Afsaneh.M 19632 اشتراک گذاری ارسال شده در 25 دی، ۱۳۸۹ جدی اینا فکر کردن ما گوش مخملی هستیم ؟؟ :icon_pf (34): You Have Won $1,950,000.00 American Online Lottery Saturday, 15 January, 2011, 10:32 PM From: "AMERICAN ONLINE LOTTERY" برای مشاهده این محتوا لطفاً ثبت نام کنید یا وارد شوید. ورود یا ثبت نام To: undisclosed-recipients -- Congratulations as we happily announce to you today the draw of the AMERICAN ONLINE LOTTERY, Sweepstakes International program held in New York. For the New Year 2011 promo Sponsored by UNITED NATION, Your e-mail address was selected as one of the lucky winners to receive $ 1,950,000.00 dollars. Contact Mr. Gorge J.Yamin via ( برای مشاهده این محتوا لطفاً ثبت نام کنید یا وارد شوید. ورود یا ثبت نام ) for your prize. American Online Customer Care unit New York. 7 لینک به دیدگاه
میلاد 24047 اشتراک گذاری ارسال شده در 25 دی، ۱۳۸۹ خوب با Mr. Gorge J.Yamin تماس بگیر ببین چی میگه 2 لینک به دیدگاه
Afsaneh.M 19632 مالک اشتراک گذاری ارسال شده در 25 دی، ۱۳۸۹ خوب با Mr. Gorge J.Yamin تماس بگیر ببین چی میگه تو تماس بگیر..نصف نصف 1 لینک به دیدگاه
الهام. 8079 اشتراک گذاری ارسال شده در 25 دی، ۱۳۸۹ تو تماس بگیر..نصف نصف منم ميخوااااااامممممم 1 لینک به دیدگاه
pianist 31129 اشتراک گذاری ارسال شده در 25 دی، ۱۳۸۹ از این ایمیلا خیلی بدم میاد وقتی میبینم همش میگم کاش میشد راست باشه... :pichak29: 1 لینک به دیدگاه
Afsaneh.M 19632 مالک اشتراک گذاری ارسال شده در 25 دی، ۱۳۸۹ منم ميخوااااااامممممم واسه شما نمیاد ؟ این سومیش بود که تو چند ماه اخیر برا من اومده 1 لینک به دیدگاه
الهام. 8079 اشتراک گذاری ارسال شده در 25 دی، ۱۳۸۹ واسه شما نمیاد ؟ این سومیش بود که تو چند ماه اخیر برا من اومده نيميدونم...من كلا ايميلامو چك نمي كنم هيچوقت!! شايدم اومده و من خبر ندارم 1 لینک به دیدگاه
Afsaneh.M 19632 مالک اشتراک گذاری ارسال شده در 25 دی، ۱۳۸۹ از این ایمیلا خیلی بدم میاد وقتی میبینم همش میگم کاش میشد راست باشه... :pichak29: هیییییییی روزگارررررررررر کاش راست بود 1 لینک به دیدگاه
Afsaneh.M 19632 مالک اشتراک گذاری ارسال شده در 25 دی، ۱۳۸۹ نيميدونم...من كلا ايميلامو چك نمي كنم هيچوقت!!شايدم اومده و من خبر ندارم خسته نباشی ! 1 لینک به دیدگاه
میلاد 24047 اشتراک گذاری ارسال شده در 25 دی، ۱۳۸۹ تو تماس بگیر..نصف نصف من قبلا تماس گرفتم بهش ایمیل بدی جواب میده ازت آدرس و شماره تل و این حرفا میخواد البت واسه من از اینا نبود یه چی دیگه بود..گفته بود توی بانک تو فلان کشورم و یه خارجی بیاد همکاریکنه میتونیم اینقدر پول از حساب یکی که مرده خارج کنیم بعد یارو شماره میخواست...گفتم تو شمارت رو بده نداد مشخصات که واسش فرستادم نوشتم من کارمند اینترپلم 5 لینک به دیدگاه
Rumi 2633 اشتراک گذاری ارسال شده در 25 دی، ۱۳۸۹ اینا همش دروغه.... spam box منو ببینید پر از این ایمیل هاست... To: undisclosed-recipients حتی آدرس پورت شما هم نمیدونستن ! 4 لینک به دیدگاه
الهام. 8079 اشتراک گذاری ارسال شده در 25 دی، ۱۳۸۹ خسته نباشی ! خو ايميلامو چك كنم خسته ميشم...الان خسته نيستم كه من قبلا تماس گرفتمبهش ایمیل بدی جواب میده ازت آدرس و شماره تل و این حرفا میخواد البت واسه من از اینا نبود یه چی دیگه بود..گفته بود توی بانک تو فلان کشورم و یه خارجی بیاد همکاریکنه میتونیم اینقدر پول از حساب یکی که مرده خارج کنیم بعد یارو شماره میخواست...گفتم تو شمارت رو بده نداد مشخصات که واسش فرستادم نوشتم من کارمند اینترپلم الان پولدار شدي يا نشدي؟ اینا همش دروغه.... spam box منو ببینید پر از این ایمیل هاست... حتی آدرس پورت شما هم نمیدونستن ! 1 لینک به دیدگاه
Afsaneh.M 19632 مالک اشتراک گذاری ارسال شده در 25 دی، ۱۳۸۹ من قبلا تماس گرفتمبهش ایمیل بدی جواب میده ازت آدرس و شماره تل و این حرفا میخواد البت واسه من از اینا نبود یه چی دیگه بود..گفته بود توی بانک تو فلان کشورم و یه خارجی بیاد همکاریکنه میتونیم اینقدر پول از حساب یکی که مرده خارج کنیم بعد یارو شماره میخواست...گفتم تو شمارت رو بده نداد مشخصات که واسش فرستادم نوشتم من کارمند اینترپلم کارمند اینترپل !:ws28: لینک به دیدگاه
Afsaneh.M 19632 مالک اشتراک گذاری ارسال شده در 25 دی، ۱۳۸۹ اینا همش دروغه.... spam box منو ببینید پر از این ایمیل هاست... حتی آدرس پورت شما هم نمیدونستن ! 200% دروغه... ولی آدم های ساده هم پیدا میشن تماس میگیرن ...بعد اونا حالا به هر روشی اخاذی میکنن:icon_pf (34): 1 لینک به دیدگاه
الهام. 8079 اشتراک گذاری ارسال شده در 25 دی، ۱۳۸۹ 200% دروغه...ولی آدم های ساده هم پیدا میشن تماس میگیرن ...بعد اونا حالا به هر روشی اخاذی میکنن:icon_pf (34): ميلادو ميگي؟؟ يه نمونه از جوانان اغفال شده 2 لینک به دیدگاه
RAPUNZEL 10430 اشتراک گذاری ارسال شده در 25 دی، ۱۳۸۹ جدی اینا فکر کردن ما گوش مخملی هستیم ؟؟ :icon_pf (34): You Have Won $1,950,000.00 American Online Lottery Saturday, 15 January, 2011, 10:32 PM From: "AMERICAN ONLINE LOTTERY" To: undisclosed-recipients -- Congratulations as we happily announce to you today the draw of the AMERICAN ONLINE LOTTERY, Sweepstakes International program held in New York. For the New Year 2011 promo Sponsored by UNITED NATION, Your e-mail address was selected as one of the lucky winners to receive $ 1,950,000.00 dollars. Contact Mr. Gorge J.Yamin via ( برای مشاهده این محتوا لطفاً ثبت نام کنید یا وارد شوید. ورود یا ثبت نام ) for your prize. American Online Customer Care unit New York. وای آره واسه منم اومده چندین بار:icon_pf (34): کچل میکنن آدمو:w00: 1 لینک به دیدگاه
Afsaneh.M 19632 مالک اشتراک گذاری ارسال شده در 25 دی، ۱۳۸۹ ميلادو ميگي؟؟ يه نمونه از جوانان اغفال شده نه بابا...میلاد که خودش جز اغفال کننده هاست....گفته کارمند اینترپلم 1 لینک به دیدگاه
الهام. 8079 اشتراک گذاری ارسال شده در 25 دی، ۱۳۸۹ نه بابا...میلاد که خودش جز اغفال کننده هاست....گفته کارمند اینترپلم پس مواظب خودمون باشيم! پسره ..... :icon_pf (34): 1 لینک به دیدگاه
spow 44197 اشتراک گذاری ارسال شده در 26 دی، ۱۳۸۹ حالا براتو خوبه برامن یه زن از سنگال ایمیل زده بود که شوهرم تازه مرده منم دوست دارم با ادمای دیگه اشنا بشم واین اراجیف ولی پول کافی برای اومدن به پیشتونو ندارم بعد با پررویی شماره حساب هم داده بود فک میکنن ما نشستیم سرگنج قارون 3 لینک به دیدگاه
asiabadboy 510 اشتراک گذاری ارسال شده در 26 دی، ۱۳۸۹ واسه منم یه دختره از زامبیا ایمیل زده بود .... من پول زیادی دارم از پدرم ارث رسیده ولی تو انگلیس هستش برای ترانسفر کردنش 2000 دلار پول میخواد .... من این پولو ندارم .... پولو برام بفرست با یه شماره حساب تا من اونو ترانسفر کنم به حسابت .... من از زندگی تو اینجام خسته شدم .... خواستی باهات ازدواج میکنم میام اونجا .... هر جا که تو باشی .... دو تا عکسم فرستاده بود .... ذغال پیشش خورشید تابان بود .... کلی با خودم کلنجار رفتم ، ولی ازش خوشم نیومد .... 3 لینک به دیدگاه
ارسال های توصیه شده