هوتن 15061 اشتراک گذاری ارسال شده در 6 بهمن، ۱۳۸۹ داداشی منم اونور قرار دارم عزیزم تو باکی قرار داری؟ 3 لینک به دیدگاه
danielo 15239 اشتراک گذاری ارسال شده در 6 بهمن، ۱۳۸۹ مرگ یعنی پایان همه چیز.هیچ فرقی بین ما که میمیریم و مگسی که میمیره نیست.مثل یک خواب سنگین.هم خوبه وهم بده 2 لینک به دیدگاه
هوتن 15061 اشتراک گذاری ارسال شده در 6 بهمن، ۱۳۸۹ رازه خیلی خوبه که ادم قرار داشته باشه 3 لینک به دیدگاه
sookut 13735 اشتراک گذاری ارسال شده در 6 بهمن، ۱۳۸۹ خیلی خوبه که ادم قرار داشته باشه آره اونوقت مطمئنی که دیگه اونور تنها نمیمونی 2 لینک به دیدگاه
spow 44197 اشتراک گذاری ارسال شده در 6 بهمن، ۱۳۸۹ فعلا اینور تنها نمونیم اونور رو یکی پیدا میشه براش فکر کنه! دی: 4 لینک به دیدگاه
sookut 13735 اشتراک گذاری ارسال شده در 6 بهمن، ۱۳۸۹ فعلا اینور تنها نمونیم اونور رو یکی پیدا میشه براش فکر کنه!دی: 2 لینک به دیدگاه
هوتن 15061 اشتراک گذاری ارسال شده در 6 بهمن، ۱۳۸۹ آره اونوقت مطمئنی که دیگه اونور تنها نمیمونی فعلا اینور تنها نمونیم اونور رو یکی پیدا میشه براش فکر کنه!دی: اخوی پس ما ادم نیستیم تنها موندی؟ اینهمه خاطر خواتن ...جون فداتن ...تازه هیشکی هم نباشه خودم هستم لوتی باهم میریم دیزی میخوریم قدم میزنیم فتبارک الله نگاه میکنیم اره بیا با خودم قرار بذار 4 لینک به دیدگاه
sookut 13735 اشتراک گذاری ارسال شده در 6 بهمن، ۱۳۸۹ اخوی پس ما ادم نیستیم تنها موندی؟ اینهمه خاطر خواتن ...جون فداتن ...تازه هیشکی هم نباشه خودم هستم لوتی باهم میریم دیزی میخوریم قدم میزنیم فتبارک الله نگاه میکنیم اره بیا با خودم قرار بذار :ws28: داداشی منم میبری؟ 2 لینک به دیدگاه
هوتن 15061 اشتراک گذاری ارسال شده در 6 بهمن، ۱۳۸۹ :ws28:داداشی منم میبری؟ نه دیگه جمع مردونه است سجاد خان اردبیلی و حمید خان بختیاری 3 لینک به دیدگاه
sookut 13735 اشتراک گذاری ارسال شده در 6 بهمن، ۱۳۸۹ نه دیگه جمع مردونه است سجاد خان اردبیلی و حمید خان بختیاری نه من اون پشتم تو نمیبینی یواشکی قایم شدم 3 لینک به دیدگاه
هوتن 15061 اشتراک گذاری ارسال شده در 6 بهمن، ۱۳۸۹ نه من اون پشتم تو نمیبینییواشکی قایم شدم ای شیطون باز دوباره رفتی پشت ما قایم شدی 3 لینک به دیدگاه
sookut 13735 اشتراک گذاری ارسال شده در 6 بهمن، ۱۳۸۹ ای شیطون باز دوباره رفتی پشت ما قایم شدی 2 لینک به دیدگاه
sarevan 9753 اشتراک گذاری ارسال شده در 7 بهمن، ۱۳۸۹ شايد خيليها اين جمله رو شنيديم اما تا حالا بهش توجه نكرديم ميتوني به مرگ به اين ديد نگاه كني كه مرگ تولدي ديگر است ؟ اگه مرگ تولدي ديگر است چرا همه از مرگ ميترسيم ؟:banel_smiley_52: سلام ببینین اینطور نیس که بگیم بهش توجه نکردیم کم توجهی کردیم! علت ترس یه چیز طبیعی میتونه باشه و از دیدگاههای مختلف میشه بررسی اش کرد اینکه کلا انسان از چیزی که درک درستی ازش نداشته باشه میترسه یه چیز نااشنا... پس هرچقدرهم راجع به یه دنیای دیگه به ما بگن چون ندیدیم و درک قوی ای ازش نداریم این ترس و دلهره رو خواهیم داشت اما.... همونطور که شما گفتین میشه با تغییر دیدگاه و ازهمه مهمتر رسیدگی به اعمال خود این ترس رو کاهش داد و به یه دید بهتری به اون نگاه کرد.... 6 لینک به دیدگاه
RAPUNZEL 10430 اشتراک گذاری ارسال شده در 7 بهمن، ۱۳۸۹ شايد خيليها اين جمله رو شنيديم اما تا حالا بهش توجه نكرديمميتوني به مرگ به اين ديد نگاه كني كه مرگ تولدي ديگر است ؟ اگه مرگ تولدي ديگر است چرا همه از مرگ ميترسيم ؟:banel_smiley_52: مرگ در واقع ایست مغز و عدم ارسال پیامهای عصبی هست .اتمام زندگی یک موجود زنده چه تک سلولی چه پر سلولی هرگز از مرگ نترسیدم یادم نمیاد 5 لینک به دیدگاه
Ha.Mi.D 8376 اشتراک گذاری ارسال شده در 7 بهمن، ۱۳۸۹ من به زندگی پس از مرگ اعتقاد دارم.اما نه در جهانی دیگر بلکه تو همین دنیا.روح ما از جسم ما خارج میشه و در جسم دیگری دوباره متولد میشه.مدتی هست که این نظریه ذهن منو مشغول کرده و خب دلایلی هم میشه برای اون ایراد کرد.اما نه اینکه بریم نامه اعمال و بگیریم دستمون و از این کارا.دوست دارم تو زندگی بعدیمون باز هم با شماها آشنا بشم 6 لینک به دیدگاه
sanaz.goli 3471 اشتراک گذاری ارسال شده در 7 بهمن، ۱۳۸۹ هر کی مرگ و به یه چشم میبینه نمی دونم...... ولی اگه یه مسلملن واقعی باشیم هیچ وقت از مردن نمی ترسیم.... اسممون مسلمونه ولی واقعا به وجدانمون مراجعه کنیم ببینیم واقعا هستسم؟؟؟؟؟ 4 لینک به دیدگاه
chalipa 1177 اشتراک گذاری ارسال شده در 7 بهمن، ۱۳۸۹ من به زندگی پس از مرگ اعتقاد دارم.اما نه در جهانی دیگر بلکه تو همین دنیا.روح ما از جسم ما خارج میشه و در جسم دیگری دوباره متولد میشه.مدتی هست که این نظریه ذهن منو مشغول کرده و خب دلایلی هم میشه برای اون ایراد کرد.اما نه اینکه بریم نامه اعمال و بگیریم دستمون و از این کارا.دوست دارم تو زندگی بعدیمون باز هم با شماها آشنا بشم میشه دلایلش را بدونیم... لطفا... 2 لینک به دیدگاه
chalipa 1177 اشتراک گذاری ارسال شده در 7 بهمن، ۱۳۸۹ مرگ در واقع ایست مغز و عدم ارسال پیامهای عصبی هست .اتمام زندگی یک موجود زنده چه تک سلولی چه پر سلولیهرگز از مرگ نترسیدم یادم نمیاد فکر کنم این هست ولی همش این نیست... این فقط برای جسممونه یعنی اما برای روحمون که در واقع خودمونیم هستیم چه اتفاقی می افته؟؟ 3 لینک به دیدگاه
ارسال های توصیه شده