spow 44197 اشتراک گذاری ارسال شده در 26 دی، ۱۳۸۹ اینقدر دوست دارم یک جای ازاد پیدا کنم و فریاد بزنم.شاید 1 ساعت فریاد بزنم .اینقدر که دلم خونه برو لب دریا اونقدر حال میده دی: یه برنامه ای تلویزیون نشون میداد کسایی که اعصابشون داغون بود یه تبر برداشته بودن رو چند تا ماشیدن مبزدن و له میکرد ماشیدن و همزمان هم داد میزدم و بعد از دو روز کاملا تخلیه روانی میشدن و به آرامش نسبی میرسیدناخ چقدر خورد کردن ماشین با عصبانیت حال میده یاد فیلم Fight club افتادم دی: 2 لینک به دیدگاه
RAPUNZEL 10430 اشتراک گذاری ارسال شده در 26 دی، ۱۳۸۹ حرف دلت رو فریاد بزن شاید اینجوری آروم تر بشی!!! خسته شدم از مردمان اطرافم همه چیز شده پول دریغ از احساس دریغ از یه احساس واقعی خدایا چرا زندگی انقدر پوچه حالم ازین دنیا بهم میخوره... ولی چه فایده که بارها اینارو از ته دل گفتم و فایده ای نداشته مگه میشه ذات آدمارو عوض کرد...واقعا در حیرتم ز این مردم... 1 لینک به دیدگاه
jo0ojo0o 482 مالک اشتراک گذاری ارسال شده در 26 دی، ۱۳۸۹ برای آروم شدن نیازی به فریاد نیست. کافیست ذهن خود را از هر چه که هست و دارد خالی کنیم. اینم میشه لینک به دیدگاه
jo0ojo0o 482 مالک اشتراک گذاری ارسال شده در 26 دی، ۱۳۸۹ برو لب دریااونقدر حال میده دی: خیلی دوس داشتم الان کنار دریا بودم لینک به دیدگاه
ارشیـا 34 اشتراک گذاری ارسال شده در 26 دی، ۱۳۸۹ نمی تونم ..... گفته عشقی رو که فریاد بزنی دورغه ؛ هوسه ولی چه کنم که خودش نه زمزمه دلم رو می شنوه و نه زبان نگاهم رو می فهمه 1 لینک به دیدگاه
jo0ojo0o 482 مالک اشتراک گذاری ارسال شده در 27 دی، ۱۳۸۹ :icon_gol:خدا جوووووووووووووووونمشکرت:icon_gol: 1 لینک به دیدگاه
danielo 15239 اشتراک گذاری ارسال شده در 27 دی، ۱۳۸۹ برو لب دریااونقدر حال میده دی: یاد فیلم fight club افتادم دی: لب دریا هم لب دریا های قدیم. همین الانش تو این سرمای زمستون پر ادمیزاد هست 1 لینک به دیدگاه
soheiiil 24251 اشتراک گذاری ارسال شده در 27 دی، ۱۳۸۹ اتفاقا سکوت بیشتر منو آروم میکنه تا فریاد زدن.... دنیا پر از سرو صداس ....به سکوت احترام بگذاریم 1 لینک به دیدگاه
پرناز 581 اشتراک گذاری ارسال شده در 27 دی، ۱۳۸۹ وای خدا واییییییییییییییییییییییییییییییییییییییییییییییییییییییییی خدا چرا صدام رو نمیشنوی خدا بامنی یا بااونی خدا صدام رو میشنوی کمکم کن 1 لینک به دیدگاه
jo0ojo0o 482 مالک اشتراک گذاری ارسال شده در 3 بهمن، ۱۳۸۹ سکوت تلخ من از فریاد ناهنجارتر است کارم از فریاد گذشتست بدان ساکتم شاعر: خودمان لینک به دیدگاه
ارسال های توصیه شده