HaMiD.CFD 20379 اشتراک گذاری ارسال شده در 23 اسفند، ۱۳۹۳ فقط من یه سوال داشتم اندازه ها کامل بود به نظرتون؟مرکز سه کمان 115 و 91 و72مشخص نبود من با محاسبه به دست آمردم،ناصر چطوری ترسیم کردی اون قسمت رو؟ 3 لینک به دیدگاه
Just Mechanic 27854 اشتراک گذاری ارسال شده در 23 اسفند، ۱۳۹۳ فقط من یه سوال داشتماندازه ها کامل بود به نظرتون؟مرکز سه کمان 115 و 91 و72مشخص نبود من با محاسبه به دست آمردم،ناصر چطوری ترسیم کردی اون قسمت رو؟ حمید اندازه ها مشخصه. مراکز کمانهارو میشه به راحتی بدست اورد الان با گوشیم ولی بعدا تصویری میذارم اندازه هارو 3 لینک به دیدگاه
HaMiD.CFD 20379 اشتراک گذاری ارسال شده در 23 اسفند، ۱۳۹۳ حمید اندازه ها مشخصه.مراکز کمانهارو میشه به راحتی بدست اورد الان با گوشیم ولی بعدا تصویری میذارم اندازه هارو مرکزشون رو مشخص نکرده که کجا هستن دقیقا فقط نشون داده روی خط قائم هستند حالا اندازه ها رو بذاری خوبه 3 لینک به دیدگاه
Just Mechanic 27854 اشتراک گذاری ارسال شده در 23 اسفند، ۱۳۹۳ مرکزشون رو مشخص نکرده که کجا هستن دقیقافقط نشون داده روی خط قائم هستند حالا اندازه ها رو بذاری خوبه مرکز دایره بزرگ رو 0و0 بگیر و بقیه برا اساس اون مشخص میشه 4 لینک به دیدگاه
HaMiD.CFD 20379 اشتراک گذاری ارسال شده در 23 اسفند، ۱۳۹۳ مرکز دایره بزرگ رو 0و0 بگیر و بقیه برا اساس اون مشخص میشه اون 42 رو یه توضیحی میدی؟ 4 لینک به دیدگاه
eng.l.s 5684 اشتراک گذاری ارسال شده در 23 اسفند، ۱۳۹۳ من بالاخره توانستم ولی باز یه اشکال کوچولو هایی داره که دایره هام مماس نمیشد دو جا که نمیدونم منم خودم مماسش کردم . من اندازه 37 رو هم مشکل دارم . 3 لینک به دیدگاه
Just Mechanic 27854 اشتراک گذاری ارسال شده در 23 اسفند، ۱۳۹۳ اون 42 رو یه توضیحی میدی؟ شعاع کمان بزرگ (115) منهای ارتفاع اتاق اتومبیل (73) 42=115-73 این از مقدار 42 من بالاخره توانستم ولی باز یه اشکال کوچولو هایی داره که دایره هام مماس نمیشد دو جا که نمیدونم منم خودم مماسش کردم . من اندازه 37 رو هم مشکل دارم . کارتون خیلی خوب شده آفرین درمورد 37 مثل بالایی به یه فرضیات کوچولو 3 لینک به دیدگاه
HaMiD.CFD 20379 اشتراک گذاری ارسال شده در 23 اسفند، ۱۳۹۳ شعاع کمان بزرگ (115) منهای ارتفاع اتاق اتومبیل (73)42=115-73 این از مقدار 42 کارتون خیلی خوب شده آفرین درمورد 37 مثل بالایی به یه فرضیات کوچولو ممنونم من اصلا اون اندازه 73 رو ندیده بودم:icon_pf (34): 2 لینک به دیدگاه
eng.l.s 5684 اشتراک گذاری ارسال شده در 24 اسفند، ۱۳۹۳ کارتون خیلی خوب شده آفرین درمورد 37 مثل بالایی به یه فرضیات کوچولو ممنونم از کمکاتون. میشه 37 رو اثبات کنید من نتونستم . 1 لینک به دیدگاه
Just Mechanic 27854 اشتراک گذاری ارسال شده در 24 اسفند، ۱۳۹۳ درمورد 37 مثل بالایی به یه فرضیات کوچولو ممنونم از کمکاتون. میشه 37 رو اثبات کنید من نتونستم . گفتم یه فرضیات کوچولو 2 لینک به دیدگاه
eng.l.s 5684 اشتراک گذاری ارسال شده در 29 اسفند، ۱۳۹۳ تمرین تمرین تمرین این یه راهنمایی داره الان بگم ؟؟؟ 3 لینک به دیدگاه
eng.l.s 5684 اشتراک گذاری ارسال شده در 29 اسفند، ۱۳۹۳ به کمک دستور pline و نوع خط hidden شکل های زیر رسم میشن . 4 لینک به دیدگاه
eng.l.s 5684 اشتراک گذاری ارسال شده در 1 فروردین، ۱۳۹۴ چجوری زاویه 120 رو میکشید . یعنی الان اینجوری که من کشیدم دقیقه ؟ :JC_thinking: 1 لینک به دیدگاه
Just Mechanic 27854 اشتراک گذاری ارسال شده در 1 فروردین، ۱۳۹۴ چجوری زاویه 120 رو میکشید . یعنی الان اینجوری که من کشیدم دقیقه ؟ :JC_thinking: تصویر زیر همه چی مشخصه زاویه رو به رو به 120 متقابل به راس هستش و 120 میشه زوایای داخلی مثلث 180 ه که 120 رو ازش کم کنی 60 میشه چون متساوی الساقین زاویه هر طرف نصف میشه یعنی 30 2 لینک به دیدگاه
eng.l.s 5684 اشتراک گذاری ارسال شده در 1 فروردین، ۱۳۹۴ تصویر زیر همه چی مشخصه زاویه رو به رو به 120 متقابل به راس هستش و 120 میشه زوایای داخلی مثلث 180 ه که 120 رو ازش کم کنی 60 میشه چون متساوی الساقین زاویه هر طرف نصف میشه یعنی 30 من یه حرکت دیگه زدم نگم بهتره ولی الان اندازه گذاری داخلی رو گذاشتم همونه . ممنونم. :icon_gol: 2 لینک به دیدگاه
Just Mechanic 27854 اشتراک گذاری ارسال شده در 1 فروردین، ۱۳۹۴ ماکه نتوانستیم بکشیمش ! 2 لینک به دیدگاه
Just Mechanic 27854 اشتراک گذاری ارسال شده در 2 فروردین، ۱۳۹۴ به کمک دستور pline و نوع خط hidden شکل های زیر رسم میشن . اینم از تمرین بعدی خیلی سخت نیست راحت میشه کشیدش 1 لینک به دیدگاه
eng.l.s 5684 اشتراک گذاری ارسال شده در 2 فروردین، ۱۳۹۴ من جزوه هندسه رو خوندم . ولی باز هر چی عدد میدم با مطلق نمیشه !!!! 1 لینک به دیدگاه
ارسال های توصیه شده