danielo 15239 اشتراک گذاری ارسال شده در 24 دی، ۱۳۸۹ دوشنبه شب اخبار ساعت 22 شبکه 3 دیداری داشت با دو تن از نخبگان کشور. دکتر x و مهندس y . این دو موفق شده بودند به ساخت چند زیر دریایی روباتیک و اهرم بازویی رباتیک و یک عالمه چیزهای رباتیک دیگه که یادم نیست. مجری رو کرد به دکتر و گفت: "شما با این همه معلومات و افتخار آفرینی، چطور قصد نکردید به خارج از کشور بروید و با امکانات وسیع اونها دست به ابتکار بزنید؟" ایشون پاسخ دادند: "به خاطر یک سری از اعتقاداتم." مجری پرسید: "می شه بگید مثلاً چی؟" ایشان فرمودند: "مثلاً توالت فرنگی. من در استفاده از توالت فرنگی مشکل دارم و خوشم نمی آید..." خدا را شکر کردم که از زبان یک دکتر نخبه مملکت مفهوم اعتقادات رو هم فهمیدم؛ اون هم در یک رسانه ملی! 28 لینک به دیدگاه
sookut 13735 اشتراک گذاری ارسال شده در 24 دی، ۱۳۸۹ دوشنبه شب اخبار ساعت 22 شبکه 3 دیداری داشت با دو تن از نخبگان کشور. دکتر x و مهندس y . این دو موفق شده بودند به ساخت چند زیر دریایی روباتیک و اهرم بازویی رباتیک و یک عالمه چیزهای رباتیک دیگه که یادم نیست. مجری رو کرد به دکتر و گفت: "شما با این همه معلومات و افتخار آفرینی، چطور قصد نکردید به خارج از کشور بروید و با امکانات وسیع اونها دست به ابتکار بزنید؟" ایشون پاسخ دادند: "به خاطر یک سری از اعتقاداتم." مجری پرسید: "می شه بگید مثلاً چی؟" ایشان فرمودند: "مثلاً توالت فرنگی. من در استفاده از توالت فرنگی مشکل دارم و خوشم نمی آید..." خدا را شکر کردم که از زبان یک دکتر نخبه مملکت مفهوم اعتقادات رو هم فهمیدم؛ اون هم در یک رسانه ملی! :ws28::ws28: عجب انگیزه و اعتقاداتی داشته خداییش دلیل بزرگی داشته که اینجا بمونه 5 لینک به دیدگاه
VINA 31339 اشتراک گذاری ارسال شده در 24 دی، ۱۳۸۹ خنده داره؟ منم این مشکل رو دارم تازشم میدونید یه سرطانی داریم واسه همونجاس واسه اینه که اونا بعد دسشویی خودشونو نمیشورن با دستمال پاک میکنن واسه همین بعضیاشون اون سرطان رو میگیرن ایران جز کشورایی که نداره این سر طانو خدا وکیل هیچ جا دسشویی ایرانی نمیشهمن پیش بودم میرفتم دسشویی با کتاب تمرینای کلیدی رو اونجا حل میکردممهمترین تصمیمات زندگیمو تو دسشویی گرفتم 13 لینک به دیدگاه
danielo 15239 مالک اشتراک گذاری ارسال شده در 25 دی، ۱۳۸۹ خنده داره؟ منم این مشکل رو دارم تازشم میدونید یه سرطانی داریم واسه همونجاس واسه اینه که اونا بعد دسشویی خودشونو نمیشورن با دستمال پاک میکنن واسه همین بعضیاشون اون سرطان رو میگیرن ایران جز کشورایی که نداره این سر طانو خدا وکیل هیچ جا دسشویی ایرانی نمیشهمن پیش بودم میرفتم دسشویی با کتاب تمرینای کلیدی رو اونجا حل میکردممهمترین تصمیمات زندگیمو تو دسشویی گرفتم من اولین باره که میشنوم. میشه منبع خودتون را ذکر کنید و این را کجا شنیدید.؟؟؟؟ از این شایعات زیاده . البته نمیگم حتما غلط هست .ولی امکان میدم که شایعه باشه 6 لینک به دیدگاه
*mishi* 11920 اشتراک گذاری ارسال شده در 25 دی، ۱۳۸۹ تازشم میدونید یه سرطانی داریم واسه همونجاس واسه اینه که اونا بعد دسشویی خودشونو نمیشورن با دستمال پاک میکنن واسه همین بعضیاشون اون سرطان رو میگیرن ایران جز کشورایی که نداره این سر طانو عزيزم نميدونم تا حالا سريس بهداشتياي اونجارو ديدي يا نه ولي تا الان يه سري شيراي ابي هست كه كار شستشو انجام ميده. دستشويي ايراني فقط ضرر ميتوني از دكتراي فيزيوتراپي بپرسي. 6 لینک به دیدگاه
*mishi* 11920 اشتراک گذاری ارسال شده در 25 دی، ۱۳۸۹ اين بيچاره ها تقصيري ندارن وقتي حرفايي كه بايد بزنيو قبل برنامه تو مخت ميكنن بايدم از اين حرفا بزني 1 لینک به دیدگاه
هوتن 15061 اشتراک گذاری ارسال شده در 25 دی، ۱۳۸۹ دوشنبه شب اخبار ساعت 22 شبکه 3 دیداری داشت با دو تن از نخبگان کشور. دکتر x و مهندس y . این دو موفق شده بودند به ساخت چند زیر دریایی روباتیک و اهرم بازویی رباتیک و یک عالمه چیزهای رباتیک دیگه که یادم نیست. مجری رو کرد به دکتر و گفت: "شما با این همه معلومات و افتخار آفرینی، چطور قصد نکردید به خارج از کشور بروید و با امکانات وسیع اونها دست به ابتکار بزنید؟" ایشون پاسخ دادند: "به خاطر یک سری از اعتقاداتم." مجری پرسید: "می شه بگید مثلاً چی؟" ایشان فرمودند: "مثلاً توالت فرنگی. من در استفاده از توالت فرنگی مشکل دارم و خوشم نمی آید..." خدا را شکر کردم که از زبان یک دکتر نخبه مملکت مفهوم اعتقادات رو هم فهمیدم؛ اون هم در یک رسانه ملی! خیلی جالب بود حالا میفهمم چرا نخبگان غربی به کشور ما نمیان بخاطر اینکه توالت اسلامی دوست ندارن 15 لینک به دیدگاه
hodaa 5488 اشتراک گذاری ارسال شده در 25 دی، ۱۳۸۹ دوشنبه شب اخبار ساعت 22 شبکه 3 دیداری داشت با دو تن از نخبگان کشور. دکتر x و مهندس y . این دو موفق شده بودند به ساخت چند زیر دریایی روباتیک و اهرم بازویی رباتیک و یک عالمه چیزهای رباتیک دیگه که یادم نیست. مجری رو کرد به دکتر و گفت: "شما با این همه معلومات و افتخار آفرینی، چطور قصد نکردید به خارج از کشور بروید و با امکانات وسیع اونها دست به ابتکار بزنید؟" ایشون پاسخ دادند: "به خاطر یک سری از اعتقاداتم." مجری پرسید: "می شه بگید مثلاً چی؟" ایشان فرمودند: "مثلاً توالت فرنگی. من در استفاده از توالت فرنگی مشکل دارم و خوشم نمی آید..." خدا را شکر کردم که از زبان یک دکتر نخبه مملکت مفهوم اعتقادات رو هم فهمیدم؛ اون هم در یک رسانه ملی! نمردیم و معنی اعتقادات رو از نظر یه نخبه هم متوجه شدیم.... آدم نمیدونه بخنده یا گریه کنه وقتی به همچین آدمی تو مملکتش نخبه اطلاق میشه 8 لینک به دیدگاه
شقایق31 40377 اشتراک گذاری ارسال شده در 25 دی، ۱۳۸۹ خیلی جالب بود حالا میفهمم چرا نخبگان غربی به کشور ما نمیان بخاطر اینکه توالت اسلامی دوست ندارن :ws28: 6 لینک به دیدگاه
hossein_power85 487 اشتراک گذاری ارسال شده در 25 دی، ۱۳۸۹ سلام به همه دوستان . [b]خوبه قبل از این که پستی زده بشه یه کوچولو تحقیق بشه !!![/b] اگه منظور از دو شنبه شب 20 دی 89 باشه (که این طور به نظر میاد ) اگه به ارشیو سیما مراجعه فرمایید ، میبینید که در اخبار 22 هیچ دیداری با مضمون بالا وجود ندارد (لطفا تصحیح بفرمایید ) 4 لینک به دیدگاه
hossein_power85 487 اشتراک گذاری ارسال شده در 25 دی، ۱۳۸۹ به به یافتم !!! دوستان اگه تو google یه سرچی بفرمایند (نخبه ربات توالت فرنگی ) میبینند که خبر (خاطره ) اولیه از این وبلاگه : برای مشاهده این محتوا لطفاً ثبت نام کنید یا وارد شوید. ورود یا ثبت نام (بند شماره 4 ) اونم ماله ابان 87 :jawdrop: (جالبه نه ؟؟؟)(حال ندارم آرشیو اونسال رو گیر بیارم تا ببینم راست گفته یا نه !!) حالا چطور بعد از دو سال سر از تالار های گفتگو (اونم با یک تیتر مشابه ) در میاره .خدا میدونه (اینقدر تو سر نخبگان نزنید . ) 5 لینک به دیدگاه
Mahnaz.D 61915 اشتراک گذاری ارسال شده در 25 دی، ۱۳۸۹ خیلی جالب بود حالا میفهمم چرا نخبگان غربی به کشور ما نمیان بخاطر اینکه توالت اسلامی دوست ندارن :ws28: :ws28: :ws28: :ws28: مرسی هوتن 1 لینک به دیدگاه
VINA 31339 اشتراک گذاری ارسال شده در 25 دی، ۱۳۸۹ من اولین باره که میشنوم.میشه منبع خودتون را ذکر کنید و این را کجا شنیدید.؟؟؟؟ از این شایعات زیاده . البته نمیگم حتما غلط هست .ولی امکان میدم که شایعه باشه المان دیدم بعد از طرفم پرسیدم دلیلش چیه ایشونم توضیح دادن حالا هم خیلی از کشورا دارن از اب استفاده میکنن اونم با کلی توصیه و تاکید کاری که ما داریم سالیان سال میکنیم اونا حالا دارن میکنن اینه تمدن ایرانی عزيزم نميدونم تا حالا سريس بهداشتياي اونجارو ديدي يا نه ولي تا الان يه سري شيراي ابي هست كه كار شستشو انجام ميده.دستشويي ايراني فقط ضرر ميتوني از دكتراي فيزيوتراپي بپرسي. اون اب چیه بابا لجن بازی یه جا دسشویی میکنی بعد میری تو یه سطح دیگه میمونی خودتو میشوری :icon_pf (34):اصلا هیچی دسشویی ایرانی نمیشیهر چند ادم زیاد میمونه زانو درد میگیره 2 لینک به دیدگاه
*mishi* 11920 اشتراک گذاری ارسال شده در 25 دی، ۱۳۸۹ المان دیدم بعد از طرفم پرسیدم دلیلش چیه ایشونم توضیح دادن حالا هم خیلی از کشورا دارن از اب استفاده میکنن اونم با کلی توصیه و تاکید کاری که ما داریم سالیان سال میکنیم اونا حالا دارن میکنن اینه تمدن ایرانی اون اب چیه بابا لجن بازی یه جا دسشویی میکنی بعد میری تو یه سطح دیگه میمونی خودتو میشوری :icon_pf (34):اصلا هیچی دسشویی ایرانی نمیشیهر چند ادم زیاد میمونه زانو درد میگیره توي تاپيك جدا در موردش بحث بشه بهتره:persiana__hahaha: 1 لینک به دیدگاه
baybak 4434 اشتراک گذاری ارسال شده در 25 دی، ۱۳۸۹ از این حرفش معلومه چه جور نخبه ای هم هست 1 لینک به دیدگاه
eder 13732 اشتراک گذاری ارسال شده در 25 دی، ۱۳۸۹ از این نخبه ها بسیار داریم ... حالا مال 87 باشه یا 89 1 لینک به دیدگاه
Avenger 19333 اشتراک گذاری ارسال شده در 25 دی، ۱۳۸۹ خنده داره؟ منم این مشکل رو دارم تازشم میدونید یه سرطانی داریم واسه همونجاس واسه اینه که اونا بعد دسشویی خودشونو نمیشورن با دستمال پاک میکنن واسه همین بعضیاشون اون سرطان رو میگیرن ایران جز کشورایی که نداره این سر طانو خدا وکیل هیچ جا دسشویی ایرانی نمیشهمن پیش بودم میرفتم دسشویی با کتاب تمرینای کلیدی رو اونجا حل میکردممهمترین تصمیمات زندگیمو تو دسشویی گرفتم تا بواسیر نگیری رو زانو درد فواید توالت فرنگی رو درک نمیکنی:ws47: 3 لینک به دیدگاه
راه سبز امید 1331 اشتراک گذاری ارسال شده در 25 دی، ۱۳۸۹ نمردیم و معنی اعتقادات رو از نظر یه نخبه هم متوجه شدیم.... آدم نمیدونه بخنده یا گریه کنه وقتی به همچین آدمی تو مملکتش نخبه اطلاق میشه یه خورده فک کنین به موضوع اگه واقعا همچین چیزی درست باشه که من شک دارم ، باید ببینین دلیلش چی بوده به نظر من دکتره این حرف رو عمدا زده و خیلی منظورا از این حرفش داشته به نظر من اگه دکترم نبود باید یه افتخاری بهش میدادن به اینجا میرسیم که متوجه برداشت هر کسی از هر موضوعی میشیم و اینکه چقد فرق دارن من میگم زشته به شعور یه دکتر (نخبه ) تو مملکتمون توهین بشه خیلی چیزا هست اونم تو مملکتمون که بخوایم بهشون توهین کنیم چون لیاقت اونا بیشتره...... 3 لینک به دیدگاه
baybak 4434 اشتراک گذاری ارسال شده در 25 دی، ۱۳۸۹ یه خورده فک کنین به موضوعاگه واقعا همچین چیزی درست باشه که من شک دارم ، باید ببینین دلیلش چی بوده به نظر من دکتره این حرف رو عمدا زده و خیلی منظورا از این حرفش داشته به نظر من اگه دکترم نبود باید یه افتخاری بهش میدادن به اینجا میرسیم که متوجه برداشت هر کسی از هر موضوعی میشیم و اینکه چقد فرق دارن من میگم زشته به شعور یه دکتر (نخبه ) تو مملکتمون توهین بشه خیلی چیزا هست اونم تو مملکتمون که بخوایم بهشون توهین کنیم چون لیاقت اونا بیشتره...... برای مشاهده این محتوا لطفاً ثبت نام کنید یا وارد شوید. ورود یا ثبت نام لینک به دیدگاه
ارسال های توصیه شده