hossein_power85 487 اشتراک گذاری ارسال شده در 4 بهمن، ۱۳۸۹ سلام به همه دوستان . اصولا همه ما به خدا اعتقاد داریم . حالا ما چقدر به وجود و ناظر بودن خدا رو اعمالمون ایمان داریم ؟؟؟ حال یه سوال ؟؟؟ آیا خیلی از کارهایی رو که وقتی تنهاییم (خدا که میبینه )انجام میدیم اگه یه بچه 5 ساله پیشمون باشه انجام میدیم ؟؟؟ 7 لینک به دیدگاه
الهام. 8079 اشتراک گذاری ارسال شده در 4 بهمن، ۱۳۸۹ از هرگونه بچه كه قابليت حرف زدن داشته باشه بيشتر ميترسيم!!! 2 لینک به دیدگاه
partow 25305 اشتراک گذاری ارسال شده در 4 بهمن، ۱۳۸۹ خب بچه پنج ساله چیزی رو که میبینه واسه همه شرح میده ...:icon_pf (34): ولی خدا ستار العیوبه ... پس معلومه از بچه 5 ساله می ترسیم ... :banel_smiley_52: 5 لینک به دیدگاه
Ehsan 112346 اشتراک گذاری ارسال شده در 4 بهمن، ۱۳۸۹ ولی من از نمایندگان خدا بر روی زمین بیشتر از خود خدا میترسم !!!!! 5 لینک به دیدگاه
samaneh66 10265 اشتراک گذاری ارسال شده در 4 بهمن، ۱۳۸۹ خب بچه پنج ساله چیزی رو که میبینه واسه همه شرح میده ...:icon_pf (34): ولی خدا ستار العیوبه ... پس معلومه از بچه 5 ساله می ترسیم ... :banel_smiley_52: دقیقا منم نظرم اینه 2 لینک به دیدگاه
کهربا 18089 اشتراک گذاری ارسال شده در 5 بهمن، ۱۳۸۹ هههههه من از بچه 5 ساله هم فکر نمی کنم بترسم بالاخره اونو میشه به یه ترفندی(:zadan:) از صحنه جرم دور کرد! 1 لینک به دیدگاه
danielo 15239 اشتراک گذاری ارسال شده در 5 بهمن، ۱۳۸۹ ولی من از نمایندگان خدا بر روی زمین بیشتر از خود خدا میترسم !!!!! اسی جان.کم پیدایی .دلم برای پستات تنگ شد 1 لینک به دیدگاه
hossein_power85 487 مالک اشتراک گذاری ارسال شده در 8 بهمن، ۱۳۸۹ از خدا حالا از خدا اون قدر میترسی که گناه نکنی ؟ لینک به دیدگاه
VINA 31339 اشتراک گذاری ارسال شده در 8 بهمن، ۱۳۸۹ حالا از خدا اون قدر میترسی که گناه نکنی ؟ چو دانی و پرسی خطاست لینک به دیدگاه
ارسال های توصیه شده