spow 44197 مالک اشتراک گذاری ارسال شده در 4 بهمن، ۱۳۸۹ ترسم که به کعبه نرسی اعرابیاین ره که تو میروی به ترکستان است عجب جای باحالی هم دارم میرم کاش چندقرن پیش هم مردم به ترکستان سری میزدن! 2 لینک به دیدگاه
samaneh66 10265 اشتراک گذاری ارسال شده در 4 بهمن، ۱۳۸۹ برا همین میگم بیا کاروان خودمون دیگه خب من که امدم ...........درو باز کنید تا بیام تو 1 لینک به دیدگاه
سـارا 20071 اشتراک گذاری ارسال شده در 4 بهمن، ۱۳۸۹ همه مشکلاتمون حل شده فقط مونده ببینیم ازدواج روزانه چجوریه :banel_smiley_4: 1 لینک به دیدگاه
هوتن 15061 اشتراک گذاری ارسال شده در 4 بهمن، ۱۳۸۹ عجب جای باحالی هم دارم میرمکاش چندقرن پیش هم مردم به ترکستان سری میزدن! منم موافقم برا همین گفتم منم با خودت ببر 2 لینک به دیدگاه
هوتن 15061 اشتراک گذاری ارسال شده در 4 بهمن، ۱۳۸۹ خب من که امدم ...........درو باز کنید تا بیام تو قدم برچشم حجکم مقبول سعیکم مشکور 1 لینک به دیدگاه
spow 44197 مالک اشتراک گذاری ارسال شده در 4 بهمن، ۱۳۸۹ همه مشکلاتمون حل شده فقط مونده ببینیم ازدواج روزانه چجوریه :banel_smiley_4: منم موافقم برا همین گفتم منم با خودت ببر ما که داریم پشت سرت راه میاییم دی: 2 لینک به دیدگاه
هوتن 15061 اشتراک گذاری ارسال شده در 4 بهمن، ۱۳۸۹ به طواف کعبه رفتم بدرون رهم ندادند که تو در برون چه کردی که درون کعبه آیی منم قهر کردم رفتم ازدواج روزانه اونجا هم با چوب زدن بیرونمون کردن ای کاش این شیطان کمی معرفت داشت اینقدر باهاش رفاقت میکنیم ولی حال نمیده به ما اقا من بخوام گرفتار سنت استدراج بشم کیو باید ببینم؟ 2 لینک به دیدگاه
hossein_power85 487 اشتراک گذاری ارسال شده در 5 بهمن، ۱۳۸۹ دم همتون گرم !!! بحث از کجا شروع میشه به کجا ختم میشه !!! راستی تو ازدواجشون قید نکردن ظهر ها همدیگه رو کجا ببینند ؟ چقدر حرف بزنند ؟ چیا بگن ؟ چیا نگن ؟ چی کار بکنند ؟و... . لینک به دیدگاه
ارسال های توصیه شده