rezanassimi 9036 اشتراک گذاری ارسال شده در 1 بهمن، ۱۳۸۹ من همیشه زمستونا این جوریم...خیلی ام تابلو میشم همه می فهمن...بی حوصله میشم شدید...اما هنوزم نفهمیدم چرا؟ انگار همه ی خانوما به این فصل حساسن... 3 لینک به دیدگاه
کتایون 15176 اشتراک گذاری ارسال شده در 1 بهمن، ۱۳۸۹ انگار همه ی خانوما به این فصل حساسن... حساسیت من از نوع حاده... لینک به دیدگاه
lady architect 5358 اشتراک گذاری ارسال شده در 1 بهمن، ۱۳۸۹ انگار همه ی خانوما به این فصل حساسن... نه عوضش بابای من اینجور بود مامانم درستش کرد:167: 2 لینک به دیدگاه
pianist 31129 مالک اشتراک گذاری ارسال شده در 1 بهمن، ۱۳۸۹ حساسیت من از نوع حاده... نه عوضش بابای من اینجور بود مامانم درستش کرد:167: چطوری؟؟ لینک به دیدگاه
lady architect 5358 اشتراک گذاری ارسال شده در 1 بهمن، ۱۳۸۹ چطوری؟؟ خب به روشهای زنانه من چه بدونم ولی دوساله که دیگه بابام واسه همه چی پایس از مامانم که پرسیدم گفت دیگه چی کار کنیم وظیفمونه دیگه توضیح نداد تو هم یه خورده هیجان لازم داری به نظر من 3 لینک به دیدگاه
Aartemis 6639 اشتراک گذاری ارسال شده در 1 بهمن، ۱۳۸۹ خوب منم خیلی وقتا این جوری میشم و حتی حوصله خوب بودن را هم ندارم فکر کنم فهمیدم چه طوری حل میشه ولی انجام ندادم اما شک ندارم که نتیجه میده 2 لینک به دیدگاه
pianist 31129 مالک اشتراک گذاری ارسال شده در 1 بهمن، ۱۳۸۹ کسی نگفت چرا معمولا اینجوری میشیم... 2 لینک به دیدگاه
میلاد 24047 اشتراک گذاری ارسال شده در 1 بهمن، ۱۳۸۹ چرا از زندگی لذت نمیبریم؟ چی کار کنیم که لذت ببریم از لحظه لحظه ی زندگی؟ 5 دقیقه وقت بزارید اینو ببینید حرفای قشنگی میزنه اگه نمیتونین برین یوتیوب لینک رو بندازین تو این سایته: clipconverter.cc تا بتونین دانلودش کنین 9 لینک به دیدگاه
morta 3323 اشتراک گذاری ارسال شده در 1 بهمن، ۱۳۸۹ به نظر من شاید کمیش هم به خاطر تلقین باشه ... 2 لینک به دیدگاه
Aartemis 6639 اشتراک گذاری ارسال شده در 1 بهمن، ۱۳۸۹ کسی نگفت چرا معمولا اینجوری میشیم... به نظر من افسردگیه یا بی هدف و انگیزه بودن شاید هم به خاطر اینکه به اهدافی که میخوایم نرسیدیم 1 لینک به دیدگاه
elaheh_ 444 اشتراک گذاری ارسال شده در 1 بهمن، ۱۳۸۹ نه به این شدت:icon_pf (34): شاید 1.1000 اینی که شما گفتین 1 لینک به دیدگاه
rezanassimi 9036 اشتراک گذاری ارسال شده در 1 بهمن، ۱۳۸۹ به نظر من شاید کمیش هم به خاطر تلقین باشه ... آره وقتی باور داشته باشی که اینجوری هستی حسی که داری تو وجودت ریشه میکنه شاید بی هدفی واقعیت باشه ولی بعضی وقتا میشه واقعتو ندید تا شاد بود مثل زندانی که به زندانی بودنش فکر نکنه... 3 لینک به دیدگاه
Avenger 19333 اشتراک گذاری ارسال شده در 1 بهمن، ۱۳۸۹ رفیق این نشانه افسردگیه بر یجا اب هوا عوض کن 4 لینک به دیدگاه
میلاد 24047 اشتراک گذاری ارسال شده در 1 بهمن، ۱۳۸۹ نه به این شدت:icon_pf (34):شاید 1.1000 اینی که شما گفتین این مقدار بیشتر از مقداری هست که اون گفت یک و یک دهم برابر 3 لینک به دیدگاه
Aartemis 6639 اشتراک گذاری ارسال شده در 1 بهمن، ۱۳۸۹ به نظر من حتی الکی هم شده سعی کن شاد باشی کم کم تاثیر میگیری آخه مغز انسان فرق بین واقعیات و تصور انسان را تشخیص نمیده پس کارایی را انجام بده یا رفتاری را بکن که وقتی خیلی خوشحالی انجام میدی با قدرت تصورکن نتیجه میده 3 لینک به دیدگاه
pianist 31129 مالک اشتراک گذاری ارسال شده در 1 بهمن، ۱۳۸۹ چرا از زندگی لذت نمیبریم؟چی کار کنیم که لذت ببریم از لحظه لحظه ی زندگی؟ 5 دقیقه وقت بزارید اینو ببینید حرفای قشنگی میزنه اگه نمیتونین برین یوتیوب لینک رو بندازین تو این سایته: clipconverter.cc تا بتونین دانلودش کنین ممنون حتما میبینمش... به نظر من شاید کمیش هم به خاطر تلقین باشه ... شاید... به نظر من افسردگیه یا بی هدف و انگیزه بودن شاید هم به خاطر اینکه به اهدافی که میخوایم نرسیدیم شاید... رفیق این نشانه افسردگیه بر یجا اب هوا عوض کن اره اینم نظر خوبیه... 2 لینک به دیدگاه
elaheh_ 444 اشتراک گذاری ارسال شده در 1 بهمن، ۱۳۸۹ این مقدار بیشتر از مقداری هست که اون گفت یک و یک دهم برابر یک هزارم مجید جان نه یک و یک دهم لینک به دیدگاه
elaheh_ 444 اشتراک گذاری ارسال شده در 1 بهمن، ۱۳۸۹ من فک میکنم وقتی فکر آدم مشغول نباشه و همه چی سر جاش باشه این جوری میشه آخه نه چیزی هست که فکرشو مشغول کنه نه کاری که انجام بده 3 لینک به دیدگاه
Atishpare_Shahi 1736 اشتراک گذاری ارسال شده در 2 بهمن، ۱۳۸۹ هییییییییییی منم حوصله هیچی رو ندارم 1 لینک به دیدگاه
Mohammad Aref 120452 اشتراک گذاری ارسال شده در 2 بهمن، ۱۳۸۹ من فک میکنم وقتی فکر آدم مشغول نباشه و همه چی سر جاش باشه این جوری میشه آخه نه چیزی هست که فکرشو مشغول کنه نه کاری که انجام بده یه چیزی رو بده به یکی واسش گم کنه، بعدش بره پیدا کنه 3 لینک به دیدگاه
ارسال های توصیه شده