BAW705 226 ارسال شده در 11 اردیبهشت، 2011 راس میگه دیگه آبان به من میگه چرا دوم شخص جمع حرف میزدی انگار قرار دفعه اول که میبینمش بهش فحش بدم چیه رفتی کلیسا اون عکسا رو دیدی تحت تاثیر قرار گرفتی!!!؟؟؟ همچین می گه انگار ما همدیگه رو تازه میشناسیم من 6 ماهه دارم با تو اسپم میکنم اونوقت انقدر رسمی حرف می زنی ؟!!:w00: تازشم اینا که میبینی تو وجود من نهفتس ، کلیسا محرک بود :167: 3
saray89 3064 ارسال شده در 11 اردیبهشت، 2011 :jawdrop: :w00: من یکی از تحلیلامو جا انداختم بودم الان میگم موسویان قرار شیرینی بده همچین می گه انگار ما همدیگه رو تازه میشناسیم من 6 ماهه دارم با تو اسپم میکنم اونوقت انقدر رسمی حرف می زنی ؟!!:w00:تازشم اینا که میبینی تو وجود من نهفتس ، کلیسا محرک بود :167: بی شخصیت بی تربیت منو اسپم ؟؟؟ من اصلا میدونم اسپم یعنی چی؟؟:167: دفعه دیگه میریم مسجد که عولقب بعدی نداشته باشه کچل دفعه دیگه با چوب و چماق میام کچل خان 4
BAW705 226 ارسال شده در 11 اردیبهشت، 2011 بی شخصیت بی تربیت منو اسپم ؟؟؟ من اصلا میدونم اسپم یعنی چی؟؟:167: دفعه دیگه میریم مسجد که عولقب بعدی نداشته باشه کچل دفعه دیگه با چوب و چماق میام کچل خان خب می دونم سخته عب بذاری رو من اما خداییش دیگه کچل نیستم 2
آریوبرزن 13988 سازنده ارسال شده در 11 اردیبهشت، 2011 :jawdrop: :w00: بی خودی واسه من از این اداها در نیار تازشم شیرینی و اینا هم حرفه باید شام بدی :167: 6
eder 13733 ارسال شده در 11 اردیبهشت، 2011 دعوا نکنین ............. یکی عکس بزاره بینیم حالا دو تا عکس هم بزارین طوری نی یالا منتظرم !! محمد تو یه عکس بزار 5
آریوبرزن 13988 سازنده ارسال شده در 11 اردیبهشت، 2011 اینم یه عکس از کلیسا برای مشاهده این محتوا لطفاً ثبت نام کنید یا وارد شوید. ورود یا ثبت نام 6
smmoosavian 1993 ارسال شده در 11 اردیبهشت، 2011 بی خودی واسه من از این اداها در نیار تازشم شیرینی و اینا هم حرفه باید شام بدی :167: :vahidrk: 5
smmoosavian 1993 ارسال شده در 11 اردیبهشت، 2011 من یکی از تحلیلامو جا انداختم بودم الان میگم موسویان قرار شیرینی بده :167: 4
راه سبز امید 1331 ارسال شده در 12 اردیبهشت، 2011 آقای مهندس موسویان شما رسیدین یه خورده شکلک بذارین ما استفاده میکنیم 5
راه سبز امید 1331 ارسال شده در 12 اردیبهشت، 2011 راستی نامردا بذارین برسین بعد بیاین پست بذارین من تازه رسیدم خونه کی کجا بوده؟ کی بستنی داده؟ کیه؟کیه؟ 5
smmoosavian 1993 ارسال شده در 12 اردیبهشت، 2011 آقای مهندس موسویان شما رسیدین یه خورده شکلک بذارین ما استفاده میکنیم 4
saray89 3064 ارسال شده در 12 اردیبهشت، 2011 :167: باشه شیرینی نمیخوایم شاممممممممممممممممممممممممممممممممممم راستی نامردا بذارین برسین بعد بیاین پست بذارینمن تازه رسیدم خونه کی کجا بوده؟ کی بستنی داده؟ کیه؟کیه؟ ادرس خونتون رو گم کرده بودی 4
saray89 3064 ارسال شده در 12 اردیبهشت، 2011 :167: باشه شیرینی نمیخوایم شاممممممممممممممممممممممممممممممممممم راستی نامردا بذارین برسین بعد بیاین پست بذارینمن تازه رسیدم خونه کی کجا بوده؟ کی بستنی داده؟ کیه؟کیه؟ ادرس خونتون رو گم کرده بودی 3
Aartemis 6639 ارسال شده در 12 اردیبهشت، 2011 من با نظر آریو موافقم باید یه تاپیک را مشخص کنیم همیشه قرارمون اونجا هماهنگ کنیم خوفه اما اقای موسویان در نرو مهندس شما باید شیرینی بده آقای مهندس شدی سر کار رفتی یه شیرینی که دیگه این حرفا را نداره یکی تو این کشور کار پیدا کنه باید کل کشور را شیرینی بده ما که 12 نفریم امیر خان ما هر نظر دادیم یه ایرادی گرفتی گفتم که بهترین فرد گروه من بودم اصلا هم حاضر نیستم حرفمو عوض کنمکسی هم تا حالا نتونسته منو بکشه:167:دیگه حرفی باشه:167: راه سبز رسیده خونه تازه الان:jawdrop:فکر کنم آخرشم ایستگاهو پیدا نکرد پیاده رفتولی یه بار ول خرجی کرده حالا یادش رفته من مرتب باید بگم یادت نره این روز مهم را راه سبز بستنی خرید 10
smmoosavian 1993 ارسال شده در 13 اردیبهشت، 2011 يه خبر خوب !!! من امروز تو كارخونه با منشي رئيس دعوام شد و كار به زد و خورد كشيد :167: از فردا ديگه نميرم سر كار !!! دوباره بيكار شدم :ws2: شيريني و شام هوتوتو !!! 5
eder 13733 ارسال شده در 13 اردیبهشت، 2011 يه خبر خوب !!! من امروز تو كارخونه با منشي رئيس دعوام شد و كار به زد و خورد كشيد :167: از فردا ديگه نميرم سر كار !!! دوباره بيكار شدم :ws2: شيريني و شام هوتوتو !!! خسته نباشی حالا زدی یا خوردی ؟؟ بگم بچه ها بیان کل شرکتو جمش کنن ؟ 5
آریوبرزن 13988 سازنده ارسال شده در 13 اردیبهشت، 2011 يه خبر خوب !!! من امروز تو كارخونه با منشي رئيس دعوام شد و كار به زد و خورد كشيد :167: از فردا ديگه نميرم سر كار !!! دوباره بيكار شدم :ws2: شيريني و شام هوتوتو !!! همون بهتر که به هم خورد .اون کار در حد تو نبود .حالا نمیخوای برای خلاص شدن از شر اون کار یه شیرینی بدی؟؟؟؟؟؟ 4
آریوبرزن 13988 سازنده ارسال شده در 13 اردیبهشت، 2011 من با نظر آریو موافقم باید یه تاپیک را مشخص کنیم همیشه قرارمون اونجا هماهنگ کنیم خوفهاما اقای موسویان در نرو مهندس شما باید شیرینی بده آقای مهندس شدی سر کار رفتی یه شیرینی که دیگه این حرفا را نداره یکی تو این کشور کار پیدا کنه باید کل کشور را شیرینی بده ما که 12 نفریم امیر خان ما هر نظر دادیم یه ایرادی گرفتی گفتم که بهترین فرد گروه من بودم اصلا هم حاضر نیستم حرفمو عوض کنمکسی هم تا حالا نتونسته منو بکشه:167:دیگه حرفی باشه:167: راه سبز رسیده خونه تازه الان:jawdrop:فکر کنم آخرشم ایستگاهو پیدا نکرد پیاده رفتولی یه بار ول خرجی کرده حالا یادش رفته من مرتب باید بگم یادت نره این روز مهم را راه سبز بستنی خرید چرا ایستگاه رو پیدا کرد به سلامتی راهیش کردم اینم عکسش وقتی داشت میرفت... بنده خدا تازه فهمیده چه به سرش اومده برا همین شکه شده و الان توی بحران روحی به سر میبره و هیچکس رو نمیشناسه . فقط هی میگه بستنی بستنی....... ولی من که خوشمزه ترین بستنی عمرم بود.......... حسن بستنی خرید...... 6
smmoosavian 1993 ارسال شده در 14 اردیبهشت، 2011 حالا خوشحالی که دیگه نمیری سر کار یا ناراحت؟ از این خوشحالم که شیرینی و شام خبری نیست !!! داداش ما همیشه می زنیم ، هیچوقت نمی خوریم :167: 5
ارسالهای توصیه شده