danielo 15239 ارسال شده در 14 فروردین، 2011 دوشنبه شب اخبار ساعت 22 شبکه 3 دیداری داشت با دو تن از نخبگان کشور. دکتر x و مهندس y . این دو موفق شده بودند به ساخت چند زیر دریایی روباتیک و اهرم بازویی رباتیک و یک عالمه چیزهای رباتیک دیگه که یادم نیست. مجری رو کرد به دکتر و گفت: "شما با این همه معلومات و افتخار آفرینی، چطور قصد نکردید به خارج از کشور بروید و با امکانات وسیع اونها دست به ابتکار بزنید؟" ایشون پاسخ دادند: "به خاطر یک سری از اعتقاداتم." مجری پرسید: "می شه بگید مثلاً چی؟" ایشان فرمودند: "مثلاً توالت فرنگی. من در استفاده از توالت فرنگی مشکل دارم و خوشم نمی آید..." خدا را شکر کردم که از زبان یک دکتر نخبه مملکت مفهوم اعتقادات رو هم فهمیدم؛ اون هم در یک رسانه ملی! 28
sookut 13735 ارسال شده در 14 فروردین، 2011 دوشنبه شب اخبار ساعت 22 شبکه 3 دیداری داشت با دو تن از نخبگان کشور. دکتر x و مهندس y . این دو موفق شده بودند به ساخت چند زیر دریایی روباتیک و اهرم بازویی رباتیک و یک عالمه چیزهای رباتیک دیگه که یادم نیست. مجری رو کرد به دکتر و گفت: "شما با این همه معلومات و افتخار آفرینی، چطور قصد نکردید به خارج از کشور بروید و با امکانات وسیع اونها دست به ابتکار بزنید؟" ایشون پاسخ دادند: "به خاطر یک سری از اعتقاداتم." مجری پرسید: "می شه بگید مثلاً چی؟" ایشان فرمودند: "مثلاً توالت فرنگی. من در استفاده از توالت فرنگی مشکل دارم و خوشم نمی آید..." خدا را شکر کردم که از زبان یک دکتر نخبه مملکت مفهوم اعتقادات رو هم فهمیدم؛ اون هم در یک رسانه ملی! :ws28::ws28: عجب انگیزه و اعتقاداتی داشته خداییش دلیل بزرگی داشته که اینجا بمونه 5
VINA 31339 ارسال شده در 14 فروردین، 2011 خنده داره؟ منم این مشکل رو دارم تازشم میدونید یه سرطانی داریم واسه همونجاس واسه اینه که اونا بعد دسشویی خودشونو نمیشورن با دستمال پاک میکنن واسه همین بعضیاشون اون سرطان رو میگیرن ایران جز کشورایی که نداره این سر طانو خدا وکیل هیچ جا دسشویی ایرانی نمیشهمن پیش بودم میرفتم دسشویی با کتاب تمرینای کلیدی رو اونجا حل میکردممهمترین تصمیمات زندگیمو تو دسشویی گرفتم 13
danielo 15239 مالک ارسال شده در 14 فروردین، 2011 خنده داره؟ منم این مشکل رو دارم تازشم میدونید یه سرطانی داریم واسه همونجاس واسه اینه که اونا بعد دسشویی خودشونو نمیشورن با دستمال پاک میکنن واسه همین بعضیاشون اون سرطان رو میگیرن ایران جز کشورایی که نداره این سر طانو خدا وکیل هیچ جا دسشویی ایرانی نمیشهمن پیش بودم میرفتم دسشویی با کتاب تمرینای کلیدی رو اونجا حل میکردممهمترین تصمیمات زندگیمو تو دسشویی گرفتم من اولین باره که میشنوم. میشه منبع خودتون را ذکر کنید و این را کجا شنیدید.؟؟؟؟ از این شایعات زیاده . البته نمیگم حتما غلط هست .ولی امکان میدم که شایعه باشه 6
*mishi* 11920 ارسال شده در 14 فروردین، 2011 تازشم میدونید یه سرطانی داریم واسه همونجاس واسه اینه که اونا بعد دسشویی خودشونو نمیشورن با دستمال پاک میکنن واسه همین بعضیاشون اون سرطان رو میگیرن ایران جز کشورایی که نداره این سر طانو عزيزم نميدونم تا حالا سريس بهداشتياي اونجارو ديدي يا نه ولي تا الان يه سري شيراي ابي هست كه كار شستشو انجام ميده. دستشويي ايراني فقط ضرر ميتوني از دكتراي فيزيوتراپي بپرسي. 6
*mishi* 11920 ارسال شده در 14 فروردین، 2011 اين بيچاره ها تقصيري ندارن وقتي حرفايي كه بايد بزنيو قبل برنامه تو مخت ميكنن بايدم از اين حرفا بزني 1
هوتن 15061 ارسال شده در 14 فروردین، 2011 دوشنبه شب اخبار ساعت 22 شبکه 3 دیداری داشت با دو تن از نخبگان کشور. دکتر x و مهندس y . این دو موفق شده بودند به ساخت چند زیر دریایی روباتیک و اهرم بازویی رباتیک و یک عالمه چیزهای رباتیک دیگه که یادم نیست. مجری رو کرد به دکتر و گفت: "شما با این همه معلومات و افتخار آفرینی، چطور قصد نکردید به خارج از کشور بروید و با امکانات وسیع اونها دست به ابتکار بزنید؟" ایشون پاسخ دادند: "به خاطر یک سری از اعتقاداتم." مجری پرسید: "می شه بگید مثلاً چی؟" ایشان فرمودند: "مثلاً توالت فرنگی. من در استفاده از توالت فرنگی مشکل دارم و خوشم نمی آید..." خدا را شکر کردم که از زبان یک دکتر نخبه مملکت مفهوم اعتقادات رو هم فهمیدم؛ اون هم در یک رسانه ملی! خیلی جالب بود حالا میفهمم چرا نخبگان غربی به کشور ما نمیان بخاطر اینکه توالت اسلامی دوست ندارن 15
hodaa 5488 ارسال شده در 14 فروردین، 2011 دوشنبه شب اخبار ساعت 22 شبکه 3 دیداری داشت با دو تن از نخبگان کشور. دکتر x و مهندس y . این دو موفق شده بودند به ساخت چند زیر دریایی روباتیک و اهرم بازویی رباتیک و یک عالمه چیزهای رباتیک دیگه که یادم نیست. مجری رو کرد به دکتر و گفت: "شما با این همه معلومات و افتخار آفرینی، چطور قصد نکردید به خارج از کشور بروید و با امکانات وسیع اونها دست به ابتکار بزنید؟" ایشون پاسخ دادند: "به خاطر یک سری از اعتقاداتم." مجری پرسید: "می شه بگید مثلاً چی؟" ایشان فرمودند: "مثلاً توالت فرنگی. من در استفاده از توالت فرنگی مشکل دارم و خوشم نمی آید..." خدا را شکر کردم که از زبان یک دکتر نخبه مملکت مفهوم اعتقادات رو هم فهمیدم؛ اون هم در یک رسانه ملی! نمردیم و معنی اعتقادات رو از نظر یه نخبه هم متوجه شدیم.... آدم نمیدونه بخنده یا گریه کنه وقتی به همچین آدمی تو مملکتش نخبه اطلاق میشه 8
شقایق31 40377 ارسال شده در 14 فروردین، 2011 خیلی جالب بود حالا میفهمم چرا نخبگان غربی به کشور ما نمیان بخاطر اینکه توالت اسلامی دوست ندارن :ws28: 6
hossein_power85 487 ارسال شده در 14 فروردین، 2011 سلام به همه دوستان . [b]خوبه قبل از این که پستی زده بشه یه کوچولو تحقیق بشه !!![/b] اگه منظور از دو شنبه شب 20 دی 89 باشه (که این طور به نظر میاد ) اگه به ارشیو سیما مراجعه فرمایید ، میبینید که در اخبار 22 هیچ دیداری با مضمون بالا وجود ندارد (لطفا تصحیح بفرمایید ) 4
hossein_power85 487 ارسال شده در 14 فروردین، 2011 به به یافتم !!! دوستان اگه تو google یه سرچی بفرمایند (نخبه ربات توالت فرنگی ) میبینند که خبر (خاطره ) اولیه از این وبلاگه : برای مشاهده این محتوا لطفاً ثبت نام کنید یا وارد شوید. ورود یا ثبت نام (بند شماره 4 ) اونم ماله ابان 87 :jawdrop: (جالبه نه ؟؟؟)(حال ندارم آرشیو اونسال رو گیر بیارم تا ببینم راست گفته یا نه !!) حالا چطور بعد از دو سال سر از تالار های گفتگو (اونم با یک تیتر مشابه ) در میاره .خدا میدونه (اینقدر تو سر نخبگان نزنید . ) 5
Mahnaz.D 61917 ارسال شده در 15 فروردین، 2011 خیلی جالب بود حالا میفهمم چرا نخبگان غربی به کشور ما نمیان بخاطر اینکه توالت اسلامی دوست ندارن :ws28: :ws28: :ws28: :ws28: مرسی هوتن 1
VINA 31339 ارسال شده در 15 فروردین، 2011 من اولین باره که میشنوم.میشه منبع خودتون را ذکر کنید و این را کجا شنیدید.؟؟؟؟ از این شایعات زیاده . البته نمیگم حتما غلط هست .ولی امکان میدم که شایعه باشه المان دیدم بعد از طرفم پرسیدم دلیلش چیه ایشونم توضیح دادن حالا هم خیلی از کشورا دارن از اب استفاده میکنن اونم با کلی توصیه و تاکید کاری که ما داریم سالیان سال میکنیم اونا حالا دارن میکنن اینه تمدن ایرانی عزيزم نميدونم تا حالا سريس بهداشتياي اونجارو ديدي يا نه ولي تا الان يه سري شيراي ابي هست كه كار شستشو انجام ميده.دستشويي ايراني فقط ضرر ميتوني از دكتراي فيزيوتراپي بپرسي. اون اب چیه بابا لجن بازی یه جا دسشویی میکنی بعد میری تو یه سطح دیگه میمونی خودتو میشوری :icon_pf (34):اصلا هیچی دسشویی ایرانی نمیشیهر چند ادم زیاد میمونه زانو درد میگیره 2
*mishi* 11920 ارسال شده در 15 فروردین، 2011 المان دیدم بعد از طرفم پرسیدم دلیلش چیه ایشونم توضیح دادن حالا هم خیلی از کشورا دارن از اب استفاده میکنن اونم با کلی توصیه و تاکید کاری که ما داریم سالیان سال میکنیم اونا حالا دارن میکنن اینه تمدن ایرانی اون اب چیه بابا لجن بازی یه جا دسشویی میکنی بعد میری تو یه سطح دیگه میمونی خودتو میشوری :icon_pf (34):اصلا هیچی دسشویی ایرانی نمیشیهر چند ادم زیاد میمونه زانو درد میگیره توي تاپيك جدا در موردش بحث بشه بهتره:persiana__hahaha: 1
Avenger 19333 ارسال شده در 15 فروردین، 2011 خنده داره؟ منم این مشکل رو دارم تازشم میدونید یه سرطانی داریم واسه همونجاس واسه اینه که اونا بعد دسشویی خودشونو نمیشورن با دستمال پاک میکنن واسه همین بعضیاشون اون سرطان رو میگیرن ایران جز کشورایی که نداره این سر طانو خدا وکیل هیچ جا دسشویی ایرانی نمیشهمن پیش بودم میرفتم دسشویی با کتاب تمرینای کلیدی رو اونجا حل میکردممهمترین تصمیمات زندگیمو تو دسشویی گرفتم تا بواسیر نگیری رو زانو درد فواید توالت فرنگی رو درک نمیکنی:ws47: 3
راه سبز امید 1331 ارسال شده در 15 فروردین، 2011 نمردیم و معنی اعتقادات رو از نظر یه نخبه هم متوجه شدیم.... آدم نمیدونه بخنده یا گریه کنه وقتی به همچین آدمی تو مملکتش نخبه اطلاق میشه یه خورده فک کنین به موضوع اگه واقعا همچین چیزی درست باشه که من شک دارم ، باید ببینین دلیلش چی بوده به نظر من دکتره این حرف رو عمدا زده و خیلی منظورا از این حرفش داشته به نظر من اگه دکترم نبود باید یه افتخاری بهش میدادن به اینجا میرسیم که متوجه برداشت هر کسی از هر موضوعی میشیم و اینکه چقد فرق دارن من میگم زشته به شعور یه دکتر (نخبه ) تو مملکتمون توهین بشه خیلی چیزا هست اونم تو مملکتمون که بخوایم بهشون توهین کنیم چون لیاقت اونا بیشتره...... 3
baybak 4434 ارسال شده در 15 فروردین، 2011 یه خورده فک کنین به موضوعاگه واقعا همچین چیزی درست باشه که من شک دارم ، باید ببینین دلیلش چی بوده به نظر من دکتره این حرف رو عمدا زده و خیلی منظورا از این حرفش داشته به نظر من اگه دکترم نبود باید یه افتخاری بهش میدادن به اینجا میرسیم که متوجه برداشت هر کسی از هر موضوعی میشیم و اینکه چقد فرق دارن من میگم زشته به شعور یه دکتر (نخبه ) تو مملکتمون توهین بشه خیلی چیزا هست اونم تو مملکتمون که بخوایم بهشون توهین کنیم چون لیاقت اونا بیشتره...... برای مشاهده این محتوا لطفاً ثبت نام کنید یا وارد شوید. ورود یا ثبت نام
ارسال های توصیه شده