رفتن به مطلب

ایا با صیغه موافق هستید؟

ایا با صیغه ی موقت موافق هستید  

59 کاربر تاکنون رای داده است

1. 1. ایا با صیغه ی موقت موافق هستید

ارسال های توصیه شده

:ws37:من نمیدونم چه تعریفی از زندگی مشترک در ذهنتون هست،این رو بفرمایید تا به بقیه چراهاتون خودتون برسید(البته الان میدونم که با صیغه مخالفید و از پستهاتون فهمیدم)

خدمت شما و همه دوستان دیگه عرض میکنم(که البته همگی میدونید و نیازی به گفتن نیست...)

اگر موقعیتش هم باشه

عفت،حیا و حجاب(دینی)هیچ دختر ایرانی پاک ومومن و مسلمان اجازه نمیده که غیر قانونی باشما زندگی کنه...هرچی باشه ما مسلمان هستیم و به یک سری اصول و عقاید اخلاقی پایبند.(بگذریم که استثناهم هست و من منکرش نیستم)

شما برداشتت از صیغه چیه؟!آیا انقدر از خودت مطمئنی که اگر با یک دختر در یک محیط به قول خودت زندگی کنی هیچ ارتباطی باهاش نداشته باشی؟!اگر انقدر به خودت مطمئنی که هیچ،اما اگر نیستی و نبودی و پس فردا یک بچه اومد مهری که به پیشونی ها میخوره این دوتاست:

1-دختری که بهش میگن....

2-بچه ای که بهش میگن...

به علت یه سری مسائل اخلاقی نباید اینا رو بگیم

وصورت خوشی نداره

بازم صیغه رو تایید نمیکنم اما اگر به اینجا رسید حداقل نسبت به راه های غیر قانونی ارجعیت داره

در کنار فقر فرهنگی قوت فرهنگی رو هم بگید...

درمورد اون سوال چشم چرونی و اینا من اطلاعی ندارم و درباره چیزی که اطلاع نداشتم باشم حرفی نمیزنم

شاهین جان و بقیه دوستان عزیز ...کلام بد و جسارتی اگر بود عذر میخوام

حرف شما درست

ولي يه سوال

هر رابطه اي بين يه دختر و پسر به بچه ختم ميشه؟؟؟؟

چرا هر كي ميخواد از عاقبت رابطه دختر و پسر حرف بزنه هميشه ميرسه به بچه ...؟؟؟

نميشه يا اين رابطه نباشه...يا در حدي باشه كه اين بچه هه پاش نياد وسط؟؟؟؟

لینک به دیدگاه
  • پاسخ 136
  • ایجاد شد
  • آخرین پاسخ

بهترین ارسال کنندگان این موضوع

بهترین ارسال کنندگان این موضوع

حرف شما درست

ولي يه سوال

هر رابطه اي بين يه دختر و پسر به بچه ختم ميشه؟؟؟؟

چرا هر كي ميخواد از عاقبت رابطه دختر و پسر حرف بزنه هميشه ميرسه به بچه ...؟؟؟

نميشه يا اين رابطه نباشه...يا در حدي باشه كه اين بچه هه پاش نياد وسط؟؟؟؟

خیر

من همچین حرفی زدم؟:ws52:

ایشون گفتند زندگی درکنار هم...منم گفتم اگر اینطور شد چی؟فقط یه سوال و جواب بود

شما بد برداشت کردید یاشاید من بد گفتم

اماخیر من منظورم اینی که شمامیگی نیست

من آخرین مرحله اش رو گفتم

کمترینش رو هم میگم:کمترین اینه که اگر به هم نرسند و جدا بشند بعد از مدتی هر دوتا ضربه شدید روحی میخورند :w16:

باید همه جوانب یک دوستی رو در نظر بگیریم،وقتی صحبت صیغه میشه این جوانب خود به خود محکم تر میشه،چون موضع قانون و تعهد وسط میاد

اینطور نیست؟

همه جوانب هم منظورم عشق و عاطفه و بقیه مسائل هست نه فقط اون مورد خاص

• Like 3
لینک به دیدگاه
:ws37:من نمیدونم چه تعریفی از زندگی مشترک در ذهنتون هست،این رو بفرمایید تا به بقیه چراهاتون خودتون برسید(البته الان میدونم که با صیغه مخالفید و از پستهاتون فهمیدم)

خدمت شما و همه دوستان دیگه عرض میکنم(که البته همگی میدونید و نیازی به گفتن نیست...)

اگر موقعیتش هم باشه

عفت،حیا و حجاب(دینی)هیچ دختر ایرانی پاک ومومن و مسلمان اجازه نمیده که غیر قانونی باشما زندگی کنه...هرچی باشه ما مسلمان هستیم و به یک سری اصول و عقاید اخلاقی پایبند.(بگذریم که استثناهم هست و من منکرش نیستم)

شما برداشتت از صیغه چیه؟!آیا انقدر از خودت مطمئنی که اگر با یک دختر در یک محیط به قول خودت زندگی کنی هیچ ارتباطی باهاش نداشته باشی؟!اگر انقدر به خودت مطمئنی که هیچ،اما اگر نیستی و نبودی و پس فردا یک بچه اومد مهری که به پیشونی ها میخوره این دوتاست:

1-دختری که بهش میگن....

2-بچه ای که بهش میگن...

به علت یه سری مسائل اخلاقی نباید اینا رو بگیم

وصورت خوشی نداره

بازم صیغه رو تایید نمیکنم اما اگر به اینجا رسید حداقل نسبت به راه های غیر قانونی ارجعیت داره

در کنار فقر فرهنگی قوت فرهنگی رو هم بگید...

درمورد اون سوال چشم چرونی و اینا من اطلاعی ندارم و درباره چیزی که اطلاع نداشتم باشم حرفی نمیزنم

شاهین جان و بقیه دوستان عزیز ...کلام بد و جسارتی اگر بود عذر میخوام

حمید جان من در این تاپیک خیلی خوش حالم که کامل ازادی بیان رعایت شد

همه حرف هاشون و دیدگاه شون رو زدن بدون بی احترامی و امیدوارم که شاهد این امر در تمامی مراحل باشم چون شرط اول پیشرفت تبادل اطلاعات هستش:icon_gol:

• Like 1
لینک به دیدگاه
خیر

کمترینش رو هم میگم:کمترین اینه که اگر به هم نرسند و جدا بشند بعد از مدتی هر دوتا ضربه شدید روحی میخورند :w16:

باید همه جوانب یک دوستی رو در نظر بگیریم،وقتی صحبت صیغه میشه این جوانب خود به خود محکم تر میشه،چون موضع قانون و تعهد وسط میاد

اینطور نیست؟

همه جوانب هم منظورم عشق و عاطفه و بقیه مسائل هست نه فقط اون مورد خاص

چرا ضربه بخورن؟

2تا دوست...منظورم دختر و پسره...تا يه جايي با همن...بعد يه مدت بيخيال ميشن و ميرن پي زندگيشون

حالا اين 2تا محرم باشن يا نامحرم...چه فرقي مي كنه؟

اگه رابطه اي بينشون باشه آره...عموما دخترا تو يه همچين مواقعي وابسته ميشن

اما اگه رابطشون فقط دوستي باشه...چه فرقي داره محرم باشن يا نه؟

اگه خيلي باهم صميمي باشن ضربه ميخورن...نباشن هم نميخورن

نميفهمم چرا صيغه رو انقد بد ميبينين؟؟

لینک به دیدگاه
خیر

حمید جان من سوالم در قسمت اخر هرفت هستش

ایا این ضربه کمتر از ننگ طلاق نیست؟

چرا ما باید به همیشه به اتفاقات بد قضیه نگاه کنیم چرا جنبه + رو نگاه نکنیم

لینک به دیدگاه
چرا ضربه بخورن؟

2تا دوست...منظورم دختر و پسره...تا يه جايي با همن...بعد يه مدت بيخيال ميشن و ميرن پي زندگيشون

حالا اين 2تا محرم باشن يا نامحرم...چه فرقي مي كنه؟

اگه رابطه اي بينشون باشه آره...عموما دخترا تو يه همچين مواقعي وابسته ميشن

اما اگه رابطشون فقط دوستي باشه...چه فرقي داره محرم باشن يا نه؟

اگه خيلي باهم صميمي باشن ضربه ميخورن...نباشن هم نميخورن

نميفهمم چرا صيغه رو انقد بد ميبينين؟؟

بد نمیبینم

جامعه اونقدر هم شما رو تحت فشار نذاشته که اگر گذاشته بود انقدر دختر و پسر توی خیابون نبود،گشت ارشاد و...رو که کنار بگذاریم البته:ws28:ولی جدا من خیلی دختر و پسر توی خیابون میبینم:ws52:

به هر حال فکر نمیکنم به خاطر یه بیرون رفتن و یه بستنی خوردن و این حرفا کسی حاضر شه بره صیغه یکی دیگه شه:ws52::ws3:

شاید من اشتباه میکنم:w16:

خب من خوشحال میشم دوستان جنبه های مثبت صیغه رو بگن،چون من اطلاعی جزاونا که گفتم ندارم!

شب خوبی داشته باشید

• Like 3
لینک به دیدگاه
بد نمیبینم

جامعه اونقدر هم شما رو تحت فشار نذاشته که اگر گذاشته بود انقدر دختر و پسر توی خیابون نبود،گشت ارشاد و...رو که کنار بگذاریم البته:ws28:ولی جدا من خیلی دختر و پسر توی خیابون میبینم:ws52:

به هر حال فکر نمیکنم به خاطر یه بیرون رفتن و یه بستنی خوردن و این حرفا کسی حاضر شه بره صیغه یکی دیگه شه:ws52::ws3:

خب من خوشحال میشم دوستان جنبه های مثبت صیغه رو بگن،چون من اطلاعی جزاونا که گفتم ندارم!

شب خوبی داشته باشید

مگه من گفتم جامعه تحت فشار گذاشته؟؟

چيزي كه من ميگم شخصي...مربوط به خود دختر و پسره

جنبه هاي مثبت صيغه رو هم گفتم تو پستاي قبلي...اگه نخوندين بخونين

اگرم خوندين و به نظرتون درست نبوده كه...هيچي!

لینک به دیدگاه
بد نمیبینم

شب خوبی داشته باشید

اولیش پایین اومدن سطح طلاق در کشور هستش

چون بیشتر طلاق های امروزی به خاطر نداشتن شناخت صحیح از هم دیگه هستش

دومیش این که چه دختر و چه پسره یاد میگیرن با یک نفر در ارتباط باشن

و...

• Like 1
لینک به دیدگاه
مگه من گفتم جامعه تحت فشار گذاشته؟؟

چيزي كه من ميگم شخصي...مربوط به خود دختر و پسره

جنبه هاي مثبت صيغه رو هم گفتم تو پستاي قبلي...اگه نخوندين بخونين

اگرم خوندين و به نظرتون درست نبوده كه...هيچي!

دعوا که نداریم عزیز:w16:

میخونم به وقتش...!

توپرانتز:هر کسی زیر بار صیغه نمیره عزیز دل-حالا چه من حرفتوقبول کنم یا نکنم...

آدم باید همه چیز رو از خودش شروع کنه در وهله اول بعد کلیت ببخشه بهش،خودتون ظاهرا

مخالفتی ندارید اما نباید نظر دیگران رو نادیده بگیرید

اولیش پایین اومدن سطح طلاق در کشور هستش

چون بیشتر طلاق های امروزی به خاطر نداشتن شناخت صحیح از هم دیگه هستش

دومیش این که چه دختر و چه پسره یاد میگیرن با یک نفر در ارتباط باشن

و...

درسته و قبول دارم:icon_gol:

منطقی که حرف بزنید هرکسی قانع میشه:w16:

ضمنادوران نامزدی قبل از ازدواج برای همون شناختهاست

فعلا اون هفت-هشت نفر رو دارید که باهاش موفقندوتعداد مخالف ها خیلی بیشترند+خودمن

شب خوش

• Like 2
لینک به دیدگاه

میخونم به وقتش...!

خود من رو هم اضافه کن اگر صیغه هدف سکس داشته باشه

درسته ولی اول عقد رسمی میشن بعد نامزد

و اگر هم همه به خیر رای دادن اگر به پست ها دقت کنی همه به جنبه ی سکسی قضیه نگاه می کردن ولی الان خود شما میتونم بگم 5 در صد نظرت به صیغه عوض شده

لینک به دیدگاه

میخونم به وقتش...!

نميخوايم دعوا كنيم كه داري يار گيري مي كني :ws3:

هركي نظر خودشو داره

اعتقاد منم اينه كه هيشكي نميتونه نظر يكي ديگرو عوض كنه...مگر اينكه شستشوي مغزيش بده اول!

اين حرفا فقط اظهار نظره

البته...ميتونه تو تغيير نظر يه نفر هم تاثير گذار باشه

• Like 1
لینک به دیدگاه

صيغه اگه بعضي شرايطش عوض بشه تقريبا همون روابط آزاد جنسي منتها با توجيه دينيه. روابط آزاد جنسي هم چيزيه كه تو دنياي متمدن پذيرفته شده. هر چند مضراتي هم داشته باشه. به هر حال بشر بعد از قرنها متوجه شده فوايد روابط آزاد به مضراتش ميچربه.

اما مسئله عوض شدن همون شرايطه. يعني بعضي از شروط صيغه كه شرايط نابرابر براي زن و مرد ايجاد ميكنه از بين بره و قانون هم بتونه تو مواردي كه صيغه به عنوان وسيله اي براي پول بدست آوردن يا همون روسپي گري استفاده ميشه مانعش بشه و به عنوان مثال مثل كشورهاي غربي فقط روسپي هاي شناسنامه دار خاصي رو اجازه صيغه شدن بيش از حد خاصي بده تا عوارض بهداشتي و رواني و اجتماعي وحشتناك ناشي از گسترش بيش از حد روسپي گري دامن جامعه رو نگيره.

حالا مسئله اينه كه اين تغييرات نميتونه انجام بشه! چرا؟! چون صيغه يه حكم ديني وابسته به احاديث و قرآن هست و بعضي جاها حتي مستحب به حساب مياد. كار مستحب رو هم نميشه به صورت موردي به هر دليلي حرام كرد. به خاطر اين تصلبي كه تو احكام ديني وجود داره به نظر من گسترش صيغه تو شرايط حاضر به معني گسترده كردن بازار روسپي گريه كه نتايجش مشخصه. به همين دليل مخالفم.

• Like 4
لینک به دیدگاه

میخونم به وقتش...!

آدم باید همه چیز رو از خودش شروع کنه در وهله اول بعد کلیت ببخشه بهش،خودتون ظاهرا

مخالفتی ندارید اما نباید نظر دیگران رو نادیده بگیرید

شب خوش

صيغه اگه بعضي شرايطش عوض بشه تقريبا همون روابط آزاد جنسي منتها با توجيه دينيه. روابط آزاد جنسي هم چيزيه كه تو دنياي متمدن پذيرفته شده. هر چند مضراتي هم داشته باشه. به هر حال بشر بعد از قرنها متوجه شده فوايد روابط آزاد به مضراتش ميچربه.

.

.

.

.

.

حالا مسئله اينه كه اين تغييرات نميتونه انجام بشه! چرا؟! چون صيغه يه حكم ديني وابسته به احاديث و قرآن هست و بعضي جاها حتي مستحب به حساب مياد. كار مستحب رو هم نميشه به صورت موردي به هر دليلي حرام كرد. به خاطر اين تصلبي كه تو احكام ديني وجود داره به نظر من گسترش صيغه تو شرايط حاضر به معني گسترده كردن بازار روسپي گريه كه نتايجش مشخصه. به همين دليل مخالفم.

با نظرات حميد و شما كاملا موافقم و از نظرات خوبتون حمايت ميكنم

مرسي:a030::ws3:

• Like 1
لینک به دیدگاه
من تواینجور بحثا زیاد شرکت نمیکنم و اگه دیده باشید ، بیشتر توی تالار تخصصی خودمون هستم

اما دیدم دوستان دارند شرکت میکنند توی این یک روزه و امار تاپیک به شدت بالا رفته فقط یک پست میدم

من کاری به صحبت فوق ندارم و نظر خودمو اگر بخوام بدم اینه که

کلا با هر جور رابطه موقتی مخالفم چون از نظر روانشناسی تاثیر منفی خودشو داره

ممکنه در اوایل مشخص نشه اما علم روانشناسی ثابت کرده که افرادی که از طریق صیغه رابطه دارند در آینده اگر زندگی مشترک داشته باشند با مشکلات عدیده روبرو خواهند بود

یه لحظه پیش خودتون تصور کنید(شمای نوعی رو عرض میکنم)شریکتون رو در آینده میتونید قبول کنید در صورتیکه قبلا از طریق صیغه با کس دیگه ای رابطه داشته؟

با این صحبت هم که میگن اسلام برای جلوگیری از انحراف جنسی صیغه رو قرار داده بازم مخالفم:ws3:

هرچیزی یه قیمتی داره قیمت و ارزش شریک به دائمی بودن و تعهد داشتن هست.

البته من اینطور فکر میکنم و شاید روشن فکرها طور دیگه

ببخشید پرحرفی شد یه مقدار

اگر كسي دوست دختر داشته ويك عمر ببخشيد ( معذرت ميخواهم ) با وي حال كرده باشد .............چه كسي حاضر است با چنين دختر ازدواج هميشگي داشته باشد

دوست دختر داشتن و..........بلا مانع است.................

ولي همسر مدت دار داشتن ممنوع ......عجب:ws52:

• Like 1
لینک به دیدگاه

اما مسئله عوض شدن همون شرايطه. يعني بعضي از شروط صيغه كه شرايط نابرابر براي زن و مرد ايجاد ميكنه از بين بره و قانون هم بتونه تو مواردي كه صيغه به عنوان وسيله اي براي پول بدست آوردن يا همون روسپي گري استفاده ميشه مانعش بشه و به عنوان مثال مثل كشورهاي غربي فقط روسپي هاي شناسنامه دار خاصي رو اجازه صيغه شدن بيش از حد خاصي بده تا عوارض بهداشتي و رواني و اجتماعي وحشتناك ناشي از گسترش بيش از حد روسپي گري دامن جامعه رو نگيره.

هر طريقت بي شريعت باطل است

• Like 1
لینک به دیدگاه
اگر كسي دوست دختر داشته ويك عمر ببخشيد ( معذرت ميخواهم ) با وي حال كرده باشد .............چه كسي حاضر است با چنين دختر ازدواج هميشگي داشته باشد

بيتابي نكن بيتا:icon_gol:

• Like 2
لینک به دیدگاه

دوست عزيز اولا شما داري معايب يه سيستم رو كه تو كشور ما غير قانونيه( روابط آزاد) با عرف درست شده در اثر همون مذهب بوجود آورنده صيغه ميسنجي. اين بي ربط ترين كار ممكنه.

ثانيا دقيقا همين سوال رو برعكسش كن از خودت بپرس. دقيقا صيغه چه تغيير مثبتي تو اين رابطه به وجود مياره. حتما ميدوني كه صيغه از نظر اسلامي نياز به ثبت دفتري و شاهد نداره.ميتونه بين دو نفر آدم به مدت معلوم باشه. از نظر بعضي از علماي اسلامي براي دختر رشيده نياز به اجازه پدر هم نداره( عوض كردن مرجع تقليد، كار سختي نيست!).

ثالثا: اين متن صيغه دو ساعته ست( البته به فارسي) كه بين دو نفر خونده ميشه:

«خود را زن تو نمودم به مدت دو ساعت به ازاء فلان مبلغ!»

با توجه به اين متن دقيقا صيغه چه فرقي با روسپي گري داره غير از اينكه فقط كمي محدود و در عوض با توجه به مستحب بودن اين عمل، بسيار مشروعش ميكنه؟!

هر طريقت بي شريعت باطل است

اينو اگر بتونيد بطريق منطقي ثابتش كنيد خيلي عالي ميشه.:icon_gol:

• Like 1
لینک به دیدگاه

• اضافه کردن...