزا باعث سفید شدن مو میشه حتی بدغذایی

خودم عزیزم منبع از من موصق تر؟:w16:

لینک به دیدگاه

شاهی و زیبایی

لكه هاي سفيد پوست را برطرف مي كند.

شاهي گياهي يك ساله به ارتفاع 20تا 30 سانتي متر است كه در نواحي مختلف ايران پرورش مي يابد. اين گياه داراي نشاسته و روغن فرار است. اين گياه با فرا رسيدن بهار در دسترس ما قرار مي گيرد و به عنوان غذا و دارو مصرف مي شود.

فوايد:

دانشمندان علم گياه شناسي براي شاهي خواص و آثار متعددي بيان كرده اند كه در زير به بيان آنها مي پردازيم:

شاهي سرشار از املاح معدني و مانع از رشد سلولهاي سرطاني است.

شاهي علاوه بر ويتامين «ث» داراي مقدار زيادي ويتامينهاي A ـ B ـ B2 است.

مصرف چكيده ترتيزك علاوه بر معالجه امراض دستگاه تنفسي، كرم كُش نيز هست.

املاح معدني شاهي عبارتند از: آهن، كلسيم، فسفر، آرسنيك، منگنز، مس، روي و گوگرد.

شاهي براي اشخاص كم خون و مبتلايان به آسم فوق العاده مفيد است. شاهي اشتها آور، نيرو بخش، تصفيه كننده خون و ادرار آور است و سنگيني معده و كبد را برطرف مي كند.

مصرف شاهي به كساني كه شن و سنگ كليه و مثانه دارند و يا درد گوش گرفته اند، توصيه شده است.

جويدن برگهاي شاهي تازه لثه ها را محكم مي كند و آنها را سالم نگه مي دارد.

شاهي به علت داشتن ويتامين «ث» در معالجه بيماري قند و امراض پوستي فوق العاده مفيد است.

شاهي داراي يد، آهن و فسفات است.

نوع ديگر شاهي، بولاغ اولي به معناي (بوته رودخانه) است، كه داراي يد، فسفر وآهن است و جنبه غذايي و دارويي دارد كه به طور خام و به صورت سالاد و پخته مصرف مي شود. خنك كننده، ضد اسكوربوت بوده و ترشحات ريه را تغيير شكل مي دهد و داراي گلوكزيد است.

شاهي كك و مك را كه معمولاً در صورت انسان به صورت لكه هاي قهوه اي ريزي پديدار مي شود، برطرف مي كند. بدين منظور بايد برگ شاهي را كوبيده و بر روي لكه ها بگذارند و يا تخم شاهي را كوبيده و در مقداري آب خيس نموده، شبانه روز يك مرتبه بر روي لكه ها بگذارند و آن قدر ادامه دهند تا لكه ها برطرف شود.

شاهي لكه هاي سفيد پوست را برطرف مي كند. به اين منظور بايد تخم شاهي را كوبيده با كمي عسل مخلوط نماييد و بر روي لكه ها قرار دهيد و اين عمل را روزي يك مرتبه تكرار كنيد تا بهبودي كامل حاصل شود.

شاهي براي رفع بدبويي زير بغل مفيد است. براي اين منظور بايد صبح ناشتا مقداري شاهي و يا تخم شاهي تناول كرد و چند روز متوالي تكرار نمود.

شاهي انار ترش را به انار شيرين مبدل مي كند. براي اين منظور بايد آب شاهي را گرفته، به دفعات مكرر مانند آب در پاي درخت انارترش بريزيد كه مورد استفاده ريشه قرار گيرد. در اين صورت ميوه آن به انار شيرين تبديل مي شود.

شاهي كه موجب تندرستي بدن است سرشار از ويتامين هاي آ ـ ب ـ ث (c ـ B ـ A) است.

شاهي از سبزيهاي خنك است كه مواد معدني را به بدن مي رساند.

يك فنجان كوچك آب شاهي را صبح ناشتا ميل كنيد زيرا آب شاهي كرم را از بين مي برد و سموم بدن را دفع مي كند.

براي التيام زخمهاي چركي، از مرهمي كه از شاهي كوبيده و چند قطره روغن زيتون يا بادام به دست مي آيد، استفاده مي شود.

براي رفع لكه هاي پوست سه قسمت آب شاهي را با يك قسمت عسل مخلوط كنيد و آن را خوب به هم بزنيد تا به صورت مايعي كامل درآيد. سپس به كمك يك تكه پنبه هيدروفيله، صورت را با اين محلول صبح و شب بشوييد و بگذاريد خودش خشك شود و بعد آن را با آب و صابون تميز بشوييد.

شاهي چون ضد نيكوتين است براي اشخاصي كه سيگار مي كشند مفيد است.

تركيبات شيميايي شاهي:

دانشمندان از تجزيه شيميايي 100 گرم شاهي به جز آب، مواد زير را به دست آورده اند:

1)پروتئين : 3 گرم

2)مواد قندي : 1 گرم

3)آهن : 6/1 گرم

4)فسفر : 52 ميلي گرم

5)كلسيم : 220 ميلي گرم

6)ويتامين B : 45 واحد بين المللي

7)ويتامين c : 45 واحد بين المللي

8)ماده مهمي به نام تروپئولوزيد

9)ويتامين A : 1500 واحد بين المللي

گردآوری :

برای مشاهده این محتوا لطفاً ثبت نام کنید یا وارد شوید.

لینک به دیدگاه

QUOTE=solise70;412158]

خالی بسته باور نکن خیلی چیزا باعث سفید شدن مو میشه حتی بدغذایی

خودم عزیزم منبع از من موصق تر؟:w16:

مرسی عزیزم بابت راهنماییت :icon_gol:

 

الهام میتونی بزاری سفیدم شد نترس سهیلا دمه دستمونه!:ws3:

لینک به دیدگاه

آرتیشو (کنگر فرنگی) Artichoke

رومی‌ها در حدود ۲۰۰۰ سال پیش این گیاه را پرورش می‌دادند و به‌عنوان سبزی در سالاد استفاده می‌کردند. آرتیشو در قرن شانزدهم در انگلستان و فرانسه برده شد و سپس در قرن نوزدهم در آمریکا کشت شد. اکنون کالیفرنیا و سواحل اقیانوس آرام مرکز کشت آرتیشو می‌باشد. کلمه Artichoke از کلمه ایتالیائی Articicco مشتق شده که به معنی میوه کاج می‌باشد و آرتیشو هم مانند میوه کاج است. آرتیشو برای رشد احتیاج به آب و باران فراوان دارد.

آرتیشو گیاهی است چند ساله درای ساقه‌ای راست که ارتفاع آن به حدود یک متر می‌رسد. برگ‌های آن پهن و دراز مانند برگ‌های کاهو است که به رنگ سبز تیره است. در انتهای ساقه میوه آن که به شکل میوه کاج یا سیب فلس‌دار است مشاهده می‌شود‌. گلبرگ‌های آن ضخیم‌ و گوشتی بوده و انتهای گلبرگ‌ها ضخیم‌تر است که مصرف خوراکی دارد‌.

برای خرید آرتیشو دقت کنید که برگ‌ها باز نشده و سفت‌ و سبز باشد‌. هنگامی‌که برگ‌های آرتیشو قهوه‌ای است نشان دهنده کهنه بودن آن می‌باشد‌. فصل آرتیشو معمولاً ماه‌های فروردین و ادریبهشت (‌آپریل و می‌)است‌.

ترکیبات شیمیائی:

برگ‌های خوردنی آرتیشو دارای اینولین‌، اینولاز و ماده‌ای تلخ به‌نام سینارین Cynarine می‌باشد‌.

سینارین خاصیت زیادکننده ترشحات صفرا را دارد و علت صفرا برای آرتیشو داشتن این ماده است‌.

در صد گرم آرتیشو پخته مواد زیر موجود است:

انرژی ۱۴ کالری

پروتئین ۱/۵ گرم

آب ۸۶ گرم

مواد چرب ۰/۱ گرم

مواد نشاسته‌ای ۵ گرم

کلسیم ۲۲ میلی گرم

فسفر ۴۰ میلی گرم

آهن ۰/۶ میلی گرم

سدیم ۳۰ میلی گرم

پتاسیم ۰ ۲۵ میلی گرم

ویتامین آ ۴۰ واحد بین المللی

ویتامین ب ۱ ۰/۰۴ میلی گرم

ویتامین ب ۲ ۰/۰۲ میلی گرم

ویتامین ب ۳ ۰/۶ میلی گرم

ویتامین ث ۵/۲ میلی گرم

خواص داروئی:

آرتیشو از نظر طب قدیم ایران گرم و کمی خشک است‌. قسمت مورد استفاده آرتیشو برگ‌ها و قسمت وسط آن است که به‌نام قلب آرتیشو معروق می‌باشد‌. آرتیشو‌:

۱) کبد را تمیز و اعمال کبد را تنظیم می‌کند‌.

2) ترشح صفرا را افزایش می‌دهد.

۳) از جمع شدن چربی در کبد جلوگیری می‌کند و آنهائی که کبد چرب دارند بهتر است از آرتیشو استفاده کنند.

۴) یرقان مزمن را درمان می‌کند‌.

۵) تقویت‌کننده بدن است‌.

۶) موجب دفع ادرار می‌شود‌.

۷) تب‌بر است‌.

۸) در درمان رماتیسم مؤثر است‌.

۹) یبوست های ناشی از عدم صفرا را درمان می کند.

۱۰) در درمان ورم روده موثر است .

۱۱) باعث دفع سنگهای کیسه صفرا می‌شود.

۱۲) نیروی جنسی را افزایش می‌دهد.

۱۳) کلیه و مثانه را گرم می‌کند.

۱۴) گاز و نفخ معده و روده را از بین می‌برد.

۱۵) باعث هضم غذا می‌شود.

۱۶) بیماری‌های کبدی را درمان می‌کند.

۱۷) کلسترول خون را پائین می‌آورد.

۱۸) داروی لاغری است و کسانی‌که می‌خواهند وزن کم کنند و لاغر شوند می‌توانند هر روز آرتیشو بخورند.

۱۹) سرگیجه را برطرف می‌کند.

۲۰) آنهائی‌که گوششان زنگ می‌زند اگر آرتیشو را بخورند آنرا برطرف می‌کند.

۲۱) مبتلایان به بیماری قند می‌توانند با خوردن آرتیشو قند خود را تنظیم کنند.

۲۲) در درمان میگرن موثر است‌.

۲۳) در برطرف کردن بیماری آسم اثر مفید دارد‌.

۲۴) نقرس را برطرف می‌کند‌.

۲۵) آرتیشو رگ‌ها را تمیز کرده و تصلب شرائین را درمان می‌کند‌.

۲۶) در برطرف کردن اگزمت مؤثر است‌.

۲۷) در درمان اکثر بیماری‌های پوستی اثر مفید دارد.

۲۸) سموم بدن را دفع می‌کند.

۲۹) زخم‌های ریه و روده را درمان می‌کند.

۳۰) برای جلوگیری از ریزش مو ار برگ‌های آرتیشو پماد تهیه کرده و به سر بمالید.

۳۱) برای برطرف کردن بوی بد زیر بغل عصاره برگ آرتیشو را به زیر بغل بمالید.

۳۲) عصاره آرتیشو را اگر به بدن بمالید خارش را برطرف می‌کند.

۳۳) برای رفع آب آوردن بدن از جوشانده آرتیشو به مقدار سه فنجان در روز استفاده کنید.

 

 

مضرات:

آرتیشو چون گرم است ممکن است در بعضی از اشخاص تولید سودا کند لذا بهتر است با سرکه خورده شود ضمناً طعم آرتیشو را دوست ندارند. اینگونه اشخاص اگر بخواهند از مزایای آرتیشو استفاده کننده تنطور قرص یا کپسول آرتیشو مصرف نمایند.

لینک به دیدگاه

شنبليله

 

 

نام انگلیسی : Fenugreek

نام علمی : Trigonella gracum

نام تیره : labiatea یا نعناییان

 

fenugreek.jpg49845.jpg

كليات گياه شناسي

 

شنبليله سبزي اصلي قورمه سبزي ، غذاي مطبوع ايراني است . اين گياه در نواحي مختلف ايران ، مصر و هند و الجزيره ، ايتاليا و اسپانيا مي رويد . شنبليله داراي مواد چرب و مواد نشاسته اي ، مواد ازته ، مواد فسفره و مادهاي بنام گونل لين مي باشد .

 

تركيبات شيميايي:

البته اين گياه داراي طعم و اسانس معطر مي باشد . تحقيقات جديد نشان داده است كه شنبليله داراي اسيد نيكوتينيك يا نياسين كه ويتامين B3 نيز ناميده مي شود ،‌مي باشد . اين ويتامين عامل جلوگيري كنند ه از بيماري پلاگرا مي باشد و همچنين اثر گشاد كننده عروق را نيز درا است .

 

خواص داروئي:

يكي از دانشمندان با تحقيقات زيادي كه روي شنبيليه انجام درد دريافت كه شنبليله در رفع سل استخواني اطفال بسيار موثر است . شنبليله در طي قرون گذشته در ايران براي بسياري از بيماريها مصرف مي شده است . براي اين منظور حتي از دانه شنبليله استفاده شده است و بيماريها سريعا بهبود پيدا مي كند .

 

شنبليله چون داراي مواد فسفره ،‌آهن ،‌ازته و ياستازهاي مختلف مي باشد تقويت كننده لوزالمعده نيز مي باشد و بنابراين دستگاه هاضمه را بكار انداخته و لاغري هاي مفرط را از بين مي برد .

 

شنبليله بطور كلي شفادهنده بيماريهاي روحي و جسمي است وحتي اثرات مفيدي در اشخاص مبتلا به مرض قند و سل ريوي و استخواني درد . در قديم شنبليله براي مداواي بيماري قند بكار مي رفته است دانه شنبليله با اين همه خواص مفيد داراي بوي ناپسند است بنابراين براي استفاده از آن دانه در شده آنرا با مواد معطر بايد مخلوط نمود كه بوي بد آن را تا اندازه اي برطرف كنند .

 

 

طرز استفاده:

 

براي تهيه پماد شنبليله 3 تا 4 قاشق سوپخوري در دانه شنبليله را با سركه مخلوط كرده و براي رفع التهابهاي سطحي پوست بدن مصرف كنيد .براي تقويت عمومي بدن بهتر است كه دانه شنبليله و گياه آن را قبل از غذا مصرف كرد .

 

مضرات :

مضرات خاصي براي آن بيان نشده است .

لینک به دیدگاه

نتایج تحقیقات اخیر نشان می دهد: گیاه شنبلیله در مهار آسیب های كبدی ناشی از دیابت موثر است.

در این مطالعه كه توسط اکرم عیدی، مریم عیدی و موسی سوخته در دانشگاه علوم پزشکی تهران انجام شده، اثر عصاره الكلی دانه گیاه شنبلیله بر حیوانات سالم و دیابتی شده با داروی استرپتوزوتوسین بررسی و با داروی گلی‎بن‎كلامید مقایسه شده است.

در این تحقیق، عصاره الكلی دانه گیاه شنبلیله به مدت 14 روز بر حیوانات سالم و دیابتی شده توسط استرپتوزوتوسین داده و آنزیم‌های آلانین آمینوترانسفراز و آسپارتات آمینو ترانسفراز سرم در آنها ارزیابی شد.

مقایسه‎ای نیز بین تاثیر عصاره الكلی دانه گیاه شنبلیله و داروی متداول گلی‎بن‌كلامید صورت گرفت.

یافته‎های تحقیق نشان‌دهنده آن است كه میزان این آنزیم‌ها به دلیل آسیب بافت كبدی به صورت معنی‎داری در سرم حیوانات دیابتی افزایش می‎یابد و عصاره الكلی دانه گیاه شنبلیله در حیوانات دیابتی موجب كاهش معنی‌داری در سطح این آنزیم‌ها در مقایسه با حیوانات كنترل دیابتی می‎ شود، ولی بر حیوانات سالم تاثیر معنی‌داری ندارد.

محققان این بررسی به دلیل مهار آسیب كبدی ناشی از دیابت توسط این گیاه، شنبلیله را به عنوان داروی ضد دیابتی پیشنهاد می‎کنند؛ اما با توجه به این که هر چند جزییات مكانیسم عمل این گیاه ناشناخته است، انجام مطالعات بیوشیمیایی و فارماكولوژیكی بسیاری جهت تایید اثرات آن را ضروری می دانند.

خلاصه این پزوهش در فصلنامه گیاهان دارویی به چاپ رسیده است.

 

گردآوری: گروه سلامت سیمرغ

برای مشاهده این محتوا لطفاً ثبت نام کنید یا وارد شوید.

منبع:isna.ir

لینک به دیدگاه
  • 4 هفته بعد...

گیاه جعفری

 

شرح گیاه

 

گیاهی دو ساله به ارتفاع 3/0 تا یک متر و دارای ریشه راست دوکی شکل یا متورم (بر حسب نژادهای مختلف) و به رنگ مایل به زرد است. به حالت وحشی می روید و در بعضی نواحی پرورش داده می شود. برگهای جعفری ، شفاف به رنگ سبز تیره ، دارای بریدگیهای لوزی یا مثلث شکل با تقسیمات فرعی است. برگهای قسمت فوقانی ساقه آن، منقسم به قطعات باریک و نوار مانند با ظاهری متفاوت از برگهای تحتانی می باشد گلهائی کوچک مایل به سبز و مجتمع به صورت چتر مرکب دارد. در قاعده اشعه چترهای اصلی و فرعی آن، زائده های باریک و غیر منقسم دیده میشود. میوه آن کوچک و به درازای 2 میلیمتر به قطر یک میلی متر یا کمی بیشتر به رنگ سبز و دارای بو و طعم بسیار معطر است. ریشه جعفری معمولی نازک ولی محکم است که در تغذیه از آن استفاده نمی شود. عمق ریشه زیاد است (گاهی تا عمق 160 سانتی متر) از آنجائیکه جفعری دارای ریشه های فرعی کمی است به همین دلیل برای به سازی خاک مناسب نیست و بنابراین در تناوب زراعی جایی ندارد.

نیاز اکولوژیکی

 

جعفری در مقابل خشکی حساس ولی در مقابل سرما بسیار مقاوم است. کشت این گیاه در هر نوع آب و هوایی امکان پذیر است ولی در آب و هوای خشک بهترین نتیجه را می دهد . جعفری یک گیاه سایه دوست است. زمین مورد کشت باید نرم مرطوب و دارای مواد غذایی کافی باشد. زمین های نیمه سنگین با هوموس ، لومی و شن لومی بهترین زمین های کشت این گیاه می باشند. در خاکهای عمیق و قوی به علت و فور مواد غذایی خوب رشد می کند. نظر به اینکه معمولاً از برگ این گیاه استفاده می شود، بنابراین احتیاج آن به کودهای از ته بیشتر است ،PH مناسب خاک برای این گیاه 6 تا 7 است.

آماده سازی خاک

 

زمین مورد کشت باید نرم ، مرطوب و دارای مواد غذایی کافی باشد. کود دامی نپوسیده برای رشدو نمو گیاه مناسب نیست و باعث اختلال رشد در گیاه می شود. میزان کودهای شیمیایی با توجه به نوع و مواد غذایی موجود در زمین حدود 90 تا 100 کیلوگرم ازت (در دو مرحله)، 80 کیلوگرم p2o5 و 160 تا 130 کیلوگرم K2O در هکتار است. اگر بخواهند عمل برداشت را در چند مرحله اجراء کنند، بهتر است پس از هر بار برداشت مقداری کودازته به زمین بدهند (25 تا 30 کیلوگرم در هکتار).

تاریخ و فواصل کاشت

 

زمان کاشت جعفری در سبزیکاریهای بزرگ و در مناطق معتدله در بهار و گاهی نیز در پائیز است جعفری را در ردیفهایی به فاصله 15 تا 20 سانتی متر روی ردیف میکارند.فاصله بین ردیفها در کشتهای مکانیزه 25 سانتی متر است.

کاشت

 

تکثیر جعفری به سهولت از طریق کاشتن دانه صورت می گیرد. مقدار بذر با توجه به نوع کشت و جنس خاک حدود 5/3 تا 6 و گاهی اوقات بین 8 تا 10 کیلوگرم در هکتار است.عمق کاشت 2 تا 3 سانتی متر است. بذر گیاه را از اسفند تا فروردین در ردیفهایی به فاصله 15 تا 25 سانتی متر روی ردیف می کارند فاصله بین ردیف ها در کشت های مکانیزه 25 سانتی متر است.بخاطر ظرافت بذرها و طولانی بودن مدت جوانه زدن آنها (حدود 3 هفته) در هر هکتار 4 کیلوگرم بذر مخلوط به ان می افزایند.

داشت

 

سمپاشی قبل از کشت با دورینول (Deurinol) هکتاری 4 تا 5/6 لیتر با تنوران (Tenoran) هکتاری 8 کیلوگرم و بعد از کشت با آفالون (Afalon) هکتاری 5/1 کیلوگرم با پوتابلان (Potablan) هکتاری 8 کیلوگرم در 400 تا 600 لیتر آب و 2 تا 3 بار دیسک و چنگک زدن ماشینی ضروری است.

برداشت

 

میوه های جعفری را از اول مرداد تا شهریور ماه،ریشه ها در آبان ماه و برگها را از اواسط خرداد تا اواسط آبان محصول برداری می نمایند. چین اول برگ جعفری را از اواسط تا اواخر خرداد با علف چین یا کمپاین سبزی چین برداشت می کنند برگهای جعفری را معمولاً بر حسب نوع بذر کشت شده و دفعات بذر پاشی،شرایط آب و هوایی و آبیاری تا مهر ماه با فواصل حدود 4 هفته‌ای، 3 تا 4 بار برداشت می کنند. ریشه جعفری را از اواخر مهر تا اوایل آبان ماه با چغندر کن یا کمپاین مخصوص چغندر و سیب زمینی برداشت می نمایند. میوه های جعفری هم در شهریور ماه آماده استفاده می شوند.از هر هکتار زمین 2/1 تن میوه(دانه)پاک شده و 30 تن گیاه تازه بدست می آید. برگهای برداشت شده را در دستگاههای خشک کن در حرارتی معادل 40 درجه سانتی گراد خشک کرده و در ماشین برگ چین یا در دستگاههای برش در اندازه های 2 میلیمتر می برند.ریشه های را که با دست یا به وسیله شخم زن برداشت شده شستشو داده و آنها را بوسیله ماشینهای مخصوص به قطعات کوچک تقسیم می کنند و در دستگاههای خشک کن در حرارت 60 تا 80 درجه سانتی گراد خشک و سپس پرداخت می نمایند.میوه ها را نیز در دستگاه های بذر پاکن در شرایط استاندارد پرداخت و بوجاری می نمایند.

دامنه انتشار

 

بحالت خودرو و نیمه خودرو و در نواحی مختلف یافت می شود.در اکثر نقاط کشور پرورش داده می شود.

لینک به دیدگاه
  • 2 ماه بعد...

خواص غوره و آب غوره

5b274bce77b3f7a05952b57c495a8917.jpg

 

غوره میوه نارس انگور است که دارای طعم ترشی می باشد . غوره دارای اسیدهای آلی مانند اسید مالیک ، اسید فرمیک ، اسید سوکسینیک ، اسید اگزالیک ، اسید گلوکولیک و قند می باشد .

 

غوره برای افراد مبتلا به چربی خون بسیار مفید بوده و ضد عفونی کننده بدن نیز هست . همچنین اگر با سالاد میل شود ، برای لاغر کردن سودمند است .

هرگز غوره را با معده خالی نخورید ، چون روی معده اثر سوء می گذارد. همچنین

برای مشاهده این محتوا لطفاً ثبت نام کنید یا وارد شوید.
از خوردن زیاد غوره خودداری کنند ،‌ چون غوره ادرارآور است و ممکن است موجب سقط جنین شود .

خواص درمانی غوره :

 

غوره از نظر طب قدیم ایران سرد و قابض است .

1- در درمان ورم مخاط دهان و نرمی لثه ها موثر است .

2- آب غوره برای درمان چاقی مفرط مفید است .

3- بیماری اسکوربوت که به دلیل کمبود ویتامین C در بدن به وجود می آید ، با آب غوره درمان می شود .

4- آب غوره چون دارای تارتارات پتاسیم است، برای درمان سیاتیک و رماتیسم حاد بسیار مفید است .

5- در دفع زردی موثر است .

6- خوردن آب غوره بلوغ دختران را جلو می اندازد و قاعده را باز می کند .

7- حرارت و صفرای بدن را دفع می کند و روده ها را ضد عفونی می کند .

8- آبغوره تقویت کننده کبد است .

9- برای برطرف کردن ورم گلو ، آب غوره قرقره کنید .

10- برای دفع کرم روده و تقویت معده باید مدت پنج روز آش آبغوره همراه با زیره سیاه مصرف کنید. البته در این مدت باید از خوردن غذاهای سنگین اجتناب نمائید .

11- آب غوره درمان کننده پا درد و کمردرد می باشد . برای معالجه میتوان به مدت ده روز آش آبغوره مصرف نمود . البته از خوردن غذاهای سنگین در این مدت اجتناب کرد .

12- ترشی غوره نیز برای معالجه رماتیسم و سیاتیک مفید است .

تهیه چاشنی هایی با غوره

 

گرد غوره

 

برای تهیه گرد غوره، غوره ها را پاک کرده، دم آن ها را می گیریم و می شوییم. بعد روی پارچه ای تمیز پهن می کنیم و در محلی آفتاب گیر قرار می دهیم تا خشک شوند . سپس آن ها را آسیاب می کنیم تا به طور کامل نرم شوند. گرد غوره ی آماده شده را درون یک ظرف درب دار ریخته و در محلی خشک نگهداری می کنیم. برای افزایش زمان ماندگاری می توان کمی نمک به آن اضافه کرد.

نکته ی بسیار مهم در مورد گرد غوره این است که برای تهیه ی آن باید از غوره ی عسگری استفاده کرد.

آب غوره

 

غوره ها را پاک کرده، دم آن ها را می گیریم و می شوییم. سپس آنها را درون آبمیوه گیری می ریزیم و آب آنها را می گیریم. در روش دیگر می توان غوره ها را درون مخلوط کن ریخته و پس از آن غوره های له شده را که دارای پوست و هسته هستند، درون یک تنظیف و یا صافی ریخته و به طور کامل صاف کرد. برای تهیه ی آب غوره ، نوع غوره ی مورد استفاده زیاد مهم نیست، ولی اگر از نوع عسگری استفاده شود، بهتر است. توجه به این نکته لازم است که بعضی از انواع غوره ها ترش تر از برخی دیگر هستند. در صورتی که میزان ترشی آب غوره ی به دست آمده به اندازه ی دلخواه نباشد ، می توان آن را به مدت چند دقیقه جوشانید تا کمی غلیظ تر و ترش تر شود. در ضمن با این عمل مدت نگهداری آبغوره هم بیشتر خواهد شد.

آب غوره را در بطری مورد نظر می ریزیم و درب آن را به طور کامل می بندیم تا هوا به داخل آن نفوذ نکند. در صورتی که بخواهیم آن را برای مدت طولانی نگهداری کنیم ، از ترکیب آب و آرد، خمیری تهیه کنید و دور درب را با خمیر می پوشانیم. همچنین می توانیم با نوار چسب های بسیار محکم درب بطری را به طور کامل پلمپ کنیم.

رب غوره

 

غوره را شسته و روی آن نمک می ریزیم ( به اندازه ی دلخواه ) و روی حرارت ملایم قرار می دهیم. پس از آن درب ظرف را می گذاریم تا غوره ها به طور کامل بپزند و نرم شوند. سپس آن ها را از صافی رد می کنیم. در صورتی که رقیق بود ، کمی دیگر آن را می جوشانیم تا غلظت آن به اندازه ی رب گوجه شود. سپس در یک ظرف در بسته در یخچال نگهداری می کنیم. نکته ی مهم آن است که در مرحله ای که می خواهیم، رب کمی غلیظ تر شود، باید شعله ی زیر آن بسیار ملایم باشد، چون در این مرحله رب غوره سریع می سوزد. به عبارتی دیگر برای تهیه ی یک رب خوب باید زمانی طولانی صرف کرد.

در ضمن اگر رب را در ظرف لعابی تهیه کنید، رنگ و کیفیت بهتری خواهد داشت. در صورتی که از ظرف فلزی استفاده می کنید، باید دقت کنید که کوچک ترین خراش یا زدگی در ظرف وجود نداشته باشد، چون در حین تهیه ی رب، از فلز ظرف کنده شده و وارد رب می شود که برای سلامتی بسیار مضر است.

ترشی غوره

 

برای تهیه ی ترشی غوره که نام دیگر آن "غوره غوره" است، بهتر است غوره را درون محلولی از کات کبود و نمک قرار دهیم. این عمل به تثبیت رنگ سبز آن کمک می کند؛ در غیر این صورت بعد از مدتی رنگ غوره ها تغییر پیدا می کند. روش کار به این ترتیب است که یک دوم قاشق چای خوری کات کبود و 3 قاشق نمک را درون حدود یک لیتر آب، به طور کامل حل می کنیم و غوره ها را به مدت 24 ساعت درون این محلول قرار می دهیم. سپس آن ها را درون یک صافی ریخته و چندین بار با آب سرد می شوییم. غوره ها را روی پارچه ای پهن می کنیم تا آب اضافی آن گرفته شود. درون ظرف مورد نظر که باید دهانه ی آن کوچک باشد، غوره ها را ریخته و یک لیتر آب غوره و 3-2 قاشق نمک را با هم مخلوط می کنیم و روی غوره ها می ریزیم تا به طور کامل روی آن را بپوشاند. برای ماندگاری بیشتر، مقداری هم سیر چرخ می کنیم و به اندازه ی 2-1 سانتیمتر یا یک بند انگشت روی غوره ها ریخته و درب ظرف را به طور کامل می بندیم و در جای خنک نگهداری می کنیم.

لینک به دیدگاه

برای مشاهده این محتوا لطفاً ثبت نام کنید یا وارد شوید.

 

x96lr9kiipp544rv1qx.jpg

خیار چنبر از نظر املاح از خیار معمولی غنی تر بوده و تخمه آن مفید تر است . و تنها عیبش این است که کمی دیر عضم بوده و در بعضی ها تولید نفخ و قرقر کردن شکم می کند ویکی از مشخصاتش این است که در اراضی و آب و هوایی که دارای رادیو آکتیو زیاد باشد ُ بهتر به عمل آمده و قدش درازتر می شود و چنانچه دیدید ُ پس از جنگ جهانی دوم و نابود شدن شهر هیرو شیما در اثر بمب اتمی دراراضی دهات آن شهر خیار چنبر هایی به عمل آمد که چندین متر طول داشت .

برای جلو گیری از نفخ خیار چنبر می توانید از نبات داغ ُ عسل ُ عرق نعناع استفاده نمایید.

خیار چنبر دارای ویتامین ٍ - ب - آ - می باشد .

خواص خیار چن بر: حل کننده اورات و اسید اورویک است و نقرس را درمان می کند.

ادار آور است و برای رفع سوزش ادار بسیار مفید است

خون را تصفیه می کند - ملین است - چین و چروک صورت را از بین می برد.

لینک به دیدگاه

برای مشاهده این محتوا لطفاً ثبت نام کنید یا وارد شوید.

 

 

 

 

jo.jpgmerd3w4y5ov7lofwfbvq.jpg

جو Barley

نام علمی Hordeum vulgare

گياه شناسي

جو گياهي است علفي و يكساله كه ارتفاع آن بسته بانواع مختلف آن تا يك متر مي رسد . برگهاي آن متناوب و باريك و دراز و به رنگ سبز تيره مي باشد .

جو از نظر كاشت به دو دسته تقسيم مي شود : جو بهاره و جو پائيزه .

جو بهاره در بهار كشت مي شود و احتياج به سرماي زمستان ندارد و قبل از زمستان دانه مي دهد در حاليكه جو پائيزه در پائيز كشت مي شود و محتاج سرماي زمستان است .

خواص داروئي:

جو معمولا به سه صورت در بازار عرضه مي شود

1) جو پوست نكنده كه هنوز سبوس آن جدا نشده

2)جو پوست كنده كه پوست آن گرفته شده است

)3جو سفيد كه پوست وسبوس آن گرفته شده است و بنام جو مرواريدي معروف است .

جو از نظر طب قديم ايران سرد و خشك است

1)غذايي بسيار مقوي است .

2)خاصيت نرم كننده دارد . و ملین می باشد

3)در قديم از جو زیاد استفاده مي كردند .

4)براي نقرس مفيد است .

5)جوشانده جو داروي خوبي براي مبتلايان به تب و كم خوني و سوء هاضمه است .

6)ماء الشعير براي درمان سل ،‌زخم هاي ريوي و سردرد گرم مفيد است .

7)ماء الشعير خون ساز است و زود هضم مي شود.

8)ماء الشعير را با خشخاش كوبيده براي سردرد مفيد است .

9)براي درمان نقرس پماد در جو را با آب بر روي قسمت هاي دردناك بگذاريد .

10) جو را با شكر مخلوط كرده غذاي خوبي براي اطفال است .

11)بيسكوبيت جو بهترين دارو براي درمان يبوست است و حتي نفخ و شكم درد را از بين مي برد.

12)سرد مزاجان بايد جو را با شكر بخورند.

13)كشك الشعير براي مزاج هاي گرم و اسهال هاي صفراوي مفيد است .

14)براي برطرف كردن گلو درد و ورم گلو كشك الشعير را قرقره كنيد .

15)براي پائين آرودن كلسترول از جو استفاده كنيد .

16)جو چون داراي پروتئاز مي باشد بنابراين از سرطان جلوگيري مي كند

لینک به دیدگاه

برای مشاهده این محتوا لطفاً ثبت نام کنید یا وارد شوید.

 

chai-koohi.jpg چاي كوهي St.johns Wort

نام علمی Hypericum perfratum

گياه شناسي

چاي كوهي بمقدر زياد در آمريكا و اروپا پرورش مي يايد و معمولا بصورت خودرو در ميان مزارع گندم و ذرت يافت مي شود . چاي كوهي در اروپاو آمريكا بنام سنت جونز شهرت دارد و مدتي است كه بسيار معروف شده است .

جالب است بدانيد كه روغن چاي كوهي براي مدت سه قرن در انگلستان تنها داروي زخم ها بوده است .

چاي كوهي در ايران در دامنه كوههاي البرز ،‌كرج ،‌چالوس و مازندران و نقاظ غرب ايران به حد زياد مي رويد .

در اروپا نانوائيها اين گياه را خوب مي شناسند زيرا كمي از آنرا به در اضافه مي كنند كه نان را بهتر و خوش طعم تر مي كند .

گلهاي چاي كوهي برنگ سفيد يا زرد مي باشند كه در بالاي ساقه بصورت مجتمع بچشم مي خورد . اين گلها كمي معطر و داراي بوي مخصوصي مي باشد . ميوه چاي كوهي بشكل كپسول است .

خواص داروئي:

از نظر طب قديم ايران اين گياه گرم و خشك است . ماده قرمز رنگي كه در برگهاي چاي كوهي وجود دارد وبا فشار دادن برگها از آن استخراج مي شود براي التيام زخم ها و درمان سوختگي ها بكار مي رود .

براي تهيه جوشانده و يا دم كرده اين گياه بايد حدود يك قاشق چايخوري برگ و گل خشك گياه را در دو فنجان آب جوش ريخته و آنرا آنقدر بجوشانيد تا يك فنجان باقي بماند سپس آنرا مصرف كنيد .

بطور خلاصه مي توان به مورد زير اشاره كرد :

1)ضد كرم معده و روده مي باشد.

2)ادرار آور وقاعده آور است .

3)گرفتگي صدا را باز مي كند و خلط آور است.

4)براي درمان مرض كزاز بكار مي رود.

5)اگر برگ آنرا بصورت پودر داروريد و روي زخم هاي عميق و متعفن بپاشيد اين نوع زخم ها را خوب مي كند.

6)درمان كننده اسهال و اسهال خوني است .

7)براي درد دنبالچه بهترين دارو است .

8)اگر مشكوك به خونريزي مغزي هستيد و يا احتمال خونريزي مغزي وجود دارد حتما از اين دارو استفاده كنيد .

9)ضعف جنسي را درمان مي كند.

10)درمان كننده بيماري مننژيت است .

11)براي درمان فلج بكار مي رود .

12)سياه سرفه را از بين مي برد.

13)درد پشت و گردن و خشكي گردن را درمان مي كند .

14)براي كم خوني مفيد است .

15)چاي كوهي اشتها را باز مي كند بنابراين مي توان آنرا به بچه ها و افراد مسن كه اشتها ندارند داده می شود.

16)ضد افسردگي مي باشد .

17)درمان كننده بيخوابي است .

18)در درمان سرماخوردگي معجزه مي كند .

19)براي درمان تب و اثر نيش سمي حشرات بكار ميرود.

و بالاخره با تحقيقات جديدي كه دانشمندان روي اين گياه معجزه آسا انجام داده اند و دريافته اند دريافته اند كه چاي كوهي مي تواند ويروسها را از بين ببرد و حتي روي ويروس بيماري AIDS نيز اثر دارد. مدتي است كه بيماران مبتلا به ايدز ازاين گياه استفاده ميكنند كه سيستم دفاعي بدن آنها را تقويت كرده وبيماري را تخفيف مي دهد .

دانشمندان مدتي است كه روي اثر چاي كوهي بر روی سرطان خون تحقيقات دامنه راشروع كرده اند و به نتايج درخشاني دست يافته اند .

همانطوريكه قبل گفته شد اين دارو اثر بسيار خوبي بر روي افسردگي دارد البته اگر سه روز متوالي از اين دارو استفاده شود حالات افسردگي را از بين برده بيخوابي را مداوا مي كند و بيماران اعتماد بنفس خود را باز مي يابند . به صورت دم کرده و در گاهی از اوقات برای مرحم زخمها به کار میرود.

لینک به دیدگاه

برای مشاهده این محتوا لطفاً ثبت نام کنید یا وارد شوید.

 

 

عرق آویشن : مسکن - ضد سرما خوردگی - مقوی معده - معالج بیماریهای قارچی پوست - ضدورم بینی و گلو .

---------------------------------------------------------------------------------------------------------

عرق اسطو خودوس : تقویت کننده اعصاب - معالج برونشیت و زکام - پایین آورنده تب و نیروبخش - ضد تشنج وصرع - درمان بیماریهای عصبی .

-----------------------------------------------------------------------------------------------------------

عرق بید: درمان تب های شدید و دردهای تناسلی - درمان زردی پوست ( یرقان ) تصفیه خون

-----------------------------------------------------------------------------------------------------------

عرق بهار نارنج : تقویت کننده مغز و اعصاب - نشاط آور - تقویت قلب .

-----------------------------------------------------------------------------------------------------------

عرق بید مشک : تقویت کننده قلب - رفع ناراحتیهای اعصاب - ضد تبش قلب .

------------------------------------------------------------------------------------------------------------

عرق بادرنجبویه : ضد خستگیهای روحی - ضد استفراغ های دوران بارداری - ضد برونشیت و تشنج -

ضد قلنج - درمان دل پیچه .

-----------------------------------------------------------------------------------------------------------

عرق بو مادران : ضد ورم روده و معده - ضد روماتیسم و نقرس - رفع اختلالات قاعدگی و درد دوران قاعدگی .

------------------------------------------------------------------------------------------------------------

عرق پونه : ضد سیاه سرفه و گریپ - خلط آور - باد شکن - قابض - باز کننده عروق - ضدعفونی کننده.

------------------------------------------------------------------------------------------------------------

چهار عرق سرد: تب بر - خنک کننده - تقویت کننده معده .

-----------------------------------------------------------------------------------------------------------

چهار عرق گرم : تقویت کننده معده - مفید برای هضم غذا- رفع ناراحتی های روده .

-----------------------------------------------------------------------------------------------------------

عرق چهل گیاه : تقویت کننده معده - کمک به هضم غذا - بادشکن - ضد سردی - ضد تهوع و استفراغ

------------------------------------------------------------------------------------------------------------

عرق خارخاسک : مدر قوی - رفع سنگ کلیه و مثانه - کیسه صفرا - تصفیه خون -

------------------------------------------------------------------------------------------------------------

عرق خارشتر : ضد عفونت مجاری اداری - سنگ شکن - مدر قوی - ضد سیاه سرفه -

-----------------------------------------------------------------------------------------------------------

عرق رازیانه : معطر کننده - محرک - بادشکن - مدر و قاعده آور - درمان بواسیر و نقرس - ازدیاد شیر مادران ( برای آقایان زیاد خوب نیست بدلیل برهم زدن توازن در هور مونهای مردانه )

-----------------------------------------------------------------------------------------------------------

عرق زنیان : ضدنفخ معده - ضد ترشی معده - ضد عفونت - ضد انگل - بادشکن - درمان عوارض بعد از تر اعتیاد -

------------------------------------------------------------------------------------------------------------

عرق زیره : ضد چاقی - تصفیه کننده خون - ضد هیستری و تشنج - افزایش شیر مادران گرامی - بادشکن - هضم کننده غذا - کاهنده چربی خون -

------------------------------------------------------------------------------------------------------------

سركه سيب : طبيعت معتدل – سركه سيب بسيار مفيد است ، و داراي مواد مختلف زير ميباشد. پتاسيم . سديم . سيليس .كلسيم

منيزيم . اكسيد فريك . الومين كلر . اسيد فسفريك . اسيد گالوليك . اسيد ما ليك گلوكز . ساكروز. ويتامين H ( بيوتين ) و

ويتامين A.B ريبوفلا وين و ويتامين PP و ويتامين B . 5. لا غر كننده . ضد چاقي . رفع كمبود كلسيم و شكنندگي ناخننها

و ده ها خواص ديگر كه از توان حقير خارج است . ( مصرف روزانه 3 قاشق غذا خوري به همراه غذا

لاغر کننده خوب - مکمل غذا

-----------------------------------------------------------------------------------------------------------

عرق سنبل الطیب : خواب آور - مسکن بسیار عالی - تقویت کننده مغز و اعصاب بسیار عالی - اشتهاآور

--------------------------------------------------------------------------------------------------------------

عرق شاه تره : ضد خارشهای پوستی صفرا بر - تقویت کننده کبده نشاط آور - ضد نفخ - اشتها آور خوب

-------------------------------------------------------------------------------------------------------------

عرق شنبلیله : ضد قند - تقویت کننده قواجنسی - نیرو بخش -

-------------------------------------------------------------------------------------------------------------

عرق شیرین بیان : در مان قاطع زخم معده و اثنی عشر - ضد سرفه - صفرا بر-

-----------------------------------------------------------------------------------------------------------

عرق شوید : ضد چربی خون - جهت پایین آوردن کلسترول - ازدیاد شیر مادران عزیز - درمان لاغری -

-----------------------------------------------------------------------------------------------------------

عرق کاسنی : مفید برای کبد - ضد جوش - ضد خارش - تصفیه کننده خون - کاهنده چربی -

-----------------------------------------------------------------------------------------------------------

عرق کیا لک : تصفیه کننده خون - جلوگیری از عواقب ازدیاد کلسترول - جلوگیری از تنگ شدن رگها

----------------------------------------------------------------------------------------------------------

عرق گزنه : اثر قاطع در رفع بیماریهای پوستی و جلدی - ضد چربی و قند خون - ضد خون ریزی - باز کننده عروق - مدر .

------------------------------------------------------------------------------------------------------------

عرق گل بهار : مفید برای لطا فت پوست دست و صورت - مقوی معده

------------------------------------------------------------------------------------------------------------

عرق مریم گلی : ضد دیابت - ضد رما تیسم و اسهال - ضد سینوزیت - ضد انگل - ضد نفخ

-----------------------------------------------------------------------------------------------------------

عرق مخلصه : ملین - مقوی - دفع سموم - ضد قولنج - پاد زهر قوی - مفیدبرای نا راحتیهای کمر و مفاصل عضلانی - تقویت معده

------------------------------------------------------------------------------------------------------------

عرق مورد : ضد خون ریزی - قابض روده - درمان اسهال - درمان بواسیر - تقویت رشد مو - ضد آفت دهن

------------------------------------------------------------------------------------------------------------

عرق نعناع : ضد دل درد - ضد دلپیچه - ضد نفخ معده - بادشکن قوی - تقویت کننده معده کودکان عزیز

------------------------------------------------------------------------------------------------------------

عرق یونجه : چاق کننده - نیرو بخش - معالج رعشه و ناراحتی های عصبی - تصفیه کننده خون - کاهش دهنده قند خون

-----------------------------------------------------------------------------------------------------------عرق نسترن - تقویت کننده قلب - رفع سردی - دفع کننده کرم روده - مسکن درد معده - رفع کننده سنگ کلیه و اسهال

------------------------------------------------------------------------------------------------------------

عرق مصفا - تصفیه خون تقویت کننده کبد - علاج بیماری های پوستی

-----------------------------------------------------------------------------------------------------------

عرق کا کوتی - ضد اسپاسم - علاج ناراحتی های گوارشی - ضد اسهال - مقوی معده و خلط آور

عرق کاکوتی را با دوغ میل فرمایید بسیار عالی و خوش گوارا می باشد نوش جانتان

----------------------------------------------------------------------------------------------------------

عرق کرفس - رفع کننده درد شکم - مداوای تنگی نفس - تقویت کننده معده

-----------------------------------------------------------------------------------------------------------

شربت سکنجبین - رفع عطش و گرما زدگی - دارای خواص سرکه سیب

کاهو را در ایران یا با سکنجبین و یا با آبغور میل می کننده و بسیار خشمزه می باشد لطفاْ شما بازدید کننده این وبلاگ هم اینکار را امتحان فرمایید .

-----------------------------------------------------------------------------------------------------------

عرق برگ گردو - درمان کننده درد مفاصل - ضد دیابت ( قند خون )

-----------------------------------------------------------------------------------------------------------

عرق ختمی - نرم کننده مخاط ها و داوای بیماریهای ریوی - درمان کننده سینه و گلودرد - رفع تحریکات جلدی - ملین

لینک به دیدگاه

اسفناج منبع غنی ویتامین‌هایc،b، a و آهن و پتاسیم است.

طبیعت آن خنك و برای پایین آوردن تب مفید است.بیمارانی كه به بیماری ورم روده كوچك مبتلا هستند،می‌توانند برای درمان از برگ‌های سبز اسفناج استفاده كنند.

اسفناج ملین و ضد یبوست است و كسانی هم كه از چاقی رنج می‌برند،می‌توانند برای لاغر شدن و كم كردن وزن از آن استفاده كنند.طب سنتی برای رفع سرفه‌های خشك،برگ اسفناج پخته شده را به همراه جو پوست كنده و روغن بادام توصیه می‌كند؛همچنین آش اسفناج با گشنیز برای سر دردهای ناشی از سوءهاضمه و اختلال دستگاه گوارشی مفید است.

خوردن اسفناج از ابتلا به سرطان پیشگیری می‌كند و به ویژه در پیشگیری از سرطان‌های روده بزرگ، معده،پروستات،حنجره و رحم موثر است.این گیاه خوش طعم كه با آن می‌توان انواع غذاها را پخت،بهترین دارو برای كسانی است كه به كم‌خونی مبتلا هستند.اسفناج مانند جارو روده بزرگ را تمیز می‌كند و ترشحات لوزالمعده را افزایش می‌دهد.این گیاه در تقویت اعصاب، رفع بیماری آسم و گرفتگی صدا معجزه می‌كند.

زیان‌ها

اسفناج به علت داشتن اگزالات برای بیماران مبتلا به ورم مفاصل و سنگ‌های كلیه و مثانه مناسب نیست. در ضمن كسانی كه سرد مزاج هستند باید اسفناج را با ادویه گرم مانند زنجبیل و هل میل كنند.

لینک به دیدگاه

«حنا» گیاهی است که به صورت درختچه در شمال و شرق آفریقا و شبه جزیره عربستان، ایران و هند کشت می شود. مردم این مناطق پس از آسیاب کردن برگ های این گیاه آن را به شکل پماد درمی آورند و روی پوست و مو می گذارند کیفیت و رنگ آن به کشوری که در آن کشت شده، تازگی پودر و مواد ترکیبی آن بستگی دارد. بهترین نوع حنا، حنا به رنگ سبز پررنگ است.

خواص حنا:

* برگ های این گیاه خنک و تقویت کننده مو و پوست است.

* برای درمان ریزش مو، برگ های حنا را با روغن خردل بجوشانید و به طور مرتب به موها بمالید.

* مخلوطی از پودر حنا، آب و آب لیمو را به موها بمالید و پس از یک ساعت موها را بشویید. این کار باعث براق شدن مو می شود.

* برای رفع سردرد، پمادی با گل حنا و سرکه آماده کنید و به سر بمالید.

* برای رفع زخم ها و تاول های دهان از برگ های این گیاه استفاده کنید.

* پمادی از گل حنا، موم ولرم و روغن گل رز برای رفع درد قسمت های مختلف بدن مفید است.

* پمادی از برگ های حنا برای رفع ترک پا مفید است.

* حنا علاوه بر براق کردن مو باعث رفع شوره سر نیز می شود.

* روغنی که از گل حنا تهیه می شود برای روشنی و درخشانی رنگ چهره بسیار مفید است.

لینک به دیدگاه
  • 4 ماه بعد...

خواص داروئی:

1) جوشانده برگهای آووکادو قاعده آور است .

2) آووکادو تقویت کننده معده است .

3) نفخ و گاز معده را از بین می برد .

4) برای درمان یرقان مفید است .

5) جوشانده برگهای آووکادو اسهال خونی را برطرف می کند .

6) آووکادو تقویت کننده بدن است .

7) آووکادو رشد بچه ها را جلو می اندازد زیرا درای مواد معدنی بسیاری است .

8) آووکادو خون ساز است و آنهایی که مبتلا به کم خونی هستند باید از آو وکادو استفاده کنند .

9) آووکادو بدن را قلیایی کرده و تمیز می کند .

10) چون آووکادو شکر و مواد نشاسته ای کمی درد برای آنهایی که بیماری قند دارند نیز مناسب است .

11) برای دوره نقاهت به مریض آووکادو بدهید . ضعف عمومی را برطرف می کند .

12) خستگی را برطرف می کند .

13) ناراحتی روده و معده را معالجه می کند .

14) بیخوابی را درمان می کند زیرا درای تریپتوفان است . اگر به کم خونی دچار هستید حتما با شام خود آووکادو بخورید .

15) برای درست کردن سس سالاد از آووکادو استفاده کنید .

لینک به دیدگاه

طرز استفاده:

روغن آووکادو درای ویتامین های مختلف مانند p ، c، k ، h ، e، d ، b، a می باشد . بنابراین ارزش غذایی زیادی درد .

1- روغن آووکادو ضد رماتیسم است و اگر مفاصل شما درد می کند آنرا با روغن آووکادو ماساژ دهید .

2- برای جلوگیری از ریزش مو ، هرشب مقدری از روغن آووکادو را به سر بمالید و صبح بشوئید .

3- شوره سر را از بین می برد .

4-برای براق شده موها ، بعد از شستشوی سر چند قطره آووکادو را به موها بمالید .

5-روغن آووکادو بهترین کرم برای پوست است زیرا به آسانی در پوست نفوذ یم کند و به پوست شادابی می دهد .

و بالاخره آووکادو بهترین ماسک برای برطف کرده چین و چروک های صورت و جلوگیری از پیدایش آن است . برای این منظور آووکادو را پوست کنده و له کنید و بصورت ماسک بر روی صورت و گردن بگذارید و بعد از نیم ساعت بشوئید .

مضرات :

مضرات خاصی گفته نشده است .

لینک به دیدگاه
  • 10 ماه بعد...

اگر چه بسیاری معتقدند که گیاهان دارویی برای مشکلات جنسی کاربردی ندارند و این مشکل را برطرف نمی کنند اما تحقیقات خلاف آن را ثابت کرده است.

بعضی از گیاهان دارویی که در فروشگاه ها موجود هست خارخسک، یوهیمبه، گینکو و... می باشد. اگرچه این داروها بر خلاف داروهای شیمیایی کاملاً بی ضرر و فاقد عوارض جانبی هستند، مهم است که بدانید کیفیت کاربردی آنها متفاوت است.

برای مشاهده این محتوا لطفاً ثبت نام کنید یا وارد شوید.

 

یکی از بهترین این داروها خارخسک است که روی کاربرد آن تحقیقات بسیاری انجام شده است. این ماده از زمان های قدیم در اروپا و آسیا برای درمان ناتوانی های جنسی و ناباروری مورد استفاده قرار می گرفته است البته قبل از اینکه پیشرفت های علمی داروهایی شیمیایی و علاج های پزشکی برای این عارضه پیدا شود و ماده اصلی آن که پروتودیوسین نامیده می شود کشف شود.

شش دانشگاه و بیمارستان آکادمیک بیش از نه تحقیق روی این مسئله انجام داده اند که آثار پر منفعت داروهای گیاهی را به اثبات می رساند. این تحقیقات نشان داده است که خارخسک در مواقعی کاربرد دارد که هورمون های جنسی فرد نامتوازن بوده یا تستوسترون کاهش یافته باشد. در این حالت ماده فعال موجود در خارخسک می تواند با استفاده از آنزیم های طبیعی بدن فرد این کمبود را جبران کند.

 

تحقیقات دیگری نشان داده است که خارخسک می تواند DHEA که ماده ای موثر برای برقراری یک رابطه ی جنسی سالم و کامل می باشد را در بدن فرد بالا ببرد.

این ماده برای درمان ناتوانی های جنسی بالا بردن کیفیت عملکرد فرد بسیار خوب عمل می کند و اگر به طور مرتب مورد استفاده قرار گیرد می تواند این مشکل را درمان کند، به یاد داشته باشید که این دارو فوری عمل نمی کند و نیازمند زمان است. هیچ عوارض جانبی هم تا به حال از این ماده دیده نشده است.

 

نکته قابل توجه: اگرچه می توان در فروشگاه ها انواع مختلفی از این داروی گیاهی را مشاهده کرد، اما باید توجه داشته باشید که بعضی از این داروها اصل نیستند و فاقد آن ماده فعال که به درمان این عارضه کمک می کند هستند. دقت کنید که نوعی از این ماده را انتخاب کنید که حداقل 45 درصد حاوی پروتوسین باشد.

لینک به دیدگاه

به گفتگو بپیوندید

هم اکنون می توانید مطلب خود را ارسال نمایید و بعداً ثبت نام کنید. اگر حساب کاربری دارید، برای ارسال با حساب کاربری خود اکنون وارد شوید .

مهمان
ارسال پاسخ به این موضوع ...

×   شما در حال چسباندن محتوایی با قالب بندی هستید.   حذف قالب بندی

  تنها استفاده از 75 اموجی مجاز می باشد.

×   لینک شما به صورت اتوماتیک جای گذاری شد.   نمایش به صورت لینک

×   محتوای قبلی شما بازگردانی شد.   پاک کردن محتوای ویرایشگر

×   شما مستقیما نمی توانید تصویر خود را قرار دهید. یا آن را اینجا بارگذاری کنید یا از یک URL قرار دهید.


×
×
  • اضافه کردن...