JU JU 7193 اشتراک گذاری ارسال شده در 26 اردیبهشت، ۱۳۹۲ آخه كچل. فكر نمي كني الان وقت امتحانات هستش؟ بزار بعد امتحانات. cod با كانتر با forzhen throne و tee world رو با هم ميزنيم نگران نباش 2 لینک به دیدگاه
vergil 11695 اشتراک گذاری ارسال شده در 26 اردیبهشت، ۱۳۹۲ من بازی میکنم اخر شبا هر موقع نصب کردی بگو بریم با هم ... ! 2 لینک به دیدگاه
seyed mehdi hoseyni 27119 اشتراک گذاری ارسال شده در 26 اردیبهشت، ۱۳۹۲ باید سرعت نتم بالا باشه که بتونم بازی کنم؟ 2 لینک به دیدگاه
hamid_shahrsaz 28920 اشتراک گذاری ارسال شده در 26 اردیبهشت، ۱۳۹۲ باید سرعت نتم بالا باشه که بتونم بازی کنم؟ نه با128 هم میشه 1 لینک به دیدگاه
seyed mehdi hoseyni 27119 اشتراک گذاری ارسال شده در 26 اردیبهشت، ۱۳۹۲ نه با128 هم میشه خب خوبه پس:hapydancsmil: سعی میکنم این چند روزه نصب کنم بیام 1 لینک به دیدگاه
JU JU 7193 اشتراک گذاری ارسال شده در 26 اردیبهشت، ۱۳۹۲ من از بیست خرداد به بعد برای تمامی بازی هایی که گفتم, هستم 1 لینک به دیدگاه
majid733 1154 اشتراک گذاری ارسال شده در 27 اردیبهشت، ۱۳۹۲ سلاک.کسی هست پایه کانتر آنلاین باشه از دوستان؟ سلام حاجی من هستم کانتر ولی چه نسخه ای و چه جوری ؟؟؟؟ لینک به دیدگاه
دختر باران 18625 اشتراک گذاری ارسال شده در 27 اردیبهشت، ۱۳۹۲ بچه ها من یه فولدر عکس دارم...میخوام پی دی افش کنم بدون اینکه ببرمش توو ورد....میشه؟ برو تو سوالات و مشکلات کامپیوتری 1 لینک به دیدگاه
The Developer 5478 اشتراک گذاری ارسال شده در 24 تیر، ۱۳۹۲ آرزوم این بود که یه بار تو سایت های فارسی دنبال یه مطلب بگردم همشون رو دست هم کپی نزده بوده باشن :) 1 لینک به دیدگاه
دختر باران 18625 اشتراک گذاری ارسال شده در 24 تیر، ۱۳۹۲ آرزوم این بود که یه بار تو سایت های فارسی دنبال یه مطلب بگردم همشون رو دست هم کپی نزده بوده باشن :) 1 لینک به دیدگاه
M!LAD 542 اشتراک گذاری ارسال شده در 18 مرداد، ۱۳۹۲ خب این یکی از مشکلات ما ایرونی جماعته،یه ذره راحت طلبیم . . .فقط یه ذره لینک به دیدگاه
seyede fanuos 27 اشتراک گذاری ارسال شده در 19 مرداد، ۱۳۹۲ سلام دوستان من فانوس هستم ، ترم آخر کارشناسی نرم افزار :rose: لینک به دیدگاه
sHaDi_75 10 اشتراک گذاری ارسال شده در 27 مرداد، ۱۳۹۲ سلاممممممممم بچه ها من تازه واردم دو روز پیش کنکورم بود مهندسی نیستم ولی خب رشتم کامپیوتره اینجا خیلی فضاش سنگینه اینجا کسی هست که هم سن من باشه؟؟ لینک به دیدگاه
VINA 31339 اشتراک گذاری ارسال شده در 20 فروردین، ۱۳۹۳ استخدام بانک پاسارگادو بینید بچه ها برای مشاهده این محتوا لطفاً ثبت نام کنید یا وارد شوید. ورود یا ثبت نام لینک به دیدگاه
نیکا- 472 اشتراک گذاری ارسال شده در 31 اردیبهشت، ۱۳۹۳ سلام بچه ها ، من نیکام ، متولد 69، لیسانس مهندسی نرم خوندم ، قصده ادامه دارم ولی نمیدونم it ، امنیت اطلاعات یا نرم بخونم ارشدو .............. عاشق ورزش و کارای هنریم ، چقدم اینا به رشتم ربط دارن :icon_pf (34): دیگهههههههههههههههههههه همین دیگه 3 لینک به دیدگاه
Shining Star 2108 اشتراک گذاری ارسال شده در 13 خرداد، ۱۳۹۳ اینجا چرا خاک میخوره ؟ بچه ها بدویید بیاید 2 لینک به دیدگاه
Shining Star 2108 اشتراک گذاری ارسال شده در 13 خرداد، ۱۳۹۳ سلام بچه ها ، من نیکام ، متولد 69، لیسانس مهندسی نرم خوندم ، قصده ادامه دارم ولی نمیدونم it ، امنیت اطلاعات یا نرم بخونم ارشدو .............. عاشق ورزش و کارای هنریم ، چقدم اینا به رشتم ربط دارن :icon_pf (34): دیگهههههههههههههههههههه همین دیگه سلااااااااااام نیکا خانوم نرم بخونید ورزشم خودش هنره دیگه ... بابا ما هنرمندیم خودمون خبر نداریم اینطور که بوش میاد کسی نیست بهمون خوشامد بگه ... پس خودمون میگیم ... خوش اومدیممممممممم 4 لینک به دیدگاه
نیکا- 472 اشتراک گذاری ارسال شده در 13 خرداد، ۱۳۹۳ سلااااااااااام نیکا خانوم نرم بخونید ورزشم خودش هنره دیگه ... بابا ما هنرمندیم خودمون خبر نداریم اینطور که بوش میاد کسی نیست بهمون خوشامد بگه ... پس خودمون میگیم ... خوش اومدیممممممممم بلههه خوششش اومدیییییییییییممم ، من خودم به شبکه علاقه دارم اما برای کار باید هم شبکه مسلط باشی هم برنامه نویسی ، والا فعلا که من it شروع کردم به خوندن ، ببینیم خدا چی میخواد 4 لینک به دیدگاه
Shining Star 2108 اشتراک گذاری ارسال شده در 14 خرداد، ۱۳۹۳ بلههه خوششش اومدیییییییییییممم ، من خودم به شبکه علاقه دارم اما برای کار باید هم شبکه مسلط باشی هم برنامه نویسی ، والا فعلا که من it شروع کردم به خوندن ، ببینیم خدا چی میخواد شبکه اگه بتونی کار کنی که عالیه. ولی خب معمولا تو دانشگاها خوب تدریس نمیشه شبکه و باید بیشتر خودت بیفتی دنبالش تا یاد بگیری it هم خوبه بد نیست ایشالا هر چی خیر و صلاحته این بچه های کامپیوترو باید گوششونو بپیچونم بردارم بیارم اینجا یکمی دور هم خوش بگذرونیم :gnugghender: 3 لینک به دیدگاه
ارسال های توصیه شده