spow 44202 سازنده ارسال شده در 24 فروردین، 2011 ترسم که به کعبه نرسی اعرابیاین ره که تو میروی به ترکستان است عجب جای باحالی هم دارم میرم کاش چندقرن پیش هم مردم به ترکستان سری میزدن! 2
samaneh66 10265 ارسال شده در 24 فروردین، 2011 برا همین میگم بیا کاروان خودمون دیگه خب من که امدم ...........درو باز کنید تا بیام تو 1
سـارا 20071 ارسال شده در 24 فروردین، 2011 همه مشکلاتمون حل شده فقط مونده ببینیم ازدواج روزانه چجوریه :banel_smiley_4: 1
هوتن 15061 ارسال شده در 24 فروردین، 2011 عجب جای باحالی هم دارم میرمکاش چندقرن پیش هم مردم به ترکستان سری میزدن! منم موافقم برا همین گفتم منم با خودت ببر 2
هوتن 15061 ارسال شده در 24 فروردین، 2011 خب من که امدم ...........درو باز کنید تا بیام تو قدم برچشم حجکم مقبول سعیکم مشکور 1
spow 44202 سازنده ارسال شده در 24 فروردین، 2011 همه مشکلاتمون حل شده فقط مونده ببینیم ازدواج روزانه چجوریه :banel_smiley_4: منم موافقم برا همین گفتم منم با خودت ببر ما که داریم پشت سرت راه میاییم دی: 2
هوتن 15061 ارسال شده در 24 فروردین، 2011 به طواف کعبه رفتم بدرون رهم ندادند که تو در برون چه کردی که درون کعبه آیی منم قهر کردم رفتم ازدواج روزانه اونجا هم با چوب زدن بیرونمون کردن ای کاش این شیطان کمی معرفت داشت اینقدر باهاش رفاقت میکنیم ولی حال نمیده به ما اقا من بخوام گرفتار سنت استدراج بشم کیو باید ببینم؟ 2
hossein_power85 487 ارسال شده در 24 فروردین، 2011 دم همتون گرم !!! بحث از کجا شروع میشه به کجا ختم میشه !!! راستی تو ازدواجشون قید نکردن ظهر ها همدیگه رو کجا ببینند ؟ چقدر حرف بزنند ؟ چیا بگن ؟ چیا نگن ؟ چی کار بکنند ؟و... .
ارسالهای توصیه شده
برای ارسال دیدگاه یک حساب کاربری ایجاد کنید یا وارد حساب خود شوید
برای اینکه بتوانید دیدگاهی ارسال کنید نیاز دارید که کاربر سایت شوید
ایجاد یک حساب کاربری
برای حساب کاربری جدید در سایت ما ثبت نام کنید. عضویت خیلی ساده است !
ثبت نام یک حساب کاربری جدیدورود به حساب کاربری
دارای حساب کاربری هستید؟ از اینجا وارد شوید
ورود به حساب کاربری