رفتن به مطلب

سگی که حاضر به ترک قبر صاحبش نیست!+عکس

danielo

ارسال های توصیه شده

به گزارش آخرین نیوز، سیل ویرانگر سه هفته پیش برزیل با وجود مسایل تلخ و جانسوز خود،حاشیه جالب و عجیب به همراه داشته است. این سگ که «Leao» نام دارد ، برای چندمین روز پیاپی، در کنار قبر صاحبش «Cristina Maria Cesario Santana» نشسته و آنجا را ترک نمی کند. صاحبش بر اثر زانش زمین در برزیل جان سپرد.این موضوع بازتاب گسترده ای در رسانه های آمریکای لاتین داشته است.سیل و رانش زمین 3 هفته پیش برزیل بیش از 700 کشته برجای گذاشت.dog.jpeg

• Like 26
لینک به دیدگاه

برای ما انسانها که گاهی در میان مشکلات روزمره همه چیز را فراموش میکنیم میتواند تلنگری باشد به روحمان و . . . .

و پیام نهایی این عکس اینست :

هیچوقت نباید کسانی را که دوستشان داریم فراموش کنیم.

• Like 7
لینک به دیدگاه
من 5 سال پیش دوماه یه جا بودم که دو تا سگ نگهبان داشت . بعضی مواقع بهشون غذا میدادم هنوز که میرم بهم لطف دارن .

کاش آدما یکم از وفای سگ ها یاد بگیرن .

یه بار دوستم اومده بود خونه ما و سگمون از اون به بعد اون رو به عنوان دوست میشناخت اما من چی نارو زدم بهش:icon_pf (34):

• Like 1
لینک به دیدگاه
به گزارش آخرین نیوز، سیل ویرانگر سه هفته پیش برزیل با وجود مسایل تلخ و جانسوز خود،حاشیه جالب و عجیب به همراه داشته است. این سگ که «leao» نام دارد ، برای چندمین روز پیاپی، در کنار قبر صاحبش «cristina maria cesario santana» نشسته و آنجا را ترک نمی کند. صاحبش بر اثر زانش زمین در برزیل جان سپرد.این موضوع بازتاب گسترده ای در رسانه های آمریکای لاتین داشته است.سیل و رانش زمین 3 هفته پیش برزیل بیش از 700 کشته برجای گذاشت.dog.jpeg

باز به معرفت سگه

• Like 4
لینک به دیدگاه

چیزی در مورد سگی به اسم هاچیکو و ایستگاه شیبویا شنیدید؟

من فیلمشو امروز دیدم و فقط اشک ریختم... سگی که بعد از مرگ صاحبش نه سال تمام منتظرش میمونه...

تو ایستگاه قطاری که هر روز صاحبشو از اونجا بدرقه میکرده سر کار و عصرها به استقبالش میرفته...

و بعد نه سال انتظار.... تا زمان مرگ خودش میرسه....

این تندیس برنزی به یاد هاچیکو ساخته شده... تو همون ایستگاه و همون جایی که همیشه منتظر میموند...

نماد وفاداری...

کسانی رو که دوستشون داریمو هیچ وقت فراموش نمیکنیم...

hachiko-statue-shibuya-train-station.jpg

• Like 10
لینک به دیدگاه
چیزی در مورد سگی به اسم هاچیکو و ایستگاه شیبویا شنیدید؟

من فیلمشو امروز دیدم و فقط اشک ریختم... سگی که بعد از مرگ صاحبش نه سال تمام منتظرش میمونه...

تو ایستگاه قطاری که هر روز صاحبشو از اونجا بدرقه میکرده سر کار و عصرها به استقبالش میرفته...

و بعد نه سال انتظار.... تا زمان مرگ خودش میرسه....

این تندیس برنزی به یاد هاچیکو ساخته شده... تو همون ایستگاه و همون جایی که همیشه منتظر میموند...

نماد وفاداری...

کسانی رو که دوستشون داریمو هیچ وقت فراموش نمیکنیم...

hachiko-statue-shibuya-train-station.jpg

واقعا خیلی تاثیر گذار بود فیلمش...منم یه گربه داشتم که مجبور شدم بنا به دلایلی بذارمش یه پارکی که معروفه به پارک گربه ها...اما بعد ازون هر وقت میرم ببینمش نمی دونین چی کار می کنه میاد بغلم هنوز که هنوزه...تازه اون که گربه س و همه میگن بی وفاس...من که باور نمی کنم موجودی بی وفاتر از انسانم روی کره ی زمین باشه...

• Like 6
لینک به دیدگاه

ایم مطلب شاید برای خیلی از ما ها یه اتفاق ساده باشه ولی در عمقش یه دنیا هستش

کاشکی ما ادم ها وفا رو از این سگ یاد بگیرم

یعنی این سگ با این کارش نشون داد شاید حیون باشه ولی مایی که ادم هستیم از اون پست تر و ناچیز تر هستیم

وای برما ادم های بی عاطفه

• Like 5
لینک به دیدگاه

:ws52: با وفا چیه؟

سگ شعورش به این چیزا نمیرسه اصلا

حیوونه...عادت میکنه به یه چیزی فکر میکنه هر روز زندگیش باید اونجوری باشه

اینکه قدرت تصمیم گیری داشته باشه و بگه مرام بزارم واسه صاحابم و بهش وفا دار باشم و .... اینا یکم...:jawdrop:

• Like 3
لینک به دیدگاه

اینکه قدرت تصمیم گیری داشته باشه و بگه مرام بزارم واسه صاحابم و بهش وفا دار باشم و .... اینا یکم...:jawdrop:

من پیشنهاد می کنم که یه مدتی از یه سگ نگه داری کنی و اون وقت ببینی نظرت عوض میشه یا نه...

• Like 2
لینک به دیدگاه
من پیشنهاد می کنم که یه مدتی از یه سگ نگه داری کنی و اون وقت ببینی نظرت عوض میشه یا نه...

میدونم مثلا سگ نگه داری اون رفتار ها رو میکنه باهات

ولی میگم به وفا و مرام و معرفت ربطی نداره

ذاتش اونجوریه

دست خودشم نیست

یعنی عقل نداره تصمیم گیری کنه....عادت میکنه فقط

مثل بچه 1 ساله..خیلی کارا میکنه...ولی از روی عقل و منطق خودش نیست.

• Like 2
لینک به دیدگاه

اگه عادته پس چرا همه ی سگها هاچیکو نشدن؟!؟

• Like 2
لینک به دیدگاه
اگه عادته پس چرا همه ی سگها هاچیکو نشدن؟!؟

چون همه ی صاحب های سگ ها هر روز نمیرن با قطار سفر کنن و سگشون رو با خودشون ببرند تا دم ایستگاه

• Like 1
لینک به دیدگاه
میدونم مثلا سگ نگه داری اون رفتار ها رو میکنه باهات

ولی میگم به وفا و مرام و معرفت ربطی نداره

ذاتش اونجوریه

دست خودشم نیست

یعنی عقل نداره تصمیم گیری کنه....عادت میکنه فقط

مثل بچه 1 ساله..خیلی کارا میکنه...ولی از روی عقل و منطق خودش نیست.

آره خب شاید درست نباشه ازین نوع اصطلاحات برای حیوانات استفاده کنیم اما نتیجه ای که ادما میخوان از این نوع مباحث بگیرن چیز دیگه ایه این که اگه برای یه انسان همنوع خودت اون قدر وقت و محبت بذاری آیا یه چنین رفتاری می کنه یا نه..در اکثر واقع جواب منفیه...بارها دیدم حیواناتی رو که برای حفظ جون صاحباشون حتی جونشونو از دست دادن...

• Like 2
لینک به دیدگاه
آره خب شاید درست نباشه ازین نوع اصطلاحات برای حیوانات استفاده کنیم اما نتیجه ای که ادما میخوان از این نوع مباحث بگیرن چیز دیگه ایه این که اگه برای یه انسان همنوع خودت اون قدر وقت و محبت بذاری آیا یه چنین رفتاری می کنه یا نه..در اکثر واقع جواب منفیه...بارها دیدم حیواناتی رو که برای حفظ جون صاحباشون حتی جونشونو از دست دادن...

آره خوب اگه اینجور صرف تشبیه کردن باشه خوبه

ولی اینکه بیایم بگیم از سگ کمتریم و محبت کردن و وفاداری (رفتار انسانی) رو از سگ یاد بگیریم خوب نیست :ws51:

چون خود سگ هم بلد نیست این کارا رو

• Like 3
لینک به دیدگاه
چون همه ی صاحب های سگ ها هر روز نمیرن با قطار سفر کنن و سگشون رو با خودشون ببرند تا دم ایستگاه

طبق اون داستانی که من دیدم اون سگ خودش خواست که هر روز بره ایستگاه منتظر صاحبش

و بعد از مرگ صاحبش هم دخترش خواست از اون سگ نگه داری کنه... هاچیکو میتونست به محبتهای صاحب جدیدش عادت کنه... ولی به کسی که بزرگش کرد و ... وفادار موند..

این داستان واقعیه... و فقط یه نمونه از وفاداریه یکی از مخلوقاته...

اصلا بحث مقایسه نیست... :ws37:

ولی اینکه بیایم بگیم از سگ کمتریم و محبت کردن و وفاداری (رفتار انسانی) رو از سگ یاد بگیریم خوب نیست :ws51:

درسته با این حرف موافقم..:girl_yes2:

• Like 3
لینک به دیدگاه

میلاد میزنم تو سرت ها.منظور اینه که بعضیا اندازه سگ هم نیستن

ميشه باهم دعوا كنيد يه كم؟؟ :ws3:

:girl_in_dreams:

• Like 1
لینک به دیدگاه
  • اضافه کردن...