Ehsan 112346 اشتراک گذاری ارسال شده در 7 بهمن، ۱۳۸۹ اگه مرگ تولدي ديگر است چرا همه از مرگ ميترسيم ؟:banel_smiley_52: من که نمیترسم. :w00: خیلی هم دوست دارم برم پیش حوری و غلمان. 3 لینک به دیدگاه
shaden. 18583 مالک اشتراک گذاری ارسال شده در 7 بهمن، ۱۳۸۹ من که نمیترسم. :w00: خیلی هم دوست دارم برم پیش حوری و غلمان. تو باز از فکر این حوری و غلمان در نیومدی؟:167: 3 لینک به دیدگاه
Ehsan 112346 اشتراک گذاری ارسال شده در 7 بهمن، ۱۳۸۹ تو باز از فکر این حوری و غلمان در نیومدی؟:167: نمیشه آخه. خیلی وعده و پاداش شیرینیه،هر جور فکر میکنم،مرگ برام میشه مثل هلو..... 3 لینک به دیدگاه
haj morteza 502 اشتراک گذاری ارسال شده در 7 بهمن، ۱۳۸۹ شايد خيليها اين جمله رو شنيديم اما تا حالا بهش توجه نكرديم ميتوني به مرگ به اين ديد نگاه كني كه مرگ تولدي ديگر است ؟ اگه مرگ تولدي ديگر است چرا همه از مرگ ميترسيم ؟:banel_smiley_52: تصور مرگ واسه کسی ترسناکه که چیزهایی تو دنیا داره که دلکندن براش درد آور و سخته!!! اما کسی از مرگ نمیترسه چون یهو میاد و نمیفهمه از کجا خورده چه برسه به اینکه بترسه! تصور مرگ ترسناکه 4 لینک به دیدگاه
shaden. 18583 مالک اشتراک گذاری ارسال شده در 7 بهمن، ۱۳۸۹ تصور مرگ واسه کسی ترسناکه که چیزهایی تو دنیا داره که دلکندن براش درد آور و سخته!!! اما کسی از مرگ نمیترسه چون یهو میاد و نمیفهمه از کجا خورده چه برسه به اینکه بترسه! تصور مرگ ترسناکه همه یه دلبستگیهایی داریم مثل پدرو مادر فرزند همسر بعضی ها هم مادیات شاید همینا هم هستش که ترسناکش میکنه 2 لینک به دیدگاه
shaden. 18583 مالک اشتراک گذاری ارسال شده در 7 بهمن، ۱۳۸۹ نمیشه آخه. خیلی وعده و پاداش شیرینیه،هر جور فکر میکنم،مرگ برام میشه مثل هلو..... برای مشاهده این محتوا لطفاً ثبت نام کنید یا وارد شوید. ورود یا ثبت نام 1 لینک به دیدگاه
RAPUNZEL 10430 اشتراک گذاری ارسال شده در 7 بهمن، ۱۳۸۹ فکر کنم این هست ولی همش این نیست...این فقط برای جسممونه یعنی اما برای روحمون که در واقع خودمونیم هستیم چه اتفاقی می افته؟؟ روح؟ واقعا به چیزی که غیر قابل تعریف و اثبات نا شدنی اعتقاد داری؟ البته این عقیده شماست و قابل احترام روحمون در واقع خودمونه؟ روحی در کار نیست انسان شامل یه جسم که حاوی عناصر مختلف و هیدروکربنهاست حامل یه سری انرژی و پیام شیمیایی هست که هورمونها از مغز به اندام هدف میرسونن و پس از مرگ نابود میشه این روح که شما میگی مجموع افکار ما ناشی از پیام های عصبی ارسال شده توسط مغزمونه 3 لینک به دیدگاه
chalipa 1177 اشتراک گذاری ارسال شده در 8 بهمن، ۱۳۸۹ روح؟واقعا به چیزی که غیر قابل تعریف و اثبات نا شدنی اعتقاد داری؟ البته این عقیده شماست و قابل احترام چرا قابل تعریف و اثبات نیست ؟؟؟؟؟؟؟؟؟ هرچیزی را که نشه لمسش کرد و دیدش قابل اثبات نیست؟ همه دنیا دیگه به روح عقیده دارن ... شما چرا این حرف را میزنی عزیزم... من حاضرم اگه هدفت کشف حقیقت باشه و انکار حقیقت به هر قیمتی نباشه با دلیلایی که تا به حال جایی دیگه نشنیده باشی اثباتش کنم.... روح؟روحمون در واقع خودمونه؟ بله منم همینا میگم روح؟ روحی در کار نیست انسان شامل یه جسم که حاوی عناصر مختلف و هیدروکربنهاست حامل یه سری انرژی و پیام شیمیایی هست که هورمونها از مغز به اندام هدف میرسونن و پس از مرگ نابود میشه این طور که شما تعریف میکنی یعنی اینکه انسان یه دستگاهه که مثلا مغز موتور یا مثلا پردازشگر این دستگاهه هورمونها یا مثلا اعصاب نیروی برق این دستگاهند و ... مثل یه جارو بزقی ببین من مطمِئنم یه دستگاه شبیه یه جارو برقی نیستم اینها تعریفه یه دستگاهه... بذار این طوری بگم خیلی مهمه وقتی کسی خوابه قلبش کار می کنه مغزش فعاله بدنش در اختیار این مغزه خسته میشه یه غلت میزنیه حتی اگه پلکش را طوری که بیدار نشه بالا بزنی می بینی چشمشم حرکت میکنه اگه یه حشره روی بدنش بشینه و نیشش بزنه همون اندام هدفا هورمونا و این جور چیزا پیام به مغز میدن و مغز فرمان میده و همین دستگاه عکس العمل نشون میده و ... این دستگاه الان داره کارمیکنه.... اما صداش میزنی مثلا خواهرته میگی بهار ... جوابی نمی ده ... چرا ؟؟؟ دستگاه که سالمه !!!! دور از جون دور از جوی 1000 باردور از جون بهار نمرده که با مرگ نابود شده باشه طبق گفته شما .... اگه این دستگاهه بهاره چرا جوابتا نمی ده !!!!!! جواب اینه توی این دستگاه که سالمه و داره کار میکنه بهار خانم تشریف ندارن ... یه جایی دیگه هستن چکار میکنن خودشون باید بگن اما بر میگردن... میخوام بگم این دستگاه بهار نیست بهار یکیه که توی این دستگاه بوده حالانیست... برای اثبات روح دلیلایی هست که توی کتابهانوشتن خیلی هم زیاده ... مثل خواب دیدن که خیلی خوابها از اینده خبر میدن و خودما هم زیاد دیدیم و دلیلای دیگه که مطالعه میخواد... اما دلیلی که من بالا گفتم خیلی روشنه خواهش میکنم خواهش میکنم خواهش میکنم بهش فکرکن سعی نکن هر طور شده جواب منا بدی 2 لینک به دیدگاه
بيتا 1214 اشتراک گذاری ارسال شده در 8 بهمن، ۱۳۸۹ خودم این جمله رو کاملا قبول دارمقبلا از مرگ میترسیدم اما دیگه نمیترسم خانم خوب وارجمند ....... اگر لطف كنيد وبفرمائيد كه شما چگونه از مرگ ديگر نمي ترسيد ......... اگر فرموديد ................ من جايزه نفيسي تقديم شما ميكنم .........كه تا من زنده هستم آن را تقديم شما ميكنم بسم الله:icon_gol: 1 لینک به دیدگاه
Ha.Mi.D 8376 اشتراک گذاری ارسال شده در 8 بهمن، ۱۳۸۹ میشه دلایلش را بدونیم... لطفا... تا حالا شده یکی رو برای بار اول ببینی و به نظرت آشنا بیاد؟خیلی راحت باهاش ارتباط برقرار کنی؟ 2 لینک به دیدگاه
RAPUNZEL 10430 اشتراک گذاری ارسال شده در 8 بهمن، ۱۳۸۹ چرا قابل تعریف و اثبات نیست ؟؟؟؟؟؟؟؟؟هرچیزی را که نشه لمسش کرد و دیدش قابل اثبات نیست؟ همه دنیا دیگه به روح عقیده دارن ... شما چرا این حرف را میزنی عزیزم... من حاضرم اگه هدفت کشف حقیقت باشه و انکار حقیقت به هر قیمتی نباشه با دلیلایی که تا به حال جایی دیگه نشنیده باشی اثباتش کنم.... بله منم همینا میگم این طور که شما تعریف میکنی یعنی اینکه انسان یه دستگاهه که مثلا مغز موتور یا مثلا پردازشگر این دستگاهه هورمونها یا مثلا اعصاب نیروی برق این دستگاهند و ... مثل یه جارو بزقی ببین من مطمِئنم یه دستگاه شبیه یه جارو برقی نیستم اینها تعریفه یه دستگاهه... بذار این طوری بگم خیلی مهمه وقتی کسی خوابه قلبش کار می کنه مغزش فعاله بدنش در اختیار این مغزه خسته میشه یه غلت میزنیه حتی اگه پلکش را طوری که بیدار نشه بالا بزنی می بینی چشمشم حرکت میکنه اگه یه حشره روی بدنش بشینه و نیشش بزنه همون اندام هدفا هورمونا و این جور چیزا پیام به مغز میدن و مغز فرمان میده و همین دستگاه عکس العمل نشون میده و ... این دستگاه الان داره کارمیکنه.... اما صداش میزنی مثلا خواهرته میگی بهار ... جوابی نمی ده ... چرا ؟؟؟ دستگاه که سالمه !!!! دور از جون دور از جوی 1000 باردور از جون بهار نمرده که با مرگ نابود شده باشه طبق گفته شما .... اگه این دستگاهه بهاره چرا جوابتا نمی ده !!!!!! جواب اینه توی این دستگاه که سالمه و داره کار میکنه بهار خانم تشریف ندارن ... یه جایی دیگه هستن چکار میکنن خودشون باید بگن اما بر میگردن... میخوام بگم این دستگاه بهار نیست بهار یکیه که توی این دستگاه بوده حالانیست... برای اثبات روح دلیلایی هست که توی کتابهانوشتن خیلی هم زیاده ... مثل خواب دیدن که خیلی خوابها از اینده خبر میدن و خودما هم زیاد دیدیم و دلیلای دیگه که مطالعه میخواد... اما دلیلی که من بالا گفتم خیلی روشنه خواهش میکنم خواهش میکنم خواهش میکنم بهش فکرکن سعی نکن هر طور شده جواب منا بدی عرضی ندارم توضیحات کامل رو با پیام خصوصی بهتون دادم فقط میتونم بگم شب شما به خیر... خوش باشی 2 لینک به دیدگاه
shaden. 18583 مالک اشتراک گذاری ارسال شده در 8 بهمن، ۱۳۸۹ خانم خوب وارجمند .......اگر لطف كنيد وبفرمائيد كه شما چگونه از مرگ ديگر نمي ترسيد ......... اگر فرموديد ................ من جايزه نفيسي تقديم شما ميكنم .........كه تا من زنده هستم آن را تقديم شما ميكنم بسم الله:icon_gol: قبلا منظورم چند سال پیش بود که همش مرگو سیاه میدیدم اصلا نمیدونم چرا فکر نمیکردم که زیبایی هاشم ببینم چون شاید خدای خودمو خوب نشناخته بودم مگه میشه خدا بندشو اذیت کنه اعتقاد کلی من اینه ما تو دنیای دیگه هم دوباره زاده میشیم با یه سرپرست جدید شاید مثل الان نباشه اما حتما خوبه شاید قبل از این هم تو یه دنیای دیگه بودیم که از این دنیا وحشت داشتیم راز مرگ و کسی نمیدونه الی خود خدا و کسانی که تجربش کردند کسانی هم که یک بار تجربه مرگ داشتند و برگشتند به خوبی ازش یاد میکنن و میگن که حس خوبی بوده 2 لینک به دیدگاه
shaden. 18583 مالک اشتراک گذاری ارسال شده در 8 بهمن، ۱۳۸۹ تا حالا شده یکی رو برای بار اول ببینی و به نظرت آشنا بیاد؟خیلی راحت باهاش ارتباط برقرار کنی؟ حمید تو هم به فرگشت اعتقاد داری درسته؟ 3 لینک به دیدگاه
بيتا 1214 اشتراک گذاری ارسال شده در 8 بهمن، ۱۳۸۹ قانع نشدم ترس از مرگ تمام وجودم گرفته است با اين سخنان شما اگرچه اميدواركننده است ولي برای مشاهده این محتوا لطفاً ثبت نام کنید یا وارد شوید. ورود یا ثبت نام مي ترسم چون دستم خالي است واخلاص در كار ونيتم نيست كه نيست 1 لینک به دیدگاه
shaden. 18583 مالک اشتراک گذاری ارسال شده در 8 بهمن، ۱۳۸۹ قانع نشدم ترس از مرگ با اين سخنان شما اگرچه اميدواركننده است ولي برای مشاهده این محتوا لطفاً ثبت نام کنید یا وارد شوید. ورود یا ثبت نام مي ترسم چون دستم خالي است واخلاص در كار ونيتم نيست كه نيست من اینهارو نگفتم که شما رو قانع کنم چشم داشتی هم به جایزت ندارم نظر شخصی خودمه به الرحم الراحیمیه خدا اگه معتقد باشی دل کسی و نشکنی تهمت نزنی حقو ناحق نکنی بقیش حله 2 لینک به دیدگاه
بيتا 1214 اشتراک گذاری ارسال شده در 8 بهمن، ۱۳۸۹ من اینهارو نگفتم که شما رو قانع کنمچشم داشتی هم به جایزت ندارم نظر شخصی خودمه به الرحم الراحیمیه خدا اگه معتقد باشی دل کسی و نشکنی تهمت نزنی حقو ناحق نکنی بقیش حله گرامي گرامي .......... آخه چكونه به اين حق اليقين رسيده ايد چطور بقيه كاره ها نزد شما حل شده است آگر اينقدرراحت بود ............. 1 لینک به دیدگاه
Ha.Mi.D 8376 اشتراک گذاری ارسال شده در 8 بهمن، ۱۳۸۹ حمید تو هم به فرگشت اعتقاد داری درسته؟ من به تنها چیزی که اعتقاد کامل دارم اینه که من خدا هستم. اونی که گفتم نظری هست که الان دارم.ممکنه دو سال دیگه چیزایی بفهمم که باعث بشه از این نظریه دست بکشم 1 لینک به دیدگاه
shaden. 18583 مالک اشتراک گذاری ارسال شده در 8 بهمن، ۱۳۸۹ گرامي گرامي ..........آخه چكونه به اين حق اليقين رسيده ايد چطور بقيه كاره ها نزد شما حل شده است آگر اينقدرراحت بود ............. فقط خدا رو زیبا دیدم نه اونجوری که از بچگی تو ذهنمون حک کرده بودند یادته تو کتابای درسیمون اگه میخواستن از بهشت بگن چند خط بود اما در مورد جهنم چندین صفحه چرا ترس از خدا؟ دوست داشتن خدا فقط نگرشتو عوض کن خیلی ساده تر از اون چیزیه که فکر میکنی 2 لینک به دیدگاه
shaden. 18583 مالک اشتراک گذاری ارسال شده در 8 بهمن، ۱۳۸۹ من به تنها چیزی که اعتقاد کامل دارم اینه که من خدا هستم.اونی که گفتم نظری هست که الان دارم.ممکنه دو سال دیگه چیزایی بفهمم که باعث بشه از این نظریه دست بکشم خدا هستی یا خدا رو در وجود خودت میبینی؟ اونم که با مرور زمان نظر ادم عوض میشه موافقم 2 لینک به دیدگاه
ارسال های توصیه شده