hakan_68 2446 اشتراک گذاری ارسال شده در 6 فروردین، ۱۳۹۲ بله کاری داشتین؟چی شده.چی شده؟ سلام. عیدتون مبارک. هر روزتان نوروز .نوروزتان پیروز خانوم شما 5روز عقبین عید تموم شده!!!! بعدشم گفتم این تایپیکو تبلیغ کنین نه که عیدو تبریک بگین اینجاااا! 2 لینک به دیدگاه
دختر باران 18625 اشتراک گذاری ارسال شده در 6 فروردین، ۱۳۹۲ خانوم شما 5روز عقبین عید تموم شده!!!! بعدشم گفتم این تایپیکو تبلیغ کنین نه که عیدو تبریک بگین اینجاااا! اااااااااا.آزاده دیگه.دهه. خب تبلیغ.بشتابید.بشتابید . 1 لینک به دیدگاه
afshin18 11175 اشتراک گذاری ارسال شده در 6 فروردین، ۱۳۹۲ دوستان جرات دارید بیاید بگید نمره های دروس تخصصیتون این ترم چند شد من فعلا برنامه سازی سیستم 17.6 vlsi 13 انتقال داده 10 و ... لینک به دیدگاه
hakan_68 2446 اشتراک گذاری ارسال شده در 6 فروردین، ۱۳۹۲ بابا چیکار دارم نمره رو بیاین اعلام آمادگی کنین ببینم کی چی بلده بلکه از هم یه چیزی یاد بگیریم لینک به دیدگاه
mahdi.2ndferdowsi 87 اشتراک گذاری ارسال شده در 14 اردیبهشت، ۱۳۹۲ سلام خواستم اعلام وجود کنم ولی بعدش پشیمون شدم آخه فکر کردم شاید مسخره باشه که بعد 200-300 صفحه بگم سلام! مهدی هستم کاردان نرم افزار و چون آینده برام تکراری شده بود زدم تو گذشته!الان تاریخ میخونم . علاقه شدیدی هم به وی بی دارم و اگر نرم افزاری رو پیدا نکنم خودم میسازمش برخی اوقات . از آشناییتون خوشبختم . 2 لینک به دیدگاه
دختر باران 18625 اشتراک گذاری ارسال شده در 14 اردیبهشت، ۱۳۹۲ سلامخواستم اعلام وجود کنم ولی بعدش پشیمون شدم آخه فکر کردم شاید مسخره باشه که بعد 200-300 صفحه بگم سلام! مهدی هستم کاردان نرم افزار و چون آینده برام تکراری شده بود زدم تو گذشته!الان تاریخ میخونم . علاقه شدیدی هم به وی بی دارم و اگر نرم افزاری رو پیدا نکنم خودم میسازمش برخی اوقات . از آشناییتون خوشبختم . سلام خوش اومدی آقا مهدی:hapydancsmil: جدی خودت نرم افزار میسازی؟ 2 لینک به دیدگاه
mahdi.2ndferdowsi 87 اشتراک گذاری ارسال شده در 14 اردیبهشت، ۱۳۹۲ اونموقع که جوون بودیم آره ،چرا که نه ؟ ولی خدمت تمام حسم رو ازم گرفت .البته هنوزم پاش بیفته ملالی نیست. یه چندوقتی هس که اتفاقا میخوام از ویبی92 سوییچ کنم به ویبی2010 ولی قسمت نمیشه . یه فایل برات پیوست کردم که ده سال پیش ساخته بودم ؛شبیه ساز مجازی ماشین حساب واقعی . برای مشاهده این محتوا لطفاً ثبت نام کنید یا وارد شوید. ورود یا ثبت نام 3 لینک به دیدگاه
en.ml 4113 اشتراک گذاری ارسال شده در 15 اردیبهشت، ۱۳۹۲ با سلام من یه هاست و دامین خریدم و ثبت کردم. هاستم 100 مگا هستش فقط برای نمونه می خام برای شرکت صفحه اول رو داشته باشه که بعدا ارتقاش میدم شاید تا یه ماهه دیگه. می خاستم ببینم کسی می تونه برام اینکارو بکنه یعنی طراحی سایت رو برام انجام بده و قالب رو در داخل هاست برام بزاره.(حق الزحمه کار هم پرداخت خواهد شد) ممنون . 4 لینک به دیدگاه
دختر باران 18625 اشتراک گذاری ارسال شده در 15 اردیبهشت، ۱۳۹۲ با سلام من یه هاست و دامین خریدم و ثبت کردم. هاستم 100 مگا هستش فقط برای نمونه می خام برای شرکت صفحه اول رو داشته باشه که بعدا ارتقاش میدم شاید تا یه ماهه دیگه. می خاستم ببینم کسی می تونه برام اینکارو بکنه یعنی طراحی سایت رو برام انجام بده و قالب رو در داخل هاست برام بزاره.(حق الزحمه کار هم پرداخت خواهد شد) ممنون . سلام.بله. پیام خصوصی بده 3 لینک به دیدگاه
hamid_shahrsaz 28920 اشتراک گذاری ارسال شده در 25 اردیبهشت، ۱۳۹۲ سلاک.کسی هست پایه کانتر آنلاین باشه از دوستان؟ 3 لینک به دیدگاه
hamid_shahrsaz 28920 اشتراک گذاری ارسال شده در 25 اردیبهشت، ۱۳۹۲ روی ویندوز 8 اجرا نشد 1 لینک به دیدگاه
Mr. Specific 43573 اشتراک گذاری ارسال شده در 25 اردیبهشت، ۱۳۹۲ عاشق این بازی هستم حیف که الان نصب ندارم :icon_pf (34): 1 لینک به دیدگاه
Mr. Specific 43573 اشتراک گذاری ارسال شده در 25 اردیبهشت، ۱۳۹۲ روی ویندوز 8 اجرا نشد مرگ بر ویندوز 8 :(2310): 4 لینک به دیدگاه
seyed mehdi hoseyni 27119 اشتراک گذاری ارسال شده در 25 اردیبهشت، ۱۳۹۲ منم پایه ام ولی نصبشو ندارم لینک به دیدگاه
hamid_shahrsaz 28920 اشتراک گذاری ارسال شده در 25 اردیبهشت، ۱۳۹۲ ویندوز 8 امکانات تفریحی نداره 1 لینک به دیدگاه
Mr. Specific 43573 اشتراک گذاری ارسال شده در 25 اردیبهشت، ۱۳۹۲ ویندوز 8 امکانات تفریحی نداره صحبت میکنم براش فضای سبز، پارک و استخر بزنند 2 لینک به دیدگاه
hamid_shahrsaz 28920 اشتراک گذاری ارسال شده در 25 اردیبهشت، ۱۳۹۲ صحبت میکنم براش فضای سبز، پارک و استخر بزنند مرسی از پیگیریت 1 لینک به دیدگاه
Mr. Specific 43573 اشتراک گذاری ارسال شده در 25 اردیبهشت، ۱۳۹۲ مرسی از پیگیریت انجام وظیفه است 1 لینک به دیدگاه
GBG10 2039 اشتراک گذاری ارسال شده در 25 اردیبهشت، ۱۳۹۲ سلاک.کسی هست پایه کانتر آنلاین باشه از دوستان؟ منو بردی به 6-7 سال پیش و دوران گیم نت!!! وارکرفت کی بازی میکنه؟ لینک به دیدگاه
ارسال های توصیه شده