danielo 15239 اشتراک گذاری ارسال شده در 24 دی، ۱۳۸۹ این قضیه برایم خیلی جالب بود. چند روز پیش ساعت حدود 4 صبح یا 5 صبح بود که رفتم به رختخواب تا بخوابم ولی یک چک کانالهای ماهواره ای کردم که دیدم مستندی داره پخش میکنه که تازه شروع شده بود.به خودم گفتم یک 10 دقیقه ببینمش و بعد بخوابم. چند دقیقه اول را که دیدم متوجه شدم که جریان این هست که در یکی از ایالت های امریکا تمساح ها به طرز مرموزی میمیرند .قبل از مرگ هم تا چند روز کنترل خودشون را از دست میدهند .یعنی تعادل ندارند به زور تکون میخرند .عقبی راه میرند .در کل این خبری بود که چند سال امریکا را درگیر خودش کرده بود. این اطلاعات در 5 دقیقه اول مستند داده شده بود. من هم پیش خودم سریع گفتم که این مشکل حتما از مغزشون هست چون از حرکاتشون معلوم بوده که مغز به درستی فرمان نمیده .و پیش خودم گفتم که نمیتونه یک مریضی یا یک ویروس باشه چون بدن تمساح به شدت قوی هست و حتی ویروس ایدز را نابود میکنه .پس مشکل از غذایی هست که میخورند هست .یعنی تغذیه تغییر کرده و ویتامینی به بدنشون نمیرسه. باور کنید من همه اینها را در 5 دقیقه اول گفتم .ولی جالب بود که وقتی 40 دقیقه از مستند گذشت و 14 گروه با سرمایه ملیاردی روی این مساله تحقیق کردند در 3 سال .تازه به این نتیجه رسیدند.!!!!!!!!!!!!!!!!! نکته جالب اینجا هست که وقتی به این نتیجه رسیدند .فکر کردند که زنجیره غذایی تغییر نکرده و همه اون غذاهایی که قبلا میخوردند هنوز وجود نداره. من همون لحظه پیش خودم گفتم که حتما دلیلش این هست که یک ماهی که با این ویتامین در تناقض هست .تعدادش زیاد شده و تمساح ها بیشتر از این تغذیه میکنند و یا اینکه اون ماهی هایی که دارای اون ویتامین بودند تعدادشون کم شده به خاطر تغییرات اکوسیستمی . جالب اینجاست 2 سال بعدش تازه به این نتیجه رسیدند و بالاخره مشکل را حل کردند و مرگ و میر تمساح را از بین بردند. دقت کنید 6 سال طول کشید که این مشکل را حل کنند .تازه شانسی به این نتیجه رسیدند .اگر کسی این مستندی که از کانال من و تو 2 پخش میشه را دیده باشه.منظور من را بهتر میگیره. نکته جالب اینجا بود که من با این عقل ناقصم در این علم با یک انالیز ساده و بچگانه تو 5 دقیقه به این نتیجه رسیدم. :ws3: حالا یکی به من بگه من حروم شدم یا این امریکایی ها خنگند. اگر من حروم شدم پس چرا تو پاس کردن یک درس ساده میموندم ولی این امریکایی ها کل تکنولوژِی دنیا را بوجود اوردند در کل این تاپیک را زدم چون اتفاق جالبی بود برای من . 25 لینک به دیدگاه
danielo 15239 مالک اشتراک گذاری ارسال شده در 24 دی، ۱۳۸۹ بابا نابغهههههههههههه :ws28::ws28: 2 لینک به دیدگاه
sookut 13735 اشتراک گذاری ارسال شده در 24 دی، ۱۳۸۹ حالا یکی به من بگه من حروم شدم یا این امریکایی ها خنگند.اگر من حروم شدم پس چرا تو پاس کردن یک درس ساده میموندم ولی این امریکایی ها کل تکنولوژِی دنیا را بوجود اوردند در کل این تاپیک را زدم چون اتفاق جالبی بود برای من . ببنید دوست عزیز این ثابت شده که ایرانیها اکثرا خیلی باهوشن اما واقعا چرا واسه گذروندن واحدهای درسی این همه سختی میکشیم؟ به نظر من دلیلش اینکه آموزش ما تو مدارس و دانشگاهها خیلی روند بدی داره ما هیچی یاد نمیگیریم فقط یه سری گفته ها رو کپی میکنیم و حفظ میکنیم حفظ کردن درس با یاد گرفتن و حل مسئله خیلی فرق داره واسه اینه که همیشه زجر میکشیم و واسه این مسئله باید تاسف خورد... شما فکر کن اگه نظام آموزشی کشورهای توسعه یافته تو کشور ما بود چی میشد... کلی از اونها جلوتر بودیم و این یه واقعیته تلخه... 8 لینک به دیدگاه
pianist 31129 اشتراک گذاری ارسال شده در 24 دی، ۱۳۸۹ ببنید دوست عزیز این ثابت شده که ایرانیها اکثرا خیلی باهوشناما واقعا چرا واسه گذروندن واحدهای درسی این همه سختی میکشیم؟ به نظر من دلیلش اینکه آموزش ما تو مدارس و دانشگاهها خیلی روند بدی داره ما هیچی یاد نمیگیریم فقط یه سری گفته ها رو کپی میکنیم و حفظ میکنیم حفظ کردن درس با یاد گرفتن و حل مسئله خیلی فرق داره واسه اینه که همیشه زجر میکشیم و واسه این مسئله باید تاسف خورد... کی ثابت کرده اینو؟؟ 4 لینک به دیدگاه
VINA 31339 اشتراک گذاری ارسال شده در 24 دی، ۱۳۸۹ این قضیه برایم خیلی جالب بود.چند روز پیش ساعت حدود 4 صبح یا 5 صبح بود که رفتم به رختخواب تا بخوابم ولی یک چک کانالهای ماهواره ای کردم که دیدم مستندی داره پخش میکنه که تازه شروع شده بود.به خودم گفتم یک 10 دقیقه ببینمش و بعد بخوابم. چند دقیقه اول را که دیدم متوجه شدم که جریان این هست که در یکی از ایالت های امریکا تمساح ها به طرز مرموزی میمیرند .قبل از مرگ هم تا چند روز کنترل خودشون را از دست میدهند .یعنی تعادل ندارند به زور تکون میخرند .عقبی راه میرند .در کل این خبری بود که چند سال امریکا را درگیر خودش کرده بود. این اطلاعات در 5 دقیقه اول مستند داده شده بود. من هم پیش خودم سریع گفتم که این مشکل حتما از مغزشون هست چون از حرکاتشون معلوم بوده که مغز به درستی فرمان نمیده .و پیش خودم گفتم که نمیتونه یک مریضی یا یک ویروس باشه چون بدن تمساح به شدت قوی هست و حتی ویروس ایدز را نابود میکنه .پس مشکل از غذایی هست که میخورند هست .یعنی تغذیه تغییر کرده و ویتامینی به بدنشون نمیرسه. باور کنید من همه اینها را در 5 دقیقه اول گفتم .ولی جالب بود که وقتی 40 دقیقه از مستند گذشت و 14 گروه با سرمایه ملیاردی روی این مساله تحقیق کردند در 3 سال .تازه به این نتیجه رسیدند.!!!!!!!!!!!!!!!!! نکته جالب اینجا هست که وقتی به این نتیجه رسیدند .فکر کردند که زنجیره غذایی تغییر نکرده و همه اون غذاهایی که قبلا میخوردند هنوز وجود نداره. من همون لحظه پیش خودم گفتم که حتما دلیلش این هست که یک ماهی که با این ویتامین در تناقض هست .تعدادش زیاد شده و تمساح ها بیشتر از این تغذیه میکنند و یا اینکه اون ماهی هایی که دارای اون ویتامین بودند تعدادشون کم شده به خاطر تغییرات اکوسیستمی . جالب اینجاست 2 سال بعدش تازه به این نتیجه رسیدند و بالاخره مشکل را حل کردند و مرگ و میر تمساح را از بین بردند. دقت کنید 6 سال طول کشید که این مشکل را حل کنند .تازه شانسی به این نتیجه رسیدند .اگر کسی این مستندی که از کانال من و تو 2 پخش میشه را دیده باشه.منظور من را بهتر میگیره. نکته جالب اینجا بود که من با این عقل ناقصم در این علم با یک انالیز ساده و بچگانه تو 5 دقیقه به این نتیجه رسیدم. :ws3: حالا یکی به من بگه من حروم شدم یا این امریکایی ها خنگند. اگر من حروم شدم پس چرا تو پاس کردن یک درس ساده میموندم ولی این امریکایی ها کل تکنولوژِی دنیا را بوجود اوردند در کل این تاپیک را زدم چون اتفاق جالبی بود برای من . این نابغه بودنه؟ ما ایرانیا همش تو حدس و گمانیم واسه اینه یه چی میسازیم داغون میشه اغلب اما اونا همش استنباطه . خود آمریکا نه عزیزم یه مقاله ای بر اساس تحقیق یه استاد دانشگاه بهشتی بود نشون داده بود اینا توهمه ما هوشمون متوسطه 8 لینک به دیدگاه
elaheh_ 444 اشتراک گذاری ارسال شده در 24 دی، ۱۳۸۹ شایدم برنامش تکراری بوده یه بار قبلا دیده بودین 3 لینک به دیدگاه
danielo 15239 مالک اشتراک گذاری ارسال شده در 25 دی، ۱۳۸۹ شایدم برنامش تکراری بوده یه بار قبلا دیده بودین اتفاقا فکر کنم برنامش تکراری بود. ولی من ندیده بودمش 2 لینک به دیدگاه
morta 3323 اشتراک گذاری ارسال شده در 25 دی، ۱۳۸۹ منم این مستند رودیدم ولی پوست ادم رو کند تا بگه اخرش دلیلش چی بوده ... خدا رو شکر ما ه از این هوشا نداریم 2 لینک به دیدگاه
elaheh_ 444 اشتراک گذاری ارسال شده در 25 دی، ۱۳۸۹ اتفاقا فکر کنم برنامش تکراری بود.ولی من ندیده بودمش پس همون بوده 3 لینک به دیدگاه
Avenger 19333 اشتراک گذاری ارسال شده در 25 دی، ۱۳۸۹ دلیلش اینه که ما ایرانیا خودمون رو تو هر مسا له ای درگیر میکنیم در اینصورت همیشه مسا له اصلی رو از دست میدیم 5 لینک به دیدگاه
Mahnaz.D 61915 اشتراک گذاری ارسال شده در 25 دی، ۱۳۸۹ کی ثابت کرده اینو؟؟ ببین تو امریکا نبودی ببینی چقدر شوتن....من ترم اولی که رفتم یونی...استاد ریاضیمون از همه می پرسید که کجایی هستیو اینا...تا گفتم ایرانی گفت: پس باید خیلی باهوش باشی....بعد تا یه مسئله حل می کردم می گفت دیدی گفتم باهوشی....حالا مسئله یه معادله یک مجهولی بودا.... کلاا" امریکایی ها آی کیوشون خیلی پایینه. درسایی که ما تو دبیرستان می خونیم رو اونا تو دانشگاه می خونن. یادمه یه جایی خوندم که امریکایی ها داشتن یه وسیله ای اختراع می کردن که توی مریخ بتونن باهاش بنویسن و جوهرش بیاد پایین ( اونجا جاذبه نیست دیگه) چقدر هزینه کردن و دانشمند و این حرفا.... آخرم به نتیجه ی درست حسابی نرسیدن... بعد یه روسی گفته بود: خب مداد ببرید 10 لینک به دیدگاه
asiabadboy 510 اشتراک گذاری ارسال شده در 25 دی، ۱۳۸۹ از هر ده ایرانی هشت تاشون باهوشن ولی مدیراشون از بین اون دوتا انتخاب میشن .... 8 لینک به دیدگاه
Mahnaz.D 61915 اشتراک گذاری ارسال شده در 25 دی، ۱۳۸۹ یه چیز دیگه: امریکایی ها همش به وسایلشون و کتاباشون وابسته هستن...اصلا" فکر نمی کنن..... بهشون بگی نظرت راجع به فلان چیز چیه؟ می گه اممممممممم متن تو هیچ کتابی اینو ندیدم....نمی دونم بابا مغز که داری؟ :w00: فسفر بسوزون...فکر کن! یه بار سر کلاس شیمی بودیم....استادمون به دختره گفت: 6.5 *2.... گفت....واستا ماشین حسابمو در بیارم :banel_smiley_52: انگار معادله ی 100 مجهولی بهش دادن 7 لینک به دیدگاه
asiabadboy 510 اشتراک گذاری ارسال شده در 25 دی، ۱۳۸۹ نوابغ امریکا از کشورهای دیگه هستند .... 3 لینک به دیدگاه
danielo 15239 مالک اشتراک گذاری ارسال شده در 25 دی، ۱۳۸۹ یه چیز دیگه: امریکایی ها همش به وسایلشون و کتاباشون وابسته هستن...اصلا" فکر نمی کنن..... بهشون بگی نظرت راجع به فلان چیز چیه؟ می گه اممممممممم متن تو هیچ کتابی اینو ندیدم....نمی دونم بابا مغز که داری؟ :w00: فسفر بسوزون...فکر کن! یه بار سر کلاس شیمی بودیم....استادمون به دختره گفت: 6.5 *2.... گفت....واستا ماشین حسابمو در بیارم :banel_smiley_52: انگار معادله ی 100 مجهولی بهش دادن خوشبحالت که اونجا تحصیل کردی.تو ایران معادله 1000 محهولی هم حل کنی .باز بهت میگند خنگ. جدی میخواست 2 ضربدر 6.5 را با ماشین حساب بدست بیاره؟؟ 4 لینک به دیدگاه
Mahnaz.D 61915 اشتراک گذاری ارسال شده در 25 دی، ۱۳۸۹ خوشبحالت که اونجا تحصیل کردی.تو ایران معادله 1000 محهولی هم حل کنی .باز بهت میگند خنگ.جدی میخواست 2 ضربدر 6.5 را با ماشین حساب بدست بیاره؟؟ به جون خودم.....تازه باید چند تا ریاضی رو پاس کنیم تا بتونیم شیمی برداریم....من و استادمون این شکلی شدیم :icon_pf (34): کلا" بچه ها از راهنمایی که می رن ماشین حساب دارن. ماشین حساب مهندسیا...از اینا که نمودارو اینام می کشه برای همین همیشه وابسته به وسایل هستن...کامپیوتر و ماسین حسابو اینا. من بهشون می گفتم ما تو دانشگاه ایران هم خیلی کم حق استفاده از ماشین حسابو داشتیم...سر کنکور که اصلا"...اینجوری می شدن :jawdrop: 5 لینک به دیدگاه
ارسال های توصیه شده