shaden. 18583 اشتراک گذاری ارسال شده در 29 دی، ۱۳۸۹ روزگاریست شیطان فریاد میزند: آدم پیدا کنید،سجده خواهم کرد.....:banel_smiley_4: 13 لینک به دیدگاه
shaden. 18583 مالک اشتراک گذاری ارسال شده در 29 دی، ۱۳۸۹ به نظر شما انسانیت سقوط کرده؟ 5 لینک به دیدگاه
غایب 4790 اشتراک گذاری ارسال شده در 29 دی، ۱۳۸۹ سلام دوست عزیز. خیلی دیگه بد بین شدی ؟ باور نمیکنم. 4 لینک به دیدگاه
shaden. 18583 مالک اشتراک گذاری ارسال شده در 29 دی، ۱۳۸۹ سلام دوست عزیز. خیلی دیگه بد بین شدی ؟ باور نمیکنم. بدبینی نیست سوال پرسیدم 4 لینک به دیدگاه
غایب 4790 اشتراک گذاری ارسال شده در 29 دی، ۱۳۸۹ بدبینی نیست سوال پرسیدم جوابش به نظر من منفی است. انسان کامل و خوب همه جا هست. کافیه یه نگاهی به آینه بندازین. بد ها خیلی کمن. میگی نه ؟ برو شعرای حسین پناهی رو بخون ببین چقدر نگاش به دنیا قشنگه؟ اینا کلا نظرات منه ها. یه وقت به دل نگیری. هر چی میگم نظرم در مورد متن تاپیکه. 4 لینک به دیدگاه
شـاهین 8068 اشتراک گذاری ارسال شده در 29 دی، ۱۳۸۹ بهار تعریفت از انسانیت اول بگو ببینم چی هستش؟ 5 لینک به دیدگاه
samaneh66 10265 اشتراک گذاری ارسال شده در 29 دی، ۱۳۸۹ روزگاریست شیطان فریاد میزند:آدم پیدا کنید،سجده خواهم کرد.....:banel_smiley_4: دوست عزیز این فقط قسمتی از یه داستانه اما من معتقدم هنوز انسانیت نمرده درسته که ذاتمون شیشه خورده هاش بیشتر شده اما هنوز هم تا حدودی وجدانمون بیداره البته من هم گقته شما رو قبول دارم که دیگه کار انسانها از شیطان گذشته و خودشون شیطان رو درس میدند اما چه میشه کرد 4 لینک به دیدگاه
samaneh66 10265 اشتراک گذاری ارسال شده در 29 دی، ۱۳۸۹ فردین که مرد نصف مردونگی و انسانیت رو با خودش بردمن هم بمیرم اون نصفه دیگش رو میبرم پس قدرم رو بدونین پس خدا رو شکر رو که تو زنده ای که نصفش زنده است 3 لینک به دیدگاه
الهام. 8079 اشتراک گذاری ارسال شده در 29 دی، ۱۳۸۹ نه بابا...انسانيت هست...فقط تو بعضيا كمتره و تو بعضيا بيشتر... 2 لینک به دیدگاه
شـاهین 8068 اشتراک گذاری ارسال شده در 29 دی، ۱۳۸۹ پس خدا رو شکر رو که تو زنده ای که نصفش زنده است اره دارم سعی میکنم اون نصفه دیگش رو هم گیر بیارم تا کامل بشم 2 لینک به دیدگاه
rahele_s 6472 اشتراک گذاری ارسال شده در 29 دی، ۱۳۸۹ بنظرم نسبیه به دید آدما بستگی داره اما خود ما هم تو شرایط مختلف رفتار متفاوت داریم هممون هم خوبیم هم بد بزار بذر خوبی تو وجودت بیشتر ریشه بزنه:rose: 4 لینک به دیدگاه
shaden. 18583 مالک اشتراک گذاری ارسال شده در 29 دی، ۱۳۸۹ دوستان این نظر من نیست که نوشتم یه متنی دیدم خوشم اومد میخواستم نظر دوستان رو هم بدونم 1 لینک به دیدگاه
shaden. 18583 مالک اشتراک گذاری ارسال شده در 29 دی، ۱۳۸۹ به نظر من انسان با کملاتی که داره میتونه بر نفس خودشیروز بشه به شرطی که حسادت کینه دروغ بخل دوروئی و............ از خودش دور کنه 1 لینک به دیدگاه
samaneh66 10265 اشتراک گذاری ارسال شده در 29 دی، ۱۳۸۹ اره دارم سعی میکنم اون نصفه دیگش رو هم گیر بیارم تا کامل بشم تلاش کن تو میتونی 2 لینک به دیدگاه
هوتن 15061 اشتراک گذاری ارسال شده در 29 دی، ۱۳۸۹ شیطان کارش درسته به رفیق من بد نگین:167: 4 لینک به دیدگاه
shaden. 18583 مالک اشتراک گذاری ارسال شده در 29 دی، ۱۳۸۹ شیطان کارش درسته به رفیق من بد نگین:167: پس میگی کم آورده؟ 2 لینک به دیدگاه
lady architect 5358 اشتراک گذاری ارسال شده در 29 دی، ۱۳۸۹ شیطان کارش درسته به رفیق من بد نگین:167: اینو راس میگه 2 لینک به دیدگاه
bpcom 10070 اشتراک گذاری ارسال شده در 30 دی، ۱۳۸۹ یه جا شاعر گفته از دیو و دد ملولم و انسانم آرزوست این شعر یه نکته داره اینکه یافتن انسان از قدیم مشکل بوده 2 لینک به دیدگاه
danielo 15239 اشتراک گذاری ارسال شده در 30 دی، ۱۳۸۹ به نظر شما انسانیت سقوط کرده؟ انسانیت سقوط نکرده.تصور شما از بشر اشتباه هست. بشریت همینی که هست. الان که میری از سوپر گوشت میخری متوجه نمیشی. برو زندگی افراد بومی و قبیله ای را نگاه کن.متوجه میشه که انسان هیچ فرقی با شیر و ببر و گرگ ندارد و فقط در بعضی از فاکتور های هوشی خلاق تر هست. مدرنیته شدن تصور غلطی به انسان ها داده که خودشون را دست بالا بگیرند 1 لینک به دیدگاه
ارسال های توصیه شده