Astraea 25351 اشتراک گذاری ارسال شده در 25 دی، ۱۳۸۹ نمیگم زشته...خوبه....ولی اگه این زیباترینشونه بقیشون چین!!!!:jawdrop: 2 لینک به دیدگاه
شـاهین 8068 اشتراک گذاری ارسال شده در 25 دی، ۱۳۸۹ تو پسر خوبي باش حله :ws2: الان تو ايران آماري كه هست واسه هر پسر 3تا دختر هست خيلي هم دلشون بخواد ميمونن خونه بايد شوهر كنن ديگه تا ترشيده نشن واه بعضي هاشونم چقدر افاده اي هستن الان با كمبود شوهر مواجه هستن دخترا :ws3::ws3: واردات دختراي چيني مزيد بر علت شده كه ديگه دختراي ايراني بايد هواسشون جمع باشه :ws28::ws28::ws28: :ws47:گل گفتی ای گل گفتی مثل یه سنبل گفتی الان دختراي انجمن پوست از كلم ميكنن چون حقيقت تلخه مگه نه داداش در کندن پوست سرت که شک نکن:there: 2 لینک به دیدگاه
MHM2010 564 اشتراک گذاری ارسال شده در 25 دی، ۱۳۸۹ خداییش دخترای ایران خودمون کجا و این ننه قمرا کجا؟؟؟؟؟؟؟؟؟ از هر چی شانس نداشتیم از این شانس آوردیم دخترای ایرانی خیلی بهترن 5 لینک به دیدگاه
شـاهین 8068 اشتراک گذاری ارسال شده در 25 دی، ۱۳۸۹ از این خوشگل تر نداشتن؟ چرا شما عکس ندادی مجبور شدیم اینو بزاریم 3 لینک به دیدگاه
shaden. 18583 اشتراک گذاری ارسال شده در 25 دی، ۱۳۸۹ چرا شما عکس ندادی مجبور شدیم اینو بزاریم آخه مسابقش تو ایران نبود منم که سختم بود برم عراق لینک به دیدگاه
شـاهین 8068 اشتراک گذاری ارسال شده در 25 دی، ۱۳۸۹ آخه مسابقش تو ایران نبود منم که سختم بود برم عراق نه ابجی من میدونم شما می خوای بری جهانی شرکت کنی 1 لینک به دیدگاه
shaden. 18583 اشتراک گذاری ارسال شده در 25 دی، ۱۳۸۹ نه ابجی من میدونم شما می خوای بری جهانی شرکت کنی تو فعلا تو جذاب ترین مردا شرکت کن ما هم پز بدیم اینو میشناسیم 1 لینک به دیدگاه
Doctor_Shovan مهمان اشتراک گذاری ارسال شده در 25 دی، ۱۳۸۹ این زیباترین شوهر کرده یا مجرده / کسی اطلاعات بیشتری داره ؟ لینک به دیدگاه
شـاهین 8068 اشتراک گذاری ارسال شده در 25 دی، ۱۳۸۹ تو فعلا تو جذاب ترین مردا شرکت کن ما هم پز بدیم اینو میشناسیم :ws54: میترسم هیشکی بهم رای نده دپ بشم بعد برم یه بلایی سر خودم بیارم 1 لینک به دیدگاه
شـاهین 8068 اشتراک گذاری ارسال شده در 25 دی، ۱۳۸۹ این زیباترین شوهر کرده یا مجرده / کسی اطلاعات بیشتری داره ؟ این جور که به ما خبر رسانی شد این خانوم عبربه به نککاه موقت دائم و دوستانه در میاد تازه چندین شرایط و خدمات دیگه هم داره 2 لینک به دیدگاه
shaden. 18583 اشتراک گذاری ارسال شده در 25 دی، ۱۳۸۹ :ws54:میترسم هیشکی بهم رای نده دپ بشم بعد برم یه بلایی سر خودم بیارم من بهت رای میدم 2 لینک به دیدگاه
sookut 13735 اشتراک گذاری ارسال شده در 25 دی، ۱۳۸۹ من فکر میکنم زشتم ولی خداییش از این یکی خوشکلترم اینهمه به خودش وسایل آرایش مالیده من نمالیده از این بهتره وضعم 2 لینک به دیدگاه
شـاهین 8068 اشتراک گذاری ارسال شده در 25 دی، ۱۳۸۹ من بهت رای میدم دست شما درد نکنه میشه مثل انتخابات توش مهندسی کرد؟ 2 لینک به دیدگاه
شـاهین 8068 اشتراک گذاری ارسال شده در 25 دی، ۱۳۸۹ من فکر میکنم زشتم ولی خداییش از این یکی خوشکلترماینهمه به خودش وسایل آرایش مالیده من نمالیده از این بهتره وضعم کو عکست رو بزار من ببینم تا نظر بدم 2 لینک به دیدگاه
کتایون 15176 اشتراک گذاری ارسال شده در 25 دی، ۱۳۸۹ چه خبر...اصلا در سطحی نیست که من بخوام راجع به قیافه اش نظر بدم...شرط میبندم تو همین انجمن دخترایی که داریم که اگه ببینین انگشت به دهن میمونین...عربا که خوشگل ندارن... 2 لینک به دیدگاه
sookut 13735 اشتراک گذاری ارسال شده در 25 دی، ۱۳۸۹ کو عکست رو بزار من ببینم تا نظر بدم تو تشکر کردن بلد نیستی؟ همینم مونده بود که عکسمو به تو نشون بدم ایشششششششششش چه خبر...اصلا در سطحی نیست که من بخوام راجع به قیافه اش نظر بدم...شرط میبندم تو همین انجمن دخترایی که داریم که اگه ببینین انگشت به دهن میمونین...عربا که خوشگل ندارن... :w16: 2 لینک به دیدگاه
شـاهین 8068 اشتراک گذاری ارسال شده در 25 دی، ۱۳۸۹ تو تشکر کردن بلد نیستی؟همینم مونده بود که عکسمو به تو نشون بدم ایشششششششششش :w16: اگر عکست رو بزاری شاید اگر ازت خوشم اومد ازت تشکر کنم به قول سمن بخور کیشمیش 2 لینک به دیدگاه
شـاهین 8068 اشتراک گذاری ارسال شده در 25 دی، ۱۳۸۹ چه خبر...اصلا در سطحی نیست که من بخوام راجع به قیافه اش نظر بدم...شرط میبندم تو همین انجمن دخترایی که داریم که اگه ببینین انگشت به دهن میمونین...عربا که خوشگل ندارن... ما که ندیدیم بزارین تا ما باور کنیم 2 لینک به دیدگاه
Doctor_Shovan مهمان اشتراک گذاری ارسال شده در 25 دی، ۱۳۸۹ این جور که به ما خبر رسانی شداین خانوم عبربه به نککاه موقت دائم و دوستانه در میاد تازه چندین شرایط و خدمات دیگه هم داره ادرسی ایمیلی شماره تل ایدی جایی هیچی ازش نداری ؟ لینک به دیدگاه
ارسال های توصیه شده