shokoofeh 887 ارسال شده در 11 فروردین، 2011 من با شوکوفه جماعت دهن به دهن نمیشم؟:banel_smiley_52: :jawdrop::jawdrop: آخه چنااااااااااااا؟؟؟ انقد ابهت داشتمو خودم خبر نداشتم؟ 2
pesare irani 41807 ارسال شده در 11 فروردین، 2011 شقی دوباره مدیر شدنت رو تبریک میگم 1 بار که شده بودی مدیر خونه الان هم شدی مدیر اینجا ادرس بده بیایییم شیرینی بخورییییم منو ابوذر اخراج کرررررررررد و هیچ کس نمی تونه بگه من به اون دلیل اخراج شدم چون اون کارو نکردم؟اون ابوذر کجاااست؟چیکااره بود که منو اخراج کرد؟و به چه دلیلی؟ موقع جواب مسولییییین میرن خواب زمستانی........................ کاش ادمین میشد اخراجش کرد کاش.............. 3
شقایق31 40377 ارسال شده در 12 فروردین، 2011 شقی دوباره مدیر شدنت رو تبریک میگم 1 بار که شده بودی مدیر خونه الان هم شدی مدیر اینجا ادرس بده بیایییم شیرینی بخورییییم ای کوفت و شیرینی هر روز میری تو مغازه رو دیدی میزنی :w00: آمارتم دارم چند بار رفتی وحید و دیدی ولی هنوز موفق به زیارت من نشدی بعد الان خودت و میزنی به اون راه آدرس میخوای 2
ENG.SAHAND 31647 سازنده ارسال شده در 12 فروردین، 2011 شما یه سر این 2تا تاپیک رو بخون دلیل اخطار و اخراجی که داشتی رو می بینی: قوانین انجمن موضوع ماده 21 قانون جرایم رایانه ای مدیر که با این قوانین انتخاب نمیشه. دلیل انتخاب شقایق: 1- جز کاربران قدیمی انجمن هستش و با خیلی از کاربرا و مسائل انجمن آشنا هستش 2- داشتن سابقه مدیریتی 3- نداشتن سابقه درگیری و جر و بحث و تذکر و اخطار 4- اخلاق خوب و برخوردهای مناسب با کاربران در انجمن فکر کنم واسه مدیریت گفتگوی آزاد، این دلایل کافی باشه. پس به شدت موافقیم امیدوار شدم ادمین 3
ENG.SAHAND 31647 سازنده ارسال شده در 12 فروردین، 2011 مگه به محمد شک داشتی؟ نه به خودم امیدوار شدم شرایطو دارم 1
شـاهین 8068 ارسال شده در 12 فروردین، 2011 نه به خودم امیدوار شدم شرایطو دارم زحمت نکش ادمین بعدی مشخص شده دیر اومدی داداش 3
شـاهین 8068 ارسال شده در 12 فروردین، 2011 :jawdrop::jawdrop: آخه چنااااااااااااا؟؟؟ انقد ابهت داشتمو خودم خبر نداشتم؟ شکوفه جان میشه بی زحمت گردن کرگدن این محمد رو بزنی من ادمین بشم 3
ENG.SAHAND 31647 سازنده ارسال شده در 12 فروردین، 2011 زحمت نکش ادمین بعدی مشخص شده دیر اومدی داداش باش تا برآید 1
pianist 31130 ارسال شده در 13 فروردین، 2011 این حرفای بچگانه چیه؟؟ این مدیر بشه... اون نشه... چرا این بشه... چرا اون نشه... 2
pesare irani 41807 ارسال شده در 13 فروردین، 2011 ای کوفت و شیرینی هر روز میری تو مغازه رو دیدی میزنی :w00:آمارتم دارم چند بار رفتی وحید و دیدی ولی هنوز موفق به زیارت من نشدی بعد الان خودت و میزنی به اون راه آدرس میخوای به جون یه دون زنم اگر الان نزدییک به 3 ماهه مخابرات نیومدم :icon_pf (34): ادرسم کجا بود........................... 3
ارسالهای توصیه شده
برای ارسال دیدگاه یک حساب کاربری ایجاد کنید یا وارد حساب خود شوید
برای اینکه بتوانید دیدگاهی ارسال کنید نیاز دارید که کاربر سایت شوید
ایجاد یک حساب کاربری
برای حساب کاربری جدید در سایت ما ثبت نام کنید. عضویت خیلی ساده است !
ثبت نام یک حساب کاربری جدیدورود به حساب کاربری
دارای حساب کاربری هستید؟ از اینجا وارد شوید
ورود به حساب کاربری