کتایون 15176 اشتراک گذاری ارسال شده در 25 دی، ۱۳۸۹ ما که ندیدیم بزارین تا ما باور کنیم من مشکلی ندارم می ترسم قلبتون ضعیف باشه وقتی واسه که همچین قیافه ای این طوری خودتونو به آب و آتیش می زنین بعید می دونم بتونین این همه زیبایی رو تاب بیارین... 4 لینک به دیدگاه
sookut 13735 اشتراک گذاری ارسال شده در 25 دی، ۱۳۸۹ اگر عکست رو بزاری شاید اگر ازت خوشم اومد ازت تشکر کنمبه قول سمن بخور کیشمیش اصلا نمیخوام تشکر کنی:w00: 3 لینک به دیدگاه
sookut 13735 اشتراک گذاری ارسال شده در 25 دی، ۱۳۸۹ من مشکلی ندارم می ترسم قلبتون ضعیف باشه وقتی واسه که همچین قیافه ای این طوری خودتونو به آب و آتیش می زنین بعید می دونم بتونین این همه زیبایی رو تاب بیارین... :ws28::ws28::ws28::ws28::ws28: 2 لینک به دیدگاه
کتایون 15176 اشتراک گذاری ارسال شده در 25 دی، ۱۳۸۹ :ws28::ws28::ws28::ws28::ws28: والله به خدا این همه خودمون دختر خوشگل داریم رفتن عکس دختر شایسته ی عراقی رو گذاشتم واسه ما...اخه عراقی ها ندید بدیدن شما چرا؟:ws28: 3 لینک به دیدگاه
کتایون 15176 اشتراک گذاری ارسال شده در 25 دی، ۱۳۸۹ این کجاش خوشکله من نمیدونم. همینو بگو...حرفم بزنی میگن حسودی... 3 لینک به دیدگاه
تینا 15116 اشتراک گذاری ارسال شده در 25 دی، ۱۳۸۹ خودشون حسودن .....توخودتو ناراحت نکنی ها:ws3: 3 لینک به دیدگاه
Doctor_Shovan مهمان اشتراک گذاری ارسال شده در 25 دی، ۱۳۸۹ این کجاش خوشکله من نمیدونم. بی خیال خوشکلیش شما ایدیش رو واسه من گیر بیار کارش دارم لینک به دیدگاه
تینا 15116 اشتراک گذاری ارسال شده در 25 دی، ۱۳۸۹ بی خیال خوشکلیش شما ایدیش رو واسه من گیر بیار کارش دارم :167::167::167::167::w00::w00::w00: 3 لینک به دیدگاه
shaden. 18583 اشتراک گذاری ارسال شده در 25 دی، ۱۳۸۹ والله به خدا این همه خودمون دختر خوشگل داریم رفتن عکس دختر شایسته ی عراقی رو گذاشتم واسه ما...اخه عراقی ها ندید بدیدن شما چرا؟:ws28: :a030: 3 لینک به دیدگاه
baybak 4434 مالک اشتراک گذاری ارسال شده در 25 دی، ۱۳۸۹ یه تایپیک زدو ببین چه دعوایی شده ..سره دختر عراقی.... 1 لینک به دیدگاه
کتایون 15176 اشتراک گذاری ارسال شده در 25 دی، ۱۳۸۹ یه تایپیک زدو ببین چه دعوایی شده ..سره دختر عراقی.... :icon_pf (34)::icon_pf (34)::icon_pf (34): لینک به دیدگاه
bpcom 10070 اشتراک گذاری ارسال شده در 25 دی، ۱۳۸۹ به نظر منم خوشگله ولی نه اونقدری که میگن در ضمن دختری خوشگله که بدون آرایش خوشگل باشه 3 لینک به دیدگاه
شـاهین 8068 اشتراک گذاری ارسال شده در 25 دی، ۱۳۸۹ ادرسی ایمیلی شماره تل ایدی جایی هیچی ازش نداری ؟ دارم ولی نمیدم:167: لینک به دیدگاه
شـاهین 8068 اشتراک گذاری ارسال شده در 25 دی، ۱۳۸۹ من مشکلی ندارم می ترسم قلبتون ضعیف باشه وقتی واسه که همچین قیافه ای این طوری خودتونو به آب و آتیش می زنین بعید می دونم بتونین این همه زیبایی رو تاب بیارین... :w00:من اگر عکس بزارم میترسم دست هاتون رو ببرین ایششش اصلا نمیخوام تشکر کنی:w00: تعارف نکن هااااااا اگر نیازی هست عکست رو بزار تا ازت 5-6 تایی تشکر کنم والله به خدا این همه خودمون دختر خوشگل داریم رفتن عکس دختر شایسته ی عراقی رو گذاشتم واسه ما...اخه عراقی ها ندید بدیدن شما چرا؟:ws28: هم شمایی که میگی خوشکلی هم عکست رو بزار قضاوت باما این کجاش خوشکله من نمیدونم. شما اگر خوشکل تری عکست بزار همینو بگو...حرفم بزنی میگن حسودی... مگه نیستین خودشون حسودن .....توخودتو ناراحت نکنی ها:ws3: اره ما حسود از شکم ما مانمون به دنیا میایم 1 لینک به دیدگاه
برادر بهار 648 اشتراک گذاری ارسال شده در 26 دی، ۱۳۸۹ نگاه داداش شاهين ميگفتن ها اكثرا دخترا حسودن بهم الان ثابت شد شديد لینک به دیدگاه
assady 116 اشتراک گذاری ارسال شده در 26 اسفند، ۱۳۸۹ دختر عادیه..من اونو در شبکه عجمان دیده بودم..معمولیه..عراقیا هم دختران خوشکل دارند..نه این؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟ لینک به دیدگاه
ارسال های توصیه شده