rezanassimi 9037 ارسال شده در 21 فروردین، 2011 من همیشه زمستونا این جوریم...خیلی ام تابلو میشم همه می فهمن...بی حوصله میشم شدید...اما هنوزم نفهمیدم چرا؟ انگار همه ی خانوما به این فصل حساسن... 3
کتایون 15177 ارسال شده در 21 فروردین، 2011 انگار همه ی خانوما به این فصل حساسن... حساسیت من از نوع حاده...
lady architect 5360 ارسال شده در 21 فروردین، 2011 انگار همه ی خانوما به این فصل حساسن... نه عوضش بابای من اینجور بود مامانم درستش کرد:167: 2
pianist 31130 سازنده ارسال شده در 21 فروردین، 2011 حساسیت من از نوع حاده... نه عوضش بابای من اینجور بود مامانم درستش کرد:167: چطوری؟؟
lady architect 5360 ارسال شده در 21 فروردین، 2011 چطوری؟؟ خب به روشهای زنانه من چه بدونم ولی دوساله که دیگه بابام واسه همه چی پایس از مامانم که پرسیدم گفت دیگه چی کار کنیم وظیفمونه دیگه توضیح نداد تو هم یه خورده هیجان لازم داری به نظر من 3
Aartemis 6639 ارسال شده در 21 فروردین، 2011 خوب منم خیلی وقتا این جوری میشم و حتی حوصله خوب بودن را هم ندارم فکر کنم فهمیدم چه طوری حل میشه ولی انجام ندادم اما شک ندارم که نتیجه میده 2
میلاد 24047 ارسال شده در 21 فروردین، 2011 چرا از زندگی لذت نمیبریم؟ چی کار کنیم که لذت ببریم از لحظه لحظه ی زندگی؟ 5 دقیقه وقت بزارید اینو ببینید حرفای قشنگی میزنه اگه نمیتونین برین یوتیوب لینک رو بندازین تو این سایته: clipconverter.cc تا بتونین دانلودش کنین 9
Aartemis 6639 ارسال شده در 21 فروردین، 2011 کسی نگفت چرا معمولا اینجوری میشیم... به نظر من افسردگیه یا بی هدف و انگیزه بودن شاید هم به خاطر اینکه به اهدافی که میخوایم نرسیدیم 1
elaheh_ 444 ارسال شده در 21 فروردین، 2011 نه به این شدت:icon_pf (34): شاید 1.1000 اینی که شما گفتین 1
rezanassimi 9037 ارسال شده در 21 فروردین، 2011 به نظر من شاید کمیش هم به خاطر تلقین باشه ... آره وقتی باور داشته باشی که اینجوری هستی حسی که داری تو وجودت ریشه میکنه شاید بی هدفی واقعیت باشه ولی بعضی وقتا میشه واقعتو ندید تا شاد بود مثل زندانی که به زندانی بودنش فکر نکنه... 3
میلاد 24047 ارسال شده در 21 فروردین، 2011 نه به این شدت:icon_pf (34):شاید 1.1000 اینی که شما گفتین این مقدار بیشتر از مقداری هست که اون گفت یک و یک دهم برابر 3
Aartemis 6639 ارسال شده در 21 فروردین، 2011 به نظر من حتی الکی هم شده سعی کن شاد باشی کم کم تاثیر میگیری آخه مغز انسان فرق بین واقعیات و تصور انسان را تشخیص نمیده پس کارایی را انجام بده یا رفتاری را بکن که وقتی خیلی خوشحالی انجام میدی با قدرت تصورکن نتیجه میده 3
pianist 31130 سازنده ارسال شده در 21 فروردین، 2011 چرا از زندگی لذت نمیبریم؟چی کار کنیم که لذت ببریم از لحظه لحظه ی زندگی؟ 5 دقیقه وقت بزارید اینو ببینید حرفای قشنگی میزنه اگه نمیتونین برین یوتیوب لینک رو بندازین تو این سایته: clipconverter.cc تا بتونین دانلودش کنین ممنون حتما میبینمش... به نظر من شاید کمیش هم به خاطر تلقین باشه ... شاید... به نظر من افسردگیه یا بی هدف و انگیزه بودن شاید هم به خاطر اینکه به اهدافی که میخوایم نرسیدیم شاید... رفیق این نشانه افسردگیه بر یجا اب هوا عوض کن اره اینم نظر خوبیه... 2
elaheh_ 444 ارسال شده در 21 فروردین، 2011 این مقدار بیشتر از مقداری هست که اون گفت یک و یک دهم برابر یک هزارم مجید جان نه یک و یک دهم
elaheh_ 444 ارسال شده در 21 فروردین، 2011 من فک میکنم وقتی فکر آدم مشغول نباشه و همه چی سر جاش باشه این جوری میشه آخه نه چیزی هست که فکرشو مشغول کنه نه کاری که انجام بده 3
Mohammad Aref 120568 ارسال شده در 21 فروردین، 2011 من فک میکنم وقتی فکر آدم مشغول نباشه و همه چی سر جاش باشه این جوری میشه آخه نه چیزی هست که فکرشو مشغول کنه نه کاری که انجام بده یه چیزی رو بده به یکی واسش گم کنه، بعدش بره پیدا کنه 3
ارسالهای توصیه شده
برای ارسال دیدگاه یک حساب کاربری ایجاد کنید یا وارد حساب خود شوید
برای اینکه بتوانید دیدگاهی ارسال کنید نیاز دارید که کاربر سایت شوید
ایجاد یک حساب کاربری
برای حساب کاربری جدید در سایت ما ثبت نام کنید. عضویت خیلی ساده است !
ثبت نام یک حساب کاربری جدیدورود به حساب کاربری
دارای حساب کاربری هستید؟ از اینجا وارد شوید
ورود به حساب کاربری