Strelitzia 17128 اشتراک گذاری ارسال شده در 25 مهر، ۱۳۹۱ بهتر از خود سابت های این دانشگاه ها اطلاعات رو در بیاریتا جایی که من می دونم دانشگاه گیلان هم ارشد فضای سبز رو با همین نام داره پردیس بین الملل انزلی فضای سبز آورده. ولی بیشتر در زمینه ی باغبانی تدریس میشه به اسم فضای سبز. این اطلاعات رو از دختر خالم و همسرش گرفتم که دانشگاه گیلان تدریس میکنن... لینک به دیدگاه
Mahdi Eng 22940 اشتراک گذاری ارسال شده در 5 اسفند، ۱۳۹۱ سلام دوستان رشته فضای سبز من علاقه ی شدیدی به این رشته (فضای سبز) دارم یه راهنمایی ازتون میخوام لطفا کمکم کنید من میخوام کنکور سراسری 92 گروه تجربی مهندسی فضای سبز دانشگاه کشاورزی تهران (پردیس کرج) بزنم به نظر شما تا چه رتبه ایی این رشته رو تو این دانشگاه قبول میشم اخرین رتبه چنده 1 لینک به دیدگاه
Mahdi Eng 22940 اشتراک گذاری ارسال شده در 24 اسفند، ۱۳۹۱ یکی نیست پاسخ منو بده 2 هفته هست صبر کردم عجب انجمن بی حالی دارین میخواستم یه راهنمایی منو کنید دستون درد نکونه پس تاپیک(هر چی از مهندسی فضای سبز میخوای بدونی اینجا بپرسو) حذف کنید لینک به دیدگاه
mohammadreza zaher 10 اشتراک گذاری ارسال شده در 21 تیر، ۱۳۹۳ سلام ببخشید ارشد مهندسی فضای سبز کدوم دانشگاها دارن؟ لینک به دیدگاه
سمانه مسلمی 11 اشتراک گذاری ارسال شده در 26 تیر، ۱۳۹۳ سلام دوستان من یه کمک می خوام موضوع پایان نامه م راجع به بررسي نقش پوشش گیاهی در ارتقای کیفیت فضای شهری لطفا کمکم کنید. 1 لینک به دیدگاه
Ailin Th 648 اشتراک گذاری ارسال شده در 27 تیر، ۱۳۹۳ سلام دوستانمن یه کمک می خوام موضوع پایان نامه م راجع به بررسي نقش پوشش گیاهی در ارتقای کیفیت فضای شهری لطفا کمکم کنید. سلام عزیزم مقاله های زیادی در رابطه با موضوع پایان نامتون هست من چندتایی مقاله دارم ایمیلتو بده واست میفرستم لینک به دیدگاه
Ailin Th 648 اشتراک گذاری ارسال شده در 27 تیر، ۱۳۹۳ سلام ببخشید ارشد مهندسی فضای سبز کدوم دانشگاها دارن؟ سلام امسال فقط دانشگاه تهران داشت با 7 نفر پذیرش!!! 1 لینک به دیدگاه
هوادار 1111 اشتراک گذاری ارسال شده در 5 فروردین، ۱۳۹۴ [h=1] برای مشاهده این محتوا لطفاً ثبت نام کنید یا وارد شوید. ورود یا ثبت نام [/h]by برای مشاهده این محتوا لطفاً ثبت نام کنید یا وارد شوید. ورود یا ثبت نام کسی این کتاب و داره؟ لینک به دیدگاه
ارسال های توصیه شده