baybak 4434 اشتراک گذاری ارسال شده در 21 دی، ۱۳۸۹ شما یه سر این 2تا تاپیک رو بخون دلیل اخطار و اخراجی که داشتی رو می بینی: قوانین انجمن موضوع ماده 21 قانون جرایم رایانه ای مدیر که با این قوانین انتخاب نمیشه. دلیل انتخاب شقایق: 1- جز کاربران قدیمی انجمن هستش و با خیلی از کاربرا و مسائل انجمن آشنا هستش 2- داشتن سابقه مدیریتی 3- نداشتن سابقه درگیری و جر و بحث و تذکر و اخطار 4- اخلاق خوب و برخوردهای مناسب با کاربران در انجمن فکر کنم واسه مدیریت گفتگوی آزاد، این دلایل کافی باشه. پس به شدت موافقیم منو ابوذر اخراج کرررررررررد و هیچ کس نمی تونه بگه من به اون دلیل اخراج شدم چون اون کارو نکردم؟اون ابوذر کجاااست؟چیکااره بود که منو اخراج کرد؟و به چه دلیلی؟ لینک به دیدگاه
Doctor_Shovan مهمان اشتراک گذاری ارسال شده در 21 دی، ۱۳۸۹ مجددا به شقایق عزیزتبریک میگم لینک به دیدگاه
شقایق31 40377 اشتراک گذاری ارسال شده در 21 دی، ۱۳۸۹ مجددا به شقایق عزیزتبریک میگم ممنونم دکتر :icon_gol: 1 لینک به دیدگاه
Avenger 19333 اشتراک گذاری ارسال شده در 21 دی، ۱۳۸۹ من مخالف مدیر شدن شقاایق هستم باش تا اموراتت بگذره:Ghelyon::Ghelyon: 8 لینک به دیدگاه
راه سبز امید 1331 اشتراک گذاری ارسال شده در 21 دی، ۱۳۸۹ من مخالف مدیر شدن شقاایق هستم منم کاملا مخالفم :w00: البته کاش ادمینم میشد اخراجش کرد 3 لینک به دیدگاه
Avenger 19333 اشتراک گذاری ارسال شده در 21 دی، ۱۳۸۹ منم کاملا مخالفم :w00: البته کاش ادمین میشد اخراجش کرد :ws28: 1 لینک به دیدگاه
Avenger 19333 اشتراک گذاری ارسال شده در 21 دی، ۱۳۸۹ کاش یکی مخالفت میکرد که سرش بتنش می ارزید:ws27: 3 لینک به دیدگاه
راه سبز امید 1331 اشتراک گذاری ارسال شده در 21 دی، ۱۳۸۹ کاش یکی مخالفت میکرد که سرش بتنش می ارزید:ws27: این شوخی بود جدی بود الان باید عصبانی شم یا بخندم یکی بیاد منو توجیح کنه وحید توام آره:w00: 2 لینک به دیدگاه
shaden. 18583 اشتراک گذاری ارسال شده در 21 دی، ۱۳۸۹ منم کاملا مخالفم :w00: البته کاش ادمینم میشد اخراجش کرد تو از افعال معکوس استفاده میکنی؟ 2 لینک به دیدگاه
راه سبز امید 1331 اشتراک گذاری ارسال شده در 21 دی، ۱۳۸۹ تو از افعال معکوس استفاده میکنی؟ یعنی چی؟ من به کی باید بگم؟ چطوری باید بگم؟ چرا هیشکی منو جدی نمیگیره؟ 2 لینک به دیدگاه
Avenger 19333 اشتراک گذاری ارسال شده در 21 دی، ۱۳۸۹ این شوخی بودجدی بود الان باید عصبانی شم یا بخندم یکی بیاد منو توجیح کنه وحید توام آره:w00: چرا بخودت گرفتی مگه من از تو نقل قول گرفتم:icon_redface: 3 لینک به دیدگاه
راه سبز امید 1331 اشتراک گذاری ارسال شده در 21 دی، ۱۳۸۹ چرا بخودت گرفتی مگه من از تو نقل قول گرفتم:icon_redface: کلا دو نفر مخالفت کردن خب بعدا من حرفایی که به ضررمه کلا به خودم نمیگیرم 3 لینک به دیدگاه
راه سبز امید 1331 اشتراک گذاری ارسال شده در 21 دی، ۱۳۸۹ چقدر مهم بودم و خودم خبر نداشتم تو چرا به خودت گرفتی؟ 1 لینک به دیدگاه
شقایق31 40377 اشتراک گذاری ارسال شده در 21 دی، ۱۳۸۹ تو چرا به خودت گرفتی؟ مگه نمیبینی سر من چنگه:w00: 1 لینک به دیدگاه
راه سبز امید 1331 اشتراک گذاری ارسال شده در 21 دی، ۱۳۸۹ مگه نمیبینی سر من چنگه:w00: سر کی؟ تو 1 لینک به دیدگاه
راه سبز امید 1331 اشتراک گذاری ارسال شده در 21 دی، ۱۳۸۹ ای بابا دو نفر پیدا نمیشن یه خورده باهم کل کل کنیم؟ 1 لینک به دیدگاه
shokoofeh 887 اشتراک گذاری ارسال شده در 21 دی، ۱۳۸۹ ای بابا دو نفر پیدا نمیشن یه خورده باهم کل کل کنیم؟[/quote]من حاضرم فقط سر چی باید کل کل کنیم؟؟ 1 لینک به دیدگاه
راه سبز امید 1331 اشتراک گذاری ارسال شده در 21 دی، ۱۳۸۹ ای بابا دو نفر پیدا نمیشن یه خورده باهم کل کل کنیم؟[/quote]من حاضرم فقط سر چی باید کل کل کنیم؟؟ من با شوکوفه جماعت دهن به دهن نمیشم؟:banel_smiley_52: 1 لینک به دیدگاه
ارسال های توصیه شده