M!Zare 48037 اشتراک گذاری ارسال شده در ۶ خرداد، ۱۳۹۰ یکی از دوستان من که برق خونده،امسال میخواد ارشد شرکت کنه،اما منابع صحیح رو نمیدونه...میشه منابع رو معرفی کنید. 3 لینک به دیدگاه
pesare irani 41805 اشتراک گذاری ارسال شده در ۷ خرداد، ۱۳۹۰ F|UID گفته است: یکی از دوستان من که برق خونده،امسال میخواد ارشد شرکت کنه،اما منابع صحیح رو نمیدونه...میشه منابع رو معرفی کنید. چه گرایشیه چی گرایشی می خواد ارشد بخونه 2 لینک به دیدگاه
M!Zare 48037 اشتراک گذاری ارسال شده در ۷ خرداد، ۱۳۹۰ pesare irani گفته است: چه گرایشیه چی گرایشی می خواد ارشد بخونه الکترونیک خونده..گرایشش رو نمیدونم،ولی فکر کنم گرایش خودش آیا تابستون کلاس هم بره براش مفیده؟چه موسسه ای و چه دروسی؟ 2 لینک به دیدگاه
pesare irani 41805 اشتراک گذاری ارسال شده در ۷ خرداد، ۱۳۹۰ F|UID گفته است: الکترونیک خونده..گرایشش رو نمیدونم،ولی فکر کنم گرایش خودشآیا تابستون کلاس هم بره براش مفیده؟چه موسسه ای و چه دروسی؟ خوب اگه می خواد سراسری در بیاد بره پارسه کلاس بتونه بره محشره اما اگه مخش بکشه و تست های پارسه رو بزنه 100% قبوله 2 لینک به دیدگاه
M!Zare 48037 اشتراک گذاری ارسال شده در ۷ خرداد، ۱۳۹۰ pesare irani گفته است: خوب اگه می خواد سراسری در بیاد بره پارسه کلاس بتونه بره محشره اما اگه مخش بکشه و تست های پارسه رو بزنه 100% قبوله ارشد رشته ما اینجوری بود که هر درسی یه مرجع خاص داشت و نمیشه مثلا یه جواب کلی داد. 2 لینک به دیدگاه
pesare irani 41805 اشتراک گذاری ارسال شده در ۷ خرداد، ۱۳۹۰ f|uid گفته است: ارشد رشته ما اینجوری بود که هر درسی یه مرجع خاص داشت و نمیشه مثلا یه جواب کلی داد. نه برا ما پارسه حدود 90% نیاز رو تامین میکنه 2 لینک به دیدگاه
am in 25041 اشتراک گذاری ارسال شده در ۷ خرداد، ۱۳۹۰ pesare irani گفته است: نه برا ما پارسه حدود 90% نیاز رو تامین میکنه نمیکنه ریاضی این مدرسان شریفه فک کنم اسمش بهتره بعدشم پارسه که فقط تسته مرجع درسیا رو تو این تاپیک گذاشتم http://www.noandishaan.com/forums/showthread.php?t=31659 2 لینک به دیدگاه
pesare irani 41805 اشتراک گذاری ارسال شده در ۷ خرداد، ۱۳۹۰ AminNePo گفته است: نمیکنهریاضی این مدرسان شریفه فک کنم اسمش بهتره بعدشم پارسه که فقط تسته مرجع درسیا رو تو این تاپیک گذاشتم http://www.noandishaan.com/forums/showthread.php?t=31659 خوب من هم گفتم اگه مخش بکشه اره همش تسته اگه بره ازمون ثبت نام کنه موسسه پارسه خودش جزوات کلاسیش رو بدون هیچ گونه سانسوری میده به طرف :w00: مدرسان فقط رشته های غیر فنی اییش خوبه من فنی چیز خوبی ندیدم :w00: اما کنترلش چیز توپیه 2 لینک به دیدگاه
ارسال های توصیه شده