sookut 13735 ارسال شده در 16 فروردین، 2011 یعنی من فقط درس بخونم ؟ اگه خسته شدم چی ؟از کی سوال کنم ؟ شب بخیر سیما خانوم امیدوارم که چیزی نگفته باشم که ناراحتت کنم و اگه هم گفتم عذر میخوام آره برو درساتو بخون:w00: اگه سوال داشتي از خودت بپرس شبت به خير نه بابا از چي ناراحت بشم خب بعله ...:w74: من سوالم اینه چرا من همیشه دیر میرسم ؟:pichak29: دیگه سوالی نیست نپرسیده باشند ... وبزود بيا شب بخیر برادرزاده ی عزیزم شبت به خير عمه جونم
captain 9274 ارسال شده در 16 فروردین، 2011 باز هم سلام. دوستانه بهت پیشنهاد میکنم توی برنامه های زندگیت دیدن شهرهای پاریس و رم رو بذار. اتن رو هم تونستی ببین. موفق و پیروز باشی. :icon_gol:
sanaz.goli 3471 ارسال شده در 16 فروردین، 2011 باز هم سلام.دوستانه بهت پیشنهاد میکنم توی برنامه های زندگیت دیدن شهرهای پاریس و رم رو بذار. اتن رو هم تونستی ببین. موفق و پیروز باشی. :icon_gol: مگه تا حالا خودت رفتی که پیشنهاد میکنی؟؟؟؟ منم پیشنهاد میکنم حتما به بیروت .فرانسه برید فوق العاده زیباست..
sookut 13735 ارسال شده در 16 فروردین، 2011 باز هم سلام.دوستانه بهت پیشنهاد میکنم توی برنامه های زندگیت دیدن شهرهای پاریس و رم رو بذار. اتن رو هم تونستی ببین. موفق و پیروز باشی. :icon_gol: مگه تا حالا خودت رفتی که پیشنهاد میکنی؟؟؟؟ منم پیشنهاد میکنم حتما به بیروت .فرانسه برید فوق العاده زیباست.. مرسي از پيشنهاداتتون اگه بتونم حتما ميرم ولي امكانشو ندارم
sanaz.goli 3471 ارسال شده در 16 فروردین، 2011 مرسي از پيشنهاداتتون اگه بتونم حتما ميرم ولي امكانشو ندارم گریه نکن ... امیدوارم یه روزی برات این فرصت پیش بیاد حالا بخند
sookut 13735 ارسال شده در 16 فروردین، 2011 گریه نکن ...امیدوارم یه روزی برات این فرصت پیش بیاد حالا بخند خدا كنه
captain 9274 ارسال شده در 16 فروردین، 2011 اره رفتم. تا قبل از اینکه اونجا رو ببینم به تخت جمشید شهرم شیراز می بالیدم. ولی حالا باز هم میگم اول تخت جمشید !!! ولی خوب اونجاها رو باید ببینی...
sookut 13735 ارسال شده در 16 فروردین، 2011 اره رفتم. تا قبل از اینکه اونجا رو ببینم به تخت جمشید شهرم شیراز می بالیدم.ولی حالا باز هم میگم اول تخت جمشید !!! ولی خوب اونجاها رو باید ببینی... منم ببر خوب گناه دارم
VINA 31339 ارسال شده در 16 فروردین، 2011 با کسی که تو کشتی کار میکنه ازدواج کن کل اروپا رو بگرد حالا بیابش یافتی دوستشو واسه ما کنار بزار باشه؟
sookut 13735 ارسال شده در 16 فروردین، 2011 با کسی که تو کشتی کار میکنه ازدواج کن کل اروپا رو بگرد حالا بیابش یافتی دوستشو واسه ما کنار بزار باشه؟ من از كجا مرد دريايي پيدا كنم؟
sanaz.goli 3471 ارسال شده در 16 فروردین، 2011 اره رفتم. تا قبل از اینکه اونجا رو ببینم به تخت جمشید شهرم شیراز می بالیدم.ولی حالا باز هم میگم اول تخت جمشید !!! ولی خوب اونجاها رو باید ببینی... حتما تو برنامه عیدم میزارم که یه سفر حتی کوتاه هم که شده برم و ببینم..........
captain 9274 ارسال شده در 16 فروردین، 2011 منم ببر خوب گناه دارم با کمال میل. اگه نتونستم ببم شاید بتونم عکسهاشون رو باهاتون share کنم.
sookut 13735 ارسال شده در 16 فروردین، 2011 با کمال میل.اگه نتونستم ببم شاید بتونم عکسهاشون رو باهاتون share کنم. عكسهاشو كه دارم و ديدم ميخوام از نزديك ببينم
captain 9274 ارسال شده در 16 فروردین، 2011 عكسهاشو كه دارم و ديدمميخوام از نزديك ببينم راستش من همش ماموریت کاری بوده و بعضی هم شخصی رفتم دیدم. الان تورهای اروپایی خوبی هست که قیمتشون هم مناسبه. میگن دنیا دیدن بهتر از دنیا خوردنه!!! :icon_gol:
sookut 13735 ارسال شده در 16 فروردین، 2011 راستش من همش ماموریت کاری بوده و بعضی هم شخصی رفتم دیدم.الان تورهای اروپایی خوبی هست که قیمتشون هم مناسبه. میگن دنیا دیدن بهتر از دنیا خوردنه!!! :icon_gol:
sanaz.goli 3471 ارسال شده در 16 فروردین، 2011 راستش من همش ماموریت کاری بوده و بعضی هم شخصی رفتم دیدم.الان تورهای اروپایی خوبی هست که قیمتشون هم مناسبه. میگن دنیا دیدن بهتر از دنیا خوردنه!!! با این حرفتون کاملا موافقم..... من مسافرت زیاد میرم تا یه فرصت کوچولو هم که پیدا کنم میرم ... نمی دونم چرا همشم دعوام میکنن .. که آدم انقدر مسافرت نمیره .. ولی من گوش به حرف هیچ کس نمیدم بازم میرم .. تو دنیا هیچی برام به اندازه مسافرت لذت بخش نیس..
sookut 13735 ارسال شده در 16 فروردین، 2011 راستش من همش ماموریت کاری بوده و بعضی هم شخصی رفتم دیدم.الان تورهای اروپایی خوبی هست که قیمتشون هم مناسبه. میگن دنیا دیدن بهتر از دنیا خوردنه!!! با این حرفتون کاملا موافقم..... من مسافرت زیاد میرم تا یه فرصت کوچولو هم که پیدا کنم میرم ... نمی دونم چرا همشم دعوام میکنن .. که آدم انقدر مسافرت نمیره .. ولی من گوش به حرف هیچ کس نمیدم بازم میرم .. تو دنیا هیچی برام به اندازه مسافرت لذت بخش نیس..
bme.masood 5832 ارسال شده در 16 فروردین، 2011 باز شما از سر کار اومدی نت ؟ :brodkavelarg: باز من خواستم 2 کلمه درس بخونم ، از اینجا سر دراوردم ؟ نه دیگه امروز باید درست بخونم که فردا امتحانه . کمتر سوال میپرسم . خب هرچی فکر کردم جز امتحان فردا چیزی به ذهنم نرسید باز برمیگردم .
ارسالهای توصیه شده