VINA 31339 ارسال شده در 11 فروردین، 2011 اسم تاپیکت منو کشوند اینجا اما من بابم امروز اومد تهران واسم وسیله اورد فردا صبح مبرهخیلی واسم ارزش داشت که این همه راهو اومد تا واسم وسیله بیاره:ws2: 4
شقایق31 40377 ارسال شده در 12 فروردین، 2011 اسم تاپیکت منو کشوند اینجا اما من بابم امروز اومد تهران واسم وسیله اورد فردا صبح مبرهخیلی واسم ارزش داشت که این همه راهو اومد تا واسم وسیله بیاره:ws2: خدا حفظش کنه برات :girl_yes2: مینا قدرش و بدون:w00: 4
شقایق31 40377 ارسال شده در 12 فروردین، 2011 17 این ماه سالگرد بابای دوستم بود شکسته شدنش رو دیدم فاجعه بود پارسال تو فرجه رفته بودن شمال وقتی بر می گشتن تصادف کردن و بابای گلش فوت کرد من با اون تصوری که از دوستم داشتم فکر می کردم تارک دنیا بشه اما الان یکی از بهتریناست من هنوز نتونستم هضم کنم که چطور میشه و ... من نمیدونم چجوریه ما هم همین فکر و میکردیم خدا صبر و میده ولی دل همش بیادشه و چشم هم همش پر از اشک با یه بوی عطر با یه غذای مورد علاقه یه آهنگ یه کلام ووووووووووو یه جورایی همه دقایف آدم و پر میکنن بدون اینکه خودت بخوای 4
VINA 31339 ارسال شده در 12 فروردین، 2011 خدا حفظش کنه برات :girl_yes2:مینا قدرش و بدون:w00: ممنون خدا مادر شما رو حفظ کنه اره والا تازه صبحم میخواست بره بهم پول داد هرچی گفتم تازه دادی دارم گفتم نه احتیاجت میشهمنم گفتم قبول نکنم دلش میشکنه قبول کردم اما سوای همه چی من عاشقه مامانمم 5
شقایق31 40377 ارسال شده در 12 فروردین، 2011 ممنون خدا مادر شما رو حفظ کنهاره والا تازه صبحم میخواست بره بهم پول داد هرچی گفتم تازه دادی دارم گفتم نه احتیاجت میشهمنم گفتم قبول نکنم دلش میشکنه قبول کردم اما سوای همه چی من عاشقه مامانمم خب درسته عاشق مادرتی ولی قدر بابات و بدون تا خدای نکرده پشیمون نشی:girl_yes2: 5
ENG.SAHAND 31645 ارسال شده در 12 فروردین، 2011 خب درسته عاشق مادرتی ولی قدر بابات و بدون تا خدای نکرده پشیمون نشی:girl_yes2: اخه دخترا شبیه مامانشونن برا خودخواهی مامانشونو دوست دارن یعنی خودشونو 4
VINA 31339 ارسال شده در 12 فروردین، 2011 خب درسته عاشق مادرتی ولی قدر بابات و بدون تا خدای نکرده پشیمون نشی:girl_yes2: چشم 3
شقایق31 40377 ارسال شده در 12 فروردین، 2011 اخه دخترا شبیه مامانشونن برا خودخواهی مامانشونو دوست دارن یعنی خودشونو تو اگه نظر ندی میگن زبون نداره؟ 3
VINA 31339 ارسال شده در 12 فروردین، 2011 اخه دخترا شبیه مامانشونن برا خودخواهی مامانشونو دوست دارن یعنی خودشونو اتفاقا من میون برادرام فقط شبیه بابامه هم قیافم هم اخلاقم دو تا داداشام کپی مامانم هستن مامانمم همیشه طرفدار داداشام بوده بر عکس بابام که همیشه طرفدار من بوده اما من عاشقه مادرمم بابام هر روز زنگ میزنه حال منو میپرسه اما من هر روز زنگ میزنم با مامانم صحبت میکنم با بابام راحترم هستم اما از مامانم خجالت میکشم اما نمیدونم چرا باز همه چی رو واسه مادرم میخواممیمیرم واسه مامانم 4
ENG.SAHAND 31645 ارسال شده در 12 فروردین، 2011 اتفاقا من میون برادرام فقط شبیه بابامه هم قیافم هم اخلاقم دو تا داداشام کپی مامانم هستن مامانمم همیشه طرفدار داداشام بوده بر عکس بابام که همیشه طرفدار من بوده اما من عاشقه مادرمم بابام هر روز زنگ میزنه حال منو میپرسه اما من هر روز زنگ میزنم با مامانم صحبت میکنم با بابام راحترم هستم اما از مامانم خجالت میکشم اما نمیدونم چرا باز همه چی رو واسه مادرم میخواممیمیرم واسه مامانم خدا داداشاتو واسه مامانت و تورا واسه بابات و مامانت تو برا بابات نگه داره 3
VINA 31339 ارسال شده در 12 فروردین، 2011 مینا بزرگ شدی انقدر مامانی نباش میترسم اگه الان نبوسمش یه روزی بشه حسرت بخورم چرا این روزا نبوسیدمش 3
ارسال های توصیه شده