jo0ojo0o 482 اشتراک گذاری ارسال شده در 23 دی، ۱۳۸۹ پرونده ی امتحانا داره بسته می شه مواظب باش لای پرونده گیر نکنی من امروز آخرین امتحانم هم تموم شد(کسایی که هنوز امتحان دارن آب بریزن اونجایی که می سوزه) شما تا کی امتحان دارید؟! 9 لینک به دیدگاه
الهام. 8079 اشتراک گذاری ارسال شده در 23 دی، ۱۳۸۹ واسه منم همينطور از شنبه شروع ميشه تازه!! 2 لینک به دیدگاه
eder 13732 اشتراک گذاری ارسال شده در 23 دی، ۱۳۸۹ من امروز دومیشه ......... تا سوم ..... ولی دل همتون بسوزه ..... سوم آخرین امتحان دوران دانشگامه 5 لینک به دیدگاه
masoume 5751 اشتراک گذاری ارسال شده در 23 دی، ۱۳۸۹ من امروز دومیشه ......... تا سوم ..... ولی دل همتون بسوزه ..... سوم آخرین امتحان دوران دانشگامه اصلانم نسوخت :viannen_38: ولی امیدوارم کنکور فوق داشته یاشی اگه فوق هستی همی ، دکترا که باز امتحان باشه 4 لینک به دیدگاه
*mishi* 11920 اشتراک گذاری ارسال شده در 23 دی، ۱۳۸۹ امروز امتحان دوميه.....خيلي سخته:banel_smiley_52: ديشب خواب ديدم استادم گفت برو يه تحقيق واسه حافظ بيار 6 نمره بهت ميدم.نميدونم حافظ اين وسط با درس تخصصي چيكار داره!:JC_thinking: 4 لینک به دیدگاه
Avenger 19333 اشتراک گذاری ارسال شده در 23 دی، ۱۳۸۹ پرونده ی امتحانا داره بسته می شهمواظب باش لای پرونده گیر نکنی من امروز آخرین امتحانم هم تموم شد(کسایی که هنوز امتحان دارن آب بریزن اونجایی که می سوزه) شما تا کی امتحان دارید؟! ما که امتحان ندارم حالا خودت برو اب بریز اونجایی که میسوزه:w16: 7 لینک به دیدگاه
morta 3323 اشتراک گذاری ارسال شده در 23 دی، ۱۳۸۹ 3 تا امتحان حفظی و 3 تا بد بختی دیگه:w74: 2 لینک به دیدگاه
کهربا 18089 اشتراک گذاری ارسال شده در 23 دی، ۱۳۸۹ من تا سوم امتحان دارم سخت ترین امتحانم اولی بود که گذشت اصلا نگران نیستم امشبم دارم میرم مهمونی 1 لینک به دیدگاه
hilda 13376 اشتراک گذاری ارسال شده در 23 دی، ۱۳۸۹ از 29 ام شروع میشه تا 25 ام بهمن .... 1 لینک به دیدگاه
آریوبرزن 13988 اشتراک گذاری ارسال شده در 23 دی، ۱۳۸۹ من یکشنبه آخرین امتحانم رو میدم و دیگر تمام........... البته کنکور ارشد هم هست که به کل بی خیالش شدم ........... 1 لینک به دیدگاه
.FatiMa 36559 اشتراک گذاری ارسال شده در 23 دی، ۱۳۸۹ مال من تازه امروز اولش بود :icon_pf (34): لینک به دیدگاه
Atishpare_Shahi 1736 اشتراک گذاری ارسال شده در 23 دی، ۱۳۸۹ برا من از 28 شروع میشه تا 6 بهمن :banel_smiley_52::banel_smiley_52: 1 لینک به دیدگاه
elaheh_ 444 اشتراک گذاری ارسال شده در 23 دی، ۱۳۸۹ خوش به حالتووووووووووووووووووون امتحانا من هنو شروع نشده 28 شروع میشه تا 10 بهمن تا 16 تحویل کار دارم 1 لینک به دیدگاه
O-N 10553 اشتراک گذاری ارسال شده در 23 دی، ۱۳۸۹ :imoksmiley: امتحانام تموم شد. پروژه هام شروع شد. وصل ميشه به ترم بعد. كي مي شه استراحت كرد؟ :w127: 2 لینک به دیدگاه
HaMiD.CFD 20379 اشتراک گذاری ارسال شده در 23 دی، ۱۳۸۹ از یکشنبه شروع میشه تا 17 بهمن:imoksmiley: 1 لینک به دیدگاه
jo0ojo0o 482 مالک اشتراک گذاری ارسال شده در 24 دی، ۱۳۸۹ آآآآآآآآآآآآآآآخیییییییییییییییییی تازه امتحاناتون داره شروع میشههههههه:ws28: 1 لینک به دیدگاه
*REZA 1056 اشتراک گذاری ارسال شده در 24 دی، ۱۳۸۹ تازه اول آب ریختنت به اونجایی که میسوزه هست . برونمره هاتو بگیر 3 لینک به دیدگاه
ارسال های توصیه شده