mohsen 88 10106 اشتراک گذاری ارسال شده در 3 بهمن، ۱۳۸۹ اگر این کودک میتواند لبخند بزند......... برای مشاهده این محتوا لطفاً ثبت نام کنید یا وارد شوید. ورود یا ثبت نام پس ما هم میتوانیم! 20 لینک به دیدگاه
شقایق31 40377 اشتراک گذاری ارسال شده در 3 بهمن، ۱۳۸۹ وای محسن محسن محسن دلم و ریش ریش کردی سر صبحی :icon_pf (34): 5 لینک به دیدگاه
DCBA 8191 اشتراک گذاری ارسال شده در 3 بهمن، ۱۳۸۹ با این اوصاف من میتونم قهقهه بزنم... 7 لینک به دیدگاه
yasi * m 5032 اشتراک گذاری ارسال شده در 3 بهمن، ۱۳۸۹ بچه ست..... بذارید بزرگ شه ببینید بازم میخنده.... 8 لینک به دیدگاه
VINA 31339 اشتراک گذاری ارسال شده در 3 بهمن، ۱۳۸۹ مگه چیهعقل که داره خیلی ها پا دارن عقل ندارن 6 لینک به دیدگاه
شقایق31 40377 اشتراک گذاری ارسال شده در 3 بهمن، ۱۳۸۹ مگه چیهعقل که داره خیلی ها پا دارن عقل ندارن :girl_yes2::girl_yes2::icon_gol: 4 لینک به دیدگاه
mohsen 88 10106 مالک اشتراک گذاری ارسال شده در 3 بهمن، ۱۳۸۹ بمیرم الهی ...:icon_pf (34): حالا چرا بميري...تو ستاره انجمني.با اين عكس مثلا" ميخوايم يه كم روحيه بگيريم و به خودمون بيايم 4 لینک به دیدگاه
hilda 13376 اشتراک گذاری ارسال شده در 3 بهمن، ۱۳۸۹ حالا چرا بميري...تو ستاره انجمني.با اين عكس مثلا" ميخوايم يه كم روحيه بگيريم و به خودمون بيايم روحیه نداد که دلم خون شد ... 3 لینک به دیدگاه
الهام. 8079 اشتراک گذاری ارسال شده در 3 بهمن، ۱۳۸۹ ميگن ناشكريم...باور نمي كنيم...ناشكريم ديگه... 3 لینک به دیدگاه
تینا 15116 اشتراک گذاری ارسال شده در 3 بهمن، ۱۳۸۹ وای خدایا شکرت.خدانصیب هیچ کس نکنه. این الان بچس میخنده بزار دوصبادیگه که بیشتر رفت تو جامعه ناراحت میشه اما من به این معتقدم که افرادی که از نظر جسمانی مشکل دارن روحیه های قوی دارن. 4 لینک به دیدگاه
shaden. 18583 اشتراک گذاری ارسال شده در 3 بهمن، ۱۳۸۹ نمیدونم چی بگم؟ بزرگ بشه خیلی سختش میشه 3 لینک به دیدگاه
VINA 31339 اشتراک گذاری ارسال شده در 3 بهمن، ۱۳۸۹ وای خدایا شکرت.خدانصیب هیچ کس نکنه.این الان بچس میخنده بزار دوصبادیگه که بیشتر رفت تو جامعه ناراحت میشه اما من به این معتقدم که افرادی که از نظر جسمانی مشکل دارن روحیه های قوی دارن. اره ما یه دوست داشتیم ناشنوا بود این یه ضربه میزد نتونی تکون بخوری تا یه ماه تنها کسی بود که من میخواستم باهاش مبارزه کنم خیلی محتاط بودم:w00: نمیدونم چی بگم؟بزرگ بشه خیلی سختش میشه نه اصلا سخت نیست عادت میکنهگفتم که مهم عقلههیچی نداشته باش اما عقل داشته باش 2 لینک به دیدگاه
eder 13732 اشتراک گذاری ارسال شده در 3 بهمن، ۱۳۸۹ دمش خودش و خونوادش گرم ....... اگه تو ایران بود الان سر یه چار راه کاسه ی گدایی دست گرفته بود 4 لینک به دیدگاه
lady architect 5358 اشتراک گذاری ارسال شده در 3 بهمن، ۱۳۸۹ این عکسا چیه وای بهار بهار 1 لینک به دیدگاه
shaden. 18583 اشتراک گذاری ارسال شده در 3 بهمن، ۱۳۸۹ این عکسا چیه وای بهار بهار اینا هم یه روزی مثل همین بچه بودند امید به زندگی داشتند که به اینجا رسیدند 3 لینک به دیدگاه
ارسال های توصیه شده