*mishi* 11920 اشتراک گذاری ارسال شده در 3 بهمن، ۱۳۸۹ وقتی من و خانم واو تنها میشدیم همیشه اولین کار برداشتن مقنعه بود، تا شاید کمی کمتر شود آتشی که مرا میسوزاند. یک روزی که آقای الف نرفته بود هنوز، وقتی گرما ورای طاقتم شدهبود، مقنعه را برداشتم و سه گوشه بر سر گذاشتم ، میانه کار که سرم پایین بود و آقای الف توضیح میداد که چه کنم و چه نکنم، از سرم سر خورد و افتاد، نخواستم که بگذارم که اصلا سه گوشه کردناش هم بیمعنی و بیمورد بود اما آقای الف ناراحت بود، سرش پایین بود، مرا نگاه نمی کرد، از آن روز دیگر تا وقتی بود مقنعه بر سرم بود تا عروسی خانم میم، وقتی آقایان بعد از شام به خانمها پیوستند، از گوشه چشم دیدم که آقای الف از آن سوی سالن مرا با آن پیراهن سرمهای چسب، موهای سشوار کشیدهی اتو شده، آرایش کرده دیده است. امروز وقتی گیج میزدم از گرما، گرسنگی، خواب دیگر برایم مهم نبود که آقای الف هست، مقنعه را برداشتم، تنها توی اتاق با گرمای 33 درجه زیر آن پنکه که موهایم را پرواز میداد با سندها سروکله میزدم که آقای الف امد، حالا دیگر نگاهاش پایین نبود، رفتاراش طبیعی بود انگار که هنوز مقنعه بر سر دارم 22 لینک به دیدگاه
*mishi* 11920 مالک اشتراک گذاری ارسال شده در 3 بهمن، ۱۳۸۹ ميشه واسه منم توضيح بدي چي ميگه شقايق جون؟ 3 لینک به دیدگاه
شقایق31 40377 اشتراک گذاری ارسال شده در 3 بهمن، ۱۳۸۹ ميشه واسه منم توضيح بدي چي ميگه شقايق جون؟ خب سوال پیش میاد دیگه؟ اون خانومه تو عروسی عمدا گذاشت ببینه یا مرده خودش دید:JC_thinking: اون آقاهه چشمش پاک بود یا هیز بود؟:JC_thinking: آخرش با هم مزدوج میشن یا نه:JC_thinking: 5 لینک به دیدگاه
*mishi* 11920 مالک اشتراک گذاری ارسال شده در 3 بهمن، ۱۳۸۹ خب سوال پیش میاد دیگه؟اون خانومه تو عروسی عمدا گذاشت ببینه یا مرده خودش دید:jc_thinking: اون آقاهه چشمش پاک بود یا هیز بود؟:jc_thinking: آخرش با هم مزدوج میشن یا نه:jc_thinking: به نظر منم يه جاي كار ميلنگه چطور سركار مقنعه يا...سرش ميكرده جلوي اقاهه ولي تو عروسي راحت بوده.خب اگه كلا ادم راحتي بوده چرا تو محل كارش نبوده يا اگه راحت نبوده چرا تو عروسي راحت بوده. 7 لینک به دیدگاه
shaden. 18583 اشتراک گذاری ارسال شده در 3 بهمن، ۱۳۸۹ فکر کنم میخواد بگه اگه از اول راحت باشه دیگه وسوسه ای هم بوجود نمیاد 10 لینک به دیدگاه
*mishi* 11920 مالک اشتراک گذاری ارسال شده در 3 بهمن، ۱۳۸۹ فکر کنم میخواد بگه اگه از اول راحت باشه دیگه وسوسه ای هم بوجود نمیاد يعني طرف مقابلو حساستر ميكني 4 لینک به دیدگاه
کتایون 15176 اشتراک گذاری ارسال شده در 3 بهمن، ۱۳۸۹ يعني طرف مقابلو حساستر ميكني دقبقا... وقتی خودتو می پوشونی مردا کنجکاوتر میشن که بدونن زیر این همه پوشش چیه...من که همیشه این جوریم...چون این جوری کمتر مردا با نگاهشون .................... 7 لینک به دیدگاه
shaden. 18583 اشتراک گذاری ارسال شده در 3 بهمن، ۱۳۸۹ يعني طرف مقابلو حساستر ميكني آدم یا باید کامل پوشیده باشه که همه به همین شکلش عادت کنن یا بی حجاب 3 لینک به دیدگاه
eder 13732 اشتراک گذاری ارسال شده در 3 بهمن، ۱۳۸۹ به نظر منم يه جاي كار ميلنگه چطور سركار مقنعه يا...سرش ميكرده جلوي اقاهه ولي تو عروسي راحت بوده.خب اگه كلا ادم راحتي بوده چرا تو محل كارش نبوده يا اگه راحت نبوده چرا تو عروسي راحت بوده. عزیزم سر کار قضیش فرق داره ...... مگه میخواد نون خودش و 7 نسل بعدش رو آجر کنه !!! که سر کار راحت باشه ! 11 لینک به دیدگاه
بيتا 1214 اشتراک گذاری ارسال شده در 3 بهمن، ۱۳۸۹ وقتی من و خانم واو تنها میشدیم همیشه اولین کار برداشتن مقنعه بود، تا شاید کمی کمتر شود آتشی که مرا میسوزاند. یک روزی که آقای الف نرفته بود هنوز، وقتی گرما ورای طاقتم شدهبود، مقنعه را برداشتم و سه گوشه بر سر گذاشتم ، میانه کار که سرم پایین بود و آقای الف توضیح میداد که چه کنم و چه نکنم، از سرم سر خورد و افتاد، نخواستم که بگذارم که اصلا سه گوشه کردناش هم بیمعنی و بیمورد بود اما آقای الف ناراحت بود، سرش پایین بود، مرا نگاه نمی کرد، از آن روز دیگر تا وقتی بود مقنعه بر سرم بود تا عروسی خانم میم، وقتی آقایان بعد از شام به خانمها پیوستند، از گوشه چشم دیدم که آقای الف از آن سوی سالن مرا با آن پیراهن سرمهای چسب، موهای سشوار کشیدهی اتو شده، آرایش کرده دیده است. امروز وقتی گیج میزدم از گرما، گرسنگی، خواب دیگر برایم مهم نبود که آقای الف هست، مقنعه را برداشتم، تنها توی اتاق با گرمای 33 درجه زیر آن پنکه که موهایم را پرواز میداد با سندها سروکله میزدم که آقای الف امد، حالا دیگر نگاهاش پایین نبود، رفتاراش طبیعی بود انگار که هنوز مقنعه بر سر دارم در زمستان وقتي هوا سرد است نيز همين نظر را داريد .................... ومقنعه را براي .........برمي داشتيد يا خير ............... مشكل جاي ديگر ............ 2 لینک به دیدگاه
شقایق31 40377 اشتراک گذاری ارسال شده در 3 بهمن، ۱۳۸۹ در زمستان وقتي هوا سرد است نيز همين نظر را داريد ....................ومقنعه را براي .........برمي داشتيد يا خير ............... مشكل جاي ديگر ............ مگه مقنعه بخاطر سرما پوشیده میشه؟ تو اداره ها از سر جبر میپوشن و روسری اجازه ندارن 3 لینک به دیدگاه
eder 13732 اشتراک گذاری ارسال شده در 3 بهمن، ۱۳۸۹ در زمستان وقتي هوا سرد است نيز همين نظر را داريد ....................ومقنعه را براي .........برمي داشتيد يا خير ............... مشكل جاي ديگر ............ :ws47: 3 لینک به دیدگاه
lady architect 5358 اشتراک گذاری ارسال شده در 3 بهمن، ۱۳۸۹ وای من که متنفرم از مقنعه همیشه گلوم از شدت گرما یه جورایی زخم میشه زیر مقنعه 3 لینک به دیدگاه
lady architect 5358 اشتراک گذاری ارسال شده در 3 بهمن، ۱۳۸۹ ولی من فک می کنم که اون مرده عشقول شده و دیگه بی مقنعه بودن رو ترجیح میده 2 لینک به دیدگاه
partow 25305 اشتراک گذاری ارسال شده در 3 بهمن، ۱۳۸۹ احتمالاً مرده اول فکر می کرده خانومه به خاطر گرما مقنعه ش رو برداشته ... واسه اینکه خانومه معذب نباشه نگاهش نمی کرد ... بعد که تو اون مراسم دیدش ، فهمید واسه طرف فرقی نداره ، دیگه راحت تر برخورد کرد ... ... فکر کنم میخواد بگه اگه از اول راحت باشه دیگه وسوسه ای هم بوجود نمیاد با این حرف هم موافقم ... 6 لینک به دیدگاه
*mishi* 11920 مالک اشتراک گذاری ارسال شده در 3 بهمن، ۱۳۸۹ عزیزم سر کار قضیش فرق داره ...... مگه میخواد نون خودش و 7 نسل بعدش رو آجر کنه !!! که سر کار راحت باشه ! اخه زن خيلي رعايت ميكرده سر كارمهي سرخ و سفيد ميشده وای من که متنفرم از مقنعه همیشه گلوم از شدت گرما یه جورایی زخم میشه زیر مقنعه نازي......بيا فوتش كنم:persiana__hahaha::there: 3 لینک به دیدگاه
lady architect 5358 اشتراک گذاری ارسال شده در 3 بهمن، ۱۳۸۹ اخه زن خيلي رعايت ميكرده سر كارمهي سرخ و سفيد ميشده نازي......بيا فوتش كنم:persiana__hahaha::there: دستت در نکنه فوتت خنک باشه ها 1 لینک به دیدگاه
VINA 31339 اشتراک گذاری ارسال شده در 3 بهمن، ۱۳۸۹ خوبه که بابا سر صبح ادم میخاد بره یونی فقط جلو موهاشو شونه میکنه پشتشو نمیکنهاونجوری باید همشو شونه کرد 4 لینک به دیدگاه
بيتا 1214 اشتراک گذاری ارسال شده در 3 بهمن، ۱۳۸۹ وای من که متنفرم از مقنعه همیشه گلوم از شدت گرما یه جورایی زخم میشه زیر مقنعه چادر بپوش .............مشكل شما حل ميشود 2 لینک به دیدگاه
ارسال های توصیه شده