رفتن به مطلب

نظرتون راجع به الکل و مشروبات الکلی چیه؟

نظرتون راجع به الکل و مشروبات الکلی چیه؟  

44 کاربر تاکنون رای داده است

1. 1. نظرتون راجع به الکل و مشروبات الکلی چیه؟

• 23
    • 14
    • 5
    • 2

ارسال های توصیه شده

سلام!میخوام بدون چقدر به اینکه مشروبات الکلی مضره و تاثیرات منفی تو زندگی روزمره داره اعتقاد دارین؟نه صرفا واسه کسایی که به طور مداوم استفاده میکنن!این تاثیر حتی اگه تفریحی هم استفاده بشه هست؟

لطفا علاوه بر اینکه نظرتونو میگین اگه دلیل خاصی هم دارین بگین.

ممنون که همراهیم میکنید.:icon_pf (44):

• Like 16
لینک به دیدگاه
  • 3 هفته بعد...
  • پاسخ 144
  • ایجاد شد
  • آخرین پاسخ

بهترین ارسال کنندگان این موضوع

بهترین ارسال کنندگان این موضوع

دائم الخمر بودن که اصلا کار درستی نیست

اما به نظرم کسی هم اگه قراره مصرف بکنه بهتره از یه مارک خوب باشه

نه ازینهایی که باعث کوری و هزار دردو مرض میشه

• Like 8
لینک به دیدگاه

تا وقتی دوغ چرب ایرانی با نعناع است،چرا سایر نوشیدنی ها ؟

هم خاصیت داره،هم آرامش میده،هم کیف میکنی میخوری.

بقیه نوشیدنی ها از نوشابه تا الکل و شامپاین و...... فقط دردسره،ضررش بیشتر از خاصیتشه.

• Like 15
لینک به دیدگاه

با عرض پوزش از دوستانی که هزار ویک دلیل کشکی میارن برای توجیه وجودی مشروب

مزخرف ترین ساخته بشر بالاخص برای ایرانی جماعت مشروب هست

چیزی که با یک استکانش خوشی با دومین استکانش ناخوش به درد لای جرز دیوار هم نمیخوره

خواهشا فقط بحث جنبه وظرفیت راه نندازین که هم چشامون از دیدن نتایجش سیر شده هم گوشامون پره از این حرفا

• Like 16
لینک به دیدگاه

چیزی که با یک استکانش خوشی با دومین استکانش ناخوش به درد لای جرز دیوار هم نمیخوره

خواهشا فقط بحث جنبه وظرفیت راه نندازین که هم چشامون از دیدن نتایجش سیر شده هم گوشامون پره از این حرفا

حرف دل رو زدی سجاد:icon_gol::icon_gol::icon_gol:

• Like 7
لینک به دیدگاه
کلا" چیز مذخرفیه!

با عرض معذرت!

صد در صد موافقم هر نوعش که باشه

والا من زیاد آشنایی ندارم اما میدونم چیز مزخرف و بدرد نخوریه

• Like 7
لینک به دیدگاه
کلا" چیز مذخرفیه!

با عرض معذرت!

آره والا راست میگی تا به بعضی ها میگه میگن که فرهنگش تو ایران نیست و الا کمش اصلا مضر نیست ............من موافقم هر که بخوره کم و زیادش براش فرقی نمیکنه

• Like 5
لینک به دیدگاه

ببخشید ولی این دلیلم اصلا قابل قبول نیست!

شما شربت و دارو رو هم یه قاشق بخوری برات خوبه ولی دوتا بشه ضرره و ناخوش میشی!

من خودم اصلا از مشروب خوشم نمیاد

ولی دلیلش اینه که ثمره ای که داره و خوشی و انرژی که میاره طبیعی و واقعی نیست و زودگذره!

تو میخوری و به ظاهر میخندی ولی خندت از ته دل نیست از شادی واقعی روحت نیست

خنده رو لبات میاد و جنب و جوش به بدنت ولی بعدش که اثرش از بین رفت دیگه چنین حالتی رو نداری و بدتر بیشتر از قبل افسرده میشی (این از نظر علم ثابت شدست)

و این به نظر من عاقلانه نیست و فقط خودتو فریب میدی

بنابراین صحبت اسی کاملتر بود به نظرم

اینکه ضررش بیشتر از حسنشه! درسته وقتی چیزی ضررش بیشتر از حسنش باشه مصرفش عاقلانه نیست . و بلعکس هروقت حسن مصرف کردنش بیشتر از مصرف نکردنش باشه بهتره که مصرف شه (مثل مورفین که درحالت عادی مصرفش صرفا اعتیاد اوره و فقط ضرره ولی برای کاهش درد بیماران تو بیمارستان استفاده میشه و باید بشه و حسن داره! یا همین مشروب برای گروههای سنی میانسال به بالا که ناراحتی قلبی دارن در بعضی شرایط میگن مصرف یک استکان در روز از پیشرفت بیماریشون جلوگیری میکنه و تو این شرایط چون حسن مصرفش بیشتر از ضررشه عاقلانه ش اینه که مصرف شه)

• Like 8
لینک به دیدگاه
ببخشید ولی این دلیلم اصلا قابل قبول نیست!

شما شربت و دارو رو هم یه قاشق بخوری برات خوبه ولی دوتا بشه ضرره و ناخوش میشی!

من خودم اصلا از مشروب خوشم نمیاد

ولی دلیلش اینه که ثمره ای که داره و خوشی و انرژی که میاره طبیعی و واقعی نیست و زودگذره!

تو میخوری و به ظاهر میخندی ولی خندت از ته دل نیست از شادی واقعی روحت نیست

خنده رو لبات میاد و جنب و جوش به بدنت ولی بعدش که اثرش از بین رفت دیگه چنین حالتی رو نداری و بدتر بیشتر از قبل افسرده میشی (این از نظر علم ثابت شدست)

و این به نظر من عاقلانه نیست و فقط خودتو فریب میدی

بنابراین صحبت اسی کاملتر بود به نظرم

اینکه ضررش بیشتر از حسنشه! درسته وقتی چیزی ضررش بیشتر از حسنش باشه مصرفش عاقلانه نیست . و بلعکس هروقت حسن مصرف کردنش بیشتر از مصرف نکردنش باشه بهتره که مصرف شه (مثل مورفین که درحالت عادی مصرفش صرفا اعتیاد اوره و فقط ضرره ولی برای کاهش درد بیماران تو بیمارستان استفاده میشه و باید بشه و حسن داره! یا همین مشروب برای گروههای سنی میانسال به بالا که ناراحتی قلبی دارن در بعضی شرایط میگن مصرف یک استکان در روز از پیشرفت بیماریشون جلوگیری میکنه و تو این شرایط چون حسن مصرفش بیشتر از ضررشه عاقلانه ش اینه که مصرف شه)

مریم جان مطمئنا نقد شما بر نوشته کلی من وارده ولی اگه شما یکصدم اون چیزایی که من دیدم رو میدید همینطور مثل من کلیت مسئله رو زیر سوال میبردی

الان حس وحال ندارم یه روز برات کامل با هرنوع دلیلی که بخوای مضراتش رو مینویسم وخیلی خوشحال میشم یکی بیاد به من یاد بده چه منفعتی داره؟

اون حسنی که ازش صحبت میشه چیه؟

فقط یه شادی زودگذر ومصنوعی که البته با عرق سگی وانواع واقسام ات اشغالای پاکتی وقوطی تقلبی ایرانی اون هم نصیب این جماعت نمیشه!

• Like 8
لینک به دیدگاه
مریم جان مطمئنا نقد شما بر نوشته کلی من وارده ولی اگه شما یکصدم اون چیزایی که من دیدم رو میدید همینطور مثل من کلیت مسئله رو زیر سوال میبردی

الان حس وحال ندارم یه روز برات کامل با هرنوع دلیلی که بخوای مضراتش رو مینویسم وخیلی خوشحال میشم یکی بیاد به من یاد بده چه منفعتی داره؟

فقط یه شادی زودگذر ومصنوعی که البته با عرق سگی وانواع واقسام ات اشغالای پاکتی وقوطی تقلبی ایرانی اون هم نصیب این جماعت نمیشه!

مگه من جز این گفتم؟! :banel_smiley_4:

• Like 4
لینک به دیدگاه

خیلی ازت ممنون میشم اگه دلایلشو بگی.

خیلی از اونایی که استفاده میکنن بحثشون اینه که ما میدونیم چقد باید بخوریم که ضرر نداشته باشه واسمون

یا اینکه تو کشورای دیگه خیلی آزاد داره استفاده میشه و هیچ آسیبی هم به کسی نمیرسه.

من خودم شخصا کاملا مخالفم ولی دنبال دلیل میگردم واسه قانع کردن کسی که این حرف رو میزنه.:icon_gol:

• Like 3
لینک به دیدگاه

از نظر من مشروب چیز جالبی و خوردنش کار جالبی نیست.

اما من در عجبم علمای اسلامی ما سیگار و تریاک و حشیش و کراک رو حرام اعلام نمیکنن ولی مشروب رو حرام اعلام میکنند.

شایدم اطلاعات مذهبی من پائینه و مواد مخدر هم حرامه ...

اما یادمه جایی خوندم هر کاری که به بدن ضرر برسونه حرامه که صد البته صحیحه ...

البته مصرف مشروب هم برای برخی بیماری ها توصیه میشه ...

مثلا نوعی بیماری هست که باعث تولید انگل در معده میشه که برای این بیمار الکل سفید تجویز میشه ...

در کل از مشروب خوشم نمیاد.

• Like 3
لینک به دیدگاه
از نظر من مشروب چیز جالبی و خوردنش کار جالبی نیست.

اما من در عجبم علمای اسلامی ما سیگار و تریاک و حشیش و کراک رو حرام اعلام نمیکنن ولی مشروب رو حرام اعلام میکنند.

شایدم اطلاعات مذهبی من پائینه و مواد مخدر هم حرامه ...

اما یادمه جایی خوندم هر کاری که به بدن ضرر برسونه حرامه که صد البته صحیحه ...

البته مصرف مشروب هم برای برخی بیماری ها توصیه میشه ...

مثلا نوعی بیماری هست که باعث تولید انگل در معده میشه که برای این بیمار الکل سفید تجویز میشه ...

در کل از مشروب خوشم نمیاد.

علت حرام اعلام نشدن تریاک چون ازش دارو درست میکنن

تمام آرام بخشها مخدر دارن

مورفینی که بعد از جراحیها تزریق میشه قوی ترین مخدره

پس نمیتونن حرام اعلام کنن

در مورد حشیش فکر کنم میگم جایی که مصرف بشه باید سقفشم خراب بشه البته زیاد اطلاعات ندارم

من شنیدم روزی 4سی سی الکل برای بدن مفیده

نه بیشتر

• Like 4
لینک به دیدگاه

من موافق مشروب هستم

هر نوع خوراکی اگر درست و به جا مصرف بشه مفید و اگر افراط گرایانه مصرف بشه مضر است

به سلامتیتون

• Like 5
لینک به دیدگاه

علت حرام اعلام نشدن تریاک چون ازش دارو درست میکنن

تمام آرام بخشها مخدر دارن

مورفینی که بعد از جراحیها تزریق میشه قوی ترین مخدره

پس نمیتونن حرام اعلام کنن

در مورد حشیش فکر کنم میگم جایی که مصرف بشه باید سقفشم خراب بشه البته زیاد اطلاعات ندارم

من شنیدم روزی 4سی سی الکل برای بدن مفیده

نه بیشتر

ممنون از اطلاع رسانیتون.

اما آیا از الکل در مصارف درمانی یا در داروسازی استفاده نمیکنن؟

یعد من شنیدم که این مقدار الکلی رو هم که بدن نیاز داره خودش تولید میکنه.

• Like 1
لینک به دیدگاه
من موافق مشروب هستم

هر نوع خوراکی اگر درست و به جا مصرف بشه مفید و اگر افراط گرایانه مصرف بشه مضر است

به سلامتیتون

بزن به سلامتی آقا.

• Like 1
لینک به دیدگاه
مهمان
این موضوع برای عدم ارسال قفل گردیده است.

• اضافه کردن...