danielo 15239 مالک اشتراک گذاری ارسال شده در 6 بهمن، ۱۳۸۹ تکبیر بابل ما شما را بیشتر تر دوس میداریم :167: خب دیگه , اما عجیب شما هنوز دخترا رو نشناختی !!! اونم سپاه در ضمن حتی فکر نکنم خدا هم هنوز دختر ها را شناخته باشه. 1 لینک به دیدگاه
الهام. 8079 اشتراک گذاری ارسال شده در 6 بهمن، ۱۳۸۹ بزار یک چیز را بهت بگم.تو اتاقم معمولا مشروب هست.قرار بود امروز مشروب بخورم. ولی فراموشش کرده بودم. ولی اسمش را اوردی .من را از راه بدر کردی. الان رفتم گذاشتمش یخچال که خنک شه تا برم لب دریا بخورم چرا پسر مردم را از راه بدر میکنی؟؟؟؟ :icon_pf (34): :w00: :w589: :viannen_38: :icon_pf (34): 1 لینک به دیدگاه
danielo 15239 مالک اشتراک گذاری ارسال شده در 6 بهمن، ۱۳۸۹ :icon_pf (34): :w00: :w589: :viannen_38: :icon_pf (34): چیه.مگه چیکار میخوام بکنم. ادم که نمیکشم 1 لینک به دیدگاه
morta 3323 اشتراک گذاری ارسال شده در 6 بهمن، ۱۳۸۹ اقا دنی تا نرفتی دوره های اموزشی با سطح های pre intermediate T inter ... T advance بگذارید تا مام با این فوت و فن ها اشنا شیم لینک به دیدگاه
الهام. 8079 اشتراک گذاری ارسال شده در 7 بهمن، ۱۳۸۹ چیه.مگه چیکار میخوام بکنم.ادم که نمیکشم راحت باش...بِكِش...بُكُش! 1 لینک به دیدگاه
hilari 2413 اشتراک گذاری ارسال شده در 7 بهمن، ۱۳۸۹ اونم سپاه در ضمن حتی فکر نکنم خدا هم هنوز دختر ها را شناخته باشه. پس میزی خونه خاله ! به نظر من پسر یا سربازی نره یا وفتی میره فقط ارتش خدا؟ درست دیدم؟ یعنی بهت امیدوار بشم داری به راه راست هدایت میشی 1 لینک به دیدگاه
danielo 15239 مالک اشتراک گذاری ارسال شده در 7 بهمن، ۱۳۸۹ پس میزی خونه خاله !به نظر من پسر یا سربازی نره یا وفتی میره فقط ارتش خدا؟ درست دیدم؟ یعنی بهت امیدوار بشم داری به راه راست هدایت میشی بله .به راه راست هدایت شدم. کارت بسیجم گرفتم. اگر سرباز ارتش بودم میشدم سرباز مردم. ولی خوشبختانه سرباز سپاه شدم و شدم سرباز نظام. الله اکبر جانم فدای رهبر 1 لینک به دیدگاه
hilari 2413 اشتراک گذاری ارسال شده در 7 بهمن، ۱۳۸۹ بله .به راه راست هدایت شدم. کارت بسیجم گرفتم. اگر سرباز ارتش بودم میشدم سرباز مردم. ولی خوشبختانه سرباز سپاه شدم و شدم سرباز نظام. الله اکبر جانم فدای رهبر danielo و کار بسیج ؟:ws47: 1 لینک به دیدگاه
danielo 15239 مالک اشتراک گذاری ارسال شده در 7 بهمن، ۱۳۸۹ danielo و کار بسیج ؟:ws47: بابام میخواست برای من درست کنه که اموزشی نرم.به خاطر همین اقدام کرد برای کارت بسیج. ولی وقت دیگه نبود بیخیال شد. ولی کارت بسیج را برام گرفت. فکر کن میخواست برام بسیج فعال بگیره.:ws3: تازه از این به بعد میخوام قطره بشم 1 لینک به دیدگاه
hilari 2413 اشتراک گذاری ارسال شده در 7 بهمن، ۱۳۸۹ بابام میخواست برای من درست کنه که اموزشی نرم.به خاطر همین اقدام کرد برای کارت بسیج.ولی وقت دیگه نبود بیخیال شد. ولی کارت بسیج را برام گرفت. فکر کن میخواست برام بسیج فعال بگیره.:ws3: تازه از این به بعد میخوام قطره بشم بسیج فعال که هستی , اما تو یه زمینه دیگه :4chsmu1: لینک به دیدگاه
ارسال های توصیه شده