Fahim 9563 ارسال شده در 14 اردیبهشت، 2011 از این خوشحالم که شیرینی و شام خبری نیست !!! داداش ما همیشه می زنیم ، هیچوقت نمی خوریم :167: این که دیگه نمیری سر کار هم خودش شیرینی داره 5
Aartemis 6639 ارسال شده در 14 اردیبهشت، 2011 يه خبر خوب !!! من امروز تو كارخونه با منشي رئيس دعوام شد و كار به زد و خورد كشيد :167: از فردا ديگه نميرم سر كار !!! دوباره بيكار شدم :ws2: شيريني و شام هوتوتو !!! نکنه تا فهمیدی شیرینی میخوایم کارتو ول کردی؟؟؟ حالا هر کی اذیتت کرد به ما بگو تا بیایم به حسابش برسیم تو اصلا عکسشو بده من خودم جنازشو تحویل میدم:167: 6
morta 3324 ارسال شده در 15 اردیبهشت، 2011 توجه توجه ... یه نفر بم گفت بیام اینجا به دوستان بگم فردا اقا سجاد میاند اصفهان ... و اگه دوست دارشتید بریم سیاحت اقا سجاد ... فکر کنم بدونید با کی باید هماهنگی کنید ... 3
Aartemis 6639 ارسال شده در 16 اردیبهشت، 2011 دوستان عزیز من هنوز نمیدونم که کی قراره سجاد بیاد اصفهان و قرار بزاریم ولی تا فهمیدم به همتون میگم !!! ولی به سایت سر بزنین که اگه قرار گذاشتیم جا نمونین !!! 3
آریوبرزن 13988 سازنده ارسال شده در 16 اردیبهشت، 2011 اول از همه اینکه سجاد امروز اومده اصفهان و از صبح اصفهانه و قراره امشب اصفهان باشه ................ قرار هم امروز بعد از ظهره ولی جا و زمانش رو نمیدونم . من خودم امکان داره نتونم بیام ولی قرار هر وقت شد سعی میکنم بیام اینجا بگم و یا به دوستان بگم بیان اطلاع بدن................... 3
Aartemis 6639 ارسال شده در 16 اردیبهشت، 2011 من واقعا نمیدونم چه خبره اینجا الان بعد از ظهره من نمیدونم چی کار کنم:w58: خوب یکم زودتر میگفتیم که بشه هماهنگ کرد آخه الان که کسی نمیتونه بیاد ساعت 3 هست الانبه هر حال اگه کسی خبر داره بگه که ما هم بفهمیم کی با کی قرار گذاشته؟؟؟؟ و چرا اینقد دیر اطلاع میدن؟؟؟ 4
morta 3324 ارسال شده در 16 اردیبهشت، 2011 راستش دیشب ساعت 12 بم اقای pinion گفتند ... راستش اگه خواستید با اوشون هماهنگی کنید ... منم خودم نمیدونم ... 3
morta 3324 ارسال شده در 16 اردیبهشت، 2011 چی میدونین شما پس؟؟؟ میدونم که اقا سجاد امروز اصفهانن و pinion به من گفته اند که به بچه های اینجا خبر بدم ... در همین حد ... 5
smmoosavian 1993 ارسال شده در 16 اردیبهشت، 2011 نکنه تا فهمیدی شیرینی میخوایم کارتو ول کردی؟؟؟حالا هر کی اذیتت کرد به ما بگو تا بیایم به حسابش برسیم تو اصلا عکسشو بده من خودم جنازشو تحویل میدم:167: نه بابا جون من ؟؟؟ :jawdrop: به قیافه شما نمیومد این کاره باشی !! 4
Aartemis 6639 ارسال شده در 16 اردیبهشت، 2011 خوب بچه ها قرار ساعت 5.30 بوده دروازه شیراز خیلی زود خبر دادم نهدیگه 5
Aartemis 6639 ارسال شده در 16 اردیبهشت، 2011 نه بابا جون من ؟؟؟ :jawdrop: به قیافه شما نمیومد این کاره باشی !! مگه به قیافه باید بیاد شما اون روی منو ندیدین :icon_pf (95):!!!به هر حال کاری داشتی در خدمتیم:guntootsmiley2::167::167: 5
Construction 4752 ارسال شده در 16 اردیبهشت، 2011 سه سال بعد... شما هنوز نرفتید...:ws6: تازه دارید زمان و مکان رو مشخص می کنید... 5
Aartemis 6639 ارسال شده در 18 اردیبهشت، 2011 پل جمران جسبيده به شهرداري منطقه 7 هنرسراي خورشيد از توي جمران كه ميبيجيد توي كاوه يه بريدكي هست از اون بريدكي تابلوش مشخصه اكه بريدكي را رد كردين وارد كاوه كه ميشين كوجه دوم بياين داخل... شهرداري منطقه 7 درست جسبيده به شهرداري.... یه کنسرت سنتیه هنر سرای خورشید4593560 بلیطش 8 هزارتومن یکشنبه ودوشنبه هم هست اگه میاین بگین!! 8
smmoosavian 1993 ارسال شده در 18 اردیبهشت، 2011 پل جمران جسبيده به شهرداري منطقه 7 هنرسراي خورشيداز توي جمران كه ميبيجيد توي كاوه يه بريدكي هست از اون بريدكي تابلوش مشخصه اكه بريدكي را رد كردين وارد كاوه كه ميشين كوجه دوم بياين داخل... شهرداري منطقه 7 درست جسبيده به شهرداري.... یه کنسرت سنتیه هنر سرای خورشید4593560 بلیطش 8 هزارتومن یکشنبه ودوشنبه هم هست اگه میاین بگین!! هشت هزار تومن ؟؟؟؟ :jawdrop: من اگه قرار بود 8 هزار تومن پول بدم ، میدادم برا بچه ها شیرینی می خریدم !!! که عمرا این کار رو بکنم !!! 4
smmoosavian 1993 ارسال شده در 18 اردیبهشت، 2011 راستی یه پیشنهاد : نفری هزار تومن میذاریم رو هم یه نفرو می فرستیم تو و بهش یه دوربین میدیم که ضبط کنه . تو این مدت خودمونم می ریم گردش تا کنسرت تموم بشه. بعد می شینیم فیلم رو تماشا می کنیم 6
Aartemis 6639 ارسال شده در 18 اردیبهشت، 2011 راستی یه پیشنهاد : نفری هزار تومن میذاریم رو هم یه نفرو می فرستیم تو و بهش یه دوربین میدیم که ضبط کنه . تو این مدت خودمونم می ریم گردش تا کنسرت تموم بشه. بعد می شینیم فیلم رو تماشا می کنیم ای خسیس:w00: باشه من میرم تو فیلم میگیرم به شما نشون میدم 5
anahid 119 ارسال شده در 18 اردیبهشت، 2011 ای خسیس:w00: باشه من میرم تو فیلم میگیرم به شما نشون میدم چرا دعوا می کنی بچه مردمو خوب راس میگه هشت هزار تومان :jawdrop: حتی تلفظ کردنش هم کار سختی بود چه برسه به پرداختش :w00: حالا اگه می خوای مهمونمون کنی من میام 3
ارسالهای توصیه شده