shokoofeh 887 اشتراک گذاری ارسال شده در 21 دی، ۱۳۸۹ من با شوکوفه جماعت دهن به دهن نمیشم؟:banel_smiley_52: :jawdrop::jawdrop: آخه چنااااااااااااا؟؟؟ انقد ابهت داشتمو خودم خبر نداشتم؟ 2 لینک به دیدگاه
pesare irani 41805 اشتراک گذاری ارسال شده در 21 دی، ۱۳۸۹ شقی دوباره مدیر شدنت رو تبریک میگم 1 بار که شده بودی مدیر خونه الان هم شدی مدیر اینجا ادرس بده بیایییم شیرینی بخورییییم منو ابوذر اخراج کرررررررررد و هیچ کس نمی تونه بگه من به اون دلیل اخراج شدم چون اون کارو نکردم؟اون ابوذر کجاااست؟چیکااره بود که منو اخراج کرد؟و به چه دلیلی؟ موقع جواب مسولییییین میرن خواب زمستانی........................ کاش ادمین میشد اخراجش کرد کاش.............. 3 لینک به دیدگاه
شقایق31 40377 اشتراک گذاری ارسال شده در 22 دی، ۱۳۸۹ شقی دوباره مدیر شدنت رو تبریک میگم 1 بار که شده بودی مدیر خونه الان هم شدی مدیر اینجا ادرس بده بیایییم شیرینی بخورییییم ای کوفت و شیرینی هر روز میری تو مغازه رو دیدی میزنی :w00: آمارتم دارم چند بار رفتی وحید و دیدی ولی هنوز موفق به زیارت من نشدی بعد الان خودت و میزنی به اون راه آدرس میخوای 2 لینک به دیدگاه
ENG.SAHAND 31645 مالک اشتراک گذاری ارسال شده در 22 دی، ۱۳۸۹ شما یه سر این 2تا تاپیک رو بخون دلیل اخطار و اخراجی که داشتی رو می بینی: قوانین انجمن موضوع ماده 21 قانون جرایم رایانه ای مدیر که با این قوانین انتخاب نمیشه. دلیل انتخاب شقایق: 1- جز کاربران قدیمی انجمن هستش و با خیلی از کاربرا و مسائل انجمن آشنا هستش 2- داشتن سابقه مدیریتی 3- نداشتن سابقه درگیری و جر و بحث و تذکر و اخطار 4- اخلاق خوب و برخوردهای مناسب با کاربران در انجمن فکر کنم واسه مدیریت گفتگوی آزاد، این دلایل کافی باشه. پس به شدت موافقیم امیدوار شدم ادمین 3 لینک به دیدگاه
شقایق31 40377 اشتراک گذاری ارسال شده در 22 دی، ۱۳۸۹ مدیر از دل مردم بخاسته همینه دیگه :w874: 2 لینک به دیدگاه
شقایق31 40377 اشتراک گذاری ارسال شده در 22 دی، ۱۳۸۹ امیدوار شدم ادمین مگه به محمد شک داشتی؟ 2 لینک به دیدگاه
ENG.SAHAND 31645 مالک اشتراک گذاری ارسال شده در 22 دی، ۱۳۸۹ مگه به محمد شک داشتی؟ نه به خودم امیدوار شدم شرایطو دارم 1 لینک به دیدگاه
شقایق31 40377 اشتراک گذاری ارسال شده در 22 دی، ۱۳۸۹ نه به خودم امیدوار شدم شرایطو دارم 2 لینک به دیدگاه
شـاهین 8068 اشتراک گذاری ارسال شده در 22 دی، ۱۳۸۹ نه به خودم امیدوار شدم شرایطو دارم زحمت نکش ادمین بعدی مشخص شده دیر اومدی داداش 3 لینک به دیدگاه
شـاهین 8068 اشتراک گذاری ارسال شده در 22 دی، ۱۳۸۹ :jawdrop::jawdrop: آخه چنااااااااااااا؟؟؟ انقد ابهت داشتمو خودم خبر نداشتم؟ شکوفه جان میشه بی زحمت گردن کرگدن این محمد رو بزنی من ادمین بشم 3 لینک به دیدگاه
ENG.SAHAND 31645 مالک اشتراک گذاری ارسال شده در 22 دی، ۱۳۸۹ زحمت نکش ادمین بعدی مشخص شده دیر اومدی داداش باش تا برآید 1 لینک به دیدگاه
pianist 31129 اشتراک گذاری ارسال شده در 23 دی، ۱۳۸۹ این حرفای بچگانه چیه؟؟ این مدیر بشه... اون نشه... چرا این بشه... چرا اون نشه... 2 لینک به دیدگاه
pesare irani 41805 اشتراک گذاری ارسال شده در 23 دی، ۱۳۸۹ ای کوفت و شیرینی هر روز میری تو مغازه رو دیدی میزنی :w00:آمارتم دارم چند بار رفتی وحید و دیدی ولی هنوز موفق به زیارت من نشدی بعد الان خودت و میزنی به اون راه آدرس میخوای به جون یه دون زنم اگر الان نزدییک به 3 ماهه مخابرات نیومدم :icon_pf (34): ادرسم کجا بود........................... 3 لینک به دیدگاه
Atre Baroon 19624 اشتراک گذاری ارسال شده در 23 دی، ۱۳۸۹ تبرییییییییییییییییییییییییک:vi7qxn1yjxc2bnqyf8v 1 لینک به دیدگاه
ارسال های توصیه شده