VINA 31339 اشتراک گذاری ارسال شده در 21 دی، ۱۳۸۹ اسم تاپیکت منو کشوند اینجا اما من بابم امروز اومد تهران واسم وسیله اورد فردا صبح مبرهخیلی واسم ارزش داشت که این همه راهو اومد تا واسم وسیله بیاره:ws2: 4 لینک به دیدگاه
شقایق31 40377 اشتراک گذاری ارسال شده در 22 دی، ۱۳۸۹ اسم تاپیکت منو کشوند اینجا اما من بابم امروز اومد تهران واسم وسیله اورد فردا صبح مبرهخیلی واسم ارزش داشت که این همه راهو اومد تا واسم وسیله بیاره:ws2: خدا حفظش کنه برات :girl_yes2: مینا قدرش و بدون:w00: 4 لینک به دیدگاه
شقایق31 40377 اشتراک گذاری ارسال شده در 22 دی، ۱۳۸۹ 17 این ماه سالگرد بابای دوستم بود شکسته شدنش رو دیدم فاجعه بود پارسال تو فرجه رفته بودن شمال وقتی بر می گشتن تصادف کردن و بابای گلش فوت کرد من با اون تصوری که از دوستم داشتم فکر می کردم تارک دنیا بشه اما الان یکی از بهتریناست من هنوز نتونستم هضم کنم که چطور میشه و ... من نمیدونم چجوریه ما هم همین فکر و میکردیم خدا صبر و میده ولی دل همش بیادشه و چشم هم همش پر از اشک با یه بوی عطر با یه غذای مورد علاقه یه آهنگ یه کلام ووووووووووو یه جورایی همه دقایف آدم و پر میکنن بدون اینکه خودت بخوای 4 لینک به دیدگاه
VINA 31339 اشتراک گذاری ارسال شده در 22 دی، ۱۳۸۹ خدا حفظش کنه برات :girl_yes2:مینا قدرش و بدون:w00: ممنون خدا مادر شما رو حفظ کنه اره والا تازه صبحم میخواست بره بهم پول داد هرچی گفتم تازه دادی دارم گفتم نه احتیاجت میشهمنم گفتم قبول نکنم دلش میشکنه قبول کردم اما سوای همه چی من عاشقه مامانمم 5 لینک به دیدگاه
شقایق31 40377 اشتراک گذاری ارسال شده در 22 دی، ۱۳۸۹ ممنون خدا مادر شما رو حفظ کنهاره والا تازه صبحم میخواست بره بهم پول داد هرچی گفتم تازه دادی دارم گفتم نه احتیاجت میشهمنم گفتم قبول نکنم دلش میشکنه قبول کردم اما سوای همه چی من عاشقه مامانمم خب درسته عاشق مادرتی ولی قدر بابات و بدون تا خدای نکرده پشیمون نشی:girl_yes2: 5 لینک به دیدگاه
ENG.SAHAND 31645 اشتراک گذاری ارسال شده در 22 دی، ۱۳۸۹ خب درسته عاشق مادرتی ولی قدر بابات و بدون تا خدای نکرده پشیمون نشی:girl_yes2: اخه دخترا شبیه مامانشونن برا خودخواهی مامانشونو دوست دارن یعنی خودشونو 4 لینک به دیدگاه
VINA 31339 اشتراک گذاری ارسال شده در 22 دی، ۱۳۸۹ خب درسته عاشق مادرتی ولی قدر بابات و بدون تا خدای نکرده پشیمون نشی:girl_yes2: چشم 3 لینک به دیدگاه
شقایق31 40377 اشتراک گذاری ارسال شده در 22 دی، ۱۳۸۹ اخه دخترا شبیه مامانشونن برا خودخواهی مامانشونو دوست دارن یعنی خودشونو تو اگه نظر ندی میگن زبون نداره؟ 3 لینک به دیدگاه
VINA 31339 اشتراک گذاری ارسال شده در 22 دی، ۱۳۸۹ اخه دخترا شبیه مامانشونن برا خودخواهی مامانشونو دوست دارن یعنی خودشونو اتفاقا من میون برادرام فقط شبیه بابامه هم قیافم هم اخلاقم دو تا داداشام کپی مامانم هستن مامانمم همیشه طرفدار داداشام بوده بر عکس بابام که همیشه طرفدار من بوده اما من عاشقه مادرمم بابام هر روز زنگ میزنه حال منو میپرسه اما من هر روز زنگ میزنم با مامانم صحبت میکنم با بابام راحترم هستم اما از مامانم خجالت میکشم اما نمیدونم چرا باز همه چی رو واسه مادرم میخواممیمیرم واسه مامانم 4 لینک به دیدگاه
ENG.SAHAND 31645 اشتراک گذاری ارسال شده در 22 دی، ۱۳۸۹ اتفاقا من میون برادرام فقط شبیه بابامه هم قیافم هم اخلاقم دو تا داداشام کپی مامانم هستن مامانمم همیشه طرفدار داداشام بوده بر عکس بابام که همیشه طرفدار من بوده اما من عاشقه مادرمم بابام هر روز زنگ میزنه حال منو میپرسه اما من هر روز زنگ میزنم با مامانم صحبت میکنم با بابام راحترم هستم اما از مامانم خجالت میکشم اما نمیدونم چرا باز همه چی رو واسه مادرم میخواممیمیرم واسه مامانم خدا داداشاتو واسه مامانت و تورا واسه بابات و مامانت تو برا بابات نگه داره 3 لینک به دیدگاه
shaden. 18583 مالک اشتراک گذاری ارسال شده در 22 دی، ۱۳۸۹ مینا بزرگ شدی انقدر مامانی نباش 3 لینک به دیدگاه
VINA 31339 اشتراک گذاری ارسال شده در 22 دی، ۱۳۸۹ مینا بزرگ شدی انقدر مامانی نباش میترسم اگه الان نبوسمش یه روزی بشه حسرت بخورم چرا این روزا نبوسیدمش 3 لینک به دیدگاه
ارسال های توصیه شده