رفتن به مطلب

نظرتون راجع به الکل و مشروبات الکلی چیه؟

نظرتون راجع به الکل و مشروبات الکلی چیه؟  

44 کاربر تاکنون رای داده است

1. 1. نظرتون راجع به الکل و مشروبات الکلی چیه؟

• 23
    • 14
    • 5
    • 2

ارسال های توصیه شده

اوني كه زياد مصرف مي كنه كه ديگه زندگي واسش نميمونه...واقعا زندگيش پوچه...

اونيم كه كم مصرف مي كنه...امكانش خيلي كمه كه مصرفش همونقد بمونه...احتمال زياد هي بيشتر و بيشتر ميشه...

واقعا چيز مزخرفيه...

• Like 1
لینک به دیدگاه
  • پاسخ 144
  • ایجاد شد
  • آخرین پاسخ

بهترین ارسال کنندگان این موضوع

بهترین ارسال کنندگان این موضوع

مریم جان مطمئنا نقد شما بر نوشته کلی من وارده ولی اگه شما یکصدم اون چیزایی که من دیدم رو میدید همینطور مثل من کلیت مسئله رو زیر سوال میبردی

الان حس وحال ندارم یه روز برات کامل با هرنوع دلیلی که بخوای مضراتش رو مینویسم وخیلی خوشحال میشم یکی بیاد به من یاد بده چه منفعتی داره؟

اون حسنی که ازش صحبت میشه چیه؟

فقط یه شادی زودگذر ومصنوعی که البته با عرق سگی وانواع واقسام ات اشغالای پاکتی وقوطی تقلبی ایرانی اون هم نصیب این جماعت نمیشه!

من میتونم از شما یک سوال بپرسم.

انسان ها برای چی میرند شهربازی ؟؟؟

چه سودی برایشون داره؟؟؟چیزی هست جز یک شادی زودگذر و مصنوعی

یک هیجان مصنوئی

یک نفر برای چی گیم بازی میکنه؟؟؟چه سودی برایش داره؟؟

یک نفر برای چی میره تو کار سرعت ماشین و میره رالی کار میکنه؟چی سودی براش داره.؟؟

یک تفر برای چی موزیک گوش میده؟؟چه سودی برایش داره .یک احساس زودگذر؟؟؟؟

جواب همشون این هست که همه میخوان تفریح کنند و ازش لذت ببرند..

تفریح و لذت جز خواسته های ذاتی بشر هست.

من و خیلی ها میخوریم که لذت ببریم.حال کنیم.

شما که تو عمرت نخوردی نمیتونی درکش کنی.هر چی به شما بگیم نمیتونید درک کنید.

یا کسی که یک بار تو عمرش رفت بخوره و چون بدنش بهش عادت نداشت.حالش بد شد.

اون هم نمیتونه درک کنه.

یک مثال برایت میزنم.

یک نفر از ماشین بازی و سرعت خوشش میاد.

حالا اینطرف میره تو اتوبان ویراژ میده و با سرعت غیر مجاز اینکار را انجام میده.

هم برای خودش ضرر درست میکنه و هم برای دیگران.

ولی یک نفر میره تو پیست و تو رالی از این لذت و تفریح استفاده میکنه و نه به خودش ضرر میرسونه و نه به دیگران

ایا این 2 تا یکی هستند؟؟؟

هر چی هم الان به شما بگم که حال میده .لذت میبری.شما چون تا حالا نخوردی.نمیتونی درک کنی.مثلا کسی که تو عمرش شهر بازی نرفته و اون هیجان را احساس نکرده.نمیتونه درک کنه که دیگران چه احساسی دارند.

اولین انتقاد شما این بود که چه منفعتی داره.جوابتون را گرفتید.

البته یک چیز بهش اضافه کنم که باعث شد کم رویی و خجالت من از بین بره.

من کسی بودم که وقتی میرفتم تو یک جمع.فقط عرق میریختم.

ولی این مشروب باعث شد که اعتماد به نفسم بره بالا.حتی بتونم تو جمع ها ابراز عقده کنم.بحث کنم.الان اگر دیگه چه با مشروب چه بدون مشروب باشم.خجالتم از بین رفته و دارای اعتماد به نصف شدم.

منتظر پاسخ شما هستم.

در مورد موضوع دوم که گفتید هر کی میخوره دیوونه میشه و فلان باید بگم

بنده تو عمرم اگر بگم 5000 بار مشروب خوردم.شاید کم گفته باشم.

تو 90 درصدشون لذت بردم.

روز هایی بوده که زیاده روی کردم.حالم بد شد .بالا اوردم.دعوا افتادم.چوبش را خوردم.

ولی زیاده روی کرده بودم.

ربطی هم به یک پیک 2 پیک را نداره.بستگی به ادمش داره و اون مقداری که میخوری.شاید من امشب با 5 تا پیک اوکی بشم.شاید فردا 7 تا پیک هم من را بحث نکنه.

ولی طوری نیست که متوجه نشی.یعنی شما بعد از یک مدتی امارت دستت میاد که اگر یک پیک دیگه بزنی.درجه مستیت بالاتر میره.

برایتون مثال زدم که یکی برای تفریح میره تو اتوبان ویراژ میده.یکی میره تو پیست.این ها با هم فرق میکنه.

منتظر پاسختون هستم

• Like 5
لینک به دیدگاه

اولین انتقاد شما این بود که چه منفعتی داره.جوابتون را گرفتید.

البته یک چیز بهش اضافه کنم که باعث شد کم رویی و خجالت من از بین بره.

من کسی بودم که وقتی میرفتم تو یک جمع.فقط عرق میریختم.

ولی این مشروب باعث شد که اعتماد به نفسم بره بالا.حتی بتونم تو جمع ها ابراز عقده کنم.بحث کنم.الان اگر دیگه چه با مشروب چه بدون مشروب باشم.خجالتم از بین رفته و دارای اعتماد به نصف شدم.

همینه که محمود و روحانیت اینقدر خجالتی و کم رو هستند ؟ :ws52:

• Like 8
لینک به دیدگاه

همه اين چيزايي كه مثال زدين...موزيك و شهربازي و ... هيشكدوم ضرري واسه بدن نداره...فقط هيجانه و لذت

ولي مشروب ضرر داره...اثبات هم شده...همه هم قبول دارين...پس بحثي نيست

حالا بستگي داره كه اين ضرر چه حد باشه و چقدر واست اهميت داشته باشه

شايد عوارضش واسه شما اهميتي نداره...

• Like 3
لینک به دیدگاه
اینجا جای Danileo خالیه از مظلومیت مشروب دفاع کنه!

من اماده جهاد هستم :ws3:

من نمیدونم دیگه چی مونده تو ایران که ازش لذت ببریم.خسته نشدید از این زندگی تکراری و بیخود.

یکم حال کنید دیگه.

موزیک گوش کنی .با مشروب بیشتر حال میده.

میره جنگل.میری کوه.مست باشی حالش یک چیز دیگه هست و کلی خاطره خوش باهات میمونه.

یکبار رفتیم کوه .با خودمون مشروب نبرده بودیم.اصلا به ما حال نداد.

تا کی درس بخون.بخور و بخواب.

اخه تولد و عروسی که مست نباشی حال نمیده.

اخه دلتون میاد وقتی لب دریا نشستید و داره بارون میاد.مشروب نخورید:ws3:

البته دقت کردید اکثریت دختر های ایرانی با مشروب مشکل دارند.

مثلا از 10 پسری که من میشناسم .9 تا شون مشروب میخورند.

ولی از 10 تا دختر فقط یکشون میخوره.

جالب اینجاست تو عمرشون لب نزدند.بعدا میان اظهار نظر هم میکنند.

الان 7 ساله که دارم مصرف میکنم.بر خلاف اطرافیانم زیاده روی هم کردم .

اخه یکی میگه اعتیاد داره.

فکر کنید 5 ماه تمام هر روز میخوردم.یک روز گذاشتمش کنار.تا 2 ماه نخوردم.

الان هم هفته ای یکبار یا حداکثر 2 بار میخوردم.

ازش لذت میبرم.

انتقادی که دارم این هست که کسی وقتی یکبار تجربه نکرده .میاد میگه یک شادی مصنوعی و فلان

من رفتم تو اروپا.سر شامشون ابجو و شراب میخورند.پس چرا اون ها نمیمیرند؟؟؟

• Like 3
لینک به دیدگاه
همینه که محمود و روحانیت اینقدر خجالتی و کم رو هستند ؟ :ws52:

من نگفتم همه که.

ولی طبق تجربه ای که خودم داشتم و طبق تحقیقاتی که دانشمندان کردند مشروب میتونه اعماد به نفس را بالا ببره و خجالت را از بین ببره.

یعنی حداقل میدونم به من کمک کرده.

اون اقا هم که اگر مشروب بخوره .فکر کنم به جای اظهار نظر و عرق نکردن تو یک مهمونی بره بزنه تو گوش جمع و ....

• Like 4
لینک به دیدگاه
همه اين چيزايي كه مثال زدين...موزيك و شهربازي و ... هيشكدوم ضرري واسه بدن نداره...فقط هيجانه و لذت

ولي مشروب ضرر داره...اثبات هم شده...همه هم قبول دارين...پس بحثي نيست

حالا بستگي داره كه اين ضرر چه حد باشه و چقدر واست اهميت داشته باشه

شايد عوارضش واسه شما اهميتي نداره...

شما فقط یک چیزی شنیدید که دارید میگید.

الان هم به زبان فارسی اینقدر میتونید ضرر و زیان اینجا کپی پیست کنید که تاپیک 200 صفحه بره جلو

من چند سال تو دانمارک زندگی کردم.

کمتر پیدا میکنی خونه ای که توش اب باشه.90 درصد اونجا مشروب میخورند.

الان نسلشون باید منقرض میشد.

البته من نگفتم زیاده روی ضرر نداره.

ولی اگر هفته ای یک بار بخوری.مطمئن باش هیچ مشکلی برایت پیش نمیاد

شما نمیتونید ضرر هایی که مواد مخدر داره را با مشروب مقایسه کنید.

داره بزرگنمایی میشه توش.

کلا خوردن گوشت هم به بدن ضرر میرسونه .خوردن اب هم به بدن ضرر میرسونه که اگر زیاد مصرف کنی یا بد مصرف کنی.

• Like 5
لینک به دیدگاه

اوه اوه چه تعصبی داره این دنیلو!!!:ws3:

آقا شما بنوش حالشو ببر،بیخیال،خون خودتو کثیف نکن!!!!:whistle:

ولی

با تمام این حرفات من بازم مخالفم!!!!!به شدت!!!!!

خودم تا به حال امتحان نکردم،اما دیدم جلوم میخورن و بعدش با همون مقدار کم چه حالتی بدی پیدا میکننن!!!

• Like 2
لینک به دیدگاه

من اینو پیدا کردم

الكل از دیرباز در بسیاری از تمدنها به عنوان نوعی نوشیدنی استفاده می‌شده است. الكلی كه برای نوشیدن استفاده می‌شود در اصل همان ماده شیمیایی " اتانول " است .

اتانول از تخمیر قند‌ها ایجاد می‌شود. هر گرم اتانول در حدود 7 كالری دارد .كالری الكل شاید به ظاهر پایین باشد اما این كالری به همراه خود هیچ ماده مفید غذایی مانند ویتامین، مواد معدنی یا پروتئین ندارد .

نوشیدنی های الكلی، بسته به نوع آنها و ماده‌ای كه از آن تهیه می‌شود دارای مقادیر متفاوتی از الكل می‌باشند و اسامی‌ متفاوتی هم دارند اما چیزی كه در پزشكی اهمیت دارد مقدار الكل خالص موجود در هر نوع نوشیدنی الكلی است .

به طور مثال هر سیصد گرم آبجو در حدود چهار درصد الكل و 150 كالری دارد.نوشیدن الكل بر روی دستگاه عصبی شما تاثیر می‌گذارد و اندكی اثر مسكن و ضد درد دارد. الكل به دستگاه عصبی انسان آسیب می‌زند. استفاده از این ماده می‌تواند باعث وابستگی شود .

در كشورهای پیشرفته ، الكل از علل شایع تصادف است چون زمان پاسخ دهی عصبی را كاهش می‌دهد.استفاده زیاد از الكل می‌تواند به كبد آسیب بزند و ایجاد هپاتیت الكلی باشد و یا بیماری كبد چرب را ایجاد كند.

یك كبد چرب می‌تواند به سیروز كبدی تبدیل شود و سیروز كبدی مرحله نهایی بیماری كبد است كه در آن كبد عملكرد خود را از دست می‌دهد.

الكل ، ریسك ابتلا به سرطانهای مری، گلو، حنجره، دهان و سینه را افزایش می‌دهد. نوشیدن الكل می‌تواند به مخاط روده باریك و معده آسیب بزند و این آسیب می‌تواند توانایی بدن را در جذب مواد غذایی تحت تاثیر قرار دهد.

الكل می‌تواند توانایی جنسی را در انسان تحت تاثیر قرار داده و آن را كاهش دهد . خانمهای باردار نباید الكل بنوشند. نوشیدن الكل در دوران بارداری می‌تواند جنین را به سندرم چنین الكلی مبتلا كند.

استفاده بیش از اندازه الكل علاوه بر اینكه انسان را به كمبود ویتامین ب-1 ( تیامین ) مبتلا می‌كند، باعث آسیبهای مغزی برگشت ناپذیر هم می‌شود .

در افرادی كه از الكل استفاده می‌كنند یكی از مشكلات این است كه این افراد سیگاری باشند، استفاده همزمان از سیگار و الكل باعث چند برابر شدن خطر ابتلا به سرطال مری می‌شود.

برخی از منابع پزشكی معتقدند كه استفاده مداوم از الكل برای دستگاه قلب و عروق انسان مفید است اما این موضوع كاملا ثابت نشده است و اگر بخواهیم فایده الكل و زیانهای آن را با هم مقایسه كنیم هنوز هم مشخص نیست كدامیك بر دیگری برتری دارد.

توصیه پزشكان این است كه اگر با دانستن تمام آسیب‌های ناشی از الكل، شما تصمیم به خوردن الكل گرفته‌اید، در خوردن آن زیاده روی نكنید و خود را با الكل مسموم نكنید .از نظر مقدار، شما نباید بیشتر از یك گیلاس الكل از هر نوع را روزانه مصرف كنید .

مسمومیت با الكل، به خصوص در مواردی كه فرد مقادیر زیاد اتانول را خورده باشد اتفاق می‌افتد و می‌تواند به راحتی انسان را بكشد .

( این مقاله صرفا از نقطه نظر پزشكی غرب و با هدف افزایش آگاهی عمومی‌ به بررسی زیانها و اثرات الكل پرداخته است و واضح است كه دیدگاههای مذهبی و یا فرهنگی، می‌توانند با برخی از مطالب ترجمه شده در تضاد باشند )

با تشكر از توجه شما

تهیه و ترجمه : گروه سلامت سیمرغ ـ دكتر حامد تركمان اختصاصی سیمرغ

برای مشاهده این محتوا لطفاً ثبت نام کنید یا وارد شوید.

• Like 4
لینک به دیدگاه

هر چیزی زیادش بده حتی با احترام به همه دوستان متدین قرآن خوندن زیاد هم چون باعث از کار و زندگی افتادن آدم میشه بده!پیامبرم خودش گفته!

مشروب رو هم اگه بری درستش رو بخری و بخری یا اینکه دست ساز با انگور باشه(بدون الکل)مشکلی واسه کسی ایجاد نمیشه!خود من اگه جایی باشم که باشه تو مودش باشم میخورم نباشمم نمیخورم!

کی میگه بری عرق سگی بخوری که حالت بد شه!!

• Like 4
لینک به دیدگاه
هر چیزی زیادش بده حتی با احترام به همه دوستان متدین قرآن خوندن زیاد هم چون باعث از کار و زندگی افتادن آدم میشه بده!پیامبرم خودش گفته!

مشروب رو هم اگه بری درستش رو بخری و بخری یا اینکه دست ساز با انگور باشه(بدون الکل)مشکلی واسه کسی ایجاد نمیشه!خود من اگه جایی باشم که باشه تو مودش باشم میخورم نباشمم نمیخورم!

کی میگه بری عرق سگی بخوری که حالت بد شه!!

میشه آیه یا حدیثی رو که خوندی رو ذکر کنی؟؟؟

• Like 1
لینک به دیدگاه

Want To Lose Weight During the Holidays? Scientists Say Drink Wine

ایا میخواهید در تعطیلات وزنتان را کم کنید؟؟؟

دانشمندان میگویند که شراب بنوشید

Cool news: Scientists say drinking vino may help prevent weight gain. Time to put down those "cleansing" juices and pour yourself a pinot noir this winter.

By Mina Azodi

There’s something funny about the fact that celebs choke down gross diet drinks to stay thin when they could be enjoying a glass of wine like normal people. New research found that wine (seriously, wine!) can help keep your weight in check. Of course, you can’t chug a bottle and look like Marisa Miller (or pair your cabernet with a pint of ice cream), but drinking it in moderation—that means about a glass a day, tops—has some awesome perks. We asked doctors to explain.

Related: 10 Things To Do Instead Of Dieting

Happy Hour Does Your Body Good...

The evidence is impressive. Researchers kept tabs on nearly 20,000 normal-weight women for 13 years. Over time, the women who drank a glass or two of red wine a day were 30 percent less likely to be overweight than the nondrinkers (they tracked women who drank liquor and beer too, but the link was strongest for red wine). That’s not surprising, since vino has other benefits. "It’s rich in antioxidants that reduce cholesterol and blood pressure,” says Jana Klauer, a New York City physician specializing in nutrition and metabolism.

Related: Lose Weight While Watching TV

One reason wine may contribute to a healthy weight is that digesting booze triggers your body to torch calories. “Women make smaller amounts of the enzyme that metabolizes alcohol than men do, so to digest a drink, they have to keep producing it, which requires the body to burn energy,” says Dr. Klauer. That means you’re likely to see more of a benefit than your guy since his body doesn’t have to work as hard to digest a glass of the grape.

Related: 13 Healthy Foods That Can Make You Fat

Alcohol also may burn calories due to a process called thermogenesis, says Lu Wang, MD, PhD, the lead study author and member of the division of preventive medicine at Boston’s Brigham and Women’s Hospital. Alcohol raises your body temperature (one reason some people get red cheeks when drinking), causing the body to burn calories to create heat.

Related: 6 Foods That Melt Flab Away

...But That’s Not All

The study also showed that women who drank moderately ate less. While researchers can’t say why, it’s possible that they were more likely to slow down and savor their food and drink.

Related: 7 Ways to Fall Asleep When You Feel Wired

If you combine all these factors, drinking wine could lead to taking in fewer calories while your body is burning energy, meaning you’re less likely to gain weight, says Dr. Wang. Awesome, but you don’t want to replace food with wine—you’ll miss out on key nutrients and wind up schnockered. And keep in mind that wine has calories: about 125 for 5 ounces. “That’s why drinking isn’t a weight-loss strategy on its own,” says Dr. Klauer. Overdoing it is linked to health risks you don’t want to take, like breast cancer. “But having a glass,” says Dr. Klauer, “along with a healthy diet and exercise, seems to be a marker for a healthier lifestyle.” Hey, we’ll salud to that.

برای مشاهده این محتوا لطفاً ثبت نام کنید یا وارد شوید.

• Like 4
لینک به دیدگاه
مهمان
این موضوع برای عدم ارسال قفل گردیده است.

• اضافه کردن...